Bejci!
Válts dokit! Azonnal! Ezt azért egy orvos sem engedheti meg magának. Semmi baj veled az ég világon!
Biankának sincs baja.. -Adél is oldalra támaszt inkább!!! komoly.
Szóval akkor most orvosváltáson törd a fejed. Hidd el hosszú távon nem jó egy ilyen orvossal együttműködni!
Szerintem rossz bugyit húzott magára.. és egész nap ilyen.. vagy kielégítetlenek a napjai
mert ennyi alázást egy évre be nyel az ember, de egy nap!!
Van másik dokitok? Gondolom,hogy van. Hát akkor tessék utána érdeklődni.
/Húúú lehet a többiek megköveznek engem itt, de én ilyen vagyok, főleg, ha a gyerekemről van szó, és nem utolsó sorban rólam.
Az meg külön gáz, hogy ennyire sz@r memóriája van! Én emlékszem,hogy beszéltük,hogy milyen dicséretet kaptatok január elején.!/
Mondjuk ettől függetlenül tornáztasd Biankát. Amennyiben akkor nyugodt a lelkiismereted, ha látták Dévényisek, akkor jelentkezz be egy alkalomra.. az bajt nem okozhat Biusnak sem.
-Az a baj, hogy amúgy is, nálunk nemrég szült anyukáknál még fenn állhat az önbizalom hiánya.. hát még, ha egy orvos olt le minket a sárga földig!
Még is azt tudom tanácsolni, hogy Ne foglalkozz vele.. próbálj meg másra figyelni.. tornáztasd Biankát, keress másik dokit.. és gyere sírd ki nálunk is magad.
Húú jó hosszú lettem, de annyira szeretnélek megvigasztalni.
Ez a mondás a páromé.. tőle tanultam.
Szeretem én is használni.. főleg az idióta emberekre.. -mert van belőlük bőven.. bocsi. Kissé cinikus és túl őszinte korszakomat élem
Anyooka!
Emlékszem,hogy már Te is mondtad,hogy anyósod milyen. Az a baj, hogy ellenük nincs orvosság. Csak türelem. Még jó, hogy ilyen messze lakik.. ugyanakkor fájó is nem?? , hogy semmibe veszi a gyerekeidet?? Nekem is van ám fájdalmam ezzel kapcsolatban.. de ezt majd máskor.! Nagyon fájó, ha a gyermekekre, akiket a Világra hoztunk nem kíváncsiak.. mi több semmibe veszik. Azt tudom tanácsolni, hogy szeresd őket más helyett is! Mondjuk ebben biztos vagyok, hogy imádod a gyermekeidet. Ez a lényeg. Mondjuk az más,hogy nem tudsz osztozni az örömeiden a párod anyukájával.. nehéz tudom, de ilyenkor Neked kell erősebbnek lenned.
A párod is érthető, hisz az anyukája. Olyan nehéz néha. Szerintem kevés az olyan család, ahol minden fenékig tejfel, csupa mosoly, boldogság, és öröm az élet. Tudod az az én véleményem, hogy néha kell borítani a bilit, mert a mindig mosolygós család az nem is őszinte! Ott tuti valami sántít.
Csak az "őrültek" nevetnek mindig. Ezen gondolkodj majd el
Kitartást Neked is.
Séta:
Voltunk. Nem sokáig, mert el kezdett fújni a szél, és beborult..Adél mivel nem aludt, nem tudtam Őt jobban eltakarni az szél elől.. imád nézelődni, és el kezdett hisztizni, amikor az arcába fújt a szél.
Képzeljétek!
El kezdte, hogy néha csak nyüszög, de úgy , eeeeee ezt különböző frekvencián, vékonyan, majd erősebb hanggal és cifrázza. Ebből lesz később a hiszti, már látom előre.
Nem hiába.. kislány a lelkem!
Megyek sütök palacsintát.