Sziasztok Lányok!
Annyira jól esik, hogy gondoltok rám, még piri nincs, de időm az még van...
Azért nem jöttem tegnap, mert főztem este 10-ig, de a Párom a végén már besegített, mert sírva fakadt a konyhában...Vasárnap délig aludtam, elmentünk bevásárolni, és már akkor kezdtem érezni, hogy migrénem lesz....nem volt nálam migrén gyógyszer, és a normál fejfájáscsillapító erre nem hat, pedig azt is megpróbáltam bevenni. Folymatoasna borogattuk este a fjem, végül délután jutottam gyógyszerhez, fél óra múlva elmúlt a fejfájás. Ja, állítólag baba mellett nincs migrén, hát nekem volt, ez azt jelenti....
Ma voltunk Gynevac szurin, remélem hat.
Holnap nekilátoka szakdoga írásnak végre, már kipihentem magam.Még annyi, hogy 2 napja mentem este WC-re és úgy megrémültem, barnás folyásom volt, de olyan, mintha másnap megjönne, de semmi nem volt utána, minden tök elmult. Egyébként PMS az van...és tuti, hogy ez az.
Ennyit rólam.
Örülök,hogy mindenki jól van, és meg volt a nagy egérírtás is...nem is lenne annyira ronda ez az egér állat, ha nem zabálna mindenbe bele, és nem lenne, annyira büdös.
Nita és Kirus: szép az új vonalzótok!
Melinda: tök jó, hogy Anyud megkapta a hitelt.
Ízisz: tök rossz, hogy pont most megy kis a férjed, de legalább van meló...meg ott a pocidban a pici babód, és mi is itt vagyunk társoságnak!
Perpi: jó, hogy kapcsz gyogyit, most tuti hamar összejön.
Adiadi, Királylány, Mucus: Annyira bízom a februárban, remélem Nektek is összejön!!!!!
Mucus:tök jó volt a recept, amit felírtál hétvégén, majd én is megcsinálom, de ahoz kell kekszdaróló vagy nem, mert az nincs???
Ja, tényleg olyan finit főzőtt mindenki, hogy alig győzök jegyzetelni, tetszettek a receptek!
Ja, ha nem gáz, és nem zavar Titeket, akkor rakhatnátok ki ciklusvonlzót, mert nem tom fejből ki hol tart. Sztem, ha szakdolit írok, majd tudoko jönni töbször!
millió puszi Mindenkinek! Jó éjt!