Haliho!
Gyugyi
Fenekembe félek beadni.
És igen,nincs hátul szemem.
Képzeld, a pénteki első szuri nagyon kalandosra sikerült. Úgy volt,hogy megyünk munka után haza a szülőkhöz, s hétkor már be is tudja adni az anyukám. De kiderült,hogy jönniük kell Pestre,s pont elkerülnénk egymást.Így megbeszéltük,hogy találkozunk egy benzinkútnál az autópályán. Így a szuri felszívása és beadása is ott történt. Néztek is páran mi az istent csinálok az autó első ülésén, tűvel és fecskendővel a kezemben.Még jó,hogy nem hívták a zsarukat.
AZtán meg egy kamionost szórakoztattunk a szuribeadással.
Dokit gyorsan megjártad. MIcsoda lapos has.
Nekem is lesz majd ilyen?
Engem a lányos lego érdekelne.Mennyiért adod?
Vicuska
Neked van szuribeadási tapasztalatod.
Úgy könnyű. Nekem már nagyon összeszúrkálták a fenekemet, s egyre többször fáj a beadás. Talán ezért is félek.
Iszom rengeteget,minimum napi 3 liter,de van amikor többet. Éjszakánként meg 3x-4x járok wc-re.
Szuper bölcsőt kaptatok. És a pocid már mekkora...
Nem is olyan kicsi a lányka. Tök jól látszik a képen a pofija.
Ticsi
Szegény Árpi megint hány? Küldöknektek gyógypuszit,hogy végre elmúljon.(vagy kinőjje?
)
Megyek gyakorolni.Csak még az időt nem tudom, s apát is rá kell beszélnem. Ugyanis nem vezetek msot,hanem ő hoz-visz mindenhová.
Nagyon aranyos volt ez a séta. Tudja Árpi,hogy ilyenkor nem szabad elszaladnia.
Árpi és Ádi mekkorák már? Méretek?
Dike
Akkor megcsináltatod a lapart? Én a helyedben igen.
LÁtom március a kitűzött dátum.Kívánom,hogy ne legyen rá szükséged.Neked is lesz babád!
Kata
Aranyosak a skacok. Davi szeme jobban van már?Honnan rendelted az övterelőt? Megírod?
Én nem értek az afp-hez. Mit jelenet,hogy alacsonyabb neked?Most olavsom. Nagyon drukkolok az uh-hoz,hogy minden rendben legyen, s tényleg csak az afp elavultsága miatt legyen ez az"eltérés".
Zsófi
Jó a szurizás,de már nagyon várom a tüszőrepit.
Fenci
Köszi,hogy átadtad a laptetőt.
Milyen a pocid most?Mekkora?Látom már,szép formás. Tényleg tele van a komód.
SZépen növöget Márk! Remélem minden rendben lesz, s nem lesz szükség a mentőre.
Mami
Az ikrek csodaszépek! Jól vannak? Még mindig nagyon nyugisak?HOgy telnek napjaitok?
Gröni
Nyugi!!! Jól eszik Dóri! Amíg ne fogy,nincs baj. Amúgy meg neked is vannak pillanataid,amikor nem eszel úgy. Nem?
Micsoda hurkák.
Úgy megdögönyözném.
Mofly
Jó hallani rólad. Elhalasztottad a lombikot?Hozd rendbe magad,aztán mindent bele! DRukkolok!
Tüncsi
Nagyon aranyosak a lányok a képeken. Réka nem félt a papgájtól úgy látom.
A táblába:1 cn: 01.23. Köszi.
Nagyon hasonlítanak a gyerkőcök rátok.
Ditke
Így kell csinálni! egyből másként állnak a munkehelyeden. Kerilányodról nincs új kép? Szuper cuccokat vettél.
Krisz
Megjött már? Mindjárt kezded te is a szurikat! NAgyon drukkolok!
Kapom az Aspirin protectet(reggel 1), a szurik: fostimon és suprefact. Este szedem a prednisolont(1 szem),folsavat és elevitet. Naponta iszom3 liter folyadékot,de általában többet és sok gyümölcsöt eszem és salátát. Kb ennyi, ezen kívül mást nem teszek.
Bocs,de jó röhögtem apán és a gurgulázó hangon.
Lili
Jobbulást neked! Bmc-t sikerült azóta elérni?
Csipcsab
Flórában is csak gyönyörködni lehet,annyira szép.
Kandi
Nagyon helyes a fiad,nem csodálom,hogy már csajozik.
Vicky
Nagyon aranyos Levente.Még tegyél képet.Lécci.
Látom,jó buli volt.
Nagyon rohan az idő.Napjaitok hogy telnek?
Tavi
Én is szavaztam.
Kolibri
Fiad lába jobban van már?Akkor most már nálatok is beindulnak a dolgok. Márciusig szbain van a dokid?
Jó ötlet a suli, hajrá!
Köszönöm mindenkinek a tüszőnövelőket. Már kezdem érezni a bal petefészkemet.
Néha hasogat, remélem azértmertszépen növögetnek odabenn.
Megyek lefekszem,Jó éjt mindenkinek!