Új privát üzeneted érkezett!

Szeder!
Most küldtem a választ.Remélem megkapod.Ma nem működik normálisan ez a babanet nálam

Kép
Kép
a.m.

márti :)
Keresztanyám Angliában él, ő tudott volna venni és hazaküldeni a Mothercarenél mamuszot:
http://www.mothercare.com/Thomas-the-Ta ... roductInfo

starlark :)
a munkahelyem tb kifizető hely, igy én mindig hó végén kapom, mintha fizut kapnék.Én ennek a 24 hétnek még nem is számoltam utána :oops:

Ekcémások! Mártinak :) ismét igaza van! Amióta (kb 2 hét) Nándit és Csongit is minden fürdés elött bekrémezek a problémás helyeken, azóta elmúltak a foltok, pedig Nándinak ilyenkor még javában "rinocérosz" bőre van

Kép
Kép
Kép
minyu

Lányok!

A TGYÁS ÖSSZEGE NEM ÁLLANDÓ? Mert én épp 10.000.-el kaptam most kevesebbet mint az előző hónapban! Reklamáljak vagy van erre ésszeű magyarázat?

Márti
borossné becz márta

Minyu!
Nem tudod véletlenül,hogy milyen tarifával lehet behozni csomagot Angliából??
Nagyon tetszenek ezek a kis ruhák. A csajszival fel szerettem volna venni a kapcsolatot.. de csak e-mail-on lehet értekezni.. nekem ez nem tetszett.. 5 perc telefon és mindent tudok.. áá .. mindegy..úgyhogy inkább máshogy megpróbálom megoldani. Tök jó ötlet! Nekem eszembe sem jutott, hogy kintről hozassak ruhákat. Tényleg jóval olcsóbb, mint itthon, és amúgy is meg kell vennem, senkitől nem kapunk mi ruhákat.
Nekem is él kint ismerősöm.. hozzá megrendelném, és ő elküldené nekem.. de nem tudom, hogy mennyiért hozzák el Angliából?
Németországban is vannak ilyen oldalak, ahonnan lehetne rendelni???
Tudsz róla???
Valaki?

Márti!
Tök jó hír, hogy már nincs láz!
Fél út a gyógyuláshoz! :wink: :wink: Imádom a zöldbablevest! Amióta Adéllal terhes lettem azóta minden levest imádok. A kedvenc most a paradicsomleves!!! :)

Ekcéma:
akkor ki próbálom a fürdetőkenőcsöt.
Mi még Adélt csak azzal fürdettük. Semmit nem használok, csak a kenőcsöt. Felesleges még a haját is mással mosni.. mert csak feje van.. haja még nem sok :lol: :lol: -bocsi kislányom :wink:
Na akkor ki fogom próbálni.

Huh most mennem kell.. Adél elég nyügi most délután.

szeder74

Monee: Köszi szerintem is így kéne lennie. A TP kb a duplája lenne a nettó GyED-nek ha az is 70% mint a TGyÁS, de nem tudom mennyire megléphető ez...

Minyu: az én cégem is TB kifizető hely, de mi 3.-áig kapunk fizut, és nem jött semmi se... utoljára jan16.-án utaltak 600ft-ot azt fogalmam sincs mire.

Szeder: kérdezted: a konyha és a gépek csak arra várnak hogy végre legyen zárható bejárati ajtónk és már építenék is be. Január közepére rendeltük most szegény stúdiós kerülgeti és tuti nem örül ennek...

Kép

Kép
starlark

Na itt megint...

Lányok!

Akartam másnak is írni, de nem tudom tovább húzni, segítségre lenne szükségem!
Ákos pár napja elkezdett bazi nagyokat bukni. Sosem volt bukós, de az elmúlt napok "teljesítménye" kezd aggasztóvá válni. Legtöbbször ha nyűglődik háton és felveszem pár perc múlva akkorát bukik, hogy beterít mindkettőnket és a földre is jut. Nem igazán értem, mert szopi után mindig óriási büfi van és akkor sosem jön vissza semmi. Mitől lehet ez?
Alvás előtt cicizik mindig, az az "altató", cumi nem kell neki, ha berakom a szájába úgy üvölt, mint akit nyúznak. Ez a mai napra levetítve kb. azt jelenit, hogy legalább 6szor volt már cicin. Bukik sokat, de aztán alvás előtt enne megint... Lehet, hogy csak túl mohó a csávóm? Legtöbbször (bocs) ilyen anyatejdarabos de jobbára csak vizes izé jön vissza...
Van ötletetek?

Jah és ma már 3 kaki volt... Lehet, hogy a bélbacikkal van gond? Asszem adok neki Normafloret, azzal bajt nem tudok csinálni...

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee, szerintem csak az altató cicizésből bent maradt böfi a bűnös! Néha Ádám is csinál ilyet.
Ha elalszik a cicin akkor is böciztesd! Én ha belealszik Ádám az evésbe és nem akar böcögni akkor hasra teszem 10 percre majd felveszem - fel sem ébred rá - föggőlegesbe és már jön is a böci!

Nyugi, semmi baj nincs! szerintem...

híg kaki pedig fogtól is lehet! Dorkánál onnan tudtam hogy fog lesz hogy iszonyúan ment a hasa és agyonra csípte akármit csináltam...

Kép

Kép
anyoooka

Monee! Nálunk is ez a helyzet! Én azzal magyarázom, hogy sikerült megint megszaporítani a tejet, és ennek hihetetlenül örül, és nagyon habzsolja. Szinte minden etetés után bukik, van úgy, hogy 2-3 óra elteltével is. Az állaga is olyan, amilyennek Te írod. Azt mondta a védőnőm hogy figyelni kell néhány hétig, és ha rendben hízik, akkor a mohóság okozhatja. Ráadásul kakifronton is hasonló helyzetben vagyunk. Mielőtt felfedeztem, hogy kevés a tej 2 naponta volt kaki. Amióta rendbejöttünk tejfronton, azóta 3-4 kaki van naponta. (van, amikor túrós.... bocs) Szóval én azt mondom, ne aggódj!!!
blúmi

Sziasztok!

Én is úgy tudom, hogy 39 fokos lázig szabad szoptatni.

Bukás téren nem tudok segíteni, mert a Lalu nem szokott. Valszeg, mert keveset eszik.

Nálunk ma már jobb a helyzet. Egyre többször elfogadja a cicit. :lol: Csak most meg kevesebb a tejem. :? Írattam fel tápit is. Este lehet, hogy megpróbáljuk, mert már nagyon kevés tejcsi van most.
Ma eddig még csak szopizott, meg evett egy kis gyümit.

Csütörtökön megyünk Esztergomba, az aquaszigetbe. Már úgy várom. A Lalut is megpancsiztatjuk. :lol: Csak attól félek, hogy meg jön addig a mensim. Eléggé fájdogál a hasam.
A Nórival csak 9 hónap után jött meg. :?

gwini

Anyooka, Blúmi!

Köszönöm. Megnyugodtam. :) Figyelgetem én is a hapsit...
Normaflore ment neki, attól baja nem lesz. :)

Gwini!

Csenben drukkkk Nektek!!

Kellemes estét mindenkinek!

Monee

monee85

Monee!

Ákosnak is boldog 5 hónaposságot kívánok!! :D

Kép
Kép
konan

Lányok!
Ezt nézzétek meg ha van időtök.Garantáltan jól indul a napotok! Bocsi,de a hang egy kicsit el van csúszva.
Ma vettem fel:D
Jó éjt!

http://www.youtube.com/watch?v=h0w8Ht00Wy0

Kép
Kép
a.m.

A.m!

Jaj,nagyon édes!!! :lol: :lol: :lol: Hihetetlen vidám kisfiad van! Kamilla akkor kacag így,ha a nyakát puszilgatjuk!

Márti
borossné becz márta

Am!
Olyan cuki Minike!
Igazán kiegyensúlyozott baba!!! :wink: :P

szeder74

Szép Reggel! :)

Monee: A több tejtől és a mohóságtól tényleg bukhat, de saját tapasztalat nincs mert Doncek se bukós.

Gwini: De jó :) Jó pihenés nektek Esztergomban biztos nagyon fogják a lányok élvezni :)

AM: Mini nagyon édes ahogy kacag :) Én is szeretem Donceket nevettetni meg kell őket ilyenkor zabálni :)

Ma megyünk neurológushoz szorítsatok hogy azt mondja minden renden Doninál, mert már plusz helyekre nagyon nem szeretném cipelni. Ebben a hónapba egy kórházi vérvételes kontrollja úgy is lesz megint.

Kép

Kép
starlark

A.m.: a lányom ráindult a fiadra!! :lol: :wink: :wink:
Együtt néztük a videót és Bius is elkezdett nevetni!Nagyon tetszett neki!
Vendég

Jó reggelt!

A.m.!
Annácskám is felkapta rögtön a fejét a videóra! Nagyon édesen kacarászik Gyuszika! :D

Monee!
Anna is csinált ilyet, de akkor, amikor túlette magát rendszeresen. :lol:

Rólunk:
A mai éjszaka egész jól sikerült a tegnapihoz képest. Most már csak kétszer voltunk fent. Az influenza tüneteim egyre rosszabbak. :( A mellkasom és a hátam fáj, késve, de megérkezett a nátha is hozzá. Lázam azóta szerencsére nem volt.

Kép
Kép
konan

Szép jó reggelt mindenkinek!

Köszi szépen Lányok a sok jó ötletet az etetőszékkel kapcsolatban. Tényleg annyi mindenre hívtátok fel a figyelmemet, hogy most inkább még böngészgetek, hisz még úgysem kell, majd csak ha tud már Andor ülni. Addig meg vagy az ölemben etetem vagy a hordozójában (nincs pihi székünk)

Am,
Tényleg ilyen kacagással jól indul a nap! :D Irtó édes MiniGusz :) Andor is ilyesmi kacagásba tört ki (nem sikongatott csak sokat gurgulázott),amit elbaltáztam és nem vettem fel :? csak egy lájtosabb verzióm van :)

Monee,
Sztem is csak falánk volt a kis csöppöd és azért bukott :) de persze, figyelgetsd csak és akkor jobban látod majd mi a szitu.

Gwini,
Jó pihizést Esztergomban! :) csjúúú de jó lesz majd biztos.

Márti,
Hogy vagytok? Jó,hogy azért már a kis csapat nagyja kifele tart a trutyiból. Remélem most már tényleg a hátatok mögött fogjátok tudni hamar. :)

Konan,
Jobbulást Neked is! Szegény Te! :(

Rólunk:
1 nap alatt úgy vettem észre,hogy sokkal kijjebb van már a fehér csík a fogacskából :) Ennek ellenére tegnap Andorkám akkor ákat aludt :shock: Már rég nem aludt órákat nappal, most meg. Lehet az idő miatt is.
Amúgy meg csudi vidám, kacarászik, szóval nagyon nem észlelem sztem a fogzási nyügit nála :) (lekopogom)

Tegnap, képzeljétek,miután letettem Andort este aludni, tolom a hullahoppozást már vagy 6-7 perce és egyszercsak hirtelen megkönnyebbül a derekam és lám szétszállt a hullahopp és belőle a majd 1 kg só szanaszét a szobában :evil: :evil: :evil: Mindent beterített, kanapé, ki a szobából, Andor birodalom... szóval kezdhettünk takarítani este 8kor, porszívózás, felmosás, játékok áttörölgetése. Fél órát sz@rakodtunk ezzel... jó mi? Hát azt hiszem ez volt a jel és veszünk egy fa karikát. Mondjuk eddig is azt akartunk csak hát nehéz innen kocsi nélkül eljutni a cicilizációba :D :evil:
Jaaaj csajok már nagyon nehéz ez az állapot. És tegnap megint olyan hírrel jött a Szerelmem,hogy az idióta igazgató még változtatni akar a kocsivásárlási szabályzaton, totjáznak, és így január eleje helyett még mindig nincsenek meghírdetve a kocsik :evil: :evil: :evil: Annyira elegem van már ebből. Csak hát itt 300-400 ezerrel óccsóbban tudnánk hozzájutni a kocsihoz, mint a piacon. ÉS tudjuk mi a múltja, szóval várunk :(
Bocsesz,de ezt ki kellett írnom magamból, mert annyira dühít ez a toporgás.

Megyek, mert jön a turusváltás. Anyósék elmentek (jó volt velük) , most várom anyumékat :)

KépKép
KépKép
gabolino

szeder :)
sajna nem tudom, mennyi most a posta v. szállitási költség. A mothercare oldalán megnéztem, Ł25-ot irnak, ami sztem elég durva, de nem tudom, máshol hogy mükszik.

am :)
ez naggyon ott van, tényleg jókedvet hozott igy reggel :D

monee :)
sztem is a sok zaba miatt van a bukás.

gwini :)
more milket nem próbáltad még? nekem bejött!!

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu,
Ez a Moremilk, 1 doboz mennyi időre elég? Mert olvastam,hogy elég sokat kell bevenni belőle egyszrre, nem?
Lehet vagy ezt próbálnám, vagy visszakerestem Monee boszorkánykonyhájának receptjét és lehet veszek olyan füveket,magokat (márha itt lehet kapni) :)

KépKép
KépKép
gabolino

gabolino :)
én 4x1-et veszek be, elvileg lehet növelni 3x2-re, de nekem ez a 4x1 is elég. Lehet kapni 60 és 120 szemeset is, ha hosszú távre szeretnél, akkor a 120 gazdaságosabb, de igy is marha drága, (nálunk a gyógyszertárban 5800 ftért hozatták a 60 szemeset) tehát ha van kedved és energiád, olcsóbban kijössza kotyvasztással.

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu,
Köszi szépen! Már csak el kéne jutnom a patikába - esik itt :evil:

Ééééééés jupppppiiiiiii : 2 nap után kibújt az első fogacska!!! :D:D:D olyan jó! ez könnyű menet volt! :) jó lenne ha a többi is így menne.

KépKép
KépKép
gabolino

Mármint a 2 napot úgy értem,hogy tegnapelőtt lett látható a fehér csík :) de az utóbbi időben már feltűnően veszettül rágott mindent.

KépKép
KépKép
gabolino

Gabolino!

Andornak gratula az első fogacskához!!! :D

Kép
Kép
konan

Gabolino! Gratulálok! Rajtatok fellelkesülve én is mindig figyelgetem Bálint kis fehér csíkját, hátha nálunk is előbújik. Olyan indulatosan rágcsál, és olyan hirtelen haragos lesz, ha valamit nem tud megrágni, hogy sajnálom érte, én is bízom a mielőbbi kibújásban.

A.M! Bálint is nagyon értékelte a filmet velem együtt!! Jókat nevettünk mi is!!!
blúmi

Bálint nálunk akkor kacag, ha azt mondom neki: hapci. Ja, és akkor, ha a hóna alá nyúlunk a babolajas vattával!
blúmi

Áhhh, nincsenek itt a patikában olyan füveg,magvak :( Moremilk van, de képzeld Minyu, itt 7060HUF!!! :shock: nem kis különbség.
most majd felhívok egy másik, messzebbi patikát, hátha ott más a szitu.

KépKép
KépKép
gabolino

Gabolino!

Próbáld neten keresztül,hátha olcsóbb!

Márti
borossné becz márta

Márti,
Igen én is gondoltam erre (még nem néztem utána, majd most) csak nemtom hogy oldható meg úgy,hogy axa egészségpénztárra menjen a dolog. Mert vagy axa-s kártyával tudom az ilyet fizetni (szerintem lehet ezt is el lehet számolni vele), vagy számlát kérek és elszámoltatom.
Nah, utána is nézek :)

KépKép
KépKép
gabolino

kérdezz rá, hogy elszámolják-e mert a temponál csak az OGYIs cuccok mehetnek.
kocsis xarakodást megértem, hogy bosszant, drukk, hogy mihamarabb legyen!

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu,
Igen, nálunk is csak OGYIs cucc mehet. A more milknek van? Mert a teszveszen és a vaterán is találtam 60as kiszerelést 5800ért. De lehet holnap sikerül eljutnunk anyummal a dunakeszi auchanba, ott is megnézem, nemtom van-e gyógynövénybolt, mert először szívesebben kotyvasztanék :D

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Márti írtam privit. :wink:

szeder74

nem ogyis :cry: :evil:

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Mivel HR-es vagyok "szakmai kötelességemnek" :wink: érzem reagálni a TGyás - TÁP- GYED kérdésekre.

Szóval, azt hiszem Márti kérdezte, hogy hogy lehet 10e-rel kevesebb a januári. Az a helyzet, hogy ha eléred a TB maximumot, akkor nem vonnak tovább. Ez történhetett veled az év végén. (Magas fizetéssel előbb is, átlagossal kb októbertől, szóval éppen eléggé megtévesztő). Viszont januárban újra "lenullázódott" ez, azaz megint vonják. Ebból adódhat a különbség.

TÁP kontra GYed:
Valamelyikőtök feltette azt a kormányrendeletet (vagy törvényt? de ez most lényegtelen), ami arról szólt, hogy elviekben a gyerekorvos kiírhat táppénzre. Megkérdeztük az OEP-et. Azt mondták, ez egy joghézag, és igaziból csak beteg babák anyukái esetnére érvényes. Szóval nem mondták ki, hogy lehet, de azt sem hogy nem. ...

Remélem segítettem!
Sziasztok
realdream

Realdream!
Én is HR-esnek tanulok. A SZIE-GTK-ra járok HR menedzser szakra. Most diplomáznék, csak halasztottam az utsó félévet. Majd szeptemberben folytatom és utána márciusban diplomázok.

gwini

Hello lányok!

Gabolino: Grat a fogacskához! Én is várom már a miénket, mert ömlik a nyálunk, mindent a szánkba veszünk, de fogacska még sehol. Drukkolok, hogy mielőbb összejöjjön a kocsi!

Konan: Jobbulást!

Szeder: Írok privit!

Én meg elköszönök kicsit, holnap reggel megyünk Biankával Balcsira.
Jók legyetek! Puszi! :wink:
Vendég

Realdream!

Köszi! Végül kinyomoztam,mi történt! Az a bizonyos 9.000.- adókedvezmény,amiről még nem nyilatkoztam,hogy vonják vagy ne vonják! Hát most fogok,úgyhogy megkapom majd újra (sajna óvónőként még 2 diplomával és 1 szakvizsgával sem lesz az éves jövedelmem 1.200000.- felett,de ez van,ilyen a plafon GYED)!

Szeder!

Válaszoltam! :lol:

Bejci!

Jó pihenést,aztán,ha tudsz,jelentkezz!

Gabolino!

Kívánom,hogy a többi fogacskával is csak ennyire szenvedjetek meg! :lol:

Márti
borossné becz márta

Jaj,Lányok!

Kicsit melankolikus hangulatba estem! Az az igazság,hogy az esti szopi közben a hálószobában nagyon halkan altatózenéket hallgatunk Kamillával.
Az egyik kedvencemet leírom,ha nem bánjátok! Fiús anyukák,külön figyelmet kérek! :lol:

Vártalak,álmaimban láttalak,
Mindig tudtam,pont ilyen lesz az enyém,
Egy kedves kis szöszi legény,
Igen,épp Rád vártam én!

Hívtalak,a neveden hívtalak,
Akkor is,ha még álom voltál csupán,
És a remény ködfátyolán épp, hogy
Áthatolt a fény...
Boldogság táncol a bölcsőd peremén,
Tudtam,hogy így lesz,Terád vártam én!

Apukád,anyukád
Téged néz,kéz a kézben!
Meseszép kis gyermek vagy,
Ahogy így alszol a sötétben!
Szemeid,füleid,pisze orrod anyukádé,
Pofikád és minden mozdulatod,
Pont olyan mint az apukádé!

Jó éjt Mindenkinek!

Márti
borossné becz márta

xxx

Kép
hbetti

Sziasztok! :)

Köszi Lányok a gratukat a fogakhoz. :) Látok még 2 pöttyöt, a kint levő foga mindkét oldalán. Lehet ezek is a következő fogakat jelzik? Mert a mostani fogánál is volt előtte 1 fehér pötty.

Minyu,
Köszi! :) Ahhh, akkor megnézem ma az auchanba van-e valahol ott vmi gyógynövénybolt és lehet-e kapni kotyvasztanivalókat, ha nem akkor megrendelem a vaterán/teszveszen valahol. Ott a legolcsóbb,amit találtam. Szeretném kipróbálni, mert most az utóbbi napokban többször kellett nappal is pótolni tápival :S Jó lenne ezt az 1 hónapot még kihúzni.
Ez lehet attól is van,mert nincs most itt a plusban karalmaz :(

Márti,
Jaaaj, angyon szép ez az altató. egész könnybelábadt a szemem :)

Realdream,
Igen, én is így értesültem a TÁP-GYED témáról. Azt mondta a gyerekorvos,hogy de végülis megoldható. Akkor, amikor először beszéltem róla erről telefonon, akkor még nem tudtam,hogy ez így van, és úgy tűnt csak,mintha ő sem tudná igazán és csak úgy mondja. Hát nem így volt :oops:
Ma megyek receptet iratni és akkor ténylegesen megbeszélem vele,hogy akkor kiír-e majd vagy sem, mert 21éb lejár a TGYÁSom.

Bejci,
Jó pihizést Fűzfőn!!! :) Jaaj, mi is úgy szeretnénk már lejutni...csak az autóóóó :evil: de most már majdcsak összejön (vagy addig tud Szabolcsom cégest hozni remélem)

Szép napot Lányok!

KépKép
KépKép
gabolino

Hahó!

Másik beszédtéma volt a babtornásztató henger (tudjátok, ami belül csörgős, lasztik gurulnak benne, és a Br@ndonban 5000 körül van.

Találtam több helyen is használtan hirdetni:

http://www.vatera.hu/henger_alaku_baba_ ... 07341.html
http://www.vatera.hu/csorgo_bebi_henger ... 90749.html (ez hibás, de hátha meg tudja valaki javítani)

http://www.teszvesz.hu/item546050719_ja ... olyos.html

Jó licitálást, ha valakit érdekel!
Szép napot!
realdream

Bocs, az előbb az egyik lemaradt, illetve összeolvadt az előtte levővel:
:oops:
http://www.vatera.hu/csorgo_bebi_henger_126585529.html
realdream

Márti!

Ez nagyon megható volt. Ha nem bánod fel is tettem az iwiw oldalamra :wink:

Kép
Kép
a.m.

Hahó!

Márti :)
Nagyon szép :)

nálam ma egész nap nem mükszik a teszvesz :evil: pedig kinéztem egy etetőszéket... Másnál sem megy?

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Itt meg lehet hallgatni Márti versecskéjét:
http://pszichologia.multiply.com/music/item/376/376
Friderika - Álmok tengerén ; Vártalak

Jövök, ha Ákos alszik.

Monee

monee85

Sziasztok!

am!
Mi újság felétek :) :wink: ?
Gyuszika nem álmosabb az utóbbi két napban?? Nálunk van, hogy délelőtt, van, hogy délután alszik 2-3 órát Adél :shock: már rég volt ilyen jó alvókája :lol:
Foga még csak az ínye alatt valahol.. még látni sem látom,hogy jönne kifele.. én nem is értem ezt. :shock: Csak szenved szegénykém vele.
Úgy mennék sétálni, de esik az eső, és ködös párás az idő felénk.
Gondolom,hogy nálatok sem a 40 fok az átlag :lol: Jók legyetek!

Márti!
Hát igen, ez olyan könnycsorgató kis altató.. nem ér.. :wink: Amúgy is hiper-szuper érzékeny vagyok mostanság.. 8)

Jó ez a henger. Tetszik. Azon gondolkodtam, hogy nem tudnak vele "pofára" esni.. mert azt gondolnám, hogy kigurul a babák alól és ők arccal a földre huppannak. Vagy rosszul gondolom , és biztonságos???
Akinek esetleg van tapasztalata, vagy hallott már erről a kis hengerről valamit, annak a véleményét szívesen meghallgatnám.

Realdream!
Mi a különbség a fellinkelt hengerek között?? A minőség???
Hogy vagytok??
Nem is nagyon írsz magatokról :roll:
Majd, ha időd engedi tehetnél majd friss képet magatokról. -Rád is kíváncsi vagyok :wink:

Honey! Hogy vagy??? Azért majd jelentkezz! Flóra baba, hogy van????

Szép napot!

szeder74

Minyu! Nekem is be van halva, semmi nem jön be. :?
monee85

Monee!
Nem jön be a linked.. pont altatás van.. gondoltam lejátszom.. de nem megy.. :shock:

szeder74

Minyu,
Nálam bejön.

KépKép
KépKép
gabolino

Szeder!

Nekünk 2 is volt,imádják a srácok,hihetetlen fejlesztő hatású! Nem esett arcra egyik sem,mert,amíg pici,nem tud úgy ráhasalni,hogy kiguruljon alóla,csak rátámaszkodik és úgy gurul előre-háta,inkább hintázik vele.Amikor meg már totál rá tud hasalni,akkor egyrészt elég jó már az egyensúlyérzéke,másrészt elég hosszú a lába is hozzá,hogy ne essen les róla,szerintem!

Márti
borossné becz márta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?