Szép jó reggelt lányok!
Hát lassan "függőség" alakul ki nálam a topikkal kapcsolatban,olyan jó érzem magam itt köztetek!Lehet,hogy hülyeséget írok de egy idő után ez már olyan mint egy "kis család",mindenki segítőkész,szimpatikus!Tök jó!
i.kata!
amit küldtél programot azon nem engedi a miénket lekicsinyíteni,de köszike nagyon!!!És köszönöm,hogy felkerültünk a táblára!Amúgy 30 éves vagyok. A spontán kispasim:Barnabás is felkerülhet rá,ő 2008-ban született.???
kuzsanna!
Hogyha ma a párom nem tudja megoldani a képfelrakást,akkor nagyon megköszönném a segítségedet!!!MILLIÓ DRUKK!!!
Dezsina!
Amikor még csak olvasgattalak benneteket akkorról emlékeztem a 4. lombikra a táblázatról!Akkor már te is sok mindenen túl vagy!A 4. próbálkozásunknál nekünk is lett 10-nél több fagyibabánk,de szerencsére Kata jól kapaszkodott anyába!!!
A legjobbakat kívánom neked szívemből!!!!
A R. doktornőről egy barátnőmtől én is jókat hallottam(igaz nekem nőgyógyász terén furcsa hogy nő),de mivel neki is több gyermeke van biztos rendelkezik empátiával a szülésnél is!Hallottam,hogy tavaly nyáron született a kisbabájuk!
Nekünk a Sipos doktor egy főnyeremény volt!!!!!!A kórházban is csak dícsérték!
fitie!
Simi a pocaklakónak!
További szép napot nektek!