Sziasztok
Curse
sejtettem, hogy ez lesz, Faludi jól beijesztget, aztán szépen túlhordod Alexet
de inkább ez, mint hogy másképp alakuljon! továbbra is drukkolok és várom a híreket
puszi!
Zuzi, jobbulást!!!!! ++++++++
Színházban voltunk Bábszínházban (János Vitéz), József Attilában (Süsü), és már beszereztem jegyet jövő hétre a Figurinába (A Mammut mögött van, picike bábszínház, nincs belépő, hanem mindenki "adakozik"), és a Fabulába is van már márciusra jegyünk a Mazsolára. A Kolibri Fészekbe feb 13-án pénteken 9-től lehet menni a márciusi jegyekért, szeretnék venni a Moha és Páfrányra is.
Sokan kérdeztétek, a figyelemzavarba simán belefér az is, hogy egyszer 1,5 órát végig tud ülni, ha vmi érdekli
tehát ettől még sajnos figyelemzavaros a gyerek, bár egyre kisebb mértékben.
megjött közben a papír a vizsgálatról, semmi jó...
de legalább kárunk sem lesz belőle, ettől még felveszik óviba és a fejlesztők is megkapják utána a normatívát.
más pszichológiai vagy pszichiátriai vizsgálatra nem akarom vinni, nincs is rá szükség, én nem fogom ettől jobban ismerni a gyereket. az meg nem hiányzik, hogy találgassanak vagy még súlyosabb dolgokat írjanak le róla. dolgozunk tovább, ahogy eddig is... bár most elvittem egy "új" (neki új, nekem régi kapcsolat) szakemberhez, aki ADD-sekkel és ADHD-sekkel foglalkozik, aki több, gépekkell végzett vizsgálattal (nem ránézésre) meg tudja állapítani, hogy egyáltalán az-e a fiam, és ha igen, akkor ő is tesz egy komplett terápiás javaslatot - ebben étkezési, mozgási tanácsok mellett agytréning és homeopátia szerepel. De előbb lássuk a vizsgálati eredményeket...
óvival kapcs. február végén lesz a jelentkezés a kamaraerdei waldorf óviba, azt megpróbáljuk. azt gondolom, hogy Istinek kell az az extra védelem és türelem, az integrált csoport (nem bontanak se kor, se képességek szerint), és az a nagyon hangsúlyos zenés/ritmusos/kézműves stb nevelés, ami a waldorfra (erre konkrétan) jellemző. és az ő szempontjából az is fontos, hogy biovegán kaja van. Húst kaphat itthon is, viszont így sok zöldséget és gabonát fogyaszthat, cukrot meg tartósítószert és színezéket és tsait, amik rosszabbítják az állapotát, viszont nem.
az sem mellékes már, hogy itt vannak a kis barátai, akikkel több mint egy évet együtt járt/jár a baba-mama csoportba
ha ez nem jönne össze, akkor kezdek csak másfelé keresgélni
Rylie, azt eddig is tudtam, hogy Isti lúdtalpas, de nem gondoltam, hogy ekkora a gond. Azt gondoltam, hogy ez még belefér a "minden gyerek lúdtalpas kezdetben, aztán megerősödnek a lábizmai és megemelkedik a boltozata" történetbe. tévedtem. de már ezen is dolgozunk, és előbb utóbb lesz gyógyszandi is. de ránézésre tényleg nem volt olyan látványos, mint ahogy a doki leszúrt, hogy miért nem vittem már rég ortopédushoz a gyereket...
nekem 10-11 éves koromban írták fel az első lúdtalpbetétet, utána hordtam vagy 5 évig, és elég jól rendbejött. ezért se paráztam, meg hát nálunk a családban mindenki lúdtalpas
arra azért odafigyeltem, hogy jó/új cipőket vegyek neki, legalább ebből ne legyen baja (én kamasz koromig örökölt cipőkben jártam, biztos az sem tett jót)
Johi, nem akarsz elmenni Mona Lisára? én csak 2-3 alkalommal jutottam el a 2. terhesség legvégén, de "megmentette az életemet"
Farkas007, már vki írta, de 7e ft/éj a "VIP" szoba