Zsu: igazad van, és persze megértem őket én is, szerintem mindannyian ugyanezt érezzük.
De én ennek ellenére úgy gondolom, ahogy leírtam fentebb.
Bonikám: itt MINDENKI fontos!!!
Jó az etetőszék, mennyibe került? De már nemsokára próbálkoztok, nem?
Na, szóval akkor leírom a hétvégémet
(nem a topikválság miatt, amúgy is leírtam volna…8)
Szombat: délelőtt levágattam a loboncomat, majd elutaztunk a barátnőmékhez. Sűrű hóesés miatt hamar el is indultunk haza.
Én már nagyon elfáradtam estére, mert a délutáni alvás kimaradt
Apa délelőtt vett 2 új halat az akváriumba - mivel a régiek elúsztak az örök halászmezőkre. Csuda édesek, fátyolfarkú aranyhalak, egyikük teleszkópszemű fehér-fekete-arany, a másik meg oroszlánfejű fehér-arany. Csak az a baj, ha meglátnak, rögtön elbújnak.
Apa szerint nem kell csodálkozni, ha odaállítok az akvárium elé álmos fejjel, kócos hajjal
Vasárnap: jó későn keltem, összevissza álmodtam minden hülyeséget - meghívott egy barátnőm Amerikába szeptemberre én meg mondtam, hogy nekem akkor más dolgom lesz
Délután aludtam (ismét hülyeségeket álmodtam), este meg átjöttek a tesómék és hozták a kis Jack Russell terrierjüket
Ne tudjátok meg, mit rendezett
csipketerítő asztalról való lerángatásával kezdte, majd papucstépés következett, kicsit belekötött a szőnyegbe is. Aztán kapott egy ásványvizes flakont, azzal elvolt. De meg nem állt egy percre sem!
Hiába, a Jack Russellek már csak ilyenek…Szóval jól lefáradtunk…
Amúgy Apával nagyon jól összemelegedtek, Tőle fülnyalogatással búcsúzott
Dokimat nagy nehezen elértem, szombaton megyek hozzá 12:30-ra. Még nem is tudja, miért megyek
Holnap megpróbálom felhívni a védőnőmet (számot már szereztem), és akkor hozzá el tudok menni jövő héten, mert lesz papírom a dokitól
Amúgy szuperül vagyok,
a székrekedést kivéve már glicerines kúpot is be kellett vetni Viszont túl sokszor nem lehet, mert hozzászokom. Szóval nem tudom mi lesz, hiába a langyos víz, aszaltszilva, gyümölcs, sok víz egész nap
Kata: húú, közeleg a szerdai szívhang
Gaby: jó, hogy jó a cukrod
bacit sajnálom
Na, most mennem kell dolgozni