Gyönyörűségesek a babák!
Olyan furcsa olvasni, hogy még Ti is, szegények, mindenen aggódtok, pedig én most úgy érzem, ha egy egészséges babám születne végre, akkor minden gondom elszállna. Persze látom, és mondják is az ismerőseim, hogy ez nincs így, mert mostantól már örökre egy merő aggódás az élet....
rilla,
drukkolok, hogy minden rendben legyen pénteken, biztos úgy is lesz. A tünetek hullámzóak, nem kell azon aggódni, hogy ma kevésbé látványosak, mint tegnap!! Fel a fejjel!!!
Nekem már az Istenhegyin is csak annyit mondtak, hogy minden ok, de én a 1:2720-t kicsit kevésnek találtam a koromhoz és ahhoz képest, hogy az UH-on minden tökéletes volt, ezért kezdtem itthon kicsit jobban utánaolvasni a vérértékeknek. A kombinálton kettőt néznek, és az egyik tökéletes lett nekem, a másik nem, és az internet szerint olyankor, ha a baba genetikailag rendben van (amire ugye azért elég nagy az esély még így is...), akkor ha mégis alacsony ez az érték, az előrejelezhet későbbi méhlepényelégtelenséget, anyai magasvérnyomást, késői vetélést, koraszülést, ilyesmit. Az adatok viszont nem egyértelműek, mert IVF-ben - és különösen ICSI-nél - viszont alacsonyabb lehet ez az érték anélkül, hogy bármi rosszat jelentene, de hogy még bonyolultabb legyen, a fagyasztott beültetéseknél nem láttak alacsonyabbat. Egyébként a legtöbb esetben nem okoz semmi bajt, de kb. 2x akkora az esély a komplikációra, mint a normál esetekben.
Na, hát ennyit tudtam meg lényegében a netről, és amikor tegnap Szűcsnek szóbahoztam, akkor nem nagyon tartotta érdemesnek a témát arra, hogy foglalkozzunk vele, azt mondta, hogy az eredményeim tök jók, és minden oké lesz, és ne parázzak.
UH-ot Szűcs most nem csinált, mert hiszen pénteken volt, csak megnézte az Istenhegyi leleteit, és volt vérvételem meg terheléses cukrom (ez utóbbi azért, mert egyszer életemben már volt rossz a terhelés), és ma felhívtam az eredményért, és minden tökéletes, még a cukor is, úgyhogy nagyon örülök.
Legközelebb 16 hetesen lesz AFP.
UH akkor nem biztos, hogy lesz, elvileg a 18-20. héten kell majd legyen a naaaagy genetikai UH - ami nekem már Németországban lesz valószínűleg, merthogy odaköltözünk a férjemmel 2 évre (pont a 18. hetemben....)
Hááát, nem mondom, hogy nem izgulok ezen a témán, hogy nekem majd ott egy héten belül orvost kell találnom, meg idegen nyelvi környezet, meg minden, de csak megbirkózunk vele.
Csak a babával legyen minden rendben..!