Amiket leírtál szerintem nálad is ez van sajna. Egy jó doki kell!!
Ha azt mondta, hogy tele van a petefészek policisztával, akkor meg biztos. Meg a hosszú ciklus, meg a súlyfelesleg.
Van lejjebb PCO-s fórum, nézz be, ha gondolod.
csak feluletesen futottam vegig az oldalt.
Holnap 1cn,elkezdtem verezni.
bettike udv itt.Keress egy normalis dokit mert feltehetoleg pco-d van ami nem egy egyszeru betegseg,ha PCOS akkor meg ugye plane nem es arra van kulon gyogyi is amit ha az eredmenyek igazolnak akkor szedni kellene.
Tudtommal a PCOS nem gyogyithato csak kezelheto betegseg.
Amugy en is PCOS vagyok.
szia monyo83:)köszönöm lányok a sok segitséget,tanácsokat.igy tudok lépni.elmegyek dokihóz aztán vérvétel,aztán gondolom kezel majd valamivel.akkor ilyen feltételek mellett baba nem igen lehet igaz?sok idő amire kikezelik nagyjából és jöhetne a baba?
bettike .ezt nem lehet altalanositani hogy nem sikerulhet.
Elsosorban endokrinologushoz kellene elmened egy terheleses vizsgalatra(inzulin)ha az eredmeny nem jo akkor kapod a gyogyid ami nagyon sok PCOS non segitett,ha csak pco-d van akkor nem tudom kell-e gyogyi.
PCO-az amikor policisztasak a petefeszkek
PCOS-amikor policisztasak a petefeszkek plusz meg inzulinrezisztencia is van(emelkedett inzulinszint)
ahozz hogy megtudd melyik kategoriaba tartozol el kellenne menned vervetelre.
Bettike,
ezzel a betegséggel az a baj, hogy nehéz olyan dokit találni, ai komolyan veszi ezt és komolyan foglalkozik is ezzel a dologgal.
Így elég kevés az esélyed, de azért van.
nézett a dokim hüvelyi uh-val,és ott mondta h tele vna a petefészkem pici cisztákkal(policisztákkal).ami azt illeti iszonyatosan fájt is a vizsgálat:S.nagyon is sokat segitettél,éppen egy ilyen honlapot böngészek...
akkor ezért lehet az is h sűrűn görcsölök,ugy mintha meg akarna jönni,akár mensi után pár nappal is,pedig akkor még nem lehet peteérés,elég kellemetlen de sokszor van ilyen
Monyo,
ezt így én nem is tudtam. Hogy mi a különbség a PCO és a PCOS között. Akkor nekem csak PCO-m van. Nekem ezért csinálták a drillinget. Mert ugye nincs IR-em. De azt mondják akkor is lehet szedni a metet, de nem tudom, hogy akkor úgy mire hat
Bettike,
igen, előfordulhat. De hihetetlen, hogy az orvosod nem világosított fel és nem is csinált semmit. Bár ezzel csak akkor foglalkoznak komolyabban, ha mondod, hogy babát akarsz.
sajnos nagyon kevés bescsületes,lelkiismeretes doki van,legalábbis felénk.némelyiket csak a pénz érdekel ez a baj....ha esetleg van valaki kecskemétről és tud ajánlani dokit az szoljon:)
bettike babszi leirta hogy nezd meg a pcos honlapot,ott van orvosajanlo is es kecskemeti orvos is van(most neztem meg)ha komolyan akarsz foglalkozni a problemaval akkor fogadd meg mit irnak a lanyok.
azért jöttem ide h tapasztaltbbak hátha tudnak tanácsokat adni,és ez sikerült.nagyon rendesek vagytok.és megfogadom a tanácsokat,elmegyek mindenféle vizsgáltra.nem lehet ezzle mát játszani túl sokáig.
na ma is okosabb lettel,egy jofajta monyofelenek mindig van vonalzoja
amugy a ferjem szerint a monyo(mivel nincs jelentese)egy ujfajta allatfaj.
jo mi?
hihi.
a parom nevezett el igy amikor megismerkedtunk.
Monyo jelentese:Kicsi kis szoros allatka aminek gomb szemei vannak,hasonlit a horcsoghoz csak be nem all a szaja
babszi jo hogy kerded
igaz hogy szoros vagyok na de enyire?
imadom a ragcsalokat,van is egy horcsogom.
a parom baratja Doing-doing-nak hivott egy darabig,mivel allandoan pattogok mint a kenguru.
monyo!
4. éve próbálkozunk.
januárban indult a 4. év.
a magasság csak amiatt érdekelt, mert ált a pici emberek szoktak "pattogni", mert így kompenázlja a tudatalattijuk azt, h alacsonyak és így őket kevesebben veszik észre
bettike!
nekem pcos-em és ir-em van.
de ezek gyogyival kordában vannak tartva, ám edig mégsem sikerült....
a drukkot köszi, elfér
babszi ez alja nalam ,mivel ha valamit el akarok erni a paromnal(182cm)akkor muszaly pattognom
nekunk majusban lesz 4ev,addig meg barmi tortenhet ...ja es bilibe log a kezem
ennyi idő után már csak sikerülnie KELL,muszály.szorittok:))))
köszönöm lányok a segitséget,most elmegyek asszem aludni.jövök holnap is ha nem baj:)
puszi nektek
sziasztok
jó éjt