Hello Lányok!
Na , végre feléledt ismét a topic. Szinte többet irtatok ma mint az elmúlt héten. Persze ez nem panasz akart lenni.
Alízkám!
Huuuu... a Mekis fürdetés nem lehetett semmi. De az nagyon jó, hogy Balázska már jól van.
NST? Azta... nagyon telik ám az idő. Lassan újra babázhatsz, megtudod Te is milyen kislányt nevelgetni.
Tényleg szupi volt a Donovaly-s telelésünk, még a bosszúságok ellenére is visszavágyunk.
Megy a drukk, hogy a nyári állás összejöjjön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kriszti!
Jó, hogy szóltál, hogy melyik ruhadarabokat nézted ki, így már én is tudom,
és elrakom Nektek. Jelenleg nem vagyunk betegek, eljöhettek bármikor érte, szívesen látunk Benneteket.
Jaja, igazad van, nyaralásokon, meg amikor tutira jól érzi magát az ember, az az idő nagyon hamar telik, ha meg melózni kell az sokkkal lassabbnak tünik.
Zsebi!
Nehéz heten vagytok túl, de idővel rendeződik az életetek a nagyi nélkül is, még ha nehezen is. A tejcsitermelés visszaállásához szorítok. Fogalmam sincs mitől függ az hogy ki milyen jól "tejelő", de az tuti, hogy nem a mell méretétől függ a tejcsi mennyisége. Mert én sosem voltam nagyobb tejmennyiség termelésére képes, pedig a melleim megvannak hozzá.
Biztos adottság kérdése is. Vagy nem tudom, pedig bevetettem én is sok mindent.
Boginak megy a halk gratula, reméljük tényleg bent van és nem kiabáljuk el. De biztos nincs gond és bekerül, hisz szépen teljesített.
Én is ma kaptam meg a jelentkezési lapot amit le kell adni február 6.-ig. Első helyre az Ibolya uti sulit, másodiknak pedig a Dózsa György utit irjuk be. Aztán várjuk a döntést. Mást már ugysem tehetünk, de reméljük a legjobbakat.
Zita!
Patrickó nagyon feszít az etetőszékében, nagyon drága csajszika. Biztos a finom ételek is jól fognak neki ebben esni.
Anita!
Nagyon cuki a kis Anna amintNeked támaszkodva üldögél. Ó, sajnálatos, ha a sóbarlang eladására kényszerültök.
De hátha mégsem kerül rá sor.
Edina!
Jók a Te képeid is Kamiról. Szép nagy baba már. És meglátod ezek az ügyeskedések lassan egymást fogják követni, csak kapkodni fogjátok a fejeteket, hogy beindul a mozgása.
A sírás nem hangzik valami jól, de örülök, hogy ahogy jött el is múlt. Valami nagyon megzavarhatta a leányzótokat.
Zsuzska!
Mint irtam előzőleg is, nagyon mennek a drukkok nektek ezerrel. Várjuk a jó híreidet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A mi időzítésünkben pedig az is benne volt, hogy a szülésem időpontja ne nyárra essen, nehogy a doki szabin legyen.
Persze ha nem jött volna össze szeptemberben Dorka akkor is próbálkoztunk volna tovább, nyár ide vagy oda.
Gondoltam a szülészeten a nyári szabadságolások júliusban és augusztusban vannak, erre a dokimat június közepétől elküldték 2 hét szabira.
Na ennyit az időzítésemről. De tudod, szabija alatt megcsászározott, így mégsem volt gond.
Persze a kisebb infarktus azért bejátszott mikor megtudtam hogy nem dolgozik.
Fekete gondolom elvállal továbbra is, nem irtad, hogy nem, ebből is gondolom.
Már kérdezni akartam: hugod rendben van teljesen a műtéte óta, nincs semmi panasza?
Nagyon sportos ő is, a vőlegénye is, ha az összejövetelükben is a sport segített.
Olgi!
Nagyon jók a képek a gyerekekről. Zolcsikán látszik, hogy nagyon örült. És hogy Tüncsi baba mekkorát nőtt....... eszméletlen, nagyon telik az idő. Hihetetlen.
Panka!
Ha a szerződés aláírása megtörtént, gyere és mesélj!
Bea!
Hargitán még soha nem sieltünk (sőt én még máshol sem), csak most Donovalyban, így viszonyítási alapunk sincs. De amiket régebben tettél fel képeket, azalapján gyönyörű lehet.
Mesélj a kis oroszlánnal való talidról, okés???????????,
Huuuu, még egy félév? LAssan csak vége lesz ennek az iskolának és fellélegezhetsz.
Márti!
Lányod felvételije??????????? Gyere, mesélj!!!
Lányok!
Egy ismerősöm kérdezi, nem tud-e valaki Szondi -tesztet szerezni neki? Mondanom sem kell azt sem tudtam mi ez, de mint kiderült, pszichológiát tanul és ahhoz kellene. Nekem túl sokat ez sem mond, de ha van ilyen tesztje valakinek , szóljon már, okés? Bea, esetleg te tanulsz ilyesmit?
Csóközön!!!!