Sziasztok!
Nekünk is jó a farsang ideje!
Egy kicsit elúsztunk a dolgainkkal. Először mikrónk romlott el, de azt sikerült 4 ezerért megjavítattni
.
Majd csőrepedés lett a fürdőszobában a kád csapjánál. A vizesnek sikerült úgy megcsinálni, hogy csak egy csempe sérült, majd jött a burkoló, és végül 3 teljeset. és legalább 5 darab csempét cserélt.
Persze anno eltüntették a maradék csempéinket a kivitelő emberei, és naná, hogy minden más csempénkből sikerült találni, csak abból nem ami kellett.
Így elmentünk venni, de véletlenül se olyan már az árnyalat, hiába stimmel a kód.
Nem is vagyunk idegesek! Ráadásul botrány, ahogy felrakta a jó ember, ezért Zoli le akarja veretni újból az egészet. Valamint a nagy okos burkoló flexxel belevágott a kád szélénél a vízelvezetőbe, így lehet, hogy a kádat is ki kell szedni, amiről mellesleg leverte a csempedarabokkal a zománcot! Ennyit a garanciális javításról! Ráadásul mindez olyan porral járt, hogy azóta köhög, és folyik az orrom, mert én erre allergiás vagyok.
Modtam is Zolinak, hogy ha legközelebb jönnek, legyen ő itthon, mert én inkább világgá megyek!
Tegnap voltam fogászaton, szerencsére minde oké, csak Dóri fogai nem jöttek még mindig ki. Ha már bementünk a városba tegnap előre hozottan megünnepeltük a névnapját anyuéknál, ettől teljesen borult a napunk, így estére ő is kikészült. Kispestől végig üvöltötte az útat, és itthon is alig bírtam megnyugtatni, éjszaka se aludt túl jól!
Jobbulást minden kis betegeskedőnek! Küldjük a gyógypuszikat!
Gyöngyi!
Egyszer beíratkoznék hozzád, egy arcüreg átmosásra, szerintem nekem se ártana!
Ja és kiborít a családom, mert most szerintünk a Dórit már bilire kellene raknom, ezért szegénykém bilit is kapott. DE ÉN NEM AKAROM EZZEL SZADIZNI! Így minden nap teszik a megjegyzéseket, hogy eddig milyen ügyes voltam, és most miért makacskodom, így csak Dórinak ártok!
Kész vagyok!
Alig várom már, hogy Zoli szabin legyen, és elhúzzunk innen!
És havat is szeretnék látni, mert az engem megnyugtat, még lapátolnám is!