Új privát üzeneted érkezett!

Zituska!
Boti melyik oviba jár? Hogy van ez az úszás? Kik csinálják? :cry:
Azért kérdezem, mert itt a szatymazi oviba is hirdetnek, de a középsősőktől felfelé. A Némo. Megnéztem a honlapjukat, ott 5 éves kor felett irják. :?

Szilcsi!
Ezt az éjszakai cirkuszolást ismerem sajna. :cry:
Márkkal én nagyon sokat szenvedtem. Ő is elaludt 9-kor és 11-kor már kelt. Egy éjszaka többször. Meg reggel fél 6-kor felállt az ágyban, és kész, nem akart tovább aludni. :roll:
Vettünk az ágyába gyapjú derékaljat, megnézzetük a vizereket, semmit nem ért. :?
Őszintén szólva Én marhára belefáradtam, hogy óránként felugráltam hozzá, hol a cumi miatt, hol más miatt.
És biztos lesz aki mélységesen ellenzi ezt, de utána ugy aludtunk, hogy Én Márkkal a nagy ágyon, Apa a másik szobába.
És Márk jobban aludt, Nekem se kellett felugrálni hozzá. És apa se vette ezt zokon. :wink:
Mikor kiköltöztünk és átalakitottuk az ágyát, egy matracra mellé feküdtünk.Aztán már elég volt ha amig elaludt addig oda feküdtünk. Mostmár elalszik egyedül. :wink:
Szóval semmi nem tart örökké. Én azt is értem, hogy mindenki aludjon a saját szobájában, de az meg egy másik dolog, hogy mi is igényeljük, hogy valakihez hozzábujjunk, valószinűleg Ők is. :wink:
Meg ha napközben együtt alszotok, lehet nem érti, hogy este miért nem?
Sajnállak, mert tudom, hogy borzasztó fárasztó, próbáljatok olyat kitalálni ami mindenkinek jó!!! :wink:
Szomszédok nem szólnak? Én ezért is utáltam a panelt, mert gondoltam, hogy mikor Márk ordit, hova kivánnak bennünket éjszaka 2-kor.
Szerencsére Szandi nem ilyn, mert ha Őis orditana, felébresztené Márkot is, akkor meg kuvikolhatnánk 2 gyerekkel. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Karmen!
Orsit Isten éltesse!!!!!!! :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

szilcsi: Flachau-ban (Salzburgtól 70 km), ugyanott, ahol tavaly. Fotók még a gépen, de nagyon keveset fotóztunk, mert mire mi előkerültünk, már ment le a nap. Inkább videók vannak. Két hét ingatlanhirdetés terén, az semmi! :lol: :evil: A lefogás nálunk se jött be egyik gyereknél sem, semmilyen helyzetben. :( Na, akkor a sírni hagyás se jön be nálatok. Szilde felvetése a nappali alvással kapcsolatban megfontolandó... Csak egy tipp, illetve tapasztalat: én személy szerint egy-másfél éves korom tájékán egyszer csak nem voltam hajlandó a kiságyban aludni, letett anyukám, felpattantam, üvöltöttem, aztán kivett, letett a díványra, csend lett, attól fogva ott aludtam, hang nélkül. Szóval, talán az ágyából lett elege. :roll:

Karmen: kúphelyzet hasonló nálunk is. :cry:

szilde: én franciát tanultam 3. oszt.-tól (francia tagozat, Ságvári), az elején nem volt könnyű, de aztán gyorsan megszerettem nagyon, gimiben is tagozatos voltam (emelt óraszám, akkor még nem nagyon volt kéttannyelv). Az angol utána sokkal könnyebb (fordítva nem feltétlenül), az olasz nagyon hasonló, azt meg nem tudhatod előre, hogy mire lesz jó, bármelyik nyelvtudás jól jöhet, attól függ, merre visz a sors. :wink: Úgyhogy én örülnék, ha franciás sulit sikerülne találnom majd, mert én azt szeretném, hogy az angol második idegen nyelv legyen, és a franciában tudok segíteni, ahogy pl. a németben nem. Marcsi unokatesója német kéttannyelvűbe jár (valahol az Építő u.-ban, nem tudom, az melyik suli, én majd 2 év múlva jövök ezekkel a kérdésekkel :lol: , bár Marcsi csak 7 évesen megy suliba)

Ma már nem ment Marcsi oviba, jól tettük, mert nem tűnik ugyan betegnek, és nem is köhög nagyon, de negyedóránként felébred szegény a takonytól. :cry: Dóri még csak hurutosan köhög, de éjjel ő is félóránként ébredt üvöltve valamiért, nem volt lázas, de adtunk neki a 3. ébredés után egy Panadolt (hátha a torka fáj), aztán aludt 7-ig.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Kép Kép Kép

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Karmen!
Eszembe jutott még vmi.Mindenhol van diétás étkeztetés?Azért az is lényeges egy sulinál..
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Zita: Nagyon szepek a tesok...es a Szandi egy kesz holgyike....nemerg szuletett... :lol:

Szilcsi: :oops: Teljesen meg tudlak erteni, nalunk is ugyan ez volt a helyzet, es mostansag is ilyen ha valami baja van...(torok vagy ful fajas). :( Nem lehet, hogy ennyire vacak a helyzet mert tenyleg faj valamije....en adta a torpenek lazcsilit (amikor a torkaval vagy fulevel volt gond), es az megoldotta a gondot....A sirni hagyastol nalunk is jobban behergelte magat, szerintem vannak babak akiknel nem hasznal...az ilyen ,,eroszakos" modszer. Fel a fejjel, valoban semmi sem tart orokke...egyebkent en is ugyan ugy altatok mint te, es a du. -i alvasnal en is sokaig (8 hos) vele aludtam, aztan szepen lassan attertunk a kisagyra :wink: (termesztesen osszebujva altatok du.is, a boliben viszont magatol elalszik a kisagyban :roll: ...ki erti ezt). Most ha ejszaka kel (altalaban 1-szer) tejcsizunk, a karomban van egy picit, vissza a kisagyba, ott fogja az ujjamat :lol: ....amig el nem alszik (mindez jobb esetben 10 perc, rosszabban 1 ora). Egy kalappal!!!!!! :wink:

Minden beteg Manonak Gyogypuszak!

Kriszta es Teo

Kép

sziasztok
matteo0808

Norus!:)
Nekem egyébként sokkal jobban tetszik a francia hangzása,mint a németé.Csakhát a francia nehéz nyelv hírében áll,és nem tudom hogy bírná Hanna.Nem akarom,hogy elmenjen a kedve az egésztől.

A segítés miatt nálunk az angol tuti,mert apa spec angolos volt,én meg angolt és oroszt tanultam...
A második nyelvben nem vagyok biztos..
Ha én tanulhatnék még nyelvet asszem befejezném az oroszt,aztán vagy olaszt v franciát tanulnék(ki tudja milyen sikerrel :lol: )
A németre sehogy nem áll rá a szám,pedig próbálgattam..

E.

szilde
Szeged

Norus! Az Épitö u-i a Tarján III amiröl itt beszélünk mostanság.
Franciát én csak a Ságváriban tudok, olasz van még 2 iskolában. MErt én is gondolkozok ne angol, német legyen (bár én meg csak azokban tudnék segiteni). Nálam a gyakorlók amugy kizárva igy olasz maradna csak. Oroszt hagyjuk, tanultam, de már semmit nem tudok, de totál semmit.

Szilde! Köszi, de ezt is megkérdeztem:) benne van a táblázatomban ez is :lol: :lol: A Tarján III-ban a Sulihost viszi a kaját, és ott van diétás. Lehet 3x v. 1x étkezést kérni. (mondom hogy alaposan összeirom ezeket, majd elküldöm Neked a végén melyik suliban mi, hogyan van, biztos nem teljes, lesz amit Te is megkérdeznél, én más fontosat nem tudtam mint amik eszembe jutottak). Én is azt gondolom a fracia nagyon nehéz, de hangsulyozom sosem tanultam!

Zita! Tényleg milyen nagyok már a gyerköcök!! Nagyon helyesek!

Köszöntéseket meg köszönjük!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szabival szivok. Amikor vissza akartam menni 2006. májusban kiszámolták van 65 napom. Helyem nem lett, erre jöttek rá megint a szabik, amik már stimmelnek, de szerintük (aki régen számolt már elment) nem 65 nap volt korábban. Csakhogy már nincs meg ennyi év után a régi szabi engedély kiirás. Vagyis nem tudom bizonyitani, hogy 2003 évben amit kivettem az még 2002 évi szabi volt, mert igy volt, amikor a csaj számolta összenézte. De azota eltelt még közel 3 év :( De marha jo, mert igy 11 nappal kevesebbet mondanak, mint nekem lett volna és tuti hogy a régi nö számolta jol, mert én is ugy tudtam.
Ilyenkor mit lehet tenni? Semmit, ugrik fél havi fizetés, meg pont szept. lenne a fontos minél tovább itthon a bölcsi beszokás miatt. De hogy hivatalos papirt kidobni! Jo sok a dolgozo, nem örzik meg.
Igen, de aki aktiv dolgozo annak ugye évente kiszámolják a szabikat, nekem meg amikor jeleztem már hogy nem stimmel korábban, azt mondták hogy aki otthon van annak nem számolják ki csak amikor visszamegy dolgozni, ez mindig igy van, addig nem fogják ök sem vezetni, ellenörizni hol tartok. Hát most ez lett belöle hogy közben meg ennyi évvel késöbb már nincs meg semmilyen hivatalos papír erröl, mikor és mennyit voltam szabin. Ja a gép ennyit számol, akkor ez van.:(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Peti még mindig itthon, még hordozza a fránya szalmonellát. Most Broncho-Vaxom és Probinul (vagy mifene) 10 napig, és megint vizsgálat. A gyereket meg megeszi a fene itthon.

Kármen, Orsit Isten éltesse, ha eddig elmaradt volna.
Hova mentek torkoskodni?
Régi bérpapírodon nincs rajta (tájékoztató jelleggel), hogy mennyi nap szabid volt? Olyan nincs, hogy ők nem őriznek meg ilyen papírt, sőt nekik még tovább kell(ene), mint neked.
És a gép is tévedhet, nálunk a kolléganőm telefonált jó sokat a béreseinkkel, mire kiderült a bibi.

Szilcsi, szerintem simán lehet, hogy a szopi miatt van "megkergülve" a hormonháztartásod.
Mondjuk most az enyém is hadilábon áll, hiába váltottam tabit, és van még egy hétre való bogyóm, megjött a "régi rend" szerint.
A spriccelés nálunk sem ér semmit...legalábbis eddigi tapasztalataink alapján. :?

Melinda, Lindának boldog születésnapot! (Szerintem ő is kimaradt...nem vagyok a toppon.)

Zitaaa, nekem olyan egyforma Szandi és Márk arca...

Ági és
KépKép
exdeus

Exi! de ezt tudom mennyi szabim járt volna az évben. Ami meg bentmaradt arról nincs már régen papirom, 2003 évet ki gondolta volna havi bérpapirt én örizgessek. Föleg mert magát a bért vezetem itthon egy táblázatban. Ja közben látom a táblázatban megvan, mikor voltam szabin, csak ugye ez nem hivatalos. Szerintük nem kell örizni ennyi ideig a papirokat,ezért vezetik gépen. A másodpéldány a mi osztályunkon volt, az sincs már meg, ott meg azt mondták 5 évig kell megörizni, de azt sem ök, az irattárba küldték át. AHol külön ember nincs is, aki ezt elökeresné, ha meg is van valahol
Sajnálom még mindig szalmonellás, ennyi idö alatt már el kellett volna muljon, nem?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
miért zártad ki a gyakorlókat?
Vendég

Sziasztok!

Zita :)
Boti a Tiszaparti oviba jár. Náluk már minicsoporttól van úszás, igaz a minik nem szeptemberben kezdik, mint as többiek, hanem januárban.
Amúgy ebben az oviban kötelező program az úszás! Minicsoportban még csak vízhez szoktatás van, tehát igazából majd jövőre kezdenek el tanulni úszni.
Ők is a Nemoba járnak!

Nagyon szépek a gyerkőcök!! :D

Karmen :)
Orsinak nagyon boldog szülinapot!!

Mi már jobban, Boti tegnap óta láztalan, viszont teli van pici kiütésekkel, főleg a hajlatokban, de a hasán is van. Arcán nincs. Nem himlő, az tuti, mert azt megismerem. Lehet a vírustól? Vagy a láztól??

Bocsi, csak ennyi, hulla vagyok...

Kép
Kép
zituska28

Zituska!
Simán lehet vírustól a pötyi.Hannával anno mi is így jártunk.Láz után pöttyök,rengeteg.

Karmen!
Szurkolok,hogy mégis előkerüljön a papírod!!5 évig annak meg kell lenni.

Zita!
Szépek a tesók!!:)

Exi!
Nem semmi milyen makacs ez a szalmonella! :shock:

SOS.
Hány hónap a várakozási idő a Gasztrón,és az allergológián!!!
Plíz!
Köszi.

szilde
Szeged

Üdv.

Kármen, hát nem tudom, szerintem sosem a gép a hivatalos, de mindegy. Igazából nem is tudom, hogy ilyenkor milyen jogorvoslati lehetőséged van, kihez fordulhatsz. Talán a Munkaügyi Felügyelőséghez, ha mást nem, egy telefont megérne az a jópár nap szabi, nem?
Mondjuk lehet, csak én vagyok kicsit szalajtós, de nekem Feri bérpapírjai megvannak mióta együtt vagyunk...három évet bele tudok préselni bevallásostul egy dossziéba, az meg nem foglal olyan sok helyet. :)
Bízom abban, hogy sikerül valami megoldást találj, mert azért több, mint két hetet valaki balféksége miatt elveszíteni igencsak luxus.
Szalmonella: mivel nincs tünete, a doktornő szerint is csak hordozó. És ez is maradhat fél évig, ezt már az ÁNTSZ-es pasi is elmondta. És amíg a kakijából kimutatható nincs bölcsi. Óvodába, iskolába mehetne, de bölcsibe nem. Mondjuk ezen az alapon akár ott is lehet hordozó, aki, ha szerencsétlenül sikerül valami, megfertőz egy gyereket, mert ha nincsenek tünetei, él, mint hal a vízben. Na szóval berendezkedtünk itthonlétre, még jó, hogy öcsém itthon van, és vigyáz az ördögre.

Zituska, Petinek ilyen pöttyei a háromnapos láz után voltak, ez ugye vírus, szóval simán lehet Boti amiatt pöttyös, ne aggódj.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok,

Exi, jó sokáig húzzátok ezt a hülye szalmonellát. Mennyit kell még várnotok? Mikor viszitek a köv. mintát? Elhiszem, hogy nehéz Petivel otthon, pláne ha jól érzi magát fizikailag, Lalival is meg lehet őrülni, ha nincs legalább egy órás séta, tegnap még ebben az esőben is levittem, muszáj volt. :roll:

Zitus, nekem is a 3 napos láz jutott eszembe az olvasmányaim alapján. Kitartás, majdcsak kilábaltok belőle! 8)

Karmen, hogyhogy neked jár a Gyed/Gyes alatti szabi? Mi a munkád? Nekem azt mondták, hogy nem jár ilyesmi, pedig én is örültem, hogy a beszoktatás alatt majd szeptemberben lesz csomó szabim, na nem csomó, de kb 30 nap. Bár a munkahelyemen nem kérdeztem még. :shock:

Zita, valószínűleg az együttalvás nálunk is megoldaná a problémát, még jól is járnék, mert a kicsi nem horkol, az apja meg nagyon. :roll: Csak apa hallani sem akar róla. És igaza is van, én sem tudok nyugodtan pihenni Lalival. Ma éjjel megint 3x kelt, az elsőnél köhögött, azért volt, a többinél nem tudom, de fél óra alatt vissza is aludt, ez nálunk rekord.
Szépek a gyerekeid!!! :D Márk nagyobbnak tűnik a koránál, mekkora magasságilag?
Szomszédok: biztos anyáznak, de mit csináljak neki??? Amikor nagyon beteg volt még ősszel Lóci és sokat sírt napközben is, ledübörögtek folyton, hogy csend legyen. :roll: Bezzeg a koma mindig fúrfarag valamit, reggel hatkor mosnak valami régi dübörgő mosógéppel és minden vasárnap húst klopfolnak. :roll: Szóval kapjuk mi is rendesen tőlük. :roll:

Kriszta, mióta beteg Lali, minden este kap Nurofent, nem is eszik másképp a fájós torka miatt, csak ha kaja előtt fél órával kap gyógyszert. Bölcsiztek? :D Olyan jó olvasni, hogy Teoka így szeret járni!!!

Mi megyünk délután családi kirándulásra Tatára, kicsit félek a hosszú úttól, meg hogy hogy fogunk aludni az idegen helyen. :roll: Dokinéni is áldását adta rá, szerinte ott sokkal jobb a levegő és az jót fog tenni Lalinak.

Kép
szilcsi

Exi! én is örzöm a bérpapirokat de nem ennyi évre vissza! Amugy meg nem is gondoltam volna ök leselejtezik végleg, nem megörzésre ezeket. Nagy balhét csapni nem gondolnám érdemes lenne most hogy visszavettek, se Felügyelöség se hasonló szervnél. Igy kezdeni a melot nem lenne célszerü.
Na ezt azért nem értem, aki hordozo hogyan mehetne egyik intézménybe és nem mehet a másikba? Ha hordozo az ovis wc-n is át tudja adni a fertözést, bár szakember nem vagyok de igy gondolom. De a lényeg hogy akkor jol van Peti!

Zituska! Láztól lehet kiütés!

Szilcsi! Mindenkinek jár a szabi! Törvény hogy jár a TGYÁS idejére és a GYED elsö évére. Vagyis másfél év szabi (+a gyerek(ek) után járó szabi is beleszámit). Nekem 2 gyereknél is elölröl kezdödött a számitás mert a GYES után ujra TGYÁS, GYED lett (söt GYES helyett jódeig még tp is volt, arra is jár a szabi, igy lett min 115 napom, ennyit számolt a cég)

Matteo! Teoka is gyógyuljon gyorsan!

Zozo! Nekem nagyon nem jött be amikor gyakornok tanárok jöttek órákat adni, ill. volt olyan tantárgy hogy folyton másik tanárt kaptunk, én hirtelen nagyon leromlottam ezekböl. És nem is tartom jónak sok gyereknek hogy alkalmazkodjon mindig más tanárhoz, hiába egységes a tananyag, azért nem egyforma a modszerük, stb. Nekem kizárt oda irassam, de tudom más meg erre esküdik. Nem azt mondtam rossz iskolák, hanem mi oda nem iratjuk egyiket sem.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi: :cry: ....akkor passz....nem tudom, esetleg meg a tejcit probalhatod ki, az elegge nyugtato hatassal van a kolkokre, nalunk bejott es a Teo sem vol kisangyal :wink: . A boli is sokat segitett, eleinte csak 13:00-ig hagytam, majd a Teo amikor mentem erte le sem tojt...maradni akart a pajtikkal :lol: , ithon sokat aludt es igy ejszaka hisztizett, amiota a boliben alszik 13:00-15:00-ig max., az ejszakaink lenyegesen egyszerubbek, 1-szer kel, tejci vagy csak az ujjam, es visszaalszik.... mivel hulla faradt, itthon valahogy nem er annyi uj inger, hogy nagyon kidoljon....a kispajtikkal sokat jatszik, csuzdazik...meg hasonlo es egesz nap szol a babadizsi...es ok tancizak.... :lol: :lol: :lol: Ha 4-kor megyek erte, mar jobban orul nekem... Lehet nektek is jot tenne, Laloci is egy orokmozgo, mint a Teo....
Kellemes Kirandulast, pusza! :lol:

Toncsi: Halihooooooo?????

Mindenkinek bekes boldog.....bacimentes hetveget!!!! :lol:

Pusza

Kriszta es a Haramia :lol:
Kép

sziasztok
matteo0808

Zituska!
Köszi az infót!
Tegnap megkérdeztük, azt mondták az a feltétele az uszásnak, hogy önállóan tudjon öltözni a gyerek.Azért hirdetik csak a nagyobbaknak.
Erre mondtuk, hogy aki hamarabb beadta a gyerekét, még olyan idős sincs mint Márk, és már középsős,az tud öltözni??? :shock:
Tök jó a ti ovitok, mondjuk oda sok asztmás gyerek is jár, ugye???

Szilcsi!
Csalókák a képek, Márk nem nagy. 104-est hord, kb 100-102 centi lehet. Szóval nem egy nagy nővésű. A szomszéd kissrác szeptemberben volt 2 éves, és akkora mint Márk. :shock:

Szilde!
Te is tegyél képet!!!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Üdv.

Szilcsi, hát a köv mintát 9-én és 10-én viszem.

És amiért jöttem: neveztem magunkat a megye párja címre. Aki erre jár, dobjon már ránk egy voksot, ha lehet.
http://www.delmagyar.hu/jatek/ki_lesz_a ... m/?page=12
Előre is köszönöm, köszönjük.

Ági és
KépKép
exdeus

Exi! Szavaztam:) Amugy most is nagyon néztem, szerintem én ismerem a férjedet, a nevét sosem tudtam de nagyon hasonlit egy régi ismerösre még a bulis korszakból :lol: :lol: Nagyon gyanus hogy ö lehet az, na :lol: (megkérded? Iwiw-en neked ismerösöd vagyok, tudod :) )

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen, hát holnap megkérdezem, most alszik a gyerekkel, és fel fog még kelni ugyan pancsizni, de akkor nem lesz annyira szalonképes, hogy megmondja a tutit. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Zita!
Most töltöm az aksikat. :wink:
Legkésőbb Hanna szülinapján szeretnék csinálni képeket.. 8)

Te adsz Szandinak vmi kukoricás v. másmilyen rágcsálnivalót?
Kevin kinézi a számból a kenyeret,és úgy sajnálom..
Mit adhatok neki?

Amúgy nagyon gyatra éjszakáink vannak.Tenap megkapta Kevin a 2. Prevenart.Éjszaka forró volt...így még annyit sem aludtunk mint eddig..
Tejem alig van.Most bezzeg nyomja befelé a tejpépet.Kész anyagi csőd.

E.

szilde
Szeged

Edit! Én kölesgolyót adtam rágcsálni. Örülj neki a tejpépet szereti, Orsi sajna nem ette meg, Norbinak még én is adok napi 1x a vitaminok miatt amikkel dusitott.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Csajok!Van olyan orvos Szegeden aki hétvégén is kijön házhoz???

Zituska!
A mi dokinőnk nem jön ki ugye??Én úgy emlékszem azt mondta,hogy felhívni sem lehet hétvégén,mert ügyelet van oda kell vinni!

Málnának 39,7 a láza reggel most lement 38,7re, az ügyelet teli influenzás gyerekkel,el is jöttünk,iszonyat hogy van megoldva ez az egész egészségügy!

Szóval ha vki tudna olyan dokit akit fel lehet hívni bármikor és hétvégén is kijön légyszi írja meg, persze nem ingyen gondoltam, fizetek én bármennyit csak ne kelljen ügyeleten tökölődni!
20140113113746

Anett!
Nem tudok ilyen dokit. Szerintem próbáld meg a Mariannát azért.

Szilde!
Szandi is mindent kinéz a szánkból. Őszintén szólva én olyankor adok neki egy picit. 1 felnőtt falatnyit, szétcsipkedve.Kenyeret, kiflit, krumplit, tésztát, húst is. Nincs tőle semmi baja. Mégegyszer mondom, nem ezzel lakatom jól, csak 1 falatnyit!!!!!! :wink:
Amúgy kölesgolyót szoktam adni nha, kb eddig 2x. Csak azt is nagyon széttördeltem.
Szerintem kukit is lehetne, csak nem a sósat, hanem naturt, ha létezik olyan. nem tudom. :?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Anett :)
Telefonon lehet hívni nyugodtan!!
Nekünk ezt mondta, sőt, ha nagyon beteg volt Boti, pl. amikor fulladt éjjel, meg magas láza volt vasárnap is kijött!
De telefonon tuti lehet hívni, nekünk legalábbis ezt mondta!

Kép
Kép
zituska28

köszi csajok!
20140113113746

Anett :)
Sikerül beszélni vele??????

Kép
Kép
zituska28

Kármen, a férjem megnézett magának, az arcod nem volt neki ismerős, de a neved alapján Hattyas ugrott be neki...de a lényeg, hogy ismer. Kicsi a világ... 8)

Ági és
KépKép
exdeus

Exi! Igen, Hattyas, Hásrsfa, Zámbóék stb. K.Andi barátnöje vagyok. :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
már értem a sulit, nálunk is voltak kistanárok, de nekem ez nem okozott gondot.

nálam csak pár suli van a listán, Ságvári, Madách, Tarján III. az utolsó kettőnél a nyelvi osztályok, sztem, majd...pár év múlva. én többet nem is fogok megnézni, de ki tudja, hátha találtok valami igazán jó kis sulit ami megtetszik. :D
Vendég

Sziasztok!

Hazaértünk Tatáról. Annyira de annyira jó volt!!! Akkorákat aludtunk, hogy kéééééééész, Lali utazóágya ott volt mellettem, reggel 5ig húzta, utána még 9ig köztünk aludt és akkor is ébresztettük, mert menni kellett reggelizni. :D
A jó levegő totál elnyomta. Nagyon jól viselkedett, voltunk nagyokat sétálni a szakadó hóesésben, mindenféle éttermekben, szuper volt, nem cirkuszolt sehol, élvezte a jövés-menést.
Akkora hó volt, tegnapelőtt éjjel rákezdett, végig esett délelőtt, délután elállt, aztán késő délután megint esett, szakadt, este fél 8kor alig bírtuk a babakocsit visszatolni a panzióba a nagy hótól.
Lalinak is nagyon tetszett, nézegette a kesztyűjére esett pelyheket, nyalogatta le őket és a levegőn mindig nagyokat aludt.
Gyönyörű szép város Tata, és abban a gyönyörű hóesésben, hát életem egyik legszebb napja a volt a tegnap. :D
Majd holnap teszek képeket a nagygépről.
Egyedül a fürdésnek ordított,zuhanyfülke volt csak, kád nem, az nem tetszett neki. Az utat is jól bírta, majdnem végig aludt a kocsiban.

Kép
szilcsi

Szilcsi!

Isten hozott újra itthon!!
Örülök,hogy jól alakult minden és jól éreztétek magatokat!Ez már nagyon kellett,igaz? :wink:
Várjuk a képeket. :)

Edit

szilde
Szeged

Szilcsi! én a zuhany miatt vettem kismedencét, felfújható, akkora hogy belefér a zuhanytálcákba, én abban fürdött Norbi ha kirándultunk.

Zita! ma kaptunk Jysk ujságot, sajna nem a vizhatlan lepedö lesz akcios, az nincs most sem az újságban (és gondolom ahogy mondták az áruházban sem), hanem fekvöbetétvédö. Ez nem nedvességzárós, eddig is árulták, ez csak a szennyezödések ellen praktikus a matracra, de nem én nem ezt keresem:(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Teszel fől képet a szülinapról? :)
E.

szilde
Szeged

Zitus!
Holnap hívom fel,majd tisztázom vele ezt a hétvégés dolgot ha jön februárban!
20140113113746

Kármen, Hársfa, ez az, ez nem jutott eszembe, pedig mondta. :) Mondom, a neved ismerős volt neki, az arcod nem annyira. De ezek szerint ti tényleg ismeritek egymást.

Szilcsi, örülök, hogy jól telt a hétvégétek! Képeket várom.

Ági és
KépKép
exdeus

Edit! Igen, vannak képek, ma Szegeden leszek, de majd holnap felteszek párat:)

Exi! Igen, tuti ismerjük:) De igaz az is, hogy nem ö volt a nagy baráti társaságunk, azok más hattyasiak voltak:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Mai éjszakánk megint szörnyű volt, 4x keltünk megint és nem is alszik vissza, csak egy-másfél óra alatt. :? Most nyomozunk, mi lehet a baj, ami Tatán nem volt, itt meg van. Jönnek holnap a radiátorszerelők, elzáratjuk a fűtést és lecserélem a hálózsákot pizsire. Több ötletem nincs. :( Nem éhes, nem szomjas, tiszta a pelusa... passz.

És akkor képek:
A tatai vár
Kép
Lócikám
Kép
Eszkimókák
Kép
Hóesés
Kép
Reggeli Kóci
Kép
Anyával
Kép

Kép
szilcsi

Nem tudja valaki véltetlen Bábosik Ottilia logopédus telefonszámát? nagyon kellene, és rosszul volt elmentve a mobil száma, elírtam :? januárban kellett volna visszavinni hozzá Jozsót

priviben jöjjön ha tud valaki segíteni vagy itt vagy a bordaniella@tvnetwork.hu

ha az ő számát nem is, akkor a Sólyom utcai intézményé is jó lenne, ott lehet meg tudják adni a számát

előre is köszi
Vendég

Szilcsi,
hálózsákból szvsz ne szoktasd ki, magaddal cseszel ki ... nem amiatt nem alszik

megnyugtat ha azt mondom, hogy Boldi 3 évesen még mindig felébred éjjel? :D tavaly novemberig éjjel 4-5 alkalommal simán felkelt, most 1* tuti, akkor átjön mellém aludni :)
Vendég

Szilcsi!
Szandi is mikor 6 hónapos volt, voltunk anyóséknál, és az apja 30 éves kiságyába aludt mint a tök egész éjszaka, itthon meg felkelt hajnali 2 kor enni. :wink:
nem tudom miért. ott is zsákba aludt, hőmérséklet is annyi volt, kb.

Azt nem probáljátok, hogy átviszitek az ágyát a ti szobátokba?
irtad, hogy ott melletted volt az ágya. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Dancsi, nem nyugtattál meg. :) Lehet, csak én nyavalygok sokat ezen az éjszakázáson? :oops: És ez tök normális? Javasolták, hagyjam sírni, de ahhoz nincs erőm, a szívem szakad meg érte olyankor. :(

Zita, nem fér be a kiságya hozzánk, mivel kombiágya van, az ő szobájába is csak az egyik falhoz fér be, így a szobát se tudjuk átrendezni, mert az ágy a felét elfoglalja.

Lányok köszönöm a sok ötletet, tanácsot, valamelyik majdcsak beválik. :D És bocs a nyávogásért, de nekem ez az éjszakázás a halálom. :oops: :(

Nem tudja valaki, olyan kis bébifotelt hol lehet kapni és mennyiért kb?
Kinga asszem nálatok láttam olyat.
Lali ma kipakolta a pelenkázószekrényét, kiszedte belőle a plédeket-takarókat, nekidőlt a nagy plüsskutyájának és magára húzta az egyik kis takaróját és eldőlt, mint a zsák. Le is tettem aludni. :D Gondoltam, egy fotelnak biztosan örülne, ha már így megágyazott magának. :lol: A járókában is egyre többször látom, hogy nekiveti a hátát a hálónak és úgy ücsörög.

Kép
szilcsi

Helló Mindenkinek!

Családi napközi üzemeltetéséhez tanfolyam indul Szegeden február 20-án. Ha tovább szeretnétek magatok mellett tudni a gyerkőcöket, de még nem találtatok olyan otthon végezhető munkát, amit szívesen csinálnátok, akkor szerintem érdemes csana indításán is elgondolkozni. Ne feledjétek, a saját gyerek után is jár a fejpénzt :D
Ha érdekel, írj nekem e-mailt vagy hívd Ráczné Olasz Editet ezen a számon: 30/574-6552.

Mindenkinek szép hetet!

Réki

rikax1977

Szilcsi!
Szépek a képek nagyon! :D Kisfotel a Corában lesz most akciósan a Baba-mama hetek alatt feb. 4-től 3ezer ennyi-mennyi forintért!
20140113113746

Anett, köszi, azt se tudtam, hogy baba-mamahetek lesz! De jó! :D
Málna jobban van? Mitől volt lázas?

Kép
szilcsi

Ilcsi!
Én a babaszobán vettem a fotelt Kittinek. Esetleg ott is rákereshetsz.
Nemalvás:
barátnőm kislánya decemberben volt 2 éves és mostanra jutottak el odáig hogy jobb esetben csak 1x ébred iccaka...KITARTÁST!!! Előbb-utóbb vége lesz az éjszakázásnak...utána jöhet a kistesó :lol:

Úgy látszik megvan az ovink. Újszegeden a Baross utcai oviba( egyesek szerint Fésű utca) fog járni Kitti. Elsőre megtetszett az ovi is és az egész légkör. Remélem Kitti is szeretni fogja.

Karmen, Exi!
Megvan még Hattyason a Hársfa? Hírből ismerem
:wink:
Amikor a fiúk átalakították, mi ott laktunk Hattyason a kiskertekben és odahozták nekünk a téglákat utat tölteni. Milyen kicsi a világ...

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kinga! Már régóta nem járok Hársfába:)

SZilcsi! Én is meséltem már hogy Orsi egészen pár hónappal ezelöttig minden éjjel ébredt, söt volt nem is 1x. Beletörödtem, tenni én sem tudtam semmit. Norbi meg egész éjjel alszik, legalább kárpotol, most végre tudok sokat aludni már:)
Hálózsákból én sem szoktatnám ki. Norbi bepisilt és késön álltam neki mosni, száritani egyik nap, a lényeg hogy paplant kellett rátennem. Na egész éjjel szaladgálhattam át mert folyton felriadtam mi lehet vele, föleg mert akárhányszor átmentem mindig ki is volt takarozva. VÉgül hajnalban ébresztettem és nekiálltunk zsákba öltözni.
Én is a Corában láttam lesz akcios a fotel, pont este olvastam

Dancsi! Én sajna nem tudok segiteni

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Akartam én is irni a baba-mama heteket, mert ugye valaki kereste a kisasztalt székkel.Ceruzás ugyan nem lesz, de valami másik féle műanyag lesz. :wink:

Lányok!
Nincs valakinek kölcsön bohoc jelmeze? Márkra való. :wink:
Mert mire kitalálta mi akar lenni, a Corába elfogyott. Pedig 1500-ért volt jópofa. :cry:
Köszi.
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?