Szép jó reggelt
Na jó már volt egy két köröm, de mielőtt folytatom beugrottam kicsit.
Lánybaba "készítése" segédlet (remélem bejön annak, aki szeretné, nálunk Emma bizonyította, hogy azért nem minden hagyomány hülyeség)
- jó, ha rendszeres a ciklus, így már kb napra pontosan tudni lehet mikor van ovuláció
- apukát 1 hónappal a tervezett akció előtt letiltani a vörös húsokról (a fiú katonák így kevesebben lesznek) és a banánról. Sok gyümi, zöldség, hal. Anyuka is jobban teszi, ha ezt az étrendfélét követi
- apukának minden este forró ülő fürdő, 37-38 fok minimum 10 perc (tudom a meleg öli a mucikat, de a lányok erősek)
- a várható pe előtt már 4 nappal meg kell kezdeni az akciózást. naponta csak egyszer ugyan, így szintén kevesebb a katona mintha kétnaponta lenne, de szintén a lányok az erősebbek, tovább életben maradnak és csak az erős életképes katonák termelődnek (valami genetikus Czeizel? mondta, hogy a naponkénti szex kevesebb spermával jár ugyan, de a minőségük sokkal jobb)
- pe alatti és utána való nap tilos akciózni aztán folytatható kinek kinek kedve szerint a ciklus végéig
- pozíció. elkezdhetitek ahogy szeretitek, csak a vége felé kell ügyelni. apuka sarkára ül, a combján anyuka feneke, anyuka lábait apuka magasba tartja, vagy vállaira helyezi. nem szabad tövig
viszont utána 10-15 perc nyugi ebben a helyzetben. A fiú katonák gyorsabbak, de nem szeretik a hüvely klímáját, így a lányok a nyerők
Bocsi, ha kicsit szókimondó vagyok
de ezeket sok sok helyről olvastam össze, így aztán mindent alkalmaztuk. Ja és a kínai fogamzásnaptárt is megnéztük, hogy lányos hónapban kezdjünk neki.