Na ismét itt...leányzót letettem,elég éberen alszik,alig kap levegőt szegény!!Kiporszívóztuk az orrát amennyire hagyta,de szinte egyből betaknyosodott utána...és folyamatosan folyik neki bőven,én úgy látom szerencsére hogy még átlátszó!Addig jó míg átlátszó,azt szokták mondani.Lázát is néztem,hogy van-e.37,3-at mértem.Így hagytam annyiban.Remélem éjjel nem lázasodik be.Teát ivott csak alvás előtt egy keveset.Szegénykét figyelgettem,már majdnem bedühödött azon,hogy az ujját sem tudja rágni,mert nem kap akkor se levegőt!:-) -->Bocsika az egerünk totálkáros lett,szét van szedve,így belülről nyomkodom ahogy tudom,hogy azért tudjak jönni írogatni,de a smájlikkal most nem bűvészkedem!
Reni: kérdezted hogy mit tudnak ilyenkor műteni,ezzel a betegséggel Blankán.Pontosan én sem tudnám neked ezt most elmondani,de annyit tudok biztosan hogy a vesemedence tágulaton semmit.hanem az azt okozó problémát műtik,tehát a vizeletvisszacsorgást.Ami pedig az izomzatnak a hibája.Tehát ott mahinálnak valamit a hólyagzáró izomzat körül...de ez még nekem is bonyolult...De ha meg lenne műtve ez a vizeletvisszacsorgás,utána állítólag a vesemedence tágulat önmagától visszahúzódik.De a műtőorvos beszélt már nekünk egy esetleges olyan megoldásról is,hogy hólyagtükrözés segítségével,a húgyutak falába egy antireflux hatású injekciót is fel lehet vezetni.Ez is egy megoldás lehet állítólag,ez a húgyutak falánál egy dombocskát hozna létre,és ez meggátolná hogy a vizelet visszafelé áramoljon a vesemedencébe.De azt mondta a doki hogy majd az idő múlásával,ha látjuk magától hogyan alakul változik a helyzet,akkor majd elválik hogy műtét lesz-e,vagy ez az injekció.Na anatómia órának ezennel vége!