Jó reggelt!
Blúmi!
Akkor ügyes volt Bálint!
Szerintem is fontos a kedvesség. A gyerekeknél az igazi ártatlanság az, amit engem mindig elbűvöl. Az újszülötteknél, csecsemőknél nincs kedvesebb teremtés a Földön.
Kik voltak nálatok?? -Ha szabad kérdeznem
Márti!!!
Hát anyósodnak elgurult a gyógyszere!
Normális? Máskor is szokott ilyen hülyeségeket csinálni, mondani??
Amennyiben a srác, akinek írtál iwiw-en abszolút megértő volt, akkor tényleg anyós a lakást akarta mutogatni. (Készíts egy kis fényképalbumot a lakás minden zegéről-zugáról.. és akkor tudja mutogatni
)
Gyerekek, hogy vannak? Kamilla állja a frontot betegség terén??
Satrlak!
Mikor is költöztök? Hol tart a ház? Mikor tervezed a pépes ételeket bevezetni??
Gwini!
Tényleg jót akarnak a csajok, nehogy rosszul essen. Tudod azért vagyunk,hogy segítsünk egymáson.
Sajnos így kívülről is elég olvasni, hogy mennyi "szenvedést" okoz, hogy nem akar szopni Laura.
Én csak annyit tudok tanácsolni, amit már korábban is, hogy fejd le a tejet. Ne tedd cicire. Egyáltalán. Az is lehet,hogy megjön neked?? Vagy már meg is jött??
Ez is gond lehet.
A másik, hogy add neki cumisüvegből, ha úgy sem kell neki, akkor a tápszert anyatejjel, és vízzel hígítanám.
A tejpépet is tejjel engedném fel.
Ha meg ez sem jön be, akkor apaszd el a tejed. Tényleg nem tudsz mit tenni. Fogadd el Laurát olyannak, amilyen. Szerintem ezzel is gond lehet.. Nem?
Én a fiaimat 3 hónapig tudtam szoptatni, de ezt már sokszor mondtam itt.. volt tejem, de megjött és elfordultak üvöltve a cicimtől.. át éltem már, amit most Te.
Viszont nem csináltam gondot belőle.. ha nem kellett nekik a cicim és a tej.. hát nem. Sz@r volt nagyon. Fájt a lelkem, de nem kínoztam magam, és őket sem. Kaptak tápszert. S lám.. Bence jövő hónapban 14 éves lesz
Lépj túl rajta. Nyugodj meg, mert tönkre teszed magad, és Laurát is. Élveznetek kellene az együtt töltött időt, és nem szenvedni. Hm??? Minden jót!
/Nem ám rám haragszol a végén meg! Mert eszem ágában sincs téged bántani!!/
Rólunk:
Meg volt anyukám születésnapja! Olyan nagyon jól sikerült!
Ott sírtunk anyuval a köszöntéskor.. de olyan jól esett!
Öröm könnyeknél sokszor nincs szebb!
Adél kakija még mindig büdi, pedig nem adtam neki tejpépet, ma sem adok semmit, csak szopi van, és, ha 2-3 nap múlva is ezt a büdit tapasztalom, akkor el kell menni kivizsgálásra.
Csak és kizárólag anyatej mellett nem lehet büdi ugye?????
-Szaporítottam tejet gondolatban..
most meg már éjjel elkezdett folyni azt éreztem, hogy fekszem a hátamon és valami csöpög a kezemre
de annyira álmos voltam,hogy fordultam azzal a lendülettel az oldalamra, de olyan lett az ágyneműnk.. úgyhogy ágyneműcsere is lesz ma.
Ezt nem értem, valószínű, hogy pszichésen is lehet befolyásolni a tej termelését.. annyira akarom most szoptatni Adél és csak szoptatni, semmi mást nem adni neki, emiatt a kaki dolog miatt.. , hogy több tejem lett??
Jó lenne.. hókusz-pókusz legyen tejem.. és duzzadt cicivel járkálni fel s alá ..
No elment az agyam korán reggel.. megyek megkeresem.. majd jövök!