Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Momó a választ :D
Akkor megnyugszom ,hogy minden rendben van :D

Kép
noki&potyi
 
 


Momó!

megkaptuk a csomatgot :) Köszönjük, nagyon szépek :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Szia Witch!
Azóta megoldódott a probléma? Rendbejött már Manóka, eszik rendesen?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77
 
 

 
 

Rony!

Evett, de most beteg, köhög, és szörcsög, most azért nem nagyon eszik. Szegénykémmel mindig történik valami. Apukám hozta haza a bacit. Hiába zártam el tőle a gyereket, mégis elkapta.. Szegénykém nehezen viseli...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


szia Witch,örülök,hogy odaért,sok szeretettel küldtem ,többet akartam ,de most nem jött össze.majd talán később.szia. M.Javulást a picinek!!!!!!!

mó73
 
 


Ó, szegénykém...gondolom ha beteg, akkor nem is kívánja úgy a tejcit sem. Hát ez teljesen igaz, hogy mindig van valamiért aggódni. De addig jó, amíg van kiért/miért aggódni, nemigaz? :wink: Jobbulást Jaminának. Tündéri az avatarban, olyan kis békés, jó helyre született :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77
 
 


Sziasztok!
Beteg lett Jamina??? Óóóó basszus! Szegénykém! Jobbulást Neki! Én is ezen parázok, hogy nehogy megbetegedjen. Nem is jöhetnek most látogatók míg járvány van. Ha a férjem beteg lesz,a küszöbön alszik! :lol: :lol: :lol:
Kismamák is vigyázzanak ám nagyon magukra! Nem ám megbetegedni! :wink:

Kép
kira76
 
 


Rony!

Köszönjük, szegénykém már orra kötött porszívóval él. Bár ma többet evett a drágám. Volt levegőn is. De most parázok, mert hőemelkedése volt, lehe adok neki lázkúpot, nehogy nekem belázasodjon, mert kihullik a hajam...

Kira!

Köszönjük. Jamina is apukámtól kapta el, pedig el volt zárva tőle. Dehát egy légtér, meg ugye aki jár dolgozni a családból, az simán haza hozhatja. Még úgy is, hogy nálunk non-stop kézmosás és minden megy...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Witch!
Semmit nem lehet tenni ellene! Egy légtérbe kerül a babával valaki, akkor valószínűleg el fogja kapni. És tudom, hogy rám is ez vár... Tömöm az a emberemet vitaminnal, de nem tudom mennyit számít. Azért remélem megússzuk.
Na hát ez az evés most minket is megszivatott. Másik tápszert írt fel a doki és valamiért nagyon hamar éhes lesz tőle a gyerek. Úgyhogy azóta alig alszik. Most asszem inkább iratok fel a régiből. De nem is értem mi a fenének kellett mást felírni. Mindkettő Milupa és mindkettő H.A. Anyatej helyettesítők és az összetétele pont ugyan az. Bár tuti kell lenni külömbségnek, mert akkor miért más a neve. Az egyik Milumil H.A. a másik meg az Aptamil H.A. Tud valaki valami okosságot ezekről a tápszerekről? Mi lehet a külömbség???
Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
kira76
 
 


kira szia,szerintem a legjobb a piciknek a HUMANA HA,tápszer.

mó73
 
 


Azt nem lehet biztosan állítani,hogy a gyerek elkapja a betegséget,ha valaki haza jött betegen,ez egyéni .nálam 6-7 hónapig egyik gyerek sem volt beteg,pedig a 2. és 6.gyerekemet is úgy hoztam haza a kórházból,hogy itthon épp betegek voltak,és még sem kapták el.de pl:az első fiamnál sose felejtem el mikor május hónapban 7 hónapos lett,hírtelen belázasodott és torok gyulladása volt,pedig senki nem volt otthon beteg.de ez tényleg egyéni,mert nekem mai napig nem betegesek a gyerekeim,a kicsi évente egyszer beleesik ebbe a köhögésbe,de ez télen ezzel jár.de a suliba is mindig említik a tanárok,hogy az én gyerekeim nem szoktak hiányozni.ezt a mondandómat egy kicsit elhúztam,úgyhogy megyek is,sziasztok

mó73
 
 


Kira, Momó!

Baba függő a tápszer, az én manókám hapott Humana HA-t, az nem volt jó, kapott milupa milumill HA1et, az sem volt jó, sokat bukott, aztán most BEBA HA/A.R.-t kap ez most jó.. :) Nem bukik annyit, kifejezetten bukós babáknak van...

Momó!

Alex mostmár rendben van?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


szia Witch! köszi szépen már jól van.nekem a mildibé-től buktak a gyerekeim ,de nagyon sokat,azért vált be a humana ha.remélem a kis Jamina jól van már. szióka

mó73
 
 


Bikmakk !
De jó Neked, hogy már túl vagy a kombinált teszten, nekem még 5 nap, csiga lassan telik az idő, mostmár mindenen aggodalmaskodom (pl. ilyeneken, hogy nem akkora a hasam, mint tegnap, nem fájnak a melleim annyira, mint tegnap...stb.) ! :(
Figyu, a doki mit mondott az eredményedre ??...mert ha azt mondta, hogy minden rendben , akkor nincs miért aggódnod !
Mikor mész legközelebb uh-ra vagy dokihoz ?

Noki !
Állítólag a 12. hét után elmúlnak a róka-mókás tünetek, te meg már rég túl vagy rajta, és örülj ennek ! :D
Pénteken írtam még egy mailt, megkaptad ?

Witch !
Jobbulást a kis Jaminának !!!

Nika !
Szeretném már én is átélni azt az érzést, amikor a karomba adják a babámat, biztos csoda szép érzés lehet !!

Kép
Kép
rilla_
 
 


Rilla!

El sem hiszed milyen hamar eljön....:)

Kép
nika28
 
 


Sziasztok!

Kriszta üdvözöl mindnekit. Emanuell jól van, szépen gyarapszik, és nagyon szeretik :) Kriszta amint tud jelentkezik :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!
Krisztának millió puszi!!! Remélem nemsokára írni fog!
Lányok! Az én fiam basszus 5020 gramm. Nem sok ez egy kicsit???? majdnem 4 hét alatt hízott 1 kilót. De egyáltalán nem látszik rajta. Inkább vékkonynak mondanám, mint dundinak. De nagyon kiakadtam. :? Mondjuk tuti biztos, hogy már rég túl van a 60 cm. hosszúságon. Szerintetek sok????

Kép
kira76
 
 


Kira,havi egy kiló hízás az pont jó,főleg fiúknál.nekem is havonta híztak egy kilót,de inkább ,mert tápszeresek voltak,az anyatejesek nem híznak ennyit.

mó73
 
 


Szia Mó!
Köszi! :) Akkor megnyugodtam.
Én nemtudom, hogy számít-e, hogy tápszeres-e vagy sem. Tök furi, de nekem az ismerőseim között inkább az anyatejes babócák dundibbak. Lehet ez csak a véletlen műve! :) De végülis mitszámít?! Lényeg, hogy nem sok az 1 kiló hízás. :)
Köszi!!!

Kép
kira76
 
 


Sziasztok!

Nemone, Baby
Gratulálok a babátokhoz! Nagyon sok boldogságot kívánok!

Nika, Kira, Kriszta
Nagyon szépek a kissrácok! :D

Orsi
Teljesen ledöbbentem, amikor olvastalak. Rettenetesen sajnálom a történteket! :cry: Tiszta szívemből szorítok, hogy mielőbb anya lehess!

Witch
Sok-sok gyógypuszit küldök a pici lányodnak!

Mi jól vagyunk, Zorka már 4800g :D 1 kg-ot hízott 4 hét alatt, mint Kira kisfia :lol:
Múlt héten voltunk csípőszűrésen és sajnos kicsit kötött a jobb oldala. Most 6 hétig terpeszbetétes pelenkát kell hordania szegénykémnek meg tornáztatnom kell és márciusban kontroll.

lányok, lenne egy kérdésem. Az egyik ismerősöm azt mondta, hogy évente kell nyilatkozni a lefagyasztott embriók sorsáról. Nekünk ezt nem mondták. Ti mit tudtok erről?
bessy76
 
 


Kép Kép Kép
bessy76
 
 


Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni. Egyik ismerősöm évek óta szeretne babát, de sajnos eddig nem sikerült teherbe esnie. Eldöntötték a párjával, hogy nem várnak tovább, szakember segítségét kérik.

Kérdéseim:
1. Tudnátok-e ajánlani nekik megbízható orvost a BMC-ban?
2. Van-e az orvosnak magánrendelése?
3. Ha igen akkor hol?
4. Telefonszáma ahol elérhető, vagy be lehet jelentkezni hozzá?
5. Milyen tarifákkal dolgozik?

Nagyon szépen köszönöm a segítségedteket előre is.

rozsaag

Kép Kép
rozsaag
 
 


Bessy!

A Zorka baba gyönyörű :)!
Én csak azt tudom, hogy el kellett küldeni az én zárómat a manóéval együtt, és nyilatkozni, hogy tovább őrizzék a tesókat. De hogy évente kell-e azt nem tudom, majd felhívom őket egyszer ha lesz időm...
A puszikat átadtam :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Gyönyörűségesek a babák!
Olyan furcsa olvasni, hogy még Ti is, szegények, mindenen aggódtok, pedig én most úgy érzem, ha egy egészséges babám születne végre, akkor minden gondom elszállna. Persze látom, és mondják is az ismerőseim, hogy ez nincs így, mert mostantól már örökre egy merő aggódás az élet.... :)

rilla,
drukkolok, hogy minden rendben legyen pénteken, biztos úgy is lesz. A tünetek hullámzóak, nem kell azon aggódni, hogy ma kevésbé látványosak, mint tegnap!! Fel a fejjel!!!

Nekem már az Istenhegyin is csak annyit mondtak, hogy minden ok, de én a 1:2720-t kicsit kevésnek találtam a koromhoz és ahhoz képest, hogy az UH-on minden tökéletes volt, ezért kezdtem itthon kicsit jobban utánaolvasni a vérértékeknek. A kombinálton kettőt néznek, és az egyik tökéletes lett nekem, a másik nem, és az internet szerint olyankor, ha a baba genetikailag rendben van (amire ugye azért elég nagy az esély még így is...), akkor ha mégis alacsony ez az érték, az előrejelezhet későbbi méhlepényelégtelenséget, anyai magasvérnyomást, késői vetélést, koraszülést, ilyesmit. Az adatok viszont nem egyértelműek, mert IVF-ben - és különösen ICSI-nél - viszont alacsonyabb lehet ez az érték anélkül, hogy bármi rosszat jelentene, de hogy még bonyolultabb legyen, a fagyasztott beültetéseknél nem láttak alacsonyabbat. Egyébként a legtöbb esetben nem okoz semmi bajt, de kb. 2x akkora az esély a komplikációra, mint a normál esetekben.
Na, hát ennyit tudtam meg lényegében a netről, és amikor tegnap Szűcsnek szóbahoztam, akkor nem nagyon tartotta érdemesnek a témát arra, hogy foglalkozzunk vele, azt mondta, hogy az eredményeim tök jók, és minden oké lesz, és ne parázzak.
UH-ot Szűcs most nem csinált, mert hiszen pénteken volt, csak megnézte az Istenhegyi leleteit, és volt vérvételem meg terheléses cukrom (ez utóbbi azért, mert egyszer életemben már volt rossz a terhelés), és ma felhívtam az eredményért, és minden tökéletes, még a cukor is, úgyhogy nagyon örülök.
Legközelebb 16 hetesen lesz AFP.
UH akkor nem biztos, hogy lesz, elvileg a 18-20. héten kell majd legyen a naaaagy genetikai UH - ami nekem már Németországban lesz valószínűleg, merthogy odaköltözünk a férjemmel 2 évre (pont a 18. hetemben....)
Hááát, nem mondom, hogy nem izgulok ezen a témán, hogy nekem majd ott egy héten belül orvost kell találnom, meg idegen nyelvi környezet, meg minden, de csak megbirkózunk vele.
Csak a babával legyen minden rendben..!

Kép
bikmakk
 
 


Sziasztok!
Megszületett Bendegúz 2009. január 26-án; indítás után természetes úton. Már itthon vagyunk, minden rendben.
Kép

Kép
baby.81
 
 


Baby!
Szívből gratulálok Bendegúz megérkezéséhez! Nagyon édes! Sok tejecskét és jó egészséget nektek!
Puszi! Manda
manda
 
 


Baby!

Bendegúz egy tünemény:)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Baby!

Gratulálok! :)
Nagyon édes Bendegúz!! :)

Kép
nika28
 
 


Kép

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Bessy!

Nagyon cuki Zorka! :)


A fanatikus öcsém rendelt cumit a Drágámnak:


Kép

És már ügyesen tudom tartani :) :

Kép Kép

Kép

Kép
nika28
 
 


szia Nika,nagyon cuki a bébid!!!!!!!!!!!!

mó73
 
 


Nika!

Nem semmi az a cumi..., no de a babó sem :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Köszi csajok! :)

Majd rakok fürcsis képeket is, csak azokat még át kell szerkesztenem.
Valami haláli ahogy élvezi a fürdést! :)
Meg tudnám zabálni:D

Kép
nika28
 
 


Bikmakk!

Nem szeretnél bekerülni a táblázatba?

Kismaik!

Hol vagytok?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Nika!

Várjuk a képeket :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


witch,
de, most már talán eljött az ideje.. :)
Köszi
3. beültetés (fagyi), 13. hét, 2009.aug.15.

Kép
bikmakk
 
 


Bendegúz nagyon kis szép :)

Kép
bikmakk
 
 


Bessy, Baby, Nika !
Egyszerűen tüneményesek a babák ! :D

Bikmakk !
Jól utána kutattál a témának, de amúgy szerintem minél többet keresgélünk a neten, annál jobban elkezdünk aggodalmaskodni, mert a jó dolgok mellett csomó rossz dolgot is olvas az ember ! Ezért lehet, hogy inkább az orvosokra kellene hallgatnunk. Amúgy én is iylen vagyok, hogy mindent túlagyalok és ebbe bele lehet őrülni !
De Te mostmár ne aggódj, az eredményeid nagyon jók, és erre koncentrálj !! :D
Hogy-hogy Németországba költöztök ?
Az AFP vizsgálat miből áll, ha nincs uh ?

Én holnap megyek itt Sopronban a kötelező ultrahangra (genetikai), majd pénteken BMC és Istenhegyi. Jó sok lesz ez így egyszerre, remélem nem fogja a babámat megvislni !!

Rozsaag !
A másik topikban válaszoltam a kérdéseidre !

Kép
Kép
rilla_
 
 


rilla!!!szia!!!! Az AFP vizsgálat csak egy vérvétel,aminek már a modern tudomány egyre inkább nem ad jelentőséget.nekem 5 terhességből négyszer rendben volt az eredménye,egyszer magas volt nagyon ,küldözgettek össze-vissza genetika stb...,de szerencsére semmi gond nem volt.De az ikreimnél meg elvileg magasabbnak kellett volna lennie és mégse.na szióka

mó73
 
 


Sziasztok!

Minket is elért a takonykór....:(
Szegénykémnek annyira tortyog a nózija.

De hála az égnek a torka és a tüdeje rendben van, csak ez a fránya nátha......

Kép
nika28
 
 


Szaisztok!

köszönjük a dicsiket! :D

Baby
Nagyon édi a kis Bendegúz!

Nika
Jobbulást nektek is és sok gyógypuszit! :wink: Nagyon jók a képek, hát ez a cumi... :lol: tényleg fanatikus :lol:

Witch
Hogy vagytok?
Én még nem küldtem el a zárókat, mert még csak most fogunk előhivatni képeket. A nyilatkozatba mit írtál? Csak annyit, hogy továbbra is igényt tartasz a lefagyasztott embrikókra?
bessy76
 
 


Bessy!

Köszi, megvagyunk, manóka most antibiotikumot kapott, mert nagyon köhög, meg másik tápit is, most kétfélét kap, egyik a büfi miatt, másik a kaki miatt szóval, elvagyunk... Azonban az orra nemfolyik, és a tüdejének is jó hangja van, köszönhetem ezt az aloeverás masszázskrémnek :).
Annyit írtam csak, hogy kérem a további őrzését. Ennyi. Én fotópapírra nyomtattam képet, és azt küldtem el :)
Ti hogy vagytok?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Witch
Akkor javulgattok már szerencsére. :) Tejcid egyáltalán nincs?

Jól vagyunk, nemrég szopizott. Az a baj, hogy amikor már nem éhes és még nem alszik, nem lehet lekötni semmivel, nem nézelődik el az ágyában sem. Ilyenkor sokat sír :? majd csak alakul ez is...

Akkor én is ilyesmit írok a nyilatkozatban. :)
bessy76
 
 


Sziasztok!
Bessy!
Én is ezzel nyüglődök néha. Ha nem alszik, akkor szegény még nem tudja magát lekötni és pityog. :? De egy dolog éltet, hogy jön a jóidő és megyünk sokat sétálni majd. Ott meg lesz mit nézzen! :)
Nika!
Betegek vagytok? Nem is írtad! Gyógyuljatok meg minnél hamarabb. Kipróbáltam ma ezt a nappal 3 óránkénti kelltést. Most délután meg nem is aludt igazából 2 etetés között. Nagyon kiváncsi leszek, hogy mit hoz az éjszaka. Nagyon reménykedek!!! :) A nappal egész jó volt. Nem drasztikusan ráztam fel, csak simogattam, meg pakolásztam a szobába...
Baby!
Nagyon-nagyon édes Bendegúz!!!!!!!! :D Gratulálok hozzá!!!!!

Kép
kira76
 
 


Lányok!

Köszönjük! Igazából hála az égnek elég jól viseli....csak ez az orrszívó ne lenne! Annyira sajnálom, de muszáj megkínozni....:(

Kira!

Azért nem írtam, mert ma reggelre jött ki.
Kíváncsi leszek az éjszakátokra. :)
Majd írd ám meg.
Nálunk hajnalban nem akaródzott az alvás, de végül sikerült álomba simogatni....:) Úgy tud rám nézni, mint aki az életben nem akar többet aludni, én meg kétségbe esek, mert én meg tudnék. :)

Kép
nika28
 
 


Nika!

Porszívóval szívod az orrát, vagy elekrtomossal?
Nekünk mindkettő van, de sajna az elektromos elég kevés..., porszívóval nyomjuk, de Jamina jó kislány, tartja a nóziját. Mondjuk ha megunja, akkor bedugja az újjait az orrába :) Sírni nem szokott. Tényleg jól bírja, és tűri, meglepődtem én is...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Witch!

Mi is porszívóssal csináljuk.
Azzal nálunk sincs gond, ahogy meghallja a porszívó hangját elhallgat. Csak az a gond, hogyelőtte kell használnunk a Streimart is, és az nagyon nem tetszik neki. Utána meg orrcseppet, na akkor is eltörik a mécses. :(
Mondjuk én sem díjaznám, ha az orromba spriccelnének mindenféle dolgot. :)

Kép
nika28
 
 


Sziasztok!
Nika!
Alvás szempontjából tökéletes lett az éjszaka! :) 20 órakor evett, utána 24 órakor és utána csak reggel 5-kor. Ez így frankó lenne, HA nem fájna ennyire a hasa. Annyira hasfájós lett, hogy éjféltől 2-ig üvöltött. :( Már nem tudok mit csinálni szegénykémmel. Most a védőnő mondta ezt az Espumisan cseppet. Ekörülmeg akkora mizéria van, hogy senki nem tudja, hogy kell adagolni. A betegtájékoztató szerint 25 csepp minden kaja elött, de a neten meg írják, hogy 1 napra elosztva 25 csepp. De Dokik is írják. Akkor most, hogy adjam Neki????? Adott valaki a babájának ilyet???? De biztos ez sem fog használni. Az Infacol idáig jó volt, de mostmár egyáltalán... :cry: Ha ez így fog menni, a gyerek is kisírja a lelkét én meg megkattanok. :cry:

Kép
kira76
 
 


Nika

Mi az a Streimart?

Kira!

Ánizsmag tea, nálunk bevált poci fájásra...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Witch!

Most nézem, hogy elírtam :)

Sterimar. Tengervizes orrspray. Ez feloldja a váladékot és könnyebben ki lehet szívni.
Mára már ezt is jobban bírja egyébként. Sztem rájött, hogy ez az Ő javát szolgálja. :)

Kép
nika28
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?