Hunci szupi!
Csaba anyukaja azt mondta,hogy felkötözte őt a járókához vagy mi mer nem akart felállni.
Bölcsi:
Bevittem fél 10-re.Bevittem a cuccait(hello Kitty zsákban
).
Otthagytam
. Ki voltam akadva.már tegnap este is.Aszittem nem leszek. DE.
Telóztam 1 óra múlva. Mondták,hogy kicsit mikor elmentem, rá 10 percre "nyekergett"(idéztem) egy picit ,aztán egész végig játszott.Háromnegyed 12-kor ebédelt finomfőzeléket tojással(diétásat kellett volna,de elfelejtettem emlékezteteni őket). Másfél órát aludt
,
3-ra akartam menni(vagy előbb,alvás előtt),de mondták,hogy fél 4-re menjek. Mindegy.negyed 4-re mentem. Épp sírt
.
(a macijával feküdt gy matracon a többiek mellett akik uzsiztak.
Mondták,hogy most kezte,mert átpelenkázták és nem csípte).
Azt mondta az igazgatónő,hogy nagyon "tevékeny volt egész nap és ahhoz képest,hogy első nap,irtó szuperül bírta.
Meglepett,hogy aludt rögtön.Remélem nem kamuztak a sírással.
Szar volt otthagyni,nem is bírtam dolgozni,olyan voltam mint egy zombi és állandóan izgultam,hogy hívnak és menjek,mert sír.
Lelkiismeretfurdalásom is volt,mert lefeküdtem picit aludni,hogy gyorsabban teljen és nem dolgoztam és arra gondoltam,hogyha alszom minek van benn.
Mindegy,ha teljesen beszokik gondolom tudok a melóra koncentrálni.
Hazahoztam. Fél 6-kor jött ki rajta a fáradtság és elkezdett bőgni,mint mikor kicsi volt és bőgött 40 percig nonstop.Előbb fürdettük.Elővettem a régi hintáját és másfél órát hintázott benne(fekvő hinta.már nem használhatná )pedig 5 percet se bír nyugton maradni. Tévézett és kölesgolyót csemegézett.
A bölcsiben mondták,hogy:
Sérves(tudom,úgyse jön ki-én is az vagyok) ééééés
Enyhén alultáplált, de majd helyrehozzák...
erre berágtam. Szerintem nem az.láttátok a képeket. Szerintem,hogy nem kövér az nem jelenti,hogy alultáplált.
Na mindegy.
A 2 bölcsiscsaj nagyon szimpi.
Tök furi,hogy rajtam kívül ma csak apukákkal találkoztam akik vitték a gyerekeket fél 10-kor.
Na ezeket azért írtam,hogy én is emlékezzek majd.A meceszával aludt és vittem hálózsákot.
Holnap csak 2 órát lesz.megyünk oltásra és otthon alszik.