Vicky!
Jó hosszú szülésed volt,viszont a végeredmény csuda édes
Hogy hogy otthagyott a szülésznőd?
Lehet,hogy jobb is,hiszen ott volt veled a barátnőd,gondolom igazi érzelmi támaszt és biztonságot úgyis csak ő tudott adni.
LKata!
Aranyosak a babák
Kis hasalós mosolygós
Nagyon érdekes az a labda.
járóka:
én is ezen gondolkoztam,hogy kell-e járóka... nem hiszem,hogy egész napra beletenném Tomit,de ha elkezd mászni,akkor jól jöhetne,ha fel akarok mosni/porszívózni. De ezt biztosan másképp is meg lehetne oldani.
Mire,hogyan lehet használni? Mennyit lehet benne a baba? Gondolom,mikor már mozgásigénye van és helyváltoztatásra is képes,akkor már nem nagyon marad meg benne.
csak nézem,hogy mennyien átalusszátok már az éjszakát. Mi még mindig nem
3-kor minden este felkelünk,ez a fix időpont,de van,mikor 1-kor is (pl. szerintem ma is az lesz,mert elaludt Tomi már n9-kor). 3 után pedig legközelebb 6-f7 körül.
Lehet,hogy én is megveszem a Suttogónak ezt a másik könyvét.
csak legyen időm elolvasni,ugyanis most már szoptatás alatt nem szabad olvasnom és beszélgetnem sem,mert minden elvonja Tomi figyelmét és játszani akar meg magyarázni. Csak ilyenkor meg fél óra múlva újra szól,hogy éhes,úgyhogy félre szoktunk mostanában vonulni kettesben enni. Nálatok is van ilyen vagy csak megkezdtük az első lépéseket az elkényeztetés felé?
Ma voltunk csípő uh-n,és szerencsére mindent rendben találtak,Tomi végigvigyorogta és gőgicsélte az egész vizsgálatot,úgyhogy nagyon megdicsérték,a doktornéni szavait idézve "mekkora nagy legény"
most rögtön kihúztam magam,nem úgy,mint a múltkori könnycsatorna átmosáson.
szívzörej:
Tominak is van,a háziorvos küldött el minket kardiológiára vele. meghallgatta a kardiológus a szívecskéjét,utána pedig rátették EKG-ra (2 nagy csipesz a karjaira,kettő a lábijaira,pár perc,nem fáj,nem is volt Tominak ijesztő. Mi kb. 8 hetesen voltunk,az nem tetszett neki,hogy pelusra le kellett vetkőzni).
nekünk is azt mondták,hogy a gyerekek nagy százaléka szívzörejjel születik,van, amelyik elmúlik születés után pár nappal, héttel,van,amit később nőnek ki. Hát mi gondolom ez utóbbi kategóriába tartozunk,mert 8 hetesen még észlelték.
Én is nagyon aggódtam,de talán Sensie nyugtatott meg,ha jól emlékszem,hogy neki is volt és tizen-valahány éves korában nőtte ki és nem lett semmi baja. Anyukám mondta,hogy nekem is volt (én erről nem is tudtam...)
Most kell majd februárban vissza mennünk kontrollra. Remélem ott is minden rendben lesz.
Babe! Ne izgulj az a lényeg,biztos mondta volna a háziorvosod,ha valami nagyobb dolgot hall a kis szíve körül.
(Meg azt hiszem a súlyosabb szívzörejnek vannak egyéb jelei is,fáradékonyság,evés utáni nehéz légzés... de ezt csak azt hiszem
)
Nyugtonmalac!
Hova tűntél?