Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt lányok!

Hát lassan "függőség" alakul ki nálam a topikkal kapcsolatban,olyan jó érzem magam itt köztetek!Lehet,hogy hülyeséget írok de egy idő után ez már olyan mint egy "kis család",mindenki segítőkész,szimpatikus!Tök jó! :lol:

i.kata!
amit küldtél programot azon nem engedi a miénket lekicsinyíteni,de köszike nagyon!!!És köszönöm,hogy felkerültünk a táblára!Amúgy 30 éves vagyok. A spontán kispasim:Barnabás is felkerülhet rá,ő 2008-ban született.???

kuzsanna!
Hogyha ma a párom nem tudja megoldani a képfelrakást,akkor nagyon megköszönném a segítségedet!!!MILLIÓ DRUKK!!! :P

Dezsina!
Amikor még csak olvasgattalak benneteket akkorról emlékeztem a 4. lombikra a táblázatról!Akkor már te is sok mindenen túl vagy!A 4. próbálkozásunknál nekünk is lett 10-nél több fagyibabánk,de szerencsére Kata jól kapaszkodott anyába!!! :P
A legjobbakat kívánom neked szívemből!!!!

A R. doktornőről egy barátnőmtől én is jókat hallottam(igaz nekem nőgyógyász terén furcsa hogy nő),de mivel neki is több gyermeke van biztos rendelkezik empátiával a szülésnél is!Hallottam,hogy tavaly nyáron született a kisbabájuk!
Nekünk a Sipos doktor egy főnyeremény volt!!!!!!A kórházban is csak dícsérték!

fitie!
Simi a pocaklakónak!

További szép napot nektek!


:D
belluska
 
 


Szép reggelt mindenkinek!
Pocisimi átadva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jó reggelt!

Amúgy nekem sem volt bajom a doktornővel, csak nekem nagyon rosszul esett a megjegyzése.

Belluska,
még azt is megpróbálhatod, hogy kikeresed a Sajátgépben a képet, de nem nyitod meg. Rákattintasz jobb klikkel, és ott a társításra rámész, majd a Microsoft Office Pictrue Manager-re. Egy kis piros ikonja van. Így megnyílik a kép abban a programban és ott már kiismered majd magadat. De ha mégsem, akkor szerkesztés--->átméretezés.

i.kata
 
 

 
 

Sziasztok !

Kriszti, Dezsina lehet, hogy Ti mégis csak egyszerre kezdetek :?: :wink:
Remélem, Mindenki jól van :!: :)

Kata, jó lett a táblázat :!: Nem tudnál varázsolni, hogy csak a felső részben legyen mindenki :wink: :wink: :wink: :?:

Jó hétvégét Mindenkinek :!:
wepe
 
 


Kép KATÁNK
belluska
 
 


Kép BARNIKÁNK
belluska
 
 


Sziasztok lányok!
Sikerült végre,de köszönöm mindenkinek a segítséget!
Remélem nektek is fognak tetszeni a gyerkőcök!!!!! :P
belluska
 
 


Belluska!

Gyönyörűségesek a gyerekek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Belluska!

Csak gratulálni tudok :D
Nagyon édesek, komolyan :D
Vendég
 


Szóval én most már biztos hogy hétőn megyek az lesz a 3. nap :D :D :D
Utána jövök megigérem.
Vendég
 


Belluska,
nagyon helyesek a gyerkőcök :lol: Katának olyan igazi mkis huncut mosolya van, Barni pedig olyan igazi jógyereknek tűnik :lol:

Kriszta,
ezek szerint ma van 1.cn? Szuper!!!!! Akkor már csak két hét és itt a punkció :lol:

i.kata
 
 


Wepe,
ha tudnék varázsolni, akkor már mindenki legalább 1 gyerkőcöt ringatna :wink:

i.kata
 
 


Kriszta!
Hajrá punkció :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bellus! Gyönyörűek a gyerekek! Édesek! Hamarosan nekünk is sorban lesznek ilyen gyönyörűségeink. Igazán szerencsés vagy, hogy a Sipos doki elvállalta a szülésedet, úgy hírlik, hogy elég kevés szülést vállal, mert a lombikok az elsők számára. Ez természetesen így is van jól, de azért én azt hiszem, hogy meg fogom tőle kérdezni, hogy elvállal-e, ha sikerrel járok. Hátha.

Fitie! Nemsokára eljön a nagy nap a szülésre neked is! Már nincs messze! Örülök, hogy van egy másik cicás is a táborban. Igaz, nekem csak volt, mert megmérgezték, de ha kicsit vissza lapozo (bár ezt biztosan megtetted), akkor látod a képét is.

Wepe! Örülök, hogy bejött a krém meg a sampon. Igazából szurkoltam nagyon, hogy így legyen, mert ugye én csak a szappant használom, de mások mind csodálják ezeket a termékeket. Örülök, hogy segíthettem.

Minnie! Hamar elmegy az idő a lombikig, addig pedig simán összejöhet spontán módon is, egy a lényeg, rajta vagy a várólistán. Aztán, hátha kicsit hamarabb is tudsz majd menni. Ja, és édes a kutyus. Tényleg babusgatnivaló.

Zsuzska! Én úgy izgulok, hogy mit tesztelsz majd. Említetted, hogy érzed, hogy sikerült. Vannak valami tüneteid? Érzel valamit??

Dezsina, Kriszti, nektek meg küldöm a hatalmas drukkokat!!!!!!
Vendég
 


Ladiva,
én is cicás vagyok, vagyis cicás is :lol: Nekem voltak házi cicáim is, meg volt egy brit kék és egy brit bicolour cicusom. Olyanok mint a whiskas cica, csak nem cirmosak. De amikor anyum összejött a férjével, akkor a pasi elpaterolta őket ajándékba :x

i.kata
 
 


Nagyon köszönöm a dícsérő szavakat a gyerekekkel kapcsolatban mindenkinek!!!! :P
Nekem ők az élet igazi nagy csodái,és bármilyen megpróbáltatásokon is mentünk keresztül én nagyon szerencsésnek mondhatom magamat!És a legfontosabb,hogy egészségesek és egy szuper apukájuk van!Amióta tudom milyen borzasztóan vágyni egy babára,sok mindent másképp látok az életben!Az intézetben is szembesülnöm kellett vele,hogy mennyi család van ahol ilyen problémák vannak!És éppen ezért olvastalak benneteket már régóta és a háttérből szorítottam nektek úgy mint most is teszem!!!Remélem meghozom nektek a szerencsét!!!! :wink:

ladiva!
Biztos is vagyok benne,hogy nem kell sokat várni rá,hogy mindenki babázhasson!
Tudom hogy szerencsés vagyok Sipos doktorral kapcsolatban és azt is,hogy csak korlátozott számban vállal szüléseket!De egy kérdést megér mindenképpen!Amikor bent voltam a kórházban mindkét picurral,bizony végképp megbizonyosodtam arról,hogy egyik orvost sem szerettem volna jobban orvosomnak mint őt!Pedig sok szimpatikus orvos van a klinikán.Remélem sikerrel jársz nála!!!!Legjobb választás!!!! :D

Jó éjszakát nektek!!!
belluska
 
 


Szia Bellus!

Igen, hamarosan mindannyian követünk, és szuper anyukák leszünk. Én is mindig elámulok, hogy mennyi család vár kétségbeesetten babára és mennyi párnak van problémája. Szóval most ismét újult erővel vagyok, mert tudom, hogy sikerülni fog.

Kata, emlékeztem ám rá, hogy nálad is vannak cicuk! De azért nagyon nem volt jó fejség, hogy elajándékozgatta őket. Volt valami oka rá, úgy értem allergia vagy ilyesmi, vagy csak simán nem szerette a cicukat?
Vendég
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

ladiva!

Írtad, hogy el vagy ámulva mennyien várnak babára. Képzeld nekem azt mondta a doki, hogy azért tudunk csak szeptemberbe menni, mert előttünk 260 pár van!!! Ez számomra hihetelen szám!
Direkt rákérdeztünk még egyszer a férjemmel, hogy mennyi? De ő ismét csak megerősített, hogy 260!!!!!!! :shock:

Szerinted?! Mi nagyon ledöbbentünk ettől, nem tudom, hogy számolta, hogy ennyi lett?!

Mindenkinek szép napot! :lol:

A babásoknak simi a pocakra!!!!!!!!!!!!!

Üdv.: Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó
 
 


Sziasztok ismét!!!

Gondoltam küldök pár képek a kutyusunkról, hogy jobb kedvre derítselek benneteket! :D

Légyszi senki ne nevessen ki, a képek láttán, de amiket a kutyin láttok, az tényleg kell neki, különben nagyon fázik télen... :roll:

Így már nem fázott:

Kép

A kis boxoló:

Kép

Hát ennyi...

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó
 
 


Jó reggelt mindekinek!!!

Gyerekek, hogy milyen jól kezd kinézni a lakáskánk Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Kezd minden a helyére kerülni. Még legalább egy hét, hogy újra takarítani tudok majd rendesen, mert egy csomó mindent le kell cipelni a pincébe. De ahhoz kell majd még egy erős kéz segítség. De már a fürdőm teljesen kész van.... és LÁTOK RENDESEN, VAN ELÉG FÉNYEM Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
A gardrób is teljesen kész, még a szobában kell szétszedni a régi dohányzóasztalt és lesz helyünk.

Tegnap este még elmentünk a barátainkkal egy görög étterembe vacsizni. Hát elég későn értünk haza, de fantasztikusan finom ételeket ettünk. Úgyhogy ma fél tizenegykor ébredtünk Laughing Laughing Laughing Laughing

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


LAvidia!
Nem is tudom igazán.... igazából eszembe sem jutott, hogy nem sikerülhet. Bár időnként kételkedem... de hát még csak most körül lehet a beágyazódás. Szóval nem érzek most éppen semmit.

Kata!
Anyud férje monnyon le és hozza vissza a cicusokat!!!!!!

Minnie!
Egyszerűen tündéri a kutyi ezekben a rucikban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


minnie manó!
Ez a 260 borzasztóan rosszul hangzik,nagyon sok!!!!! :cry:
És ez csak egy viszonylag kisebb Intézet!Mi lehet még a többi meddőségi központokban!? :cry:
Ezért volt számomra rettenetes hallgatni kb. 1 éve a tv-ben H.Á. asszonyságot a lombikprogramokról!!!!!Ha kevés a gyermek akkor ezt kellene csak igazán támogatni és felkarolni!Utálom a politikát de ez akkor nagyon felháborított! :x Na mindegy! Jobb inkább pozitív dolgokról beszélni! :P

Ja és imádnivaló a kutyusod! :lol:

kuzsanna!
Jól tettétek,hogy egy kicsit kiruccantatok és ettetek finomakat!
Jót tesz a beágyazódásnak! :D
belluska
 
 


Minnie,
nagyon édes a kutyusod! A mieinknek is van rucija, mert tudod, ők egy súlycsoport a te kutyiddal (2 yorki), és kb. 2 perc után vacognak ebben a hidegben.
A sapka nagyon jóóóó!!!!! :lol:

Ladiva,
nem allergiás, semmi, csak nem bírja a macskákat. Közölték, hogy vagy felhozom őket Pestre a lakásomba, vagy elajándékozzák őket. Mi akkor egy 30m2-es lakásban laktunk egy kutyával :roll: Szóval nem nagyon volt választásom sajnos.
Érdekes azért, hogy az volt a "mottónk", hogy mindig az alkalmazkodjon, aki utoljára érkezett a családba, persze ezt anyum bedöntötte :?

i.kata
 
 


Atyaég, 260! Sajnos nagyon sokan vannak köztük ismétlők is. Mi is köztük vagyunk a magunk kétszáztizenes sorszámával. Nem akarok vészmadár lenni, de ha nem változik valami - és itt a nagyonokosok által meghatározott súlyszámokra gondolok - akkor hamarosan eljutunk odáig, hogy egy pár egy esélyt fog kapni egy évben. Ha többször akar próbálkozni, akkor vagy legyen pénze vagy legyen pénze. Olyat nem kívánok senkinek, még a nagyonhíresasszonyságnak sem, hogy érezze a helyzetünket át, de lehet, hogy valami ilyesminek kellene történnie ahhoz, hogy az érdekünkben történjen valami. És a forgács intézet tényleg nem a legnagyobb. Mi lehet a többiben? Bár azt hallottam, hogy ott kb. pár hónap is lehet, mire a konzultációig eljut az ember, aztán meg, ha a vizsgálatok megvannak, akkor rögtön indulhat a lombik. Ja persze. Nem tudom mi a jobb. Hónapokig várni a konzultáció és erre megy az idő, vagy sorszámmal a zsebben várni hónapokat. Egyik se jó.

(Ja, még emlékszem, amikor egy másik okos olyasmit talált ki, hogy ázsiai népségek betelepítésével lehetne megoldani Magyarország csökkenő lélekszámának problémáját. Eszementek. Na de nem politizálok, csak eszembejutott.)

Kata, a szívemből szóltál az alkalmazkodással kapcsolatban. Lesz neked még cicád, meg nekem is.

A kutyus pedig egyenesen édes ebben a ruciban.

Zsuzsa! igen, valamikor mostanság kell ágyazódnia, még azért van jópár napod, csak kíméld magad és sok pozitív energia!
Vendég
 


Sziasztok!

A legjobb barátnőm babát vár, most mondta 6 hetes....
Mondjátok meg most mit kellene éreznem? Én örülök neki, jó lenne együtt babázni, de ha most sem sikerül nekem kicsit azért fájni fog :(
Csak a nagy sóhajok és sóhajok.

Nagyon édes a kutyusotok. És milyen jól tűri, mint ha élvezné is a drága :D :D

Zsuzsi már nincs sok hátra, mennek a drukkok. Az én környezetemben nagyon beindult a babázódás és tul képpen te is a környezetem vagy :D :D Sikerülnie kell :D
Vendég
 


Feleség!!!
Gratulálok a barátnődnek!!!!
Teljesen meg tudom és át tudom érezni, hogy most mit érzel. Amióta mi próbálkozunk, a legjobb barátnőm világra hozta a keresztfiunkat és áprilisban jön a kistesó. Két uncsitesóm fejenként két babát szült. Egy másik barátnőm is két babát szült már. NAgyon jó és rossz is egyben. Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb te is csíkos tesztecskével gyere :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Az a 260 rengeteg, de az csak a tb-s szám. Ezen kívül szerintem rengetegen megfinanszírozzák maguknak.

Ladiva,
a BMC-ben nincs ekkora sor. mondjuk az állami és lehet hogy náluk nagyobb a keretszám, nem?
Meg a szegedi Kaáliban sem ekkora avárólista, mondjuk oda legtöbben Romániából érkeznek és fizetősek. Szerintem csak itt Pesten gázos a helyzet. Eleve itt él a városban az ország ötöde. :roll: És akkor még mennyien jönnek fel a közelből is :roll:

Kriszta,
teljesen megértem, hogy most nem tudod mit érezz. A másik topicban van egy csajszi, akivel együtt haladtunk a ciklusunkban amikor nekem lombik volt, neki inszem. Neki sikerült, és örülök neki, de mindig összeszorul a szívem, amikor meglátom a vonalzóján, hogy hány hetes, vagy amikor újságol valam it az állapotával kapcsolatban. :oops:

i.kata
 
 


Szia feleség!
Én is keresztül mentem ezeken a gyötrelmes érzelmeken,de ezek normálisak hidd el!!!Volt ameddig jól bírtam én is a környezetemben a pocakos kismamikat,de a 6 év várakozás belőlem is kihozott furcsa dolgokat!Volt olyan,hogy egy gyerekes családnál végig játszottam a gyerekekkel az ott töltött időt és amikor autóba ültünk férjikémmel végig sírtam az utat!Sokadik ilyen alkalom után párocskám úgy döntött,hogy csak olyan babás családhoz megyünk ahová feltétlenül muszáj!De különben nem!Pont ez miatt én is sokat gondolkoztam,hogy merjek-e írni ide a topikba,de aztán úgy döntöttem hogy erőt mindenképpen lehet meríteni a történetünkből és a két picurkánkból!Természetesen csak ilyen szándék vezérelt!!!!
Pl. viszont amikor az Intézetben várakoztunk reggelente,alig vártam,hogy jöjjön egy mindenhez még nagyobb erőt és kitartást adó kismami,ami alapján látni,hogy mennyi embernek sikerül(és szerencsére voltak is bőven)!
Jön a tavasz és mindenki kismami lesz!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
belluska
 
 


Sziasztok !

Belluska, nagyon gyönyörűek a babák :!: :!: :!: :D :D :D
Gratulálok Hozzájuk :!: :D

Kriszti, kíváncsi vagyok mi volt ma ! Várunk !
wepe
 
 


wepe!
Köszönöm szépen,aranyos vagy!!!! :D Kép Szép napot mindenkinek!!!!
belluska
 
 


Zsuzska, szorítok a pozítiv teszthet :wink:

Minnie, aranyos a kutyid, és szuperek a ruhái :wink:

Nagyon sok 260. :? :? :?
Azon gondolkoztam, hogy ha nem sikerül nyár elején, akkor idénre már biztos nem lesz hely...
Viszont csodálom, hogy egyáltalán bírja erővel az intézet :!:
wepe
 
 


Belluska, nagyon vagyány a Barnika :wink:
wepe
 
 


Jó reggelt!

Belluska,
pici fiad nagyon rácsodálkozott valamire :lol:

Wepe,
szerintem most nincsenek annyira leterhelve. Nekem mintha valami olyasmit mondtak volna, hogy több lombikot is el tudnának végezni, csak nincs rá keret. Régebben szerintem több lombik volt nekik havonta, mint most.
Mondjuk az inszemek miatt biztos nem unatkoznak :roll:

i.kata
 
 


Kata, cicám nekem is volt, nem is egyszer. Őket is imádom :!:
Több házi macskánk volt, de legutóbb volt egy fehér perzsa, de neki nem volt turcsi orra ( őt autó ütte el, mindig kiszökött a házból, előtte panelban volt ), majd utána ( ez volt utoljára ) egy olyan pezsa macskám, ami úgy nézett ki, mint a Tom és Jerry-ből a Tom. Őt meg elkérte az egyik barátnőm.
Tom mellett majdnem lett egy orosz burma ( ha jól tudom ) ( sötét szürke ), csak nem mertem már bevállalni, 2 macska + 1 kutya, és akkoriban egyedül voltam.
wepe
 
 


Kata, ezt nem tudtam, de akkor jobb :wink:
wepe
 
 


Sziasztok

jövök majd trécselni, most sajnos csak beköszönni van időm
reggel énekesmadár zajongott az ablak előtti fán :D jön a tavasz

szép napot Nektek
fitie
 
 


Fitie,
de jó nekek, én is szívesebben ébredetm volna madárcsicsrgésre, mint az ébresztőre :lol:

Wepe, Ladiva
majd keesek képeket a macskáimról, meg a kicsinyükről is.

i.kata
 
 


Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


sziasztok!

alig birtam visszaolvasni, annyit írtatok :P

Eljő a napom :P holnap kezdek!

Kriszti!
most akkor meg jött már Neked???
amúgy ugyi én holnap reggel megyek vv-re. És úristen, holnaptól szúrok :!: :P :P

Belluska!
csodás képeket küldtél nekünk!!! Ilyenkor látja az ember, hogy van értelme!!!
dezsina
 
 


Dezsina,
akkor csak egy hét lesz köztetek a különbség Krisztával :lol:

Jó sokat izgulhatunk értetek, már alig várom :lol:

i.kata
 
 


Dezsina! Holnaptól szúrsz! Küldöm a drukkokat és őszintén bízom benne, hogy ez lesz az utolsó beültid!
Vendég
 


Kata, Ladiva!

köszönöm szépen!!! Nagyon aranyosak vagytok! :) :)

Zsuzskának küldöm a drukkokat!!!
dezsina
 
 


Dezsina!
Szuper :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnap szúrsz :wink: :wink:
Csak ügyesen és utána hajrá :!: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na kerestem képeket a cicusaimról:
Ezen a képen a Zizi van, ő az anyuka, és ott a fenekénél mászik a kicsinye, amit sikerült megmentenem a 6 kicsiből.
Kép

Ezen a kiscica a papájával látható:
Kép

Itt pedig a kiscica, mielőtt elajándékoztuk:
Kép

i.kata
 
 


Kata!
sohasem volt macskám, mert ugyi kutyás vagyok... De annyira-de annyira tetszik! :D

Zsuzska!
és ami a legizgalmasabb, az az, hogy Kriszti is kezd :)
dezsina
 
 


Dezsina,
nehéz ellenállni az ilyen cicáknak, nem? :wink:
A kiscica élete elég kacifántosan kezdődött. Az anyukára akkor jött rá az ellés, amikor teljesen egyedül voltam otthon. Anyumék nyaralni voltak ismerősökkel, nővéremék is és persze párom meg akkor volt kint Németben dolgozni. Éjjel a frász kerülgetett, amikor megindult az ellés. 6 cicát ellett a nőstény, ami nagyon sok egy macskához képest. Az volt a baj, hogy a cicabútor belsejébe szült és alig láttam a kicsiket. Kihalásztam őket egy kosárba, de akkor már nem élt mind. Aztán amikor 3-an maradtak, akkor hívtam apumat kétségbeesve, hogy az anyacica nem gondozza a kicsiket. Apum meg nagyon okosan: bízzam a trmészetre :roll: Én persze nem bíztam, ezért fogtam őket és elmentem dokihoz. Ott elmondták, hogy nem vált le az utolsó méhlepény a cicánál, ezért nem indult meg a teje. Tegyem a cicákat lámpa alá, hogy melegen legyenek és keverjek tehéntejbe túrót. Az egyenértékű a macsketejjel. És etetés közben olajos vattával törölgessem a cicák popsiját, meg pisilőjüket, mert akkor indul csak be az elválasztásuk. Hazamentem, megelgítettem őket (íróasztal lámpám alá tettem őket), de még aznap 2 elpusztult és végül ez az egy maratd, akit 3 óránként injekciós tűvel ettem.
Szóval nagy küzdelem volt, hogy legalább ő megmaradjon.

i.kata
 
 


Dezsina, Kriszti!

Csuriban mindenem értetek!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kata! Ezek a cicók nagyon helyesek! Ha most lenne elajándékozandó macskusz, biztosan elhoznék egyet.
Vendég
 


Dezsina, csatlakozom Ladivához drukkolok, hogy sikeres legyen a beültid ! :)
Kata, nem vagy semmi, mit tettél a cicusért ! És nagyon arik ! :wink:
wepe
 
 


Ladiva,
nincsenek cicák, tudod, mióta anyum férjhez ment. :evil: De ha egyszer végre el tudunk kezdeni építkezni, akkor tuti lesz legalább 2 :wink:

i.kata
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?