Új privát üzeneted érkezett!

princzike hogy érzed van babo a pocidba?
már csak 3 nap a ciklusodbol...... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita: hű akkor most nehéz helyzetbe vagy munkailag. De csak sikerül elmenni munkanélkülire. A semmitől több az a jövedelem is. Jobbulást Máténak! Ne is vidd oviba, csak összeszed még valamit, ami neked most tökre nem hiányozna. Vigyázz magadra!!!!

Ranita: hű már próbálkozhattok is? De tök szuper. Nagyon bíztatókat mondott a dokid! Tuti lesz tesója Hannának!

Nyanya: én minden vérvételre éhgyomira megyek. Szerintem a hormonra is így kell.

Princzike: drukk, hogy azért menj vissza a dokihoz, mert baba van a pocidba!!! Pár nap van csak hátra. Van valami érzésed?

Kép Kép
kisvirág_30

hát nem könnyű az tuti.....de majdcsak lesz vhogy........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát csajok nem tudnám megmondani. De már ezer éve nem éreztem, hogy a mellem érzékeny lenne. Épp azon gondolkodtam ma, hogy honap reggel vagy vasárnap reggel kíváncsiságból csinálok egy tesztet. REmélem ha február végén vissza megyek a dokihoz, akkor azt mondja, hogy minden ok az inzulinommal és akkor márciusban ezerrel gyártjuk a babót :) Talán még a clostira is ráveszem magam :), hogy növeljem egy kicsit a sikeres eredményt :)

Viri
Azt hiszem te kérdezted, hogy meló ügyileg van-e még állásom. Hát egyenlőre még van, bár jövő héttől már csak 3 napot dolgozok és velem együtt még sokan mások. Sajna a fizu is csak 60%. De még mindig jobb, mint ha munka nélkül lennék. Legalább is én így fogom fel. Hogy később mi lesz, hogy küldenek-e el még embereket, szerintem kb 1-2 hónap múlva kiderül....

Kép

Kép
princzike

Nita
Mitől függ, hogy el tudsz menni vagy sem munkanélkülire? :oops:

Kép

Kép
princzike

Viri,
igen, lehet próbálkozni. De a doki szerint úgyis kell pár hónap, amíg a szervezetem magához tér. Szerintem lesz az fél év is. De azért rajta leszünk a dolgon.

Princzike,
jó jel a mellfeszülés. Én még olyat sose éreztem. Drukkolok nagyon!!!

Ez a munka elég gáz. 3 nap munka, 60% fizetés???? Mi lesz itt még???? Apáéktól is elküldtek 5 embert, őt szerencsére nem, de most megint nincs munkájuk :twisted:
Én meg már most azon aggódok, hogy nekem lesz e egyáltalán hova visszamenni. :(

Kép

Kép
ranita1979

princzike attol hogy elmehetek e....mert én máté előtt suliba jártam....voltam gyakorlaton egy évig de nem tudom az jo e..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Na megvolt ma az első hormon vizsgálat. Éhgyomorra mentem végül. Már be is jelentkeztem a köv. időpontra, ami feb. 16. ( a 20. nap) De! A recepción kellett időpontot kérni és az a nem túl szimpi srác azt mondta 11-14-ig lehet menni :shock: Az meg hogy lehet?? Vérvételre reggel szokás menni nem? És hogy a fenébe menjek éhgyomorra 11-re? Addig éhen halok! Azt hiszem fel fogom őket hívni és rákérdezek erre.

Nita nem tudod magad kiiratni veszélyeztetett terhesnek? És akkor kaphatnál táppénzt, ami ugye jobb, mint a GYES. Neked még indokolt is lenne.

Kép
Kép
nyanya77

azt a dokival kell megbeszélni ugye?nem értek ezekhez a dolgokhoz.... :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen. De téged ki is kellene hogy írjon, mivel túl vagy két vetélésen. Ilyenkor azonnal kiírják az embert.

Kép
Kép
nyanya77

lehet megkérdezem majd tőle...... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
Nyanyának igaza van. Lehet, hogy inkább ezt kellene csinálnod :)

Hát.... lányok... szerintem ez a hónap sem volt a miénk :( Ma reggel csináltam egy tesztet, de negatív volt.... Most egy kicsit szertefoszlottak a reményeim.
Úgy, hogy most a február végére próbálok koncentrálni, hogy megmondják jók az eredmények. Különben is... mást úgy sem engedek, hogy mondjon!

Ranita
Tök jó, hogy már így próbálkoztok. Annyira irigyellek! De most tényleg! Neked legalább tuti van PÉ-d! Biztos, hogy hamarosan ott lesz a kistesó!
Nekem, ha most megjön, akkor be is jelentkezek UH-ra, mondja meg a doki, hogy van odabent nálam valamilyen pozitív változás. Lehetek-e spontán terhes meg ilyesmi :)

Kép

Kép
princzike

Szia Princzike!

Na, engem aztán tényleg ne irigyelj!!!!
Nekem meg csak egy petevezetőm van, az esélyek kisebbek. 2 petevezetővel se ment könnyen, hát akkor eggyel :roll: . De ilyenre nem gondolunk ugye :D .

Neked is hamar sikerülni fog. Hiszen most is volt egy pé, ezután már bármikor jöhet a baba.
De menj csak el egy UH-ra, az tényleg nem árthat.
De azért hagyj időt a metnek, van aki egy évig is szedi, mire babás lesz.

Kép

Kép
ranita1979

szia princike én még emlékszem irtam neked mivel ugyanott tart a ciklusunk, én is nagyon biztam ebben a hónapban, tegnap reggel nekem is negativ volt a tesztem igy ma vérom pirit legalább hátha nem kinoz meg, volt PSM fájásom a 28.ik napon, a tegnap sehol semmi most meg várok még nem tudom mi lesz most kelltem :oops: . Sajna mi lehett kihadjuk a februárt még nem döntöttem el, szerintetek meddig van a szervezetben az antiobiótikum, ugyanis pérom most fejezte be a 7 napos kezelését náthára+piros torokra, nekem is csorog az orrom, ahogy megérkezik piri én is nekilátok valami gyógyszernek, hogy szabaduljak a náthától :wink:

Kép
Kép
melisch

melisch erős antibiotikumokat szedett a párod?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok.Én is rég voltam,alig győztelek benneteket visszaolvasni,sajna nem lustaságból.Bekövetkezett az egyetlen dolog amitől legjobban féltem a terhességtől,ezek pedig az epeköveim.4 éve tudok róluk,nem műtettem meg,mert az állásom fontosabb volt,meg nem is okozott panaszt...ezidáig.Múlt vasárnap nagyon rosszul lettem begörcsöltem,4 napon keresztül minden este hánytam és görcsöltem.Aztán feladtam és pénteken bementünk a kórházba.A sebészeten azt mondták nincs begyulladva így nem kell műteni csak ha nem változik.iszonyú diéta,rengeteg folyadék,legalább a 30.hétig húzzam ki akkor már jobban tudják gyógyszeresen kezelni,de az még rengeteg idő.2 napja alig eszem,igaz nem is hánytam de sokszor fáj még...nem tudom mi lesz.Alig ehetek valamit,a babának meg nagyon kellene a sokféle étel....de ez van.Egy belgyógyász főorvosnál is voltam,édesapám ismerőse,ő se ajánlja a műtétet ha nem indokolt,viszont ha műteni kellene arra már csak pár hetem van,utánna már nagyobb a baba és nehezebb.Szóval koplalok pár hétig addig jó lesz,utánna meg már ha nem lesz jó nem műthetnek....Ez van,koplalok,vigyázok...aztán majd lesz valami.De minden rosszban legyen valami jó,a hasi uh doktor fiú,nagyon rendes volt és agyon uh-ta a picurt is,aki hatalmasat nőtt azóta amióta nem láttam,és mindene rendbe van...csak a szívem fájdalma,hogy eggyel több testrésze van mint nekem:( szóval 95%-ra mondták,hogy kisfiú:),hát fáj a szívem,de az a lényeg,hogy egészséges és potyára kaptam 3 képet is róla,az egyiken a fiú énje kinyilazva!!Hát még én is látom neki.... :)
szóval rólunk most ennyi,este még írok majd nektek személyre szólóan is....
Addig puszi mindenkinek...

Vernike

Kép
vernike25

Nem tudja valaki miért teszi be a vonalzó elé ezt a az url-es szöveget???

A név még nem biztos...

Vernike

Kép
vernike25

Sziasztok, Nitácska én még nem gratuláltam, nagyon örülök.
Febr. 1-el itthon vagyok, borzalmas hányingerem van egész nap, ha eszek kb 1 óráig jó. 4 hetesen voltam dokinál, megállapította a terhességet, legközelebb azt mondta 12 hetesen menjek. Tök kiakadtam, addig az 8 hét! Tudni szeretném hogy fejlődik, rendben van-e? Bosszantó.
A Zétény szép név. Sziasztok

Kép
Kép
naegele78

Na,siekrült eltűntettnem...
Neagele,szerintem én még nem gratuláltam neked....vagy igen???Már nem tudom...bocsi,de azért gratulálok.Egy picit furi a doki időzítése,én is voltam 4 hetesen akkor meg se vizsgált,mert pici,7 hetesen kellett vissza mennem,meg uh-ra is,meg 12 hetesen is mentem.Meg majd most megyek még a 18-asra.
A név nekem is tetszik,csak apának nem,de nem számít,örüljön,hogy fia lesz...

Vernike

Kép
vernike25

Sziasztok!

Hát Vernike nem irigyellek az epeköved miatt. Bízom benne, hogy minden rendben lesz.
Egyébként képzeld én ugyanígy éreztem, mikor megtudtam, hogy kisfiút várok :D Nagyon kislányt szerettem volna. De hidd el abban a pillanatban, amikor először tartod majd a kezedben a Te kicsi fiadat ez az érzés megszűnik majd és azt fogod mondani, hogy száz lányra se cserélnéd el. Ezt tapasztalatból mondom :lol:
Mondjuk jó lenne egy kis hugit összehoznunk, de ha fiú lesz megint az sem baj.
A Zétény név nekem nagyon tetszik. A játszóról ismerek egy kisfiút,akit így hívnak és Zétinek becézik. Szerintem olyan édi. Csak az a baj, hogy a Szűcs vezetéknévhez nem túl jó :(

Naegele rég jártál már erre. El ne tűnj! Nekem is hosszúnak tűnik egyébként ennyi idő a két UH között. Olyan 6-8 hetesen nem kellene menni?

Princzike nagyon sajnálom a nega tesztet :( De ne keseredj el, ez az év a miénk lesz :lol: Így kell lennie és kész!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
nyanya77

Sziasztok :) Látom azért gyűlnek a kismamik itt a régi topicban is. A többieknek pedig hajrá! :) Most már szinte csak a 2009 júniusra várjuk a babit (vagy valami ilyesmi :oops: ) topicba írogatok. Sajnos nagyon sok vizsgálatom van, de ez várható volt.

Ranita! Örülök, hogy jobban vagy már, és újra próbálkoztok. Jönni fog az a picúr reméljük hamarosan. :)

Egyúttal bemutatnám Emma babámat! Ma voltunk 4D-n nagy élmény volt. Hát íme a kis mosolygós:
Kép
Vendég

Vernike
Szerintem is különleges a Zétény név :) És vigyázz magadra az epekövek miatt. Szorítok, hogy minden rendben legyen és ne kelljen műteni és a baba is megkapja a sokféle kaját :)
Kérlek rakjál fel képeket! Nagyon kíváncsiak vagyunk ám :) :)

Melisch
Sajnálom a nega tesztet. Én még egy kicsit bizakodok, hogy hát-ha, bár az ösztöneim azt súgják, hogy semmi.
De általában mielőtt megjön, előtte 1-2 nappal mindig olyan érzésem van, mintha valaki buborékokat fújna ki belőlem. Bocsi, hogy ilyet írok :oops: . És akkor már tudom, hogy meg fog jönni. A hasam még nem fáj.

Ranita
Mondjuk 1 petevezetővel sem semmi, de én hallottam már olyat, hogy ilyen esetben úgy beindul az az egy, mintha kettő lenne :) Én kívánom neked ezt :) és a minél hamarabbi babát.

Nyanya
Így legyen és minél előbb babásodjunk! :)

Kép

Kép
princzike

anuk nagyon helyesen mosolyog a kis emma.........gratula
vernike neked is gratula a kis kukishoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Anuk
Emma baba egyszerűen gyönyörű :)

Kép

Kép
princzike

már várom hogy én is meghozzam első uh képet........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
Már nagyon kíváncsian várjuk :) Hozzad, csak hozzad :)
Tényleg, Máténak mit fogtok mondani? Vagy már nagyon várja? Valakimondta - lehet, hogy te -, hogy a gyerkőc már rákérdezett, hogy mikor lesz tesója?

Kép

Kép
princzike

Reggelt Mindenkinek :)

Reggelre megjött :( Így hát hajrá február!

Kép

Kép
princzike

Princzike!
De azért ez is jó, nem??? Legalább tudd, hogy volt pé, meg is jött. Most már sikerülnie kell!!!

Vernike,
sajnálom az epekövet, kitartás.
Szerintem a Zétény név nagyon szép és különleges is.

Anuk,
Emma baba gyönyörű, örülök, hogy teljesült a kívánságotok!

Nita,
Te is hozod nemsokára az uh képet, mi meg alig várjuk!

Naegela,
A doki még szívhangot sem néz, ha jól értettem? Én már mennék is egy másikhoz.

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok Kislányok!
Tudom nagyon ritkán jövök..... sorry :oops: de mentségemre legyen, hogy mindig olvaslak titeket, ha nem is írok.
Most viszont lenne egy kérdésem.
Ma akcióztunk apával, és a hüvelyváladékom fehér színű.Most van pém, és szokott lenni nyák, de nem ilyen fehér.... ilyen még nemvolt. :? Igaz csak erős pém van?! :roll: remélem semmi bajom. Olvasgattam hogy lehet fertőzés, de ahhoz párosul viszketés meg mi de nekem semmi ilyen gondom nincs, a hasam szurkál és ennyi.
Köszi ha tud valaki segíteni.
Puszi

Kép
kissedi

Ranita
Örülök is meg nem is. EGy kicsit bíztam ebben a hónapban, hogy hátha... Azt viszont nem tudom biztosan, hogy van-e PÉ-m, mert szerintem nekem előtte sosem volt. Így most kedden elmegyek a dokimhoz, feliratkozom UH-ra a 10-14-ik nap körül és akkor legalább megmondja. Remélem van!

Edi
A fehér folyás valóban viszketéssel párosul. Az viszont nem valami jó jel, ha ilyened van!
A szurkálódás viszont NAGYON jó jel :) Hajrá, hajrá!!

Kép

Kép
princzike

Nita
Gondolkodtatok már neveken? Lehet, hogy most ez egy nagyon hülye kérdés!

Naegle
Nálatok van már a picúrnak kigondolt neve?

Kép

Kép
princzike

princzike igen...
ha lány lesz akkor liliána ha fiu akkor bence vagy levente........
máténak mondtuk hogy lesz tesója de még nem fogta fel.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nálunk Levi nagyon izgatott, hogy lesz tesója, de a szavaiból úgy veszem ki, hogy ovis pajtást vár, hiába mondjuk, hogy pici lesz, sok idő, míg játszhat vele. Mindig kérdi, holnap már meglesz? Ma pl. kikombinálta, hogy amikor a doktorbácsitól jöttem akkor mondtam, hogy lesz tesója, akkor a doktorbácsi tette a hasamba a babát?
Név ügyileg, majd akkor ha tudjuk, hogy mi lesz. Nekünk is tetszik az Emma, fiúról lövésem sincs, de hát én lányt várok. Az előzőekhez annyit, hogy amikor megmondták, hogy Levi fiú lesz, padlót fogtam. 30 hetesen tudtuk meg a 3D-n, meg azt is mondták, hogy az egyik combcsontja 1,5 cm-el rövidebb, mint a másik. Azt sem tudtam, melyik miatt bőgjek. 1 hét múlva mentünk, már utolérte a csont a másikat, csak pont akkor nőtt. Én akkor értettem meg, amit mindig szajkóznak az emberek, hogy igazából mit jelent.

Kép
Kép
naegele78

naegele.....a lényeg hogy egészséges legyen nem.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Látom én vagyok ma az első. Hol van mindenki? :(

Szeretnék kérdezni tőletek valamit. Elkezdtem a hőmérőzést a védőnő tanácsára, de mivel most csinálom először nem igazán vagyok otthon a témában. Szóval segítenétek nekem egy kicsit? Nem tudom, hogy PÉ-kor megy e fel a hő, vagy csak ha már megvolt a PÉ-m? És mikor kell összebújnunk férjecskémmel? Amikor felmegy a hőm? :oops: Gondolom ezt már mindenki tudja, csak én nem :oops: Bocs a hülye kérdésért :oops:

Kép
Kép
nyanya77

Sziasztok!

Nita,
nagyon szép neveket választottatok!

Nyanya,
a hőmérőzésnél az a baj, hogy az már csak azt mutatja, amikor megvolt a pé. Amikor felmegy a hőd, akkor már megvolt a pé. Szerintem a legjobb minél többször együtt lenni apával :D . Mi mindenesetre azt csináltuk, mikor még mértem, hogy aznap, mikor felment és még utána való nap is voltunk együtt. Előtte pedig minél többször :D

Kép

Kép
ranita1979

ranita köszi............. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
Tényleg nagyon jók a nevek :)

Naegle
Hát tényleg így van. Tök mindegy milyen nemű, csak egészséges legyen :) Remélem tényleg lány lesz :)

szerintem tök szuper, ha van kislány meg kisfiú is a családban :)
Én is így szeretnék babát :)

Kép

Kép
princzike

Csajok!

Az normális, ha nekem tegnap megjött erősen, ma meg alig valami?
Általában két nap erős utána meg két nap éppenhogycsak. Egy kicsit meg vagyok szeppenve.

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Princzike!
Hát én már nem tudom, mi a normális. Nekem pl. 3 napig csak barnázásom volt, aztán meg 2 nap alatt kizúdult az egész, mint a Niagara. Most a 7. napon tartok, de még mindig van valamicske. Na mindegy...

Ma szedtem be a 3. Closty-t, várom, érzek-e valamit. Egyelőre semmi.

Nita, mit kell érezni? Szurkálni fog a hasam? :shock:

KépKépKép
bikfy

Bikfy
Én nem éreztem semmit, mikor Clostit szedtem :( De lehet, hogy csak én vagyok ilyen degenera. :oops:
Te érzel valamit?

Kép

Kép
princzike

bikfy a pé-t fogod jobban érezni........legalább is én éreztem.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ranita köszi a segítséget. Én már nagy naívan abban reménykedtem, hogy ha felmegy a hőm tuti az jelzi a PÉ-t és akkor minden kerek és egyszerű. De hát persze nem az :( Na mindegy, azért majd úgy csináljuk, ahogy mondtad :lol:

Bikfy én csak egy hónapig szedtem a Clostit, de én is csak a pé-t éreztem. De azt nagyon. Mondjuk hozzá kell tenni a dologhoz, hogy én sosem érzem :( , de akkor éreztem és az tuti a closti miatt volt.

Kép
Kép
nyanya77

nyanya mérrt csak 1 honapig szedted a clostyt,
nekem azt mondta az orvosom hogy minimum 3 honapig szedni kell........... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita azért csak egy hónapig, mert bezavart a pajzsmirigy betegségembe :( Eltért a megadott értéktől a TSH-m, ami azelőtt egy évig soha és a gyógyszer tájékoztatójára is rá volt írva, hogy pajzsmirigy zavarban szenvedők ne szedjék. Nekem ennek ellenére a nőgyógyászom rábólintott, hogy szedjem csak nyugodtan, azzal ne foglalkozzak. Meg azt is mondta, hogy nem hormon gyógyszer :evil: Utána az endokrinológusom meg leállított róla mondván, hogy felborítja az eddig jól beállított TSH-t.

Kép
Kép
nyanya77

Sziasztok!

Nyanya! Én is hőmérőzök, de nekem semmiben se segít. Pedig figyelem h mikor is lenne a pé.

Vernike, Nita! Tök jó neveket találtatok! A név már nálam is megvan, csak a baba kellene hozzá :lol: :lol: :lol: (lány esetén Csenge Zolna; fiú esetén Csanád/Zalán Zsolt, Zoli persze minden ellen tiltakozott. Pertánál sem ezt akarta, de én nyertem :lol: :lol: :lol:)

Teri

KépKépKép
pruci

Naegele! Elég furcsa ez a doki. lehet h elmennék egy másikhoz addig h van-e szívhang (ami persze h van, csak h megnyugtatásként)

Edi! A szúrkálás jó jel. Nekem a terhesség alatt volt fehéres folyásom.

Teri

KépKépKép
pruci

Princzike! Így legalább tudod h mikor van pé, és h mikor kell akcióba lendülni :wink:

Anuk! Nagyon szép Emma baba! Irigy-irigy!!! :lol:

Teri

KépKépKép
pruci

pruci szép nevek vannak a listádon..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nyanya,
próbáld akkor ki az lh-t, az előre mutatja pé-t.

Én azt éreztem a clostitól, bár anélkül is, hogy szúr, feszít a petefészkem.

Nálunk is vannak már nevek. Ha fiú lenne, akkor Ábel, apa Gergőt szeretne,ha lány, akkor van több is, nekem a nagy kedvencem a Nina. De tetszik még az Emília, Csenge is.

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?