Sziasztok,
Exi, jó sokáig húzzátok ezt a hülye szalmonellát. Mennyit kell még várnotok? Mikor viszitek a köv. mintát? Elhiszem, hogy nehéz Petivel otthon, pláne ha jól érzi magát fizikailag, Lalival is meg lehet őrülni, ha nincs legalább egy órás séta, tegnap még ebben az esőben is levittem, muszáj volt.
Zitus, nekem is a 3 napos láz jutott eszembe az olvasmányaim alapján. Kitartás, majdcsak kilábaltok belőle!
Karmen, hogyhogy neked jár a Gyed/Gyes alatti szabi? Mi a munkád? Nekem azt mondták, hogy nem jár ilyesmi, pedig én is örültem, hogy a beszoktatás alatt majd szeptemberben lesz csomó szabim, na nem csomó, de kb 30 nap. Bár a munkahelyemen nem kérdeztem még.
Zita, valószínűleg az együttalvás nálunk is megoldaná a problémát, még jól is járnék, mert a kicsi nem horkol, az apja meg nagyon.
Csak apa hallani sem akar róla. És igaza is van, én sem tudok nyugodtan pihenni Lalival. Ma éjjel megint 3x kelt, az elsőnél köhögött, azért volt, a többinél nem tudom, de fél óra alatt vissza is aludt, ez nálunk rekord.
Szépek a gyerekeid!!!
Márk nagyobbnak tűnik a koránál, mekkora magasságilag?
Szomszédok: biztos anyáznak, de mit csináljak neki??? Amikor nagyon beteg volt még ősszel Lóci és sokat sírt napközben is, ledübörögtek folyton, hogy csend legyen.
Bezzeg a koma mindig fúrfarag valamit, reggel hatkor mosnak valami régi dübörgő mosógéppel és minden vasárnap húst klopfolnak.
Szóval kapjuk mi is rendesen tőlük.
Kriszta, mióta beteg Lali, minden este kap Nurofent, nem is eszik másképp a fájós torka miatt, csak ha kaja előtt fél órával kap gyógyszert. Bölcsiztek?
Olyan jó olvasni, hogy Teoka így szeret járni!!!
Mi megyünk délután családi kirándulásra Tatára, kicsit félek a hosszú úttól, meg hogy hogy fogunk aludni az idegen helyen.
Dokinéni is áldását adta rá, szerinte ott sokkal jobb a levegő és az jót fog tenni Lalinak.