Sziasztok!
Annyit írtatok, hogy szerintem be sem tudom hozni.
Tegnap nem tudtam jönni, mert Lotti olyan hisztis volt, mint még soha
Nem tudom, érezte a frontot vagy mi, de csak kézben és cicin nem sírt, ha letettem, üvöltött, mint a fába szorult, úgyhogy totál kész voltam. Semmi sem volt jó neki, összesen 15!!! percet aludt egész nap
Hiába altattam, ha bealudt, 5 perc után üvöltve ébredt. Volt már valakinek ilyen? Én a fogzásra gyanakszom még, bár ha kézben jól elvolt, inkább a front... fene se tudja, tudjátok, néha még most sem tudom, hogy mi a baja, miért sír
Járóka - nagyon jó lenne, de nálunk nem férne el a lakásban, a hálóban az ágyunk elfoglalja a teret, itt a számítógépes szobában (nappali, bár ugyanakkora, mint a háló) meg minden túlzsúfolt már, játszószőnyeg, hinta, asztal, szekrény, tévé... ha egyszer elköltözünk (amit tervezünk ebben az évben, Dunakeszire szeretnénk menni), akkor biztos lesz.
Pelenka - Libero 3, nekünk bevált a Libero, úgyhogy nem váltunk, a DM-es Baby Love jó még, ezt a kettőt vesszük, a Pampers túl vékony, a Huggies szorítja a gyereket, a Tesco lila csomagolásúból kifolyt minden, úgyhogy a jól bevált marad, bár nem olcsó, de muszáj megvenni.
Mensi görcs - nekem nincs hála, még nagyon nem szeretnék mensizni, amúgy is utálom, és tartok tőle, hogy mit szólna hozzá a gyerek.
Nálunk is a nyálcsorgás összenedvesíti a felsőjét, állandóan cserélgetem, ott az előke rajta, de azt meg megfogja és rágni kezdi, szóval az is tiszta nedv lesz.
Stokke - nekem nem tetszik ez a babakocsi, nem jött be! És amúgy is marha drága.
Tényleg Jackos az a kép Lottiról
De reméljük sosem fog hasonlítani Michael Jacksonra
Vicky - üdv köztünk, nagyon jó a születéstörténeted és nem semmi a barátnőd, gratula hozzá és tüneményes a kisbabád!!!
Az idézet nagyon megható, nagyon tetszik, ki is ollózom, még nem hallottam és igazán megható!
Bettyna - gratula az éjszakához, jó is az!
Nálunk most a 7-8 órás reggeli kelés átment 5-6 órásba, ami annyira nem jó, mert fáradt vagyok olyankor még, viszont a cicim annyira feszül, hogy kapóra jön, hogy korábban kel Lottika.
Na ennyi jött össze, bocsi, hogy nem reagálok mindenre, mindenkire, a képek szupik, a babák cukik, jó hétvégét!