Új privát üzeneted érkezett!

Bejci!
Válts dokit! Azonnal! Ezt azért egy orvos sem engedheti meg magának. Semmi baj veled az ég világon!
Biankának sincs baja.. -Adél is oldalra támaszt inkább!!! komoly.
Szóval akkor most orvosváltáson törd a fejed. Hidd el hosszú távon nem jó egy ilyen orvossal együttműködni!
Szerintem rossz bugyit húzott magára.. és egész nap ilyen.. vagy kielégítetlenek a napjai :lol: 8) mert ennyi alázást egy évre be nyel az ember, de egy nap!! :shock:
Van másik dokitok? Gondolom,hogy van. Hát akkor tessék utána érdeklődni.
/Húúú lehet a többiek megköveznek engem itt, de én ilyen vagyok, főleg, ha a gyerekemről van szó, és nem utolsó sorban rólam.
Az meg külön gáz, hogy ennyire sz@r memóriája van! Én emlékszem,hogy beszéltük,hogy milyen dicséretet kaptatok január elején.!/
Mondjuk ettől függetlenül tornáztasd Biankát. Amennyiben akkor nyugodt a lelkiismereted, ha látták Dévényisek, akkor jelentkezz be egy alkalomra.. az bajt nem okozhat Biusnak sem.
-Az a baj, hogy amúgy is, nálunk nemrég szült anyukáknál még fenn állhat az önbizalom hiánya.. hát még, ha egy orvos olt le minket a sárga földig!
Még is azt tudom tanácsolni, hogy Ne foglalkozz vele.. próbálj meg másra figyelni.. tornáztasd Biankát, keress másik dokit.. és gyere sírd ki nálunk is magad.
Húú jó hosszú lettem, de annyira szeretnélek megvigasztalni.

Ez a mondás a páromé.. tőle tanultam. :lol: Szeretem én is használni.. főleg az idióta emberekre.. -mert van belőlük bőven.. bocsi. Kissé cinikus és túl őszinte korszakomat élem :oops:

Anyooka!
Emlékszem,hogy már Te is mondtad,hogy anyósod milyen. Az a baj, hogy ellenük nincs orvosság. Csak türelem. Még jó, hogy ilyen messze lakik.. ugyanakkor fájó is nem?? , hogy semmibe veszi a gyerekeidet?? Nekem is van ám fájdalmam ezzel kapcsolatban.. de ezt majd máskor.! Nagyon fájó, ha a gyermekekre, akiket a Világra hoztunk nem kíváncsiak.. mi több semmibe veszik. Azt tudom tanácsolni, hogy szeresd őket más helyett is! Mondjuk ebben biztos vagyok, hogy imádod a gyermekeidet. Ez a lényeg. Mondjuk az más,hogy nem tudsz osztozni az örömeiden a párod anyukájával.. nehéz tudom, de ilyenkor Neked kell erősebbnek lenned.
A párod is érthető, hisz az anyukája. Olyan nehéz néha. Szerintem kevés az olyan család, ahol minden fenékig tejfel, csupa mosoly, boldogság, és öröm az élet. Tudod az az én véleményem, hogy néha kell borítani a bilit, mert a mindig mosolygós család az nem is őszinte! Ott tuti valami sántít.
Csak az "őrültek" nevetnek mindig. Ezen gondolkodj majd el :wink:
Kitartást Neked is.

Séta:
Voltunk. Nem sokáig, mert el kezdett fújni a szél, és beborult..Adél mivel nem aludt, nem tudtam Őt jobban eltakarni az szél elől.. imád nézelődni, és el kezdett hisztizni, amikor az arcába fújt a szél.
Képzeljétek!
El kezdte, hogy néha csak nyüszög, de úgy , eeeeee ezt különböző frekvencián, vékonyan, majd erősebb hanggal és cifrázza. Ebből lesz később a hiszti, már látom előre.
Nem hiába.. kislány a lelkem!

Megyek sütök palacsintát.

szeder74

Uh. laptetőre egy ilyen mondattal.. de látom előző oldalon Márti is ezt feszegeti Neked.. :wink:

szeder74

Tigrincs!
Neked akartam írni még.. csak annyira felpeckelte a fejem az a Bejci doki, hogy csak na!

Nagyon tündér Zalán - hú a neve nagyon megtetszett az elmúlt pár hónapban :wink:
Azt nézem,hogy mennyi játék van neki a kiságyába.. én meg.. az idióta paraanyuci.. a gyereken a takaróján és a matracon kívül mást nem mer bele tenni a kiságyba.. :oops: mindenhol azt szajkózták, hogy nehogy éjjel magára húzzon valamit.. hát belém is ültették.
Mondjuk Adél csak és kizárólag alszik a kiságyában.. máskor én nem teszem bele.
-nehogy megutálja, ha ott hagyom épp dolgom végezte közben, és ott unalmában sír.. úgyhogy nálunk csak akkor van szolgálatban a kiságy, ha alvás van. - A fiaim szinte soha nem aludtak a kiságyukban.. hanem velem egészen 3 éves korukig :? 8)
Nálatok ,, hogy van?? Szokott játszani a kiságyában?

Most már tényleg megyek palacsintát sütni..

szeder74

Anyoooka: hát, a te anyósod se semmi! :shock: Elolvasok még néhány hasonló sztorit, és megbékélek a sajátommal.

Márti: köszönöm a dicséretet, átadom nagynénémnek, tőle kapta karácsonykor Zalán ajándékba a babát (ő csinálta teljes egészében)

Szeder: Mostmár egész kevés játék van Zalán ágyában :D Ő egyébként szokott játszani néha az ágyában, most már, hogy meg van a járókája ritkábban. Nálunk nagyon hideg a padló, letenni egyelőre nem lehet. Egyébként éjszakára a játékok mennek a lábához, kivéve azt ami fel van rögzitve a kiságyra, de azt nem is tudja magára húzni :) Aludni pedig nagyon rika kivételektől eltekintve csak a kiságyában hajlandó rendesen :)

Kép
kistiggrincs

Bejci: én komolyan elgondolkoznék a doki váltáson helyedben! Hogy valaki ennyire ne emlékezzen rá mit mondott 3 hete az már gáz. És ha rossz napja van, azt se a hozzájáró anyukákon töltse ki! :evil:

Kép
kistiggrincs

:twisted: :twisted: Most én vagyok ilyen.. :twisted: :twisted:

Képzeljétek!
Anyósom fel hívott.. illedelmesen érdeklődött Adélról, stb, stb., most nem tud jönni, mert beteg.
Mielőtt még le tette volna a telefont meg említette, hogy a sógorom és a sógornőm említette hétvégén, hogy nem tudnak most jönni Adélt köszönteni, mert én kértem, hogy most ne jöjjenek!
Tudjátok az a sógor, aki Adél névnapját elcseszte..
A fejlemény: sógornőmmel beszéltem telefonon, mivel hívott pénteken.. és kérdezte, hogy akkor jöhetnek-e szombaton Adélt köszönteni.
A válaszom: Most inkább ne..
Azért ne: mert meg kell emésztenem "A." viselkedését.
Erről ugye tudtok.
Anyós kérdezi: -hogy most akkor mi legyen az ajándékkal??? , amit Adélnak vettek.
- mondtam neki: - tegyék el, majd, ha nekem is már jó a lelkem ez ügyben, akkor majd mi hívjuk őket meg... vagy, ha nem akarják eltenni, akkor ajándékozzák másnak..
ááá ez tiszta hülyeség, amit e körül a névnapi ajándék körül csinálnak.
Mondtam anyósomnak, hogy bizony ezeket a a dolgokat, nem lehet egy-egy ajándékkal kiváltani, meg nem történté tenni.
Amit már mondtam nektek, csak ismét elmondanék:
A sógornőm itt volt 1 hete és mondta, hogy milyen csodaszép, gyönyörű gyereket látott a sparban.. Adélra soha egy kedves megjegyzése nem volt.. soha életében ki nem mondta, hogy aranyos!
Ezek abszolút olyan dolgok, amiket nem lehet átugrani. Szándékosan nem mond semmi kedves szót ennek a kislánynak! De le sz@rom a nyomorával együtt, csak, hogy én is meséljek nektek.. látjátok a rosszindulatú emberek mindenhol megtalálhatóak..
Mondtam anyósomnak:
tartsa tiszteletben, hogy nekem mi a véleményem, és ezt legyen kedves már nem mondani nekem.. hogy a családi béke.. mert ezt elsősorban nem nekem kellene megértenem..hanem a fiának és a feleségének.
Tőlem semmit nem várhatnak.. ezt is mondtam neki, csak annyit adok magamból, amennyit én és Adél kapunk tőlük!
Nincs igazam???

A palacsintasütés félig áll most.. megyek folytatom..

szeder74

Anyooo!

Csak gyorsan, a felfújhatós gurigás tornázót, a húgom vette karácsonyra Misunak, most hívtam, itt vette a sima játékboltba kb. 2000 Ft-ért, de már nem volt biztos az árában. De lényegesen olcsóbb a Brendonos ártól.
Különben az van ráírva: Made in China

Kép

Kép
Kép
noni78

Sziasztok!

Bejci!!! Miert kell neked olyan emberrel foglalkozni aki total dillosagokat hord ossze HA tudod hogy mar megnezte azt a papirt, sot le is masolta, ha tudod hogy a neurologus azt mondta minden ok akkor aruld mar el nekem miert huzod magad foloslegesen. VAgy miert nem valaszolsz bar neki vissza. Ha mergelodsz azzal csak artasz magadnak es a kis manokadnak is. 1- karos a tejcsire az idegesseg 2- art a szepsegednek 3 halnak az agysejtjeid.
Szoval oleld at manokat es szeresd ot! TE tudod mi a jo neki es egyaltalan nem vagy rossz anya!!!

Szeder nagyon jol tetted hogy nem engedted Adelkahoz sogorekat! Es neked is ugyanazt tudom javasolni ne foglalkozz veluk a te szepsegednek is art a sok mereg.

Es szinte mindenkinek mondhatnam ugyanezt. MA en nagyon ilyen allapotomba vagyok. Ha nem lennek biztos bekrepaltam volna a mai szent napon. Szoval lanyok vegyetek be egy le sem kakilom pirulat! Komolyan segit tulveszelni egyes pillanatokat.

Anyos tema.. hat en megszinezem egy kicsit es azt mondom hogy nekem anyam kijelentette hogy o nem a gyerekeim akarom idezni (kolykeim) nagyanyja... o meg tul fiatal ehhez es irtora szegyenli (_csak 50 eves), meg o tul jol nez ki ahhoz hogy unokai legyenek. Le se kakilja gyerkoceket...viszont engem felhiv hogy annyival tartozom neki hogy segitsek a nagymamat etetni meg stb hisz felnevelt. O egyetlenegy alkalommal meg nem kerdezi segiteni kelle, penz van-e, amit enni az van-e... Utalja a csaladunkat. HOzzateszem nincs tobb tesom!
Anyos itt lakik mellettunk de at nem dugja az orrat hanem a szememre veti hogy bezzeg anyagilag nem segitjuk, merthat o milyen szarba van(cigarettara minden nap jut sot mi tobb kavera is )nekem meg van 3 gyerekem.
Na mind1 ne haragudjatok de kijott belolem.
Pusz mindenkinek

szisziKép
sziszi7

A lenyeget nagy locsogasomban lefelejtettem! Rekuc jobban van de sajna a foga meg mindig nem bujt ki! Gyerkoceim meg vergidnek kifele a nathabol remelem hamar tulleszunk rajta.

Voltam ma Abigelnel. O is valami bacikkal kuszkodik mert iszonyat nyugos volt a lelkem, de mindenkinek sok puszit kuldenek.

Szeder jot nevettem.... Irtad Bejcinek hogy valt dokit, en meg olvastam valts zoknit, olvasom tovabb es torom a fejem mi a turoert kellene zoknit valtson Bejci..mire visszanezem s hat dokit irtal. Jot nevettem (bocs de olyan jol esett muszaly volt leirnom)

szisziKép
sziszi7

Anyoooka!

Ezt neked küldöm! Én imádom a Catoons figurás játékokat, olyan igazi babásak, gyűjtöm őket egy ideje már,de ez nekünk is kilyukadt! egyébként Pöttömkék címen lehet DVD-t is kapni ezekkel a figurákkal,nagyon-nagyon aranyos! Tipikusan ovisoknak való,próbáld ki a lánykádnál!

http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... ts_id=2176

Márti
borossné becz márta

Kedves Bejci! Szuper lekiismeretes anyuka vagy! Amióta felmerült, hogy probléma lehet, ezerrel tornáztatod Biust, dokihoz hordod ellenőrzésre, és bíztál a szavában. Szerintem ebben a történetben semmi sincs, amit a szemedre lehet ne vetni! Felháborító, ahogy ez a doki viselkedett! Nem hiányzik ez egy anyának sem, különösen akkor nem, ha küzd azért, hogy teje legyen, és teljes nyugi legyen körülötte. Én is a másik orvos választása mellett szavazok! És egy pillanatig se emészd magad, nincs Biusnál semmi gond!!!

Márti! Teljes gáz ez a történet!!! Csak kapkodom a fejem! :shock: :shock: Anyooka! Szintén! :shock: :shock:

Minyu! Nálunk tavalyelőtt karácsonykor az volt, hogy 5 helyre mentünk szenteste (utána ünnepeltünk mi otthon) , és egy kedves rokon - mindezt tudva - kiakadt azon, hogy mi az, hogy csak este 9-re érünk hozzájuk, és már 11-kor megyünk is! Gondolhatod, hogy ahhoz mit szólt, amikor bejelentettünk, hogy ezután mindenki felejtse el a szentestét, mert az a miénk!

Hát lányok meg tudom érteni ezeket a rokonos rossz érzéseket! Én már napok óta nem alszom, egy kedves rokoni magatartás miatt. Ha bármit nem úgy csinálok, ahogy ő helyesnek gondolja, akkor nem beszél velem, és hónapokig kerül. Ráadásul ellenem hergeli a szeretteimet, és az ismerőseimet. Én már annyit rágódtam ezen, próbálok mindenkinek megfelelni, de ebből már elegem van. (tudom, hogy se füle, se farka ennek a történetnek, de nem akarok részleteket írni, viszont kicsit jól esik panaszkodni)
blúmi

Hát csajok, köszönöm a hozzászólásokat! Akkor ZOKNIT váltok! :lol: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ... ööö...akakrom mondani DOKIT!

Azt még nem tudom, hogy ki lesz az új dokink, de hogy nem maradok ennél a nőnél, az tuti!
Ja, amúgy megnéztem Bianka oltási könyvét: ahhoz van esze, hogy engem bántson, de Bius kiskönyvében a 3 hónapos vizsgálat nincs beírva/ kitöltve! Bár nem tudom, miért csodálkozom.... az újszülöttkori vizsgálatot is csak novemberben töltötte ki! :evil:
Amúgy csak az bánt, hogy nála eddig mindenért én voltam a hibás: -a tejkiütésekért- mert nem mosogattam Bius arcát napközben -vizes kendővel-,
-a 2 hét alatt 60 dkg hízásért- mert túletetem a gyereket,..
-a 2 hét alatt 30 dkg hízásért,- mert nem adok elég kaját a gyereknek...és " anyuka, hízhatna többet is a gyerek"! - jó, majd megbeszélem vele!!! :)
-a köldökcsonkért- mert nem nyúlok rendesen alá...-,
-a koszmóért-...mert nem szedem le-...
-a kutacs tágságáért: mert biztos nem veszem be Vigantolt-
szóval mindenért. Most meg én szemétláda, inkább elutazom, minthogy szegény kisbabámat elvinném Dévény tornára! (Itt jegyzem meg, hogy a neurológus doki szerint a Dévény torna túl erős lenne Biának!)
Amúgy bejelentkeztünk a Dévény Alapítványhoz: február 20-án megyünk! Ez egy visszamondott időpont, amúgy a következő: március 27. lenne!!! :shock: :shock: :shock:
Ártani biztos nem fog, de remélem ott is azt mondják, hogy doktornéni túllihegi a dolgot!

Sziszi: Örülök, hogy Rékucod jobban van, foggal viszont kitartás... sajnos eltarthat még egy darabig, amig kibújik!

Szeder: Ügyes vagy! Én is ezt csináltam volna sógorékkal!! Kopp!!!

Tigrincs: Zalán egy kis dögös pasi!! :)
Vendég

Végre végeztem. :? Palacsinta sütés közben mindig azon jár a fejem,hogy minek kezdtem neki?? Nem 5 perc, ott kell állni mellette, és még kosz is van utána.

Sziszi!
Jó hír,hogy jobban van Réka. A foga meg majd ki bújik :wink: igaz kínokkal jár, tudom jól, mi is szenvedünk tőle. Rokonok meg.. mondjanak le! :lol: :lol:

Blúmi!
Megfelelés: majd el jön az idő, amikor kevésbé akarsz megfelelni. Nem is lehet mindenkinek. Bennem is ilyen érzések kavarogtak. Megfelelni, hogy szeressenek..Nem tagadom néha elő jön belőlem, és miután előjött, rájövök, hogy felesleges harcot folytatok másokkal szemben az érzéseimet eltaposom,hogy másoknak megfeleljek..
Néha be kell látni,hogy nem lehet megfelelni mindenkinek.
Pl.
Itt van a fórum, itt sem szeret engem egyformán mindenki tudom, van, akit lehet kifejezetten irritálok.. és?? akkor?? mi ? van? én ilyen vagyok, amilyen, Te olyan vagy, amilyen.
Ettől vagyunk emberiek, és egyediek.
Nem rázhatod Te is a fejed, mint egy plüss kutya a Lada kalaptartóján :lol: :lol: fel kell válani önmagad.
Jó vannak megalkuvások, de azért ne engedd,hogy a saját éned elvesszen.
Mert akkor Te is elveszel. :wink:
Tény, jó jóban lenni a világgal.. de, ha Te ettől álmatlan éjszakákon vagy túl, akkor érdemes elgondolkodni.
Párod, mit mond?? Egyetértésben vagytok ebben a témában?

szeder74

Elfelejtettem kérdezni:
- Láttátok a babanet kezdőlapját: Dr. Csernus interjú.. érdemes elolvasni.. vélemény??
Amúgy szeretem.. azt hiszem minden könyvét elolvastam.. :oops: 2 nap alatt befaltam.
Jól ír. Én vagyok ilyen "esze veszett", vagy van rajtam kívül más is?? Kedvelem na!
A lányomat nem engedném a közelébe, de a fiúkra rá férne, és azt hiszem,hogy rám is.. jól bele verné a fejem a falba, csak pislognék azt hiszem. Odamondó az tuti. Helyre teszi az embereket nagyon. Mondjuk van miből merítenie, Ő is megjárta a poklok poklát, és fel állt. Jó példával áll sok ember előtt, aki hozzá nyúlt az egyéb bódító - kábítószerekhez. Ő fel tudott állni.. sokan elvesznek.
Húú mennyit filózok ma.. bocsi.. lépek is mára.

Szerintem csak holnap leszek. Jók legyetek.

szeder74

Bejci!

Hm, 4 gyerekem van,de még 1-nek sem törölgettem az arcát vizes kenővel tejkiütés ellen hú,de hanyag vagyok! Jöhetnek a mókusok! :mrgreen:

Szeder!

Hú,palacsinta...na abból nálunk nem lehet eleget sütni,ha egyszer nekifogok(márpedig hetente-2hetente neki kell),35-40 db-nál alább nem adhatom,hogy mindenki jóllakjon! :lol: De óriáspalacsintákat sütök és egyszerre 2 palacsintasütővel dolgozok,így félóra alatt kész (bár a fiúk aktívan segédkeznek és olyanor kicsit tovább tart)! Viszont az egyik,alig 2-3 éves Tefal palacsintasütőm nemrégiben megadta magát,úgyhogy most sokkal tovább tart,venni kell egy újat! Azóta átnyergeltem gofrira,az gyorsabb,bár annak meg a tésztáját macerásabb kikeverni!

Sziszi!

Na,de örülök,hogy jobban vagytok! Abigélnek meg mennek a gyógypuszik! Tök jó,hogy ilyen sűrűn látod! Most mi van Veletek egyébként? A férjed dolgozik és Te otthon vagy Rékával (arra emlékszem,hogy vissza kellett menned dolgozni,csak azt nem tudom,azóta hogy alakult a dolog)?

Márti
borossné becz márta

Sziasztok Lányok!

Hol is kezdjem... :D
Gyorsban magunkról annyit, hogy kicsit lehet el leszek tűnve, mert most anyósék vannak pár napig (nálunk minden okés velük) aztán szerdán anyum jön hétvégéig, szóval elleszek velük :D

Csjúúú,lányok, duuurvák az anyós sztorik :shock: :shock: :shock: Köpni-nyelni sem tudok!

Noni,
jaj de édes ez a kép Misikéről! Nagyon megtetszett ez a guriga :) lehet beszerzek egyet :)

Anyoooka,
Jó,hogy felhoztad ezt a guriga témát :D:D Köszi! Kedvet kaptam hozzá :) Remélem majd Andor is ha beszerzek egyet :)

Am,
Nyelvfelmetszés után nálatok volt nyügi?Voltak esetleg később fájdalmai esetleg Gyuszikának?
Örülök,hogy jól vagytok már :) Milyen volt a tali?

Monee,
Gratula az alváshoz! :D Szuper! Lehet,hogy egyszerűen csak kellett volna neki korábban is a nyugi? Vagy korábban ezt a saját ágyas altatást próbáltad? Én mondjuk kezdetek óta csakis kiságyban altatom, pontosabban nem kellett sosem altatni szerencsére. Van,hogy nem alszik még minkor leteszem (általában ost már így van) és gondolom ilyenkor lehet még nézelődik, de ezt nem szoktam szemlélni, mert büfi után max. picit még ölölgetem :) dúdolgatok neki egyet, puszikgatom, aztán jóccakát, puszi,leteszem, simi a buksira és kimegyek. Nem maradok ott, mert sztem akkor nehezebben aludna el, meg lehet nem tudná mi van. gy meg megtanult magától elaludni. :)

Most mennem kell családozni :)

Csak még annyi, hogy reggel észrevettem,hogy Andornak a bal alsó fogacskájának látszik a fehér csíkja az ínye alatt. :) Remélem hamar előjön, mert úúúúgy rág.
Jah, és ma kipróbáltam nála a szilva bébiételt/vagy desszert nemtom és fél üveggel úúúúgy befalt! :D sztem evett volna még, de most elsőre nem akartam többet. Ez is bőven sok volt elsőre nem ?:)

Na most megyek, szép álmokat! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Úúúú Bejci, de gyagya vagyok... :oops: elfelejtettem ,hogy persze, sztem is válts dokit! ez nem ember! Te igenis jó anya vagy!!! :)

bocsesz,ha kihagytam még sokmindenkit, csak most gyorsban akartam írni

Pussz

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Nagyon durva dolgokat írtatok (anyós sztorik, Bejci dokija), le vagyok döbbenve, hogy ilyen emberek vannak! Kitartás az érintetteknek!

Bejci,
Én már váltottam dokit. Csak szólsz az új orvosnak, bediktálod Bius adatait, és majd ő kikéri a kartonotokat a régi dokinődtől. Már nem is kell vele találkoznod!

Szeder,
Régebben írtad, hogy ekcémás a kezed. Te mit kensz rá? Nekem is előjött szülés után, és most a hidegtől brutál kivörösödött és kirepedt. Nagyon fáj, hátha a Te kencéd javítana rajta.

Anyooka,
Nekem is jó ötletet adtál ezzel a hengerrel, nemsokára lesz Julcsi névnapja, tuti, hogy ilyet veszek neki!

Noni,
Nem akartam hinni a szememnek, hogy Misike van a képen! :shock: Olyan, mintha már egy mászós, csücsülős nagy baba lenne! És nem mellesleg nagyon helyes pici fiú! :D

Gabolino,
Már hiányoltalak! Drukk, hogy hamar és fájdalommentesen előbújjon az a kis fogacska!

Kép
hbetti

Sziasztok!

Rémes éjszakám volt! Már tegnap de. éreztem, hogy engem is megtalált az influenza. :evil: Estére le is vert a lábamról rendesen. Fáj mindenem és rettentően köhögök. Anna szokás szerint 8-kor elaludt, gondoltam én is korán lefekszem, mert semmi más nem vonzott, mint az ágy! Volt egy olyan halvány reményem, hogy hátha Annácskám most kivételesen átalussza az éjszakát és nem kell felkelnem hozzá. Hát ez nem jött össze! Éjféltől óránként (!) kelt és 5 órakor úgy döntött, hogy kialudta (?) magát. Így most nem ecsetelném, hogy hogy nézek ki és hogy érzem magam! :?
Fogalmam sincs, hogy mi lehetett a baja. Ilyen még nem volt, hogy ennyiszer kelt volna. Nagyon remélem, hogy nem kapja el a nyavalyát tőlünk!!!

Gabolino!
Szorítok, hogy gyorsan bújjon elő az a kis fogacska!!!

Anyoooka!
Ez a felfújható (mi)csoda nagyon ötletes! Én is szeretnék ilyet Annának! Én is! Én is! Én is!

Bejci!
A doktornőd el sem tudom képzelni, hogy milyen anyukának tartana engem! :shock: :lol: Lehet, hogy itt néhányunkkal beszélgetne és visszaadná a praxisát??? Szabadulj meg tőle gyorsan!!!

Szeder!
Valamivel megbántottalak???

Kép
Kép
konan

Szép jó reggelt!

ÚÚúú, Konan, jobbulást gyorsan!!! Elég ramaty érzés lehet így :(

Betti,
Köszi a hiányolást! :) Hogy van Julcsi?

Gwini,
Hááát, én sem tudok okosabbat mondani, mint a csajok. Meg úgy látmo tényleg kikísérleteztél mindent, szóval ha elfogadja a cicit akkor hajrá, ha meg nem akkor lehet tényleg fejni és a pépbe vagy ilyenek.
Amúgy nálunk is szokott olyan lenni napközben,hogy egyszercsak abbahagyja, nem akar tovább szopizni holott van még tej és van,hogy csak úgy sikerül visszetennem cicire, hogy egészen hátradőlök, Andor majd hasal rám, és úgy rákap a cicire és akkor óvatosan visszülök :shock: :shock: Kemény,nem? Én sem értem miért van ez??

Aaaahhh, jó ramaty idő van :evil: utálom! Napot akarok! :D:D

Van valakinek ötlete( gondolok itt a már tapasztalt Anyucijainkra),hogy milyen etetőszék a jó? Nekem nagyon tetszik az, amit a teszveszen hirdet az a csajszi, akinek a linkjét Monee küldte. Csak most mondták anyósék,hogy az auchanba van most 8rugóért szintén fa etetőszék, persze annak más a kivitelezése.

ezek azok,amikről most beszélek:
http://www.teszvesz.hu/item541325085_va ... caval.html

vagy

http://www.auchan.hu/kepek/2009_TR3/pdf/tr3_16.pdf

Mit gondoltok?

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok! :)

Gyors bekukk:)

Bejci: Csak csatlakozni tudok a többiekhez, válts zoknit :) Eléggé el van szállva a dokinőtők magától.... Vagy jó pénzt kap vmelyik konduktortól.

Szeder: Ha a kivitelező szavára adnék akkor már novemberben költöztünk volna, így már csak annak hiszek ha mondja mikor van az átadás.

Gabolino: Drukk a fogacskának! :)

Konan: Te szegény :( Gyógyulj meg gyorsan Annácska remélem nem kapja el.

Ma a pici fiam bealudt a reggeli szopiba és a jobb cicin amit tegnap még ki nem állhatott...
Nem értem én ezt :)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Hamarosan újra Angliába utazok, így megint tudok baba - kismama- női - férfi ruhákat hozni! :)

A hazainál kedvezőbb ár és klasszisokkal jobb minőség jellemzi ezeket a ruhákat! :)
Itt tudtok nézelődni, ezekbe a boltokba megyek biztosan!
Ha valami megtetszett keress meg nyugodtan!

http://www.next.co.uk
http://www.asda.com
http://www.adams.co.uk
http://www.mothercare.com
http://www.debenhams.com
http://www.mands.com
http://www.disney.co.uk
http://www.minimode.co.uk
http://www.bhs.co.uk
http://www.clarks.co.uk

Bogi

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Gyors leszek, Dorka is itthon van, náthás, iszonyúan köhög :evil: Egy hetet járt oviba megint... Áááá!!! Doki néni szerint megfázás, kapott köptetőt.

Örülök hogy tetszik a felfújható henger! Még Dorka kapta amikor pici volt, ő is nagyon szerette és most Ádám is.

Márti, köszi-köszi-köszi! Már meg is rendeltem! (tegnapelőtt én is kerestem itt de én nem találtam meg! Béna vagyok... :roll: :? )
Dvd-t megnézem majd, köszi az ötletet!

Noni, Neked is köszi!!! Misu szereti?

Szeder, palacsintasütés nálunk Apa dolga! Ő imádja csinálni én meg hagyom kibontakozni :) És fincsit is süt!

Bejci, ez igen, ezt mondta a doki nénink hogy iszonyú nehéz bekerülni! tuti nem lesz semmi baj, azt mondják majd!

Konan, jobbulást!

Gabolino, nekünk az auchanos etetőszékünk van, még Dorkáé volt. Én szeretem, mai napig használja mivel szétszedhető kisasztallá és székké. ott szokott rajzolgatni, játszani, ha kis barátnője itt van ott szoktak enni...
A másikról sok jót hallottam már, állítható a magassága így sokáig jó lesz, később ha már nagyobb a baba egyedül fel tud mászni...
De ha engem kérdezel, én nem adnék ennyi pénzt egy etetőszékért...

Megyek, lánykámmal hercegnős memóriajátékozni kell! És kenterbe ver mindig...
Jövök még!

Kép

Kép
anyoooka

Noni!
Nagyon jól néz kis az a tornázó Misu kezében. Lehte én is beszerzek egyet Gyuszikának :D

Gabolino!

Nálunk nem volt semmi a felmetszét után. Ott még 1-2 csepp vér volt aztán már hazafelé nevetgélt Minike. Nálatok hogy ment a dolog? Valami baj van? Remélem nem.
Én is ugyanígy altatom ill. nem altatom Gyuszikát. Volt már aki ezért rossz szemmel nézett rám,de én ettől nem érzem magam rossz anyucinak
:wink:

Beji!
Tényleg jól teszed ah váltassz dokit.Ez nem normális :evil: :roll:

Kép
Kép
a.m.

Gabolino!
Nekem nagyon tetszik a teszveszes szék. A másik meg parktikus. Én nem is mondom akkor,hogy mennyiért láttam etetőszéket ami nekem tetszett,bár azért annyit én sem adnék érte.
Szóval utána nézek ennek a széknek,mert ez az aukció már lejárt és ha megyünk tesómékhoz akkor megpróbálom majd elhozni személyesen.

Kép
Kép
a.m.

Jól sikerült a tegnapi találkozás a kishaverral :D Gyuszika nagyon nézte és amikor Boldi elkezdett sírní akkor Gyuszika is rázendített :) De ez nem tartott sokáig. Várom már amikor majd együtt játszanak.

Képzeljétek, tömkrement a babakocsink hátsó kerek. Valami csapokat kell majd benne kicserélni. :twisted: :evil: :roll: Nagyon farnkó. Tegnap 1000 ágra sütött a nap mi meg itthon dekkoltunk emiatt. Remélem a héten megküldik az alkatrészt és mehetünk sétikálni.

Kép
Kép
a.m.

Jól sikerült a tegnapi találkozás a kishaverral :D Gyuszika nagyon nézte és amikor Boldi elkezdett sírní akkor Gyuszika is rázendített :) De ez nem tartott sokáig. Várom már amikor majd együtt játszanak.

Képzeljétek, tömkrement a babakocsink hátsó kerek. Valami csapokat kell majd benne kicserélni. :twisted: :evil: :roll: Nagyon farnkó. Tegnap 1000 ágra sütött a nap mi meg itthon dekkoltunk emiatt. Remélem a héten megküldik az alkatrészt és mehetünk sétikálni.

Kép
Kép
a.m.

Anyooka! Dorkának jobbulást!

Gabi! Remélem hamar kibújik, és nem szenvedtek sokat!

Konan! Gyógyulj hamar!

Szeder! teljesen igazad van, kicsit túl lekizem a dolgokat! Férjem szerint is, ő mindig mondja, hogy ilyen dolgokon teljesen felesleges rágódni, és nem kell mindig mindenkinek megfelelni. A szülők, a pár, a gyerekek a fonos, a többivel nem kell foglalkozni. (ennél az embernél pl ilyen gondok voltak: azért nem állt velem szóba több hónapig, mert egy hónappal azután, hogy halvaszületett a kisfiam, nem tettem meg egy "szívességet", ami egyrészt erkölcstelen lett volna, másrészt amivel egy életre egymásra, és magamra haragítom a családtagokat. Neki ez volt akkor a legfontosabb, amikor én úgy éreztem, hogy legjobb lenne meghalni. :shock: Most, a szülésem után, amikor hazajöttünk a kórházból, azért haragudott meg, mert ki mertem kapcsolni a telefonomat, és nem tudott elérni. Pedig írtam neki sms-t magunkról, és a kórházban beszéltünk is! Most azért vagyok megint feketelistán, mert a baba miatt nem tudom mindig felvenni a telefont, sőt sokszor le is halkítom, ha alszik, és fél év alatt kétszer nála kerestek ismerősök, akiknek az üzenetet át kellett adnia. Neki ez kellemetlen. :shock: A munkámba is belebeszélt, pedig neki semmi köze a szakmámhoz, és a családomnak panaszkodik, hogy rosszul csinálom a dolgaimat! :shock: Az a nagy bánatom, ha egyszer csak egy fél szóval is megemlíteném neki a véleményemet, akkor soha nem állna velem szóba, és ez azt is jelenetné, hogy a családnak azzal az ágával megszakadna a kapcsolat. Pedig mindenkit rajongásig szeretek ott! A béke érdekében inkább lapítok, és magamban forrongok.) Bocs, hogy ennyit traktállak, de ha kiírom, akkor nem bánt annyira... Egyébként a Te sztoridban is ezt éreztem. Az embernek egy idő után annyira elege tud lenni a bántásokból, hogy egyszercsak betelik a pohár... Akkor aztán már ne hozzanak ajándékot, mert az ember a szíve szerint a fejükhöz vágná!
blúmi

Anyoooka,
Köszi szépen a véleményt :) Én is először auchanos féle etetőre gondolta, csak utána úgy megtetszett az a teszveszes...csak hát igen....az ára :?

Am,
Jah, nekem is bejön ez az etetőszék :D
Még nem vágták fel Andorom nyelvfékét, pénteken megyünk. De még az is lehet,hogy akkor sem vágják csak megnézik, mert a recis csaj olyat mondott,hogy nem biztos,hogy itt csinálja meg a dokinő, mert amúgy Kistarcsán rendel és lehet,hogy csak megnézi...Szóval majd kiderül.
Amúgy csak azért kérdeztem, hogy tudjam mire lehet esetleg számítani + hivatalosak vagyunk Drágámmal péntekre 2 haverunknak a közös szülinapi pártijára és jó lenne elmenni :) anyum jön holnap,szóval vigyázna Andorra. Nem szokott 8 után kelni (lekopogom),szóval jó lenne egy kis közös kikapcsolódás. Csak hát eszembe jutott,hogy ha aznap metszik, akkor vajh mennyire befolyásolja ez majd...de majd úgyis látom, ha gáz van nem megyek.

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Gabolino!
Nekünk Brevi maxi etetőszékünk van,nagyon-nagyon jó,állítható a magassága, a háttámlája,kényelmes,gurulós,van biztonsági kapocs rajta és 1 kézzel levehető a tálcája,ami permes,így nem folyik le róla semmi,könnyen tisztítható! Nem olcsó(nagyon nem),de mi még Csabi születése előtt kaptuk ajándékba és bizony kiszolgált már 3 gyerket,Kamillát is ki fogja simán! Aki sok gyereket tervez,annak megéri beruházni rá!
Az Auchan-os jó,egy hátránya,hogy nincs benne öv,úgyhogy nagyon ki kell párnázni,hogy ne dőljön előre-jobbra-balra a baba,ne csússzon le stb. És nagyon jó előkék kellenek hozzá. Viszont szép.mert fából van (nekünk is jobban illene a konyhánkba,de ezért nem cseréljük le)! Majd,ha ráérek dobok képet,hogy néz ki a miénk,most futok pelenkázni,főzni,Bercit pátyolgatni-hőemelkedése van és rettenetesen begyulladt a szeme,úgy bedagadt,alig lát szegény!

Anyoooka!

Majd felteszem a linket,én is most akarom megrendelni a 2-3. részt!

Márti
borossné becz márta

Hú, látom, még mindig vannak feszültségek, indulatok. Nem baj csajok, irjátok csak ki magatokból nyugodtan, ha ez segit!

gabolino :)
Nekünk Nándival kölcsönetetszékünk volt, sima egyszerü, összecsukhatós L.Rossi. J volt, de nem tudtuk sokat használni, mert 2-3 hónap után Nándi nagyon ficergett benne. Igy most nem merek drága cuccra beruházni, valszeg használtan, teszvesz, vatera marad. Anyuméknál van asztalra tehetö, az nagyon klasz, viszont a mi asztalunkhoz nem kompatibilis, mert van egy 8 cm-es merevitöje alul (az asztallap alatt), igy nem fér oda a gyermek lába.

konan :)
jobbulást

anyo :)
PÜ ment.
játszhenger nekünk is volt, olyan, mint noniéknak, occsóé, de nagyon szerette Nándi; kaptuk de sztem csak sima játékboltban vették, vagy tescoban.

szeder :)
nyami palacsinta, úgy megkivántam, lehet, hogy bekavarok délután egy adaggal.

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu, köszi, válaszoltam! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Már reggel írtam, de lefagyott az oldal..

Márti!
Hogy vagytok? Remélem már nincs láz!!!

Anyooka!
Jobbulást Nektek! Sajnálom,hogy nálatok is "tiszteletét" teszi a betegség. Mielőbbi gyógyulást!
Hát igen.. a gyerekek lepipálnak minket. Olyan érdekes nem?? Életet adunk egy gyermeknek, és pár év múlva jobb memóriája és logikája van, mint nekünk :lol: Ismerős.. Bence fiam olyan profi módon ért a szereléshez, legyen az bicikli, számítógép, telefon.. hogy csak pislogok én is, és olyankor nekem mindig eszembe jut, hogy nemrég még szopó baba volt, most meg lepipál :lol: :lol: De olyan jó. Nem??

Betti!
Homeopátiás krém. Gyógyszertárban lehet kapni. A nevét azért nem tudom, mert nekem is mondták, hogy így kérjem, és fogja tudni a patikus..
Ja a másik: képzeld! a páromnak is néha van ekcémája.. van rá krém, be is kentem vele az ujjam, mert nekem odáig szokott fajulni, hogy szétnyílik a bőröm! iszonyatos fájdalmakkal hajlítom, nyújtom olyankor az ujjaimat. Na szóval, be kentem a párom krémével az ujjam.
Lás csodát, percek alatt elmúlt a fájdalom! Másnap meg gyógyult kézzel keltem fel! -nem túlzok!
Kérdeztem a párom,hogy milyen krém ez?? -évek óta ezt írja neki fel a háziorvos.
Kikeverős fajta.. gyógyszertárban állítják elő.
Hát ő bizony nem tudja mi van benne!
A napokban mondtam, hogy hívja fel az orvosunkat és kérdezzen rá, mert van egy gyanúm, hogy van benne steroid! -Nemrég tudtam meg,hogy nem lehet steroidos krémet használni szoptatás, terhesség alatt .. :oops:
És volt is benne! Illetve van benne. Annyit mondott az orvos, hogy hébe-hóba kenegethetem, ha szoptatok.. de hát nem merem.
Marad a homeopátia.
Még 2 hete is bekentem egy picit.. akkor még nem tudtam,hogy nem szabad.. most bennem van a para, hogy nem-e lesz Adélnak baja???
Majd a gyerekorvostól azért megkérdezem.

Starlak!
Hát szintén át tudom érezni már a mehetnéketeket!
Már én is úgy mennék. Eljön majd a "mi időnk" meglásd
:wink: A nyarat tuti ott fogjátok már kezdeni. Fel a fejjel. -Mennyivel jobb lesz majd ott Nektek! A konyha, hogy áll??

am:
Babakocsit sajnálom. Hát igen, nálunk is csodaszép idő volt tegnap. De ma! Szakadt az előbb az eső.
Nálatok?
Milyen jó,hogy van egy kis pajti, akivel elvan Minike! Az meg , hogy sírt, amikor a másik baba is rázendített az meg természetes, mert megijedt. :wink:
Mit főztél?? Vagy nem is tudom, hogy szoktál-e főzni??
Privi ment.

szeder74

szeder :)
nem hiszem, hogy lesz baja, egyrészt mert nagyon kevés mehet át a tejcsibe, ha csak kicsit kented (és nem testépitö módra drogozol szteroidból...), másrészt pl Csongornak is szteroidos krémet adtak az ekcémára, gondolom nem adnák, ha nem lenne muszáj (egyébként én is csak picit kentem a kezét, amig a nagyon csúnya sebek elmúltak)

Kép
Kép
Kép
minyu

Kislányok!

S.O.S!!!

Hőemelkedéssel v. lázasan lehet szoptatni??? Nem sikerült elérni a védőnéninket.

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

Csak ámulok hogy milyen emberek vannak, nade mit csodálkozom...elég körbenézni a saját házam táján.
Bejci ha van rá mód, keress másik orvost.

Van valaki aki vissza szokott dumálni az orvosnak, asszisztenseknek? Én egy időben sportot űztem belőle, mert alapból konfliktuskerülő vagyok, de nem bírom az igazságtalanságot. És a vitatkozás, drámázás tanulható! Hát én tanulom azóta is...

Kép

Kép
mambu

konan: 38 fok felett már nem szabad... lázcsillapítás, hűtőfürdő és ha visszamegy a láz akkor lehet szoptatni, de hogy azonnal e azt nem tom.

Kép

Kép
mambu

Konan!
úgy tudom,hogy 38 fokig igen.
Hívd az orvosi rendelőt!
MIndenképp kérdezz rá dokitól! Az a biztos információ!
Kitartás.
Nagyon sajnállak!

szeder74

konan :)
Mikor nekem mellgyulladásom volt és 39 fokos lázam, akkor azt mondta a doki is és a védönö is, hoy mindenképpen szoptassak, de nemtom, hogy nem-e azért, hogy a begyulladt mell is ürüljön és nehogy még jobban pangjon. Tartok töle, hogy ez is orvosa válogatja kérdés lesz (minthogy az is, hogy milyen lázcsillapitót szabad nem szabad ilyenkor...)

Kép
Kép
Kép
minyu

Köszönöm szépen! :D
Egyelőre csak hőemelkedésem volt, de bevettem egy algopyrint és az is lement. Azért megpróbálom felhívni a dokinénit.

Annácskám ma 5 hónapos!!! :P Mindjárt fél évesek leszünk! :shock: Hogy megy az idő?!

Kép
Kép
konan

hello.. bocs, csak fél kézzel...

konan: jobbulást!

szeder: ne félj a szteroidos krémtől!Ennyi biztos nem ártott. amúgy én az allergiára éjszaka szteroidot kaptam injekcióba és azt mondta a doki, hogy ennyi nem árt a babának!

betti, szeder: nekem is ekcémás lett a kezem: Biankának van egy "A" vitaminos testápolója, azzal kenem...tök jó rá!

blúmi:én azt az ismerőst teljesen kiiktatnám az életemből! mit képzel? ne hagyd magad!

márti: gyerkőcök jobban vannak?
Vendég

Márti :)
kérdezted, de mindig elfelejtettem: a kiscipönk nem Thomasos, csak focis mintás Superfit. Csak a farsangért nem akartam venni, mert van most ilyen benti cipije több is. :)

Kép
Kép
Kép
minyu

Felvágom az ereimet. :evil:
Írtam egy kisregény hosszúságú hsz-t, és rossz gombot nyomtam, elszállt az egész. :(

Ezt ki kell pihennem... :D

Kép
hbetti

Pfff most tudatosult bennem hogy 11.-vel lejár a TGYÁS-om :(
basszus azt hittem egy hónapig még kapni fogom, hiába a 24 hét nem fél év... csak 4 hónap :(

Kép

Kép
starlark

starlark :)
banyek, akkor nekem is. öööö, te a szülés elött 1 hónaptól igényelted, vagy a szüléstöl?

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Lehel jól van,láztalan és lehúzódott a szeméről is a gyulladás! :lol: :lol: :lol: Jó a kedve és úgy beebédelt zöldbablevesből-túrós gubából,hogy öröm volt nézni!
Bercinrk még hőemelkedése van,nagyon folyik az orra és alig lát ji a feldagadt szemhéjai alól. De láz már nincs,elég a Nurofen! csak nagyon nyűgös szegény és abszolút nem eszik,csak iszik. De már jobban van,ez a lényeg! Tényleg 5 napig tartott a magas láz,ahogy mondták is az influenzáról!
És köszi Nektek az érdeklődést!

"Minyu!

Miért, eszerint van Thomas-os cipő is??? Láttam már "pólót,pulcsit,zoknit,pizsamát,sapkát,ágyneműt,táskát,függönyt, plédet, egy csomó írószeres cuccot,de cipővwl még nem találkoztam! Tényleg,Nektek van plüss Thomasotok? Én már annyira kerestem,hát most találtam! Ha megveszem Bercinek,nem is akar majd nélküle aludni. Képes a favonatjait vinni az ágyába este! :lol:
Ja és a Superfit cipőket nagyon szeretem,szépek,jó minőség és nagyon bírja a strapát!

Konan!

Meglehetősen friss,kórházi infó:szabad szoptatni lázasan is! Elavult már a
"lázas tejet ki kell önteni" felszólítás! Neonatológus mondta az ÁEK-ben (meg a nőgyógyászom is)!

Márti
borossné becz márta

Namégeccer:

Konan Annácskájának és Monee Ákos babájának boldog hófordulót kívánok! Tényleg, hogy rohan az idő, még csak most szültünk! :shock:

Szeder, Bejci,
Köszi a tippeket, kipróbálom mindkét krémet. De ha ezektől sem javul, kénytelen leszek feliratni szteroidosat, mert már nagyon csúnya a kezem és borzasztóan tud fájni.

Blúmi,
Nehéz helyzetben vagy a rokonodat illetően. Megértelek, hogy kerülöd a konfliktust, hogy ne szakadjon meg a kapcsolatod emiatt a család többi tagjával. Én hirtelen haragú, heves 'kiskakas' típus vagyok, úgyhogy gondolkodás nélkül ugranék az emberre, nem mérlegelve, hogy ez milyen következményekkel jár (sajnos).
Együttérzek veled, és próbáld nem emészteni magad miatta!

Mambu,
A fent leírt okok miatt már én is osztogattam dokit: konkrétan a lombikos orvosommal volt többszer összezörrenésünk, de nem lehet szó nélkül hagyni, ha egy orvos figyelmetlen és felelőtlen az én rovásomra.

Ezután írtam egy kis esszét az elszállt hsz-ben, hogy mi a vélyeményem az orvosokról, de annyira felhúztam magam rajta, hogy most nem is ismétlem meg. :)

Gabolino, és tapasztalt anyukák
Ezekbe a fa etetőszékekbe nem csak nagyobb babákat lehet berakni? Én már hónapok óta kinéztem a Stokke etetőszékét, de a szomszédasszonyom azt mondta, hogy még ilyen pici babákat abba nem lehet berakni, ők is később kezdték el használni.

És végül egy kis szoptatási kérdés:
Azt vettem észre, hogy az utóbbi időben sokára indul be a tejleadó reflexem, így a szopik egy 5 perces hisztivel kezdődnek. Mitől lehet ez ill. lehet valamit tenni ellene?

Kép
hbetti

Lányok!

Csak az ekcéma miatt jöttem vissza! Tudjátok,mi a tuti? A baba fürdetőkrémjével kell kezet mosni bármilyen más szappan helyett! Utána pedi,naponta legalbb 2x bekenni gyógyszertári A-vitaminos krémmel, amit már valaki írt is! Ha az nincs,akkor helyette Neutrogéna kézkrémet ajánlok,az nagyon sokat segít,de ha nagyon durva a helyzet,akkor naponta 2-3x kenjétek be Neogranormonnal! Döbbenetes a hatás!Fürdetőkrámet bármikor felír a gy.orvos éd nagyon olcsó,na az A-vitaminos krém már kevésbé,de ha nincs ilyenetek,akkor próbálkozzatok a másik 2 közül valamelyikkel!

Betti!

Szerintem nemigen tudsz tenni ellene,hacsak szopi előtt kézi fejéssel nem indítod be a tejleadó reflexet! csak akkor meg spriccel szanaszét,de,ha gyorsan rá tudod tenni Julcsit,akkor megoldható!

Márti
borossné becz márta

Minyu: nem vettem igénybe előtte mert 28.-án mentem volna táppénzre de Donek megszületett 27.-én :).
Azért néztem utána mert ma meg kellett volna kapnom a TGyÁS-t de nem utalták...
Te megkaptad?
Mert szerintem még most teljest kéne utalniuk hisz szeptemberben még az augusztusi fizumat kaptam és márciusban kéne fele-fele arányban a TGyÁS-t és a GyED-et

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Starlark!

Én ma kaptam meg a lét és múlt héten jött a levél a melóhelyemről, hogy 18-án jár le a Tgyásom és igényelnem kell a GYEDet.
Tuti hogy Nektek is jár még erre a hónapra!
Persze jövő héten megkérdezem a gyerekdokit arról a jogszabályról amit Gabolino feltett, mert ha lehet igényelni, akkor a TP tuti több, mint a GYED.

Konan!

Boldog 5 hót nekünk! :D (Betti, köszi! :D)

Bocs, de most csak ennyi, majd jövök, mert van kérdésem!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?