Sziasztok!!!
Kicsit elkurvincáskodtam a visszaolvasást, mert 7 oldallal vagyok lemaradva
Mancsa: De jó hogy van nálatok lefagyasztva fini gyümölcs. Én már alig várom hogy kanalazhassuk a fini mumukákat
Barackot én sem akarom kihagyni, de úgy olvastam először 3 napig egy íz és csak pár kanállal szóval még idő, plusz még nincs is itt az ideje.
Sarmon: Írisz egy tünemény
Tetszik neki a játszószőnyeg?
Nagyon édik amikor huncutkodtnak a gyerkőcök, bár néha fárasztó is
Nagyon szép kislány Jázmin, lesz is majd belőle gond!
Lara: Igen pelenkakiütés lehet. Biankának is volt pár pötty a popiján, de az esti szellőztetés és a Sudokrém nálunk szépen elmulasztotta.
Anyany: Az nem igazán mérvadó mennyivel születik a baba, max az elején hízik többet. Ne aggódj Zsófika súlya miatt.
Nagymamád remélem hamarosan jobban lesz és megoldódik a helyzet. Valaki csak megműti ha már meg kell műteni.
Nagyon szépek voltatok az esküvőn. Jók a képek nagyon!
Gégéé: Poci, vagy mert nyűgös teljesen normális hogy délután pár óra sírással telik el. Bianka is ilyen volt, most már elosztja egész napra
Nagyon szépek vagytok!
Wicca: Nagyon szép pockód van!!!
Naspolyácska: Remélem elmúlt az önmarcangolás. Kérlek ne tedd legközelebb sem, mert mindent jól csinálsz hidd el.
Katinka: Nagyon édi Nati. Gyönyörűek a szemei, lehet hogy nekünk is be kellene szerezni egy akváriumot?
Ancsi_pancsi: Tea helyett megpróbálhatod ha gondolod a gyümölcsleveket. Pl, baracklé. Hátha segít.
Tudom milyen rossz érzés, Barninak is volt pár kemény napja, de szerencsére csak ritkán, de akkor langyos vízbe ültetés sírás rívás volt, de a végén megküzdött vele. Volt olyan is amikor ő kérte a kúpot.
Winchi: De szép menyasszony voltál!!!!
Rólunk: Tegnap sikerült egy jót hógolyózni a kisfiammal meg apucival. Szuper volt!!!
Bianka pénteken megkapta fülbevalóját. Sart szegényke bár annyira nem volt vészes csak amikor belegondoltam hogy mégiscsak a fülét bökték át. Szerencsére (kopp-kopp) nincs begyulladva meg semmi bibi nem látszik hogy lenne.