Új privát üzeneted érkezett!

Na igen mikor még bent van alig várod h megnőjön és láthasd,következő percbe meg már az érettségijén ülhetsz :D
(Ezt mondom én a nagy tapasztalatommal :D :lol: )
Akkor magyarán szépen délután kell kifárasztani,ezt megjegyzem majd :D

Kép
kriszpiri
 
 


Reni: de édesek a képek! :wink: Nem akart hozzányúlni a tűzijátékhoz??Blanka biztos oda akarna csapni!!De jó ötlet!Tűzijáték lesz az ő tortáján is,és majd vigyázok ne akarja rávetni magát!!! :lol:

aida: köszi :D Rá nem jöttem volna az istennek se!!Még jó hogy elvileg tudok angolul! 8) :lol:

Kép

Kép
mezsó
 
 


jaj annyira sajnálom h sokaknál volt gond a családban....akkor szerencsésnek mondhatom magamat,mert eddig még senki nem "esett" nekem :lol:

Szülinaposnak virtuális fülhúzás!!!
Noel meg kis cukorfalat,a bagolynak meg oscart!!!! :lol:

annus11
 
 

 
 

Timi! Naná, hogy hozzá akart nyúlni, de csak a végén. Először tátott szájjal nézte, aztán mutogatta fűnek-fának-nagycsaládnak, és mikor vége lett, el akarta venni, de nagyon odafigyeltünk, mert marha forró ugyebár. És ő szerencsére megértette, hogy forró, és nem hisztizett érte :D Olyan kis okosak tudnak lenni (néha).

Kriszpiri: Magyarán igen. :lol: :lol:

Annus! Köszi! Az igazi fülhúzásos nap kedden lesz, akkor lesz a kis drágám 4 éves. Éjjel 1,25-kor

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Sziasztok Csajok!

Mezsó, nem tudom hogy mi lesz később de ha ugyanígy folytatják a szemétséget akkor el fogom mondani.

Reni, igazad van és nem adom meg neki azt az örömöt hogy összevesszünk.

Számolok minden napot!Már csak: 11 nap!

Lenne egy kérdésem hátha tudtok segíteni nekem:
A vércsoportom A Rh Negatív, és a 20-ik héten írja a kiskönyvem
borítója a következő vizsgálatot az ellenanyag termelés ellenőrzést-mármint vérvételt.De a dokim csütörtökön azt mondta hogy 1 hónap múlva keressem fel őt legközelebb magánban.
Én hivatalosan holnap leszek 20 hetes.
De akkor miért nem mondott semmit ezzel kapcsolatban?
Aggódom a babáért nehogy baja legyen!
Szóljak a háziorvosnak hogy írjon beutalót vérvételre???

Üdv:Évi

Kép
eve3htv
 
 


Ja!Reni: Megkívántam azt a finom tortát meg a figurákat :)
Utólag is Boldog Szülinapot a gyerkőcödnek!

Kép
eve3htv
 
 


Eve én is ARH negativ vagyok nekem se volt még!!
Legutobb akkor foglalkoztak vele mikor megnézték!!

Kép
kriszpiri
 
 


Évi: szerintem kérdezz rá a házi orvosodnál!!Azzal nem veszthetsz,és akkor elmondhatod hogy te mindent megtettél!!!

Blanka lebetegedett... :cry: Még annyira nem jött ki rajta,de már látni,hogy nagy baj lesz.Folyik a nózijából a taki ezerrel,nyűgösködik,37.1-et mértem neki 1órája,és semmi se jó igazán.A folyadékot,legyen bármi nem igazán akarja inni.Ha mégis,akkor lehet hallani hogy alig kap levegőt. :cry: Frankó!!1hete kellett volna Prevenart a 2-at megkapnia,úgy volt hogy kedden megkapja,mert eddig nem volt oltóanyag,de mostmár van!De így tutira nem kapja meg...Kérdés mennyit lehet ezzel a szurival késni??Mert 1hetet már késtünk,ebből szerintem még 1 hét lesz...

Reni: hogy áll a szülinapi torta?Képet kaphatunk a kreálmányról? :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Éva! Miért nem hívod fel a dokidat, éa kérdezel rá? Szerintem az a legtutibb!!
Sajnálom, de az a torta már 3 éve elfogyott, nem tudok neked küldeni belőle :wink: :D
De majd a holnapiból küldök, csak tartsd nyitva az ablakod! Küld fénypost :wink:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Sajnálom Blankát :( Szegény kislány jó sokat beteg :cry:
Én nem tudom, hogy mennyit lehet vele késni, sajnálom :oops:
Torta holnap készül, ma "csak" takarítottam, mostam-teregettem-játékokat pakoltam, stb. Főznöm szerencsére nem kellett :D

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Ja sokat beteg... :cry: Tudod szopizni is csak másfél hót tudott,aztán egyből napi szinten ab-t kezdtünk szedni,és azóta is...Szerintem semmi immunrendszere nincs.Na azt hiszem megyünk kezdeni magunkkal valamit,mert szétszedi az egeret itt az ölemben. :evil:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó jobbulást Blankának :(

Na holnap milyen tortát eszünk? :D

Kép
kriszpiri
 
 


Fellelkesülve azon, hogy 6 hete szültem és már nem véreztem meg a gátseb sem fáj, apával bepróbálkoztunk. Csináltunk olyat, amit már 8 hetes terhességem óta nem... (remélem tudjátok mire gondolok) Utána viszont elkezdtem vérezni megint. Ez óvó jel, hogy mégsem kéne még vagy ez így most normális és ez még ilyen lesz egy ideig? Hétfőn megyek dokihoz, de gondoltam addig rákérdek itt mi a helyzet és hogy inkább óvakodjunk e a dologtól még!?

Blankának jobbulást!! Miért szed napi szinten antibiotikumot?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida! Ne aggódj, ha nem erős a vérzés, akkor teljesen normális! Azt mondják szülés után olyan az első szex, mint amikor elveszik a szűzességedet.

Timi! Az ab egy sajnálatos dolog, de a szopival kapcs: Levi 3 hetes korától kapott tápszert pótlásnak. Ez tette ki a 90%-át a napi haminak. Szinte sosem beteg. Norbi 6 hós koráig szopott, 10 hós koráig éjjel 1,5-2 óránként, és rengetegszer beteg. Ennyit a "szoptatott gyerek egészségesebb" elméletről....

Torta csokitorta lesz :D

És ilyen a rend (na persze ez csak a gyerekszoba :wink: ):
Kép

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Timi! Béres cseppen nem gondolkodtál el? Vagy a Vitacolan-on?? Hmmm?

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


aida: és fájt is közben?Vagy "csak" vérzett? Hát gondolom volt gátmetszésed szüléskor...ha igen,akkor ez teljesen normális hisz az ott egy seb.Igaz,össze van varrva,de akkoris egy seb.És érzékeny.Fokozatosan,lassan kell visszatérni a nemi életre.Ennyi. :wink: Azért kell Blankának napi szinten ab-t szednie,mert vesemedence tágulata van a bal oldalon,ami kiderült hogy legsúlyosabb fokú vizeletvisszacsorgás miatt van.Ez az állapot erősen hajlamosít húgyuti fertőzések kialakulására,és ezt megelőzvén prevenciós jelleggel van szükség ab szedésére.Mióta megszületett Blanka már többször kórházban is feküdtünk húgyuti fertőzés miatt.Legdurvább májusban volt,alig 2és fél hósan,mikor egyik pillanatról a másikra 40fokos láza lett,és 1kerek napig infúzión volt...aztán 2 hétig kapta vénásan az ab-t.Majd elvileg műtétje is lesz emiatt...bár a műtőorvosunk még bizakodik hogy talán megúszhatjuk a műtétet...Az a baj,hogy ez egy nagyon komoly hasi nagyműtét,és nem szívesen végzik el a babákon,mert eszméletlenül le tudja gyengíteni a szervezetüket,bármilyen stramm gyerekről is van szó.

Basszus beteg a Blanka,de olyan rossz mint a bűn...!!/meg az egerem is bekrepálni látszik!!!/Már ha felkapaszkodik akkor az asztal tetejére is felér,és előbb észrevettem hogy rág valamit.És mit szedtem ki a szájából?Egy 5ft-ost!!!És ha lenyelte volna? :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
mezsó
 
 


és basszus csak nyekeregni,és üvölteni tud...én fejem meg már szétrobban!!!!Hihetetlenül kiidegelt mára!!

Reni: de elgondolkodtam,majd olyan Vitacolan izét veszek,ha megjön a csp és kipróbáljuk.Egyébként Karácsony óta napi szinten adom neki a Cebiont is!Szép a rend!Bár nálunk lenne ekkora.../valószínűleg jön hétfőn anyu,ha Blanka nem lesz betegebb,és együtt neki esünk a lakásnak,mert ami itt van az már szégyenhalmaz...egyszerűen Blanka mellett se időm,se energiám megcsinálni!!Hihetetlenül leszívja az energiámat ez a kis törpördög!/

Kép

Kép
mezsó
 
 


Ne aggódj, nálunk sem ez a megszokott. Múlt héten újabb két doboz játék került az ágyneműtartóba, ezért most könnyebb rendet tartani.
Még szerencse, hogy nem nyelte le!! Bakker.......

Bár már említetted párszor ezt a műtét dolgot, de mindig elfelejtettem megkérdezni: tuliképpen mit tudnak ilyenkor csinálni??

Észrevettétek, hogy sokan el vannak tűnve? Nagyon hétvége van :lol:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Sziasztok Csajok!

Kriszpiri:
Lehet nekik fel sem tűnik hogy kéne foglalkozni ezzel,
és a végén meg a babánk inná meg a levét.
Mert vérmérgezést kaphat ez miatt a kicsi ha neki
nem ugyanaz a vércsoportja mint nekünk!
Úgyhogy én tuti hívom hétfőn a dokit ez miatt.

Reni:
Köszi!Aranyos vagy! :lol:
Szép rend van nálatok!

Mezsó:
Jobbulást Blankának és sok-sok gyógypuszi!

Ma is volt fejlemény, de már nem olyan vészes.
Ezen már röhögtem mert annyira hülye! 8)
Örült a feje hogy hozzászóltam.

Képzeljétek el hogy 2 napja reggeltől estig mozog a babám!
Alig várom hogy a kezemben tarthassam és öleljem,
pusziljam!

Üdv:Évi

Kép
eve3htv
 
 


Csináltunk 19 hetes fotót :)


Kép

Kép
eve3htv
 
 


Na ismét itt...leányzót letettem,elég éberen alszik,alig kap levegőt szegény!!Kiporszívóztuk az orrát amennyire hagyta,de szinte egyből betaknyosodott utána...és folyamatosan folyik neki bőven,én úgy látom szerencsére hogy még átlátszó!Addig jó míg átlátszó,azt szokták mondani.Lázát is néztem,hogy van-e.37,3-at mértem.Így hagytam annyiban.Remélem éjjel nem lázasodik be.Teát ivott csak alvás előtt egy keveset.Szegénykét figyelgettem,már majdnem bedühödött azon,hogy az ujját sem tudja rágni,mert nem kap akkor se levegőt!:-) -->Bocsika az egerünk totálkáros lett,szét van szedve,így belülről nyomkodom ahogy tudom,hogy azért tudjak jönni írogatni,de a smájlikkal most nem bűvészkedem!

Reni: kérdezted hogy mit tudnak ilyenkor műteni,ezzel a betegséggel Blankán.Pontosan én sem tudnám neked ezt most elmondani,de annyit tudok biztosan hogy a vesemedence tágulaton semmit.hanem az azt okozó problémát műtik,tehát a vizeletvisszacsorgást.Ami pedig az izomzatnak a hibája.Tehát ott mahinálnak valamit a hólyagzáró izomzat körül...de ez még nekem is bonyolult...De ha meg lenne műtve ez a vizeletvisszacsorgás,utána állítólag a vesemedence tágulat önmagától visszahúzódik.De a műtőorvos beszélt már nekünk egy esetleges olyan megoldásról is,hogy hólyagtükrözés segítségével,a húgyutak falába egy antireflux hatású injekciót is fel lehet vezetni.Ez is egy megoldás lehet állítólag,ez a húgyutak falánál egy dombocskát hozna létre,és ez meggátolná hogy a vizelet visszafelé áramoljon a vesemedencébe.De azt mondta a doki hogy majd az idő múlásával,ha látjuk magától hogyan alakul változik a helyzet,akkor majd elválik hogy műtét lesz-e,vagy ez az injekció.Na anatómia órának ezennel vége! :lol:

Kép

Kép
mezsó
 
 


[quote="mezsó"]a írta:mezsóida: és fájt is közben?Vagy "csak" vérzett? Hát gondolom volt gátmetszésed szüléskor...ha igen,akkor ez teljesen normális hisz az ott egy seb.:


Nem fájt, persze azért már több hónapja nem voltunk ott, így kicsit lassabban ment a "befogadás" de nem okozott különösebb fájdalmat. Csak utána megint véreztem. Ill. még most is picit. Természetesen gátsebem az van. :(

Nagylányodat sajnálom az ab miatt. :(

Évi, az tök jó hogy sokat mozog a picur! :D Anyósodra meg magasról... ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida: szerintem csak természetes érzékenység!!!:-)Ha a vérzés mennyisége nem sok,akkor tényleg ne aggódj szerintem sem!:-)

Évi: az imént elmulasztottam újfent megdícsérni a szép pocidat!:-)Tök jó hogy egész nap mozgolódik már a picúrkád.Legalább bentről bíztat téged,hogy ki kell tartani!!:-)Biztos erőt energiát akar neked adni!:-)

Kép

Kép
mezsó
 
 


Nahát!:-)Jól mutat az új vonim,de annyiban azért téved,hogy Blanka még nincs 11hós,ha belegondolunk.:-)De jó kis szülinapváró vonalzó.:-)Nem azért hogy magam dicsérjem! :oops: 8) :lol:

Kép

Kép
mezsó
 
 


[quote="Mezsó"]L írta:Mezsóegalább bentről bíztat téged,hogy ki kell tartani!!:-)Biztos erőt energiát akar neked adni!

Timi! Ezt igazán szépen írtad! És biztos úgy is van!!
Drukkolok, hogy nyugodt éjszakátok legyen!
Jó lenne, ha az injekcióval megúszná a dolgot Blankus, és az helyre is tenné. Persze a legjobb mégiscsak az lenne, ha valahogy kinőné. Írtad, hogy antireflux hatású injekció. A reflux kinőhető, hátha odalent is így működik a dolog, hogy megerősödnek a záróizmok, és szépen helyreáll minden! Na, én ezért fogok nagyon drukkolni!!! :!:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Hát ez tényleg nagyon édi :D

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Köszi a drukkolást Reni!Hát nem tudom,nincs róla infóm hogy a húgyutak refluxa is kinőhető lenne-e...Azt mondta a doki legutóbb mikor voltunk,hogy Blanka állapotán sokat tudna segíteni az,ha a vizelete tartósan steril maradna...merthogy akkor nem nőne az üregrendszeri tágulata.Hmm...Február elején lesz 3.hónapja hogy nem volt fertőzése...kipp-kopp-kopp...
Amúgy én azt hittem rég egyedül vagyok itt. :) Hogy nyugodt éjszakánk lesz-e nem tudom.Szegénykém előbb is felsírt. :( /egész belejöttem ezzel a szétszedett egérrel való bánásba :lol: nem is olyan bonyolult egy egér belsője :lol: /

Kép

Kép
mezsó
 
 


Ez csak egy reménykedő amyatárs cseppet sem hozzáértő, de minden szempontból jóindulatú eszmefuttatása volt!
Remélem, igazi egeret nem boncolsz :lol: :lol:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Fúúújjj isten ments hogy igazi egeret boncoljak!!!! :lol: Még ez is sok volt,de így legalább hogy belülről nyomkodom,így még tudom használni. :wink: Tiszta lelki beteg voltam egy pillanat erejéig mikor bekepált,hogy mi lesz velem,hogy jövök akkor netezni??Férjuramnak is mondtam,hogy nem lesz felkeltve,nincs mivel fent tartsam magam,és elalszok.Egyből segített szétkapni az egeret hogy mi baja,és egyből megfejtettük hogy belsőjét nyomkodva,görgetve még használható. :lol: De még jó hogy anyuéknál maradt a vezeték nélküli egerem!Majd holnap elhozzuk tőlük,remélem az majd tökéletesen működik!elvileg semmi baja!

Amúgy tudom,hogy reménykedő anyatárs jóindulatú eszmefuttatása volt amit írtál!Köszi! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


No jó reggelt!
Én asszem bal lábbal keltem :( Ami igazából fizikai csoda lenne, mert az ágy jobb oldalán alszom.....
Levi nyűglődik, nem tudom, mi lesz így délután. Ömlik az orrából a trutyi, köhög rendesen. :cry: Az a bibi, hogy nővéremék kisfia ugyebár 8 hós. Hát tutira nem tudom, mennyire fertőz, vagy sem, de ha igen, még a felnőttek hagyján, de a picike.....
És kedvem sincs ilyen ingerülten nekiállni tortát sütni.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Küldjetek nekem jó kedvet!!!! Légyszííííí

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


sziasztok

kicsit lemaradtam de sajnos enyém gyerkőc is beteg.tegnap 37és 39között ingázot.ma még nincs láz de nagyon nyűgös és köhög is.

a negativ hangulatom miatt még azt hiszem mindig olvasó üzemmódban leszek de azért bejelentkezem.
Vendég
 


Na nekünk meg elromlott a tea és kávéfőző :lol: De azért happy vagyok...hiszen ez csak egy tárgy...igaz holnap beviszi a férjem hátha vki meg tudja csinálni,de ha nem akkor venni kell másikat...minimum 10ezer :roll:

annus11
 
 


Lekri! Jobbulást fiacskádnak! Melyikőjük beteg? Te jobban vagy?
Neked pedig küldök jó kedvet, amint szert teszek rá én is :wink:

Annus! Remélem, meg tudja csinálni valaki, biztos lenne jobb helye annak a 10ezernek :roll:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Sziasztok!!
Nálunk se volt rózsás az este!!
Párom görcsölt,mikor hosszu idő után kettesbe lehettünk :( mire szereztem gyogyszert neki addigra nekem is fájt már!!
Na mondom ilyen nincs erre az én kis drágám igy is fent van egésznap csak napi 2-3 orát alszik :lol: 2 görcs között azt hittem átnyomja magát a hasfalamon :(
Persze drága páromnak tetszett hisz ő méghisz az 1-2%fiuba és annnak h milyen rossz!! :)

Betegek jobbulást!
Kép

Kép
kriszpiri
 
 


Kristófóm beteg.
tök furi nekem ez a láz,mert Levim soha nem volt lázas.igy tök parázok,hogy 39fokos lázai vannak.kb 1,5-2hete is egy éjjel felment neki 39re.más baja nem volt és utána se.neki meg tegnap is ugy volt,hogy fél7kor volt 37,3 fél óra múlva már 39.

első szülinapra én is a csokitortát ajánlom:) :)mi idén együtt tartjuk a fiuknak mer hát 10nap van köztük.igy köztes időben vagy mikor?szerintetek?

kiszpiri
nem értem,hogy a párod,hogy görcsölt :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Én is vagyok!Fáradtan... :( Vasárnapi családi közös ebédből mi is kihagyjuk magunkat.Férjem megy el elhozza a kajcsit.Nem akarom hogy Blanka megfertőzze Ábelt így mi itthon maradunk.Blanka sokat felsírt éjjel,nyugtalankán aludt,így én alig tudtam valamit aludni.Tiszta takony továbbra is,orrát nem is szívom,mert annyira ömlik,hogy nem ér annyit az egész balhé hogy utána egyből tele van megint!!Inkább törölgetem neki ami kifolyik.Láza nincs még szerencsére...De hiper nyűgös... :? És össze-vissza zihál.Holnap fix hogy viszem dokkerhez.

Reni: küldöm a jókedvet :lol: Igaz nekem sincs... :roll: Sőt kimondott ingerült vagyok most is,mert beteg Blanka,nyűgös,de eleven is közben és rossz mint egy kis ördög!!! :evil: :lol: Jobbulást Levinek!!

Lekri: szegény Kristóf!Jobbulást neki!

kriszpiri: ezt a görcsölős sztorit én sem értem... :roll: :oops:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Görcsölös sztory:este mondta fáj a hasa evett hátha jobb lessz de sajnos nemlett az már annyira fájt neki h összegörnyedve feküdt az ágyon!!
Nem tudjuk mi lehetett vele :(

Kép
kriszpiri
 
 


sziasztok
nagyon régen irtam már ide.
olvasgatni szoktalak benneteket, csak irni valahogy nem volt idöm.
látom jött pár új tag is. :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


ez az év nem a miénk:

1,elromlott a hütönk
2, defektett kaptunk az egyik gumira, le cseréltettük komlett szada új téli gumira /kicsi végett/ ami 200 eurónkba került
3, összetört a kocsink

pont egy hete hogy férjem legarambolozott, összetörte a kocsinkat.
durr defektet kapott a tiszta új /márkás/ gumi, nem tudta egyesbe hozni a kocsit, a két rossz oldal közül a kevésbé roszra irányitotta, igy kivitt egy "csibe" keritést, 2 beton duccot /remélem, hogy ti is értitek mi ez/, a másik oldalon milliomos lakik, 2 drága kocsi kint, tiszta beton kerités
kocsink totál káros lett, menthetetlen
férjem viszonylag szerencséssen megúszta, fején lett egy púp,bordáit, kezét fájlalta,szerintem agyrázkódást is kapott.
de dokihoz nem akart elmenni /tipikus férfi/

én tiszta ideg voltam, ezt késöbb fiam is megérezte, szopizást félbe hagyta, teli torokból visitott, alig birtuk lenyugtatni. csak estére ment átt rajta /ez ebéd utánn történt/

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


mi jól megvagyunk
fiam már kb. 6 kg és olyan 60 cm körül van
pénteken kellett volna tanácsadásra mennünk, de felhivtak, hogy jövö hét csüt. menjünk. akkor kapjuk meg a kötelezö szurit meg pneumora is, na meg persze le is mérik

továbbra is nagyon jó gyerek. gyakran átalussza az éjszakát, sokat dumál, és simán el van egyedül is.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Mezsó:
Köszike a dícséretet!Biztos igazad van, hogy bíztat hogy bírjam ki és erőt ad.

Reni:
Most én küldök neked jókedvet és pozitív energiát!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Na már a nehezén túl vagyunk, 5 perccel ezelőtt közöltem
kedves Anyósommal hogy fizukor megyünk el :D :D :D
Kérdezte hogy miért , nem jó itt?
Én meg: Csak simán haza akarunk menni! 8)

Üdv:Évi

Kép
eve3htv
 
 


Szia Timi jo h itt vagy megint a jobol ezek szerint neked is kijutott :(
Sajnálom a férjed!!
Szegény Sanyika :(
Remélem jol van már

Kép
kriszpiri
 
 


és most pár fotó, ha nem gond :wink: :
Kép álmos vagyok Kép apuval tv-zek Kép jó helyem van

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Eve hurrá :D remélem tök ideg lett anyosod :lol:

Kép
kriszpiri
 
 


Kép anyut figyelem

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Évi: remélem mostmár boldog,és felszabadult vagy/leszel! :wink:

Timi: hát tényleg kijutott nektek is! :cry: Férjed azóta már jobban van? :cry: Remélem!!Fiad édes a képeken! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Kriszpiri:
Hát nem nagyon néztem rá de tuti kiakadt 8)

Mezsó:
Elmondhatom hogy sokkal jobban vagyok! 8)

Timi:
Nagyon szuper fotók!!!

Kép
eve3htv
 
 


Timi!

Sanyika tiszta apja!Már ami a tv bámulást illeti :lol: :lol:

Itt aztán mindenkivel történik vmi...még jó h nem unatkozunk :wink:

Évi!
Hurrá költözés!!!Sokkal jobb lesz,ez a pár nap már semmiség!! Fel ne húzd magad vmin!!!

Minden kis betegnek jobbulást!!!!!

annus11
 
 


Annus:
Nem szeretném, és ha törik ha szakad megyünk!
Ja!És már csütörtök óta be van pakolva majdnem minden :)

Kép
eve3htv
 
 


Évi
már nem sok van :)

Mezsó
sajnálom Blankát remélem hamar meggyógyul.
Tofi nagyon nyügi:( :(

Timi
sajnálom a rossz dolgokat de a fiad gyönyörű.remélem több rossz már nem jön.


még én is magam alatt vagyok.4én vonják a lakás hitelt és előre rettegek.eddig 63%al emelkedet.kiváncsi vagyok meddig emelik még


:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?