Új privát üzeneted érkezett!

Ancsi, mennyi folyadékot iszik meg a Dorka egy nap? hány milit?ami csak folyadék, nem főzike, nem pép, csak lé!?
naspolyácska
 
 


ancsi!
nem adsz neki túl sok mindent? összeveszhetnek...
éhgyomorra kamillatea szigorúan kicsi cukorral! ez nálunk mindig bejött.
sütőtököt hanyagold egy ideig. biztosan nincsen végbélszűkülete. esetleg az őszibarack ami még hajt.
Vendég
 


végbélszűkületre ne is gondolj, adj neki sztem is kamillateát és sok-sok folyadékot :wink:
naspolyácska
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!


A römer és concord gyerekülések le vannak árazva a brendonba!!!!!!!
Ha valakit érdekel.
Majd picit késöbb jövök olvasni ma nem voltunk itthon Anyóséknál voltunk és még hógolyóztunk is Apával :lol:
Vendég
 


az ósanban meg a bébiételek, a kecskeméti 179 ft, az univer 189 ft!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
naspolyácska
 
 


Hűha, jó sokat írtatok. Engem is jelölgessetek légyszi....!!!!

Ma kimentünk a parkcenterbe. Bementünk a kenguru goldba, megnéztük a gyereküléseket. Mérföldekkel jobb árban vannak, mint a brendonban, vagy mint a römer honlapján. A januári akcióról- az ülés árának 10%- át még pluszban levásárolhatod- már lecsúsztuk, de így is jó árakat tartanak.
Kipróbáltuk a nyanyóval a römer king plust és most már tutira olyan lesz. Anyany a Britax háttámlája szinte semmennyire nem dönthető, csak jól hangzik, hogy igen. Az igazság az, hogy az ülés aljából kell kivarázsolni egy plusz éket, azt behajtani az ülés alá és így valamennyire megemelkedik a lábrésznél és ezáltal az ülés kicsit enyhébb szögben áll.
Egyben van rá a pénzünk, tehát februárban megvesszük a nyanyónak az új ülést. Sajnos a legtöbb huzat műszálas, egy plüss va és egy pamutos. Az utóbbi nagyon csicsás, a plüss színe meg annyira nem tetszett. Megnézegettem a külföldi honlapokat is, ott olcsóbb, főleg, hogy mi még olcsón vettünk eurot is. Sajnos most hogy a párom nem kap fizut, nem tudunk kimenni Ausztriába, ezért itthon vesszük meg. 2 hét múlva visszük a nyanyót Pestre a szemészeti kontrollra, akkor felmérjük az árakat a Kikában és az Elefáni Babadiszkontban is, aztán döntünk, hogy hol vegyük meg.

KépKép
bende
 
 


Pl Römer King Plus Ellen
Brendon 59.790,-
Kenguru 56.990,-
Römer honlap 64.900,-

Ancsi! Nikinek azóta nem olyan nehézkes a kakilás, amióta naponta lehúz 2 deci gyümölcslevet. Ma ezt nem tette meg, este kínlódott is szegény egy picit, de azért nem ment annyira nehezen a dolog, mint régen.

Szösz- sétálunk együtt máskor is?

Anyany! te most hánykiló vagy? már, ha nem titok...azt írtad még 13 a felesleg. Jól emlékszem, hogy 48 az áhított cél? már csak 61 lennél?????? én pont ennyire vágyom.

KépKép
bende
 
 


Na,megjelöltem néhány embert, remélem visszajelöltök. Szösz, sehol nem leltelek :shock:

KépKép
bende
 
 


Vendég
 


Köszi lányok a jelölést!

Szösz: kérdezted a tejet, sajna nem jött vissza, de már nem idegesítem magam, napi 2x 3x elfogadja, utána pótlást kap, a többi evésnél csak tápszerezünk. Bár most már gyümölcsözik is. Amikor nem fogadta el a cicit, akkor üres volt, olyankor pár cseppet tudtam csak fejni. Most itt tartunk, ami van benne, azt kiszívja. Próbálok még fejni, hátha több lesz, hááát 10 ml jön össze kb estére. Szegény leányom persze, hogy sírt a cicin, mikor 2 csepp volt csak benne.

Katinka:13éves a kocsink, hát nem mondom erre is sokat kell költeni, de mégsem annyit, mint havonta a részlet egy újra. Én nagyon szeretem.
Sopronban voltunk először nyaralni a férjemmel, gyönyörű! Eltévedtünk a Lővérekben! :lol: Megbeszéltük, hogy visszamegyünk majd gyerekekkel oda! Sajnálom apósodat!Gyakran jártok?

Naspi: Még 3 ilyet???Na nem, köszönöm. Még 1-et bevállalnék, én mindig 3-at akartam, apa 2-t. Hááát lehet 2 marad!
De a savoya park Pesten van, csak mi félúton lakunk Pest és Fehérvár között.

Anyany: csodaszép a hugod! Zsófival is csinik vagytok, biztos te is szép menyasszony leszel.
Vendég
 


Na ideértem :lol:
Sziasztok!

Anyany:Nagyon szépek vagytok Zsófival :D :D :D
És a hugod is gyönyörű a csokra is nagyon tetszik :D Hogy érted hogy pálfordulat mégsem házasodtak össze?

Winchi:Nagyon szépek vagytok :D :D :D :D


Ancsi:Sajnálom a kakigondot tényleg érdemes lenne megpróbálni a gyümilevet.Nekünk a gyümi rendbetartja a kakit.Nekünk 30 a fűtés :( de ha egyszer lesz családi ház akkor kandalló lesz ezt már letisztáztuk :D

Naspolyácska:Köszi jól vagyunk én már nem is tüsszögök a párom még kicsit a Hannus nem kapta el remélem nem is fogja.
Olyan a szobánk hogy alul bambusz tapéta középen egyiptomi mintás bordür felül papirusz szerü tapéta a falon papirusz képek vannak amiket onnan hoztunk a polc meg tele van egyiptomi kütyükkel majd teszek fel képet csak most nincs itthon a fényképezöm.

Képzeljétek ma a Hannus hasra fordult :D :D :D :D
Vendég
 


Gratulálok Hannusnak az átforduláshoz!
Lehet, hogy ti is úgy jártok, mint mi. Mióta forog alig tudom pelenkázni, meg öltöztetni.
Vendég
 


Köszi Mancsa! :D Eddig is nehéz volt már pelusozni mert oldalra forog közbe szerintem azért nem fordult át eddig mert nem nagyon szeret hason lenni most meg hogy át tudott fordulni nem akart elaludni se mert csak pörgött és úgy tetszett neki :D Almán kivül már mást is eszik Dorka?De jó lehetett a szánkózás na majd jövőre mi is megyünk csak hó legyen!!!!!!! :D
Vendég
 


Ancsi ezt az oldalt most találtam nagyon sok infó van itt görögországról :D

http://www.hellasz.hu/hellasz.php
Vendég
 


lara! hát a pálfordulást velem kapcsolatban... a hugomék már lassan 3éves házasok.

bende!
remélem mi is be tudunk eccercsak csatlakozni a sétába...
áááááá a 48 már túl kevés. akkor zörögnek a csontjaim. 53 maxx55 a vél. és most 65-66vagyok. de minden nap kitalálok valamit, hogy megmaradjon a kitartásom. tejcsi nélkül azért másabb.

asszem majd mi is jobban körülnézünk ülésfronton!!!
britax kilőve...
:cry:
Vendég
 


Anyany:Nem maradtatok le semmiröl :lol:
Nektek is lesz szép esküvő te pedig gyönyörű leszel és a pici koszorúslány is :D :D :D
Én is nézegetem az üléseket lehet hogy az a römer lesz amit belinkeltem aztán ha azt kinövi akkor lenet olyan ami 36 kg-ig van.Na megyek lefeküdni!Jó éjt!!
Vendég
 


jó reggelt!

van még zombiklub? csatlakoznék. :? Niki háromnegyed négy után elkezdett sírni és semmi nem volt jó neki, csak ha az ölembe vettem.
saját kiságy, zenélő forgó+cumi- nem volt jó;
saját kiságy, zenélő forgó+cumi+ arc simi- nem volt jó
saját kiságy, zenélő forgó+cumi+ váltott arc és kéz simi nem volt jó
Anyával együtt aludni kiságy mellett a fenti kiegészítő szolgálatatásokkal- nem volt jó

Fotelben anya ölében, a plusz szolgáltatásokkal- elaludt

Persze én, nem, úgyhogy ma reggelre pandamaci lettem.

KépKép
bende
 
 


Lara! jó ez az ülés, de van hozzá fejpárna is? mert anélkül semmit sem ér. A römer Kingekben van egy klasszul állítható fejpárna. Már írtam is, hogy Nikit beleültettük az ülésbe, beállítottuk neki a fejpárnát és ekkor találtuk úgy, hogy kényelmesen és biztonságosan ül. A párna nélkül nagyon széles az ülés és szegényke elveszne benne. A fejét, pedig nem biztos, hogy Ő maga tudatosan megtartaná a kanyarokban.

Ha már az akcióknál tartunk...A brendonban a Humana bébiételek és italok vannak leárazva.
Ancsinak különösen a figyelmébe ajánlanám a következő kettőt.
http://www.brendon.hu/campaign/viewer.a ... tid=153945
http://www.brendon.hu/campaign/viewer.a ... tid=153947

Ez most igazán jó árban van és Nikinél a kakigond akkor javult látványosan mikor ezt a kettőt kezdte el inni. ( anno a Rossmannban volt akciós, akkor próbáltuk ki ) Ekkor hagytuk el a laevolacot és azóta sem használtuk

Pelenka akció : a rossmann újságban most a liberomegapack pelenkához van egy 400 Ft- os kupon, azt beváltva elég jó áron lehet venni.

el szeretnénk hagyni Nikinél a cumisüveget, ezért vettem neki egy avent varázsitatót. (a dm-es bababónusz kuponfüzetben, van is rá kupon) úgy tűnik beválik. hiába vettem olyan cumisüveget, aminek van egy ilyen csőrös része is, mert az nagyon kemény műanyag. Úgy tűnik az túl éles váltás a cumisüveghez képest, mert nem fogadja el.

KépKép
bende
 
 


megiszom a szopis teámat, aztán megyek vasalni. Sajnos egyre kevesebb a tejcim. :(

KépKép
bende
 
 


helló csajok!

anyany, gratu a fogyáshoz! az esküvő meg majd meg lesz!

lara gartu a forduláshoz:) és lehet ki kell fejleszteni valami új pelenkázási módot:) mondjuk egyik kezeddel inni adsz neki, másikkal pelenkázod:D:D:D csak vicc ám:)

ancsi: tuti nincs neki olyan végbélbigyója. ne adj neki sütőtököt!! adj neki mást! vagy szerintem amit evett ezekben a napokban azokat ne add neki, próbálj mást!!! bocsi nem értek ám hozzá, csak szeretném, ha helyrejönnének a dolgok!

bende visszajelöltelek!

lányok titeket mennyire zúzott le tegnap az idő? én tiszta kóma voltam, emma viszont egész nap nem aludt semmit, olyan volt, mint aki energiaitalt ivott, össze-vissza kapkodta a fejét, nézett mindenfelé, meg vigyorgott. sehogy sem aludt el...aztán meg is lett a böjteje. megint volt nagy sirdogálás este 11 ig...

na puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


bende: tuti a havazás miatt volt nikinek is nehéz az alvás! Emma is eléggé kóma most is. nekem is fáj a fejem, meg a gátsebem, norbinak a csontjai...biztos óriási front meg nyomáskülönbség van/volt! akkor ma pihenj, ne pörögj ;)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Jóóó reggelt!

Elindítottam a kis családot oviba meg dolgozni, a legkisebb még alszik. Most már határozottan állítom, hogy a vasárnappal van baja Natinak. :roll: Tegnap délután megint nem akart aludni, aztán meg szokás szerint túlfárasztotta magát. Nem is tudtam megetetni este 11 körül, annyira behergelte magát, így 6 helyett 4-kor kelt. Mondjuk tegnap épp egy kis kakit produkált csak, egyébként legalább napi 3x szokott, szerintem ez is gond lehetett.

A héten nem főzök, rendeltem kaját, gondoltam kipróbálom. Olyan rossz csak magamnak főzni minden nap, meg emiatt hajlamos vagyok minden nap csak valami egyszerűt összedobni. Zóna adagot rendeltem, heti 2300 Ft, kíváncsi leszek. A barátnőm tőlük rendel és meg van elégedve (egészségkonyha).

Ancsi, úgy sajnálom szegény Dorkát! :cry: De biztosan nincs azért végbélszűkület. Én már más okosat nem tudok mondani...

mancsa: sajnálom a tejcsit :( , jó, hogy már nem idegeskedsz. Bár nekünk most van elég, de csak éppen, én sem tudok napi 10 ml-nél többet lefejni.

Mennem kell, felébredt.

Kép
Kép
katinka31
 
 


Gégéé! nem is tudom. Tegnap nagyon jót aludt a babakocsiban és mikor szombat éjjel havazott, akkor is jól aludt. Muszáj pörögni és megcsinálni a dolgomat, mert a délelőtt mindig be van táblázva. A délutánom viszont teljesen az övé.

KépKép
bende
 
 


Sziasztok!

Bende, Katinka visszajelöltelek titeket! :lol:

Biztos ezt a változó időt érzi mindenki, tegnap nagy havazás ma meg hétágra süt a nap. És a héten még nagy felmelegedést mondanak, biztos lesz még nyügi nálunk is.
Matyi ma is 3/4 6kor kelt először és még 8ig visszaaludtunk, bevallom élvezem hogy ennyit alszunk :)
Valamit még akartam írni de persze nem emlékszem mit, megyek is rendet rakni.

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!!!

Kicsit elkurvincáskodtam a visszaolvasást, mert 7 oldallal vagyok lemaradva :(

Mancsa: De jó hogy van nálatok lefagyasztva fini gyümölcs. Én már alig várom hogy kanalazhassuk a fini mumukákat :) Barackot én sem akarom kihagyni, de úgy olvastam először 3 napig egy íz és csak pár kanállal szóval még idő, plusz még nincs is itt az ideje.

Sarmon: Írisz egy tünemény :) Tetszik neki a játszószőnyeg?
Nagyon édik amikor huncutkodtnak a gyerkőcök, bár néha fárasztó is :) Nagyon szép kislány Jázmin, lesz is majd belőle gond! :)

Lara: Igen pelenkakiütés lehet. Biankának is volt pár pötty a popiján, de az esti szellőztetés és a Sudokrém nálunk szépen elmulasztotta.

Anyany: Az nem igazán mérvadó mennyivel születik a baba, max az elején hízik többet. Ne aggódj Zsófika súlya miatt.
Nagymamád remélem hamarosan jobban lesz és megoldódik a helyzet. Valaki csak megműti ha már meg kell műteni.
Nagyon szépek voltatok az esküvőn. Jók a képek nagyon!

Gégéé: Poci, vagy mert nyűgös teljesen normális hogy délután pár óra sírással telik el. Bianka is ilyen volt, most már elosztja egész napra :)
Nagyon szépek vagytok!

Wicca: Nagyon szép pockód van!!! :)

Naspolyácska: Remélem elmúlt az önmarcangolás. Kérlek ne tedd legközelebb sem, mert mindent jól csinálsz hidd el.

Katinka: Nagyon édi Nati. Gyönyörűek a szemei, lehet hogy nekünk is be kellene szerezni egy akváriumot?

Ancsi_pancsi: Tea helyett megpróbálhatod ha gondolod a gyümölcsleveket. Pl, baracklé. Hátha segít.
Tudom milyen rossz érzés, Barninak is volt pár kemény napja, de szerencsére csak ritkán, de akkor langyos vízbe ültetés sírás rívás volt, de a végén megküzdött vele. Volt olyan is amikor ő kérte a kúpot.

Winchi: De szép menyasszony voltál!!!!

Rólunk: Tegnap sikerült egy jót hógolyózni a kisfiammal meg apucival. Szuper volt!!!
Bianka pénteken megkapta fülbevalóját. Sart szegényke bár annyira nem volt vészes csak amikor belegondoltam hogy mégiscsak a fülét bökték át. Szerencsére (kopp-kopp) nincs begyulladva meg semmi bibi nem látszik hogy lenne.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Lara: Gratulálok az átforduláshoz! Nagyon ügyi Hannus! Biztos nagyon aranyos volt, mikor alvás helyett forgolódott! :lol:

Bende: Persze, sétálunk. Egyébként én már bejelöltelek, úgyhogy keress a függő kapcsolataid között! :lol:
Itthon vettem észre, hogy a mi mózesünknek is dönthető a fejrésze. Bár amíg Réka végig alussza a sétákat, nincs rá nagyon szükség, de majd ha kicsit már jobb idő lesz, és Ő is nagyobb lesz, akkor jó lesz!

Gégéé! Te mit csinálsz vasárnap hajnali fél 6-kor az iwiwen? A párom jó alaposan megnézte a képeidet, majd levonta a következtetést, hogy nem ismer! :lol: Aztán megmagyaráztam neki, hogy csak hajnali tévedés volt. :)

Ma éjjel Réka sem nagyon akart aludni. Fél 5-kor kelt enni, és utána csak fél 7-kor tudott visszaaludni! :cry: Akkor mondjuk szó szerint beájult, éppen egy kiabálás közepén!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Újra itt, úgy tűnik, Nati bepótolja a tegnap elmaradt alvását. De látom, nem csak ő nem tudott aludni tegnap. Közben összeraktam egy csomó hivatalos papírt, amit csak gyűjtöttünk egy ideje egy kupacban. Nem túl látványos, de annál hasznosabb itthoni tevékenység.

Mancsa: Sopront én is imádom, nagyokat szoktunk sétálni, anyósom gyakorlatilag az "erdő" mellett lakik. Havonta, másfél havonta szoktunk hazamenni, most Nati miatt szeptemberben voltunk utoljára. Férjem barátai is ott vannak, köztük Lili keresztszülei, emiatt több napra szoktunk menni, hogy mindenkivel találkozhassunk. Hétvégén mentünk volna, de az egyik családnál bárányhimlő van, így elhalasztjuk egy kicsit.

Lara, édi lehetett Hannus, ahogy alvás helyett forgolódott. :D Nagyon ügyes!

Lányok, merre szoktatok sétálni Fehérváron? Hátha én is becsatlakozhatnék. :wink:

Trundike, majd tegyél fel légyszi képet a fülbevalós Biusról!

Kép
Kép
katinka31
 
 


Ígértem esküvői képeket, íme:

Kép Lilivel és a luficsaláddal

Kép

Kép
Kép
katinka31
 
 


trundike: elkurvincáskodtad :?: :D :lol: :lol: :lol: :lol:
köszi a bókot

szösz...öööö asszem vártam, hogy felszáradjon a felmosás, és addig ismeretlen férfiakat jelöltem be:) vagyis csak egyet:d

katinka szépek vagytok a képeken

sopront én is imádom, ott születtem, ott laktam 18 évig, ott lakik a családom, ha infó kell, kérdezzetek, csak tudok válaszolni:) ha meg nem, akkor megkérdem apukámat :P

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


hááááááááááááhééééééééééééé megy előre a vonalóm magától...mi történt? hogy-hogy?
juhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

naspi, bocs, h ma (is) fel keltettelek...:oops:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok Lányok!

Bende:Szerintem nincs hozzá az a fejszükítő biztos aztért olcsóbb :oops: Nekem ez a concord ülés is tetszik de nem tudom hogy ennek milyen a töréstesztje azt tudom hogy a concord 15-36-ig nagyon jó!!!!!

Te nem tudsz róla valamit?Mert most ez is jó áron van.
http://www.brendon.hu/campaign/viewer.aspx?productid=219943

Katinka:Visszajelöltelek !Nagyon szépek vagytok csini menyasszony voltál :D :D :D És az a lufi család :D

Trundike:Már elmúlt a kiütés és pirosság hála égnek.
Kérünk szépen képet a fülbevalós Biusról!De jó hogy jöttél!Már hiányoltalak ám :D

Gégéé:Szóval neked annyi időd van hogy iwiwen ismerkedsz????????Csak a Norbi meg ne tudja :D :D

Szösz:Tuti hogy az idöjárás a Hannus nagyon nehezen aludt el 1:30-kor én meg már olyan álmos voltam.
Vendég
 


Lara! megnéztem nincs az adac tesztek között. Jónak tűnik és több helyen is jó minősítést olvastam róla. Ezt tudjátok használni akár már most is, hisz újszülöttkortól használható.

Legtöbben arra esküsznek, hogy minden kornak megvan a maga ülése. Én is így gondolom. Nehezen lehet elképzelni egy újszülöttet ugyanabban az ülésben, amiben a 3 évest. Mikor hazajöttünk a kórházból Niki- pedig ugye nem volt kicsi baba- a szűkítővel együtt is ,,lötyögött,, a hordozóban. Most éppen belefér- bár ugye most a sok ruha is számít. Az, hogy mindenféle szűkítő, meg egyéb van hozzá, engem nem mindig győz meg. Most sokkal inkább biztonságosnak érzem a nyanyónak a hordozót, mint amikor szinte eltűnt benne. Párom sokáig azon a véleményen volt, hogy, olyan ülést vegyünk, ami most már végig kiszolgálja. Most, hogy látta a választékot és némelyikbe bele is ültettük a nyanyit, megváltoztatta a véleményét. Most már egyre fontosabb lesz a babóknak, hogy kényelmes is legyen, hiszen sokat izegnek- mozognak. Viszont, ha bealszanak, dönteni is lehessen, ne a gyerek feje bukjon előre.

Belinkelek még egyet, ami jó minősítést kapott.

http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/p ... ts_id=3493

sokat gondolkoztam ezen is. biztonsági szempontból tetszik az előtte lévő,, pajzs,,- kényelmiből meg nem. télen anorákustól belepaszírozni, nyáron pedig hozzáizzadni- ezen filózgattam.

KépKép
bende
 
 


Köszi Bende nem egyszerü eset de majd mi is belepróbáljuk a Hannust aztán majd meglátjuk.Végülis még van idő.
Olvasgattam pár fórumot pár helyen szidják a concordot van ahol istenítik.Na majd megnézzük élőbe.
Vendég
 


Katinka nagyon szépek voltatok! És a Lili lufi baba külön jó ötlet volt :lol: Aranyos :lol: A csokrod is gyönyörű volt! :lol:

LÁtom ahogy nézegetitek az autósüléseket nekünk sem lesz egyszerű eset a döntés. Fél éves kortól használhatóak már ezek? Vagy mindenképp meg kell várni a 9 kilós súlyt?

KépKép
winchi
 
 


Winchi Anyu!

Nemcsak korhoz, hanem kilóhoz is van kötve. 9 kg alatt, csak menetiránynak háttal lehet bekötve a gyerkőc.
Ha pl. Concordot veszel, a probléma kipipálva, hisz az újszülöttkortól használható, tahát menetiránynak háttal is beköthető. Ha Römert, vagy Kiddyt, vagy egyebet, ami csak menetiránnyal egyezően, akkor sajna várnod kell.

KépKép
bende
 
 


De Matyi manó, még korban is nagyon kicsi ezekhez az ülésekhez. A többsége ugyan dönthető, de közel sem annyira, hogy akár félig is feküdjön benne a gyerkőc, hisz az menetiránnyal egyezően nem biztonságos. Szóval ezeknél már ül a gyerkőc, még ha megtámasztva is. A többségénél úgy írják, hogy 9kilogramm/ 8 hónap. Persze 1-2deka, vagy hét nem számít, főleg ha a gyerkőc már nagyon kilóg a hordozóból. Mi is csak azért feküdtünk rá nagyon a témára, mert az euro egyre drágább lesz és ezeket az üléseket általában Németországból hozzák be. Félünk, hogy egyszer csak megugranak az árak, a pénzünk meg már egyben van rá. Látod írtam is, hogy egy akcióról már lecsúsztunk, sőt volt egy a teszveszen, vadiújan, plüsshuzattal, amibe nem izzad bele a gyerkőc, este felhívtam és 10 perccel késtem le róla.

KépKép
bende
 
 


Jaja Matyi még kicsi az ilyen ülésekhez, csak azért már figyelem miket irtok :lol: Júniusban lesz 8 hónapos, úgy is gondoltam, hogy a nyárra veszünk neki ülést.
De pl ha a dédik elkezdenek kérdezősködni, hogy Mátyás napra mit szeretnénk akkor pénzt kérünk, már az ülésre és az etetőszékre :)

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Hét végén csak olvasni jöttem, írni sajna nem volt időm. :oops:

Winchi!
Már most izzítani kell az egész családot a gyerekülés témára. Mi már hónapokkal előtte mondtuk mindenkinek, hogy money-t szeretnénk minden eseményre.
Addig lesz még Húsvét is! :)

Bende!
Gondoltam rád hétvégén, mikor tárkonyos ragulevest csináltam sztrapacskával. Azt sem tudtam, hol áll a fejem, 200 volt a vérnyomásom. Valahogy minden egyszerre történt a konyhában. Forrt a víz, lepirult a szalonna, sírt a gyermekem...
Azt sem tudtam hova kapjak. Hogy lehet egyszerre több dolgot együtt főzni? Ja és sütni is akartam! :roll:

Sztrapacskából annyi sikeredett, hogy anyukám szerint egy hadsereg is jöhetett volna még vendégségbe hozzánk. :D

Katinka! Szépek vagytok a képeken! Én annyira sajnálom, hogy többször már nem vehet el a férjem, nem lesz több lakodalmunk! Ja és soha nem leszek többé 24 éves!!!!!!!!!! :(

Tründike!
Fülbevalós képeket én is szívesen nézegetnék!

Kép
jaffa4
 
 


Lara!

Hannus nagyon ügyes! Írtam privit!

Kép
jaffa4
 
 


Voltam ma bent az Államkincstárnál egy igazolást kérni, hogy Gyed-en vagyok. Közben sikerült megérdeklődnöm,hogy mikor "éri meg" a legjobban 2. gyermeket szülnöm.
A válasz egyértelmű, vissza kell mennem dolgozni 180 napra. A kérdés, hogy hová?
A másik, hogy szeptemberben dől el több "támogatás" sorsa. Kormányunk szívesen megszüntetné a Gyedet!!!!!!!!!! :evil:
Szóval kedves Anyukák hajrá, szüljünk még 3 gyermeket!!!!!! :x

Kép
jaffa4
 
 


Jaffa:Köszi szépen :D
A Hannus is sokszor jön főzni a konyhába velem úgy szeret ott lenni elnézelődik.Sajna én már mindjárt 26 leszek szörnyü hogy megy az időőőőőőőő

Winchi:Nagyon szépek vagytok az új képen :D Időbe el kell kezdeni gyüjtögetni mert ezek az ülések egy vagyonba vannak.
Vendég
 


A másik "örömhír", hogy férjem munkahelyén márciusban leépítések lesznek, és már nem csak a piramis aljából, hanem a felsőbb emberkékből is. Most emiatt is aggódhatunk.

Lányok! Én néha annyira el vagyok keseredve, hogy mi lesz ebben az országban!!!! :(

Kép
jaffa4
 
 


Jaffa:Sajnos most mindenhol nagyon rossz a helyzet :cry:
Remélem nem küldik el a párod ne idegeskedj csak nem lesz semmi gond!
Vendég
 


Katinka: Én a belvárost szeretem de persze csak ha jó idő van. Mi általában a Budai úton Piros alma utca fele sétálunk, vagy a József Attila úton.
Szépek vagytok a képen! :)

Gégéé: Bius vonalzója úgy maradt. 3 hónapos és kész.

Jaffa: Én is úgy tudom hogy kell 6 hónap biztosítási időszak ahhoz hogy normális GYED-et kapj a második baba után is.
Remélem nem lesz gond a pároddal. Szorítok értetek

Kép Kép

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Trundike:Ez a vonalzó nem megy napról napra azért csináltam én is a másikat.
Bius nagyon szép és milyen kis ügyesen tartja magát :D :D :D :D
Vendég
 


Bianka gyönyörű!!!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


szép kislánynak szép fülbevaló!
és már több a haja mint Zsófinak... :oops:
Vendég
 


hahó!

ancsi: tegnap nem jelentkeztél, remélem jól van dorka is és te is jól vagy!

anyany: zsófi ennyi hajjal is gyönyörű!

trundike: bius tiszta barni. nagyon hasonlítanak! szépek:)

jaffa: átérzem a szitut. nálunk is ugyanez a para... :cry:

winchi: jó az új avatarod:)

lara:) ;) :lol: 8) :wink:

naspolyácska: nem jöttél tegnap. hallod megint esik az eső :( remélem hamar eláll. találkoztam a nyomtatóssal hazafelé amúgy tegnap :roll:

zsula: hol vagy?

katinka: ááá most vettem csak észre a luficsalád legkisebb tagját a rózsaszín lufit :lol: király:)

sarmon: mizu veletek? meggyógyultatok?

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Kép

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Jó reggelt!

Már megint esik... és tök sötét van... :(

gégéé: nagyon édes Emmácska, olyan kis meglepett arcot vág. Szerintem tök hasonlít Rád. :D

trundike: nagyon szép Bius és a fülbevaló is, jól áll neki. 8) A sétával az a baj, hogy nekem ahhoz autó kéne, hogy oda bejussak, most meg apa jár vele. Majd tavasszal, ha már ő motorozik, visszakapom az autót és jobban tudok mozogni.

winchi: szupi az új képetek! :wink:

szia jaffa! én szívesen mentem volna hozzád sztrapacskát enni. :wink: Sajnálom a bizonytalanságot a munka miatt. :( Férjem most az ötéves jubileumi pénzétől esett el, most lett volna annyi ideje a cégnél és idéntől eltörölték. :?

Ja, a rózsaszín Lililufit ajándékba kaptuk a lufis cégtől, meglepetés volt. :)

Kép
Kép
katinka31
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?