Új privát üzeneted érkezett!

Drága Monic!

Neked nagyon köszönöm a megnyugtató infókat!

Köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi

Ti hogy vagytok?
Izgulsz már? Annyira gyorsan elment ez az idő neked is?
Hogy áll a babaszoba, Babakocsi vásárlás, egyéb babaholmik?

És egyébként is hogy vagy?

Kép
pamilla

PAMI
Február 2-ára kérek időpontot a BMC-be, ha nem adnak akkor fogom magam és 11 körül betoppanok amikor már nincsenek ezren. Gondolom megnéz ultrahangon és felír norcolutot vagy duphastont ami meghozza ezt a dögöt! :roll:

Mostanában elég sok születéstörténetet olvastam, az inszemesben is sorra szülnek a csajok. Bakker eddig nem is gondoltam bele igazán hogy majd csak azután jön a neheze ha végre terhes leszek............ hogy mik várnak még ránk! :shock: :roll: De azért jó lesz! Mindennek ára van! :D

BRIDGET
Én is megújultam, már úntam a profilomat, hisz december 5 óta ez van, akkor volt az utolsó mensim, és mindig pirikor szoktam új vonalzót és avatart feltenni.
Majd valentin nap környékén lehet, hogy megint újitok, de nem biztos, mert a blogomon is valentinosodom már rendesen. Nem is igazán értem ezt az ünnepet, mert ez is csak egy olyan amcsis ünnep, de tavaly tök jó volt, mert pont előtte egy nappal vesztünk össze nagyon apával és rossz volt, hogy pont azon a napon nem szóltunk egymáshoz, aztán estére csináltam fini vacsit, és meggyújtottam vagy 30 gyertyát úgy vártam haza. Álmaimban nem gondoltam volna, hogy gondolni fog rám ezen a napon, mert nem az a fajta. Akkora meglepi ért, hogy kaptam tőle egy gyönyörű fekete swarovski köves nyakéket.
:D

dita75

PAMI
A hsg-s oldalon könnyű visszakeresni ott megnézheted a fényképeket Danibébi szobájáról. :wink:

dita75

Niki,

ahogy Dita írta, a hsg-s topicba tettem fotókat a babszobáról, ott látszik a babakocsi is. Szerencsére sikerült olcsóbbat találni mint amiről annak idején beszégettünk, 186 ezer helyett 75 ezerért :wink:
Az idő tényleg hihetetlen gyorsan telik. A szülés miatt nem izgulok, azon túl kell esni, inkább az foglalkoztat, hogy végre meglátom majd a kisfiunkat :lol: :lol: :lol: :lol:
A párom viszont sík ideg, pedig még van 6 hetünk. :lol: :lol: Nagyon készül a szülésre, ma is kereste a kórházi csomagomat, és jól összeszidott (persze csak jószándékúan) amikor bevallottam, hogy én még nem raktam össze semmit a kórházba :oops:
Te is mindjárt 12 hetes leszel, lassan tehetsz pocakfotót is. Nő már a pocak?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Dita
Akkor jo ha okorkodesnek szanod :wink: Mert van aki frankon hisz bennuk aztan meg kibukik mikor mashogy alakulnak a dolgok :roll: :? Lattam valtoztal ha nem mondod is eszreveszem 8) :wink: Ngyon kis csecse lettel a banya az naon baro :P A vonalzid is aranyos :) Hat a mi Valentin napunk nem volt olyan pompas mint a tietek :roll: :oops: En kioltoztem,vettem neki ajit,foztem vacsit,piros gyertyak es 100piros lufi varta :roll: :oops: Aztan valami egetvero uzlet jott be epp aznap es hajnal 4kor talalt haza :( az ejjelnapaliban vett egy kis 10cm-es fekete kutyat(sok valasztek nem volt :? )es hat ez volt a mi valentinunk :roll: Persze nem o tehetett rola,hogy pont aznap nagy biznisz jott be...de en annyira keszultem :roll:

Pami
Nincs negativitas...csak hat nekem ugye termeszetes uton nem jon aszt annyi...ezert mondtam,hogy nekem egyenlore nem lesz :roll: De az eljegyzes "szagat" mar en is erzem 8) Es ngyon bizom benne,hogy iden meg meg lesz a lombik is :wink: Es igen kerunk pocifotot :!: :!: :idea: 8)

Itt amugy a valentin napon a lanyok ajandekozzak meg a fiukat csokival!E s el is viszik oket vacsizni :wink:
Aztan Marcius 14-en van "White day" (Feher nap)amikor is a lanyok kapnak ajit a fiuktol :)
De en mondtam neki,hogy nekem a valentin nap azert a szerelmesek napja es igenis egyutt keszuljunk ra :roll: Persze mar megvettem a kis doboz suti kesziteshez valo akarmit...Merthogy sajat magad is keszithetsz csokit is vgy sik kekszeket a valentin napra.Tavaly vettem de iden en keszitek 8) diszites minden bennevan a dobozban ahogy veszed...es a leiras miutan mit kell csin :wink: persze lkulon is lehet venni kulon csokit meg a dobozt amibe beleteszed majd meg sokfele diszitest mandulat kulon....ngyon jol neznek ki majd megprobalok feltenni kepet ide errol mert naon klafa 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Helló Csajok!

Micsoda romantikus Valentin napok és szokások!
Nálunk semmi extra ünneplés nincs max 1 vacsi természetesen nem itthon :lol:
De ajándékot nem nagyon szoktunk venni egymásnak!

Pocifotót tehetnék fel, de csalóka lesz mert nekem amúgy is óriási volt a hasam a sok hormontól és hát annak ellenére hogy hízni még azóta nem híztam azért kisebb nem lett!
Szóval most akkora hogy kb 4-5 héttel nézek ki előrébbi terhesnek mint ami vagyok (ezt most jó értelmesen leírtam :lol: :oops: ).

Szóval majd rakok fel! Persze! Kívánságotok számomra... :D

Kép
pamilla

Ja és nézem a kis szobát a másik topikban! :wink:

Kép
pamilla

Jelentem megnéztem!

Annyira gyönyörű!

Olyan szép annyira jó hogy tényleg már alig van hátra és ott lesz a karodban és persze a mesés kis szobájában!

Bevallom őszintén én is nézegettem már babaszobákat de csak az árak és a berendezés, színek miatt!

Kép
pamilla

Niki,

meglátod, hogy neked is elrohan a hátralévő 6 hónap. :wink: Nagyon ügyes vagy, hogy nem híztál semmit, én az első három hónapban úgy emlékszem, hogy 4 kg-ot gyorsan magamra kaptam :oops:
Megnyugtat a tudat, hogy Danikának kész a szobája, mostmár csak a kórházi csomagomat kellene összeállítanom. :roll:

Valentin napot mi nem szoktuk megtartani.

Bridget,

édekes nálatok a Valentin nap. :wink:
A március 14 akkor olyan lehet, mint nálunk a nőnap?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!

Bridg,
az eljegyzésnek jó illata van, ha már érzed a levegőben! Nagyon drukkolok, hogy így legyen és még a lombik is elinduljon idén.

Dita,
akkor én is küldöm hozzád a banyát, engem még kerülhet egy darabig...

Niki,
tegnap nekem is volt egy csepp időm a városban, és betévedtem egy bababoltba, nézegettem a rugdalózókat, persze nem vettem még, csak néztem, mert olyan jó lenne már itthon hajtogatni a holmit.

Mi soha nem tartottunk valentin napot, mondjuk, ahogy apát ismerem, nem sok értelme lenne erőltetni: ennél sokkal fontosabb dátumokat is folyton elfelejt. :(

Eddig csak olvasgattalak titeket, mert mikor géphez jutottam, mindig kétpercenként csörgött a telefon, se szakmát, se mást nem nagyon tudtam csinálni az elmúlt napokban a folyamatos ügyintézés miatt. Sok-sok bosszúság ért, mert mindenki csak ül a dolgokon, minden ügyünk most mások döntésétől függ, néha csak attól, hogy egy öt perces feladatot legyenek szívesek megcsinálni, de senki semmit nem csinál, mi meg csak várunk, nagyon unom. - Én ugyanis nem hisztisebb, hanem rámenősebb lettem a hormonok hatására, és szeretném, ha mások is pörgősebben intéznék a dolgainkat.
Ma viszont voltam a védőnéninél. Az enyém nagyon kedves volt és külön a lelkemre kötötte, hogy a mobilja éjjel-nappal be van kapcsolva, ha bármi kérdésem van, hívjam, és minden babának nagyon szurkol, de az enyémnek különösen, mert ugye előtte mi mindenen mentem keresztül. - Megkérdeztem tőle a kalcium dolgot. Az mondta, szerinte, ha a csontozatommal jelentleg nincs baj, akkor most még ne szedjek kalciumot, mert túlságosan megcsontosodik a baba feje, és az problémát okozhat a szülésnél. Azt mondta, legfeljebb a 7. hónap betöltése után szedjem. Viszont ha a fogaim miatt aggódok, akkor igyak naponta 2dl Krisztályvizet, mert abban van fluor, és az elég védelem lesz a fogaknak. - És persze kaptam kiskönyvet.

Kép
kisbuta

Pami
Nem baj az,hogy most mitol mekkora epp a pocid mi pocifotot akarunk 8) :P Gyerekszoba jaj barcsak en is ott tartanek mar..de turelmes vgyok es turelem babat terem :wink: :)

Monic
Hat nem teljesen mert itt is ugye a szerelmesparokrol van szo....amig valentin nap a lany ad a fiunak addig marc 15-en a fiu a lanynak persze nem minden nonek :roll:

Kisbuta
Mar az is jo ha olvasgatsz :wink: Hat a tavalyi valentin nap volt az elso amit egyutt toltottunk ezert volt a nagy felhajtas :oops: :lol: Bar azert most is lesz de aji az nem mert megvan mindene...karira is alig tudtam mit venni...csak azert hogy vegyek azert meg nem veszek :? :roll:
Na milyen ari a vedonenid :shock: Dejo :) A hazepites ugyebn meg all minden? :shock: Hat ezen nem vgyok meglepodve :twisted:

Februar 14.
Valentin nap:
Nem nemzeti ünnep, de a hölgyek az uraknak csokioládéval kedveskednek (átvett ünneplési szokás)

Marcius 14.
Fehér Nap:
AValentin Nap párja, mikor az urak kedveskednek csokoládéval és süteménnyel a hölgyeknek.

Amugy ha valakit erdekel meg milyen jo kis unnepek vannak nalunk IDE KATTINTVAmegkuksizhatja 8) :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

NIKI
Az enyémnél bizti nem nagyobb! Jöhet a pocifotó! :wink: :D

KISBUTA
Sajnos tudom miről beszélsz, és igazad van, hogy nem hagyod magad. Amúgy az lenne a legjobb ha lenne protekciód akkor könnyebben mennek a dolgok ÉRDEKES MÓDON! :wink:

BRIDGET
Érdekesek ezek az emberek, nekik meg gondolom mi vagyunk azok!
Jóccakát!

Ja és jöhetnek a banyák!
Most már tuti a 2-i időpont 10 re megyek a dokkeremhez pirimeghozó konzira.

dita75

Bridget,
ez borzalmas! Most megkívántam a csokoládét!!! :? :lol: :lol: :lol:
Tényleg nagyon érdekes szokások vannak arrafelé.
Nekem Franciaországban a Zene Ünnepe tetszett nagyon, mindenki kivonult az utcára, mindenfelé színpadok, platók, vagy csak úgy kiálltak, és játszotta ki mit szeret. Akkora tömeg hömpölygött az utcákon, hogy szinte lépni se lehetett, egyik koncerthelyszínről a másikra. Nagyon nagy buli. Június 21-én szokott lenni minden évben (vagy akörül), ha egyszer úgy hozza jó sorsotok, menjetek el akkor Párizsba, rendkívüli élmény lesz.

Dita,
nagyon teccik az új vonalzód, ahogy mászkál a kis hátulgombolós. És nagyon várom a jövő hétfőt, hogy mehess konzira, és jöjjön a banya gyorsan. Most babaeső van, de addig nem lesz vége, mert mi aztán nagyon tudunk szurkolni!
A protkó néha tényleg jó lenne, de nem nagyon van... Ha lenne, már nem itt tartanánk.

Kép
kisbuta

Dita
Akkor kicsit nyugodtabb vgy,hogy most mar 2.-a az idopont pirimeghozasra es haladni fogsz utana?Remelem igen marmint ,hogy kicsit megnyugodtal :) En tudom,hogy te leszel a kovetkezo kiamamink :wink: Ugyhogy nyugiii :P

Kisbuta
En nem vgyok nagy csokievo nem csippantom az edesseget a parom meg dietan van :? Ugyhogy gondolhatod :lol: De azert megcsinalom neki a szevecskes kekszeket amit mar megvettem 8) Maj hozom ama kepet rola :wink: Ez a muzsikus dolog se lehet semmi :P Hat igen ahany orszag annyi szokas... 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Halihó!

Bridget!

Na hogy áll a csoki, süti készítés?
Mikor indul a projekt?
Édi a képetek a vonalzón!

Ditu!

Hétvégén mi a program? Megint gyerekmegőrzés?
Szorítok hétfőre , hogy megkapd a gyogyit ami meghozza azt a fránya pirit és hogy minél hamarabb induljon a bogyókák gyártása!

Kisbuta!

Te merre vagy? Az a fránya álomkór meg az építkezés leköt teljesen mi?
Tényleg hogy álltok?

Kép
pamilla

PAMI
Gratulálok a 12. héthez! :D :D :D

Köszi a szurkot! Igen gyerekmegőrzés, már el is kezdődött :cry:
Pedig annyira fáradt vagyok, a héten rengeteget melóztam, ma pl. ülve elaludtam egy pillanatra, alig láttam kettőig. Jó lenne már itthon lenni a Bogyókkal.

Veletek mizujs? Az a múltkori kérdéses dolog végül megoldódott nem? Akkor mikor is mész a dokihoz? Vagy már voltál?

BRIDGET
tecc az új vonalzó. az elején voltam csak ideges, hogy nem jön ez a dög, már egy pár hete beletörődtem.

KISBUTA
Annyira édi a baba vonalzódon. Szeretem az ilyen vonalzókat, én is hasonlót néztem ki magamnak egyszer már fel is tettem, mert bíztam az inszem sikerében. :roll: De ha már tuti lesz a baba a pocakban megint felteszem, mert olyan jó látni ahogy fejlődik a babó, a tiédnek már megvan mindene! :)

dita75

Pami
14-en lesz ugye Valentin nap...lehet a Pati barinommel egyutt csinaljuk mert o is szeretne ervenyesulni oneki elso valentin napja lesz itt a ferjevel szal mikor mutattam neki o is akar csinalni es akkor lehet csutortokon csinaljuk egyutt 8) vgy en egyedul penteken de az meg jovohet asszem :roll:
Es gratula a 12.hethez 8) A vonalzimon a kep kicsit nem kiveheto...de nekem is tetszik :P De ha lehet akkor en olyat zeretnek amilyen neked van 8)

Dita
Reszvetem a hetvegere :? Nalam a dog ma kell jojjon :twisted: es nana napra pontosan fog :evil: :evil: Nalad meg mindig semmi? :(

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget,
mit jelent az, hogy Terno :?: - és tényleg nagyon jók vagytok, betehetnéd avaratba is akár.

Dita,
na, de most már kezdődik a visszaszámlálás, hétfőn mész a BMC-be!!!
De ugye mikor otthon leszel a babákokkal, akkor nem kell a kölökre vigyáznotok? Mert ahogy észreveszem, a kiskirály nem nagyon megértő a te problémáid iránt. (persze lehet, hogy tévedek.)

Pami,
és te hogy vagy, kismami? Gratulálok a tizenkét héthez!

Én nagyon ki voltam, mert valami ösztön azt súgta, hogy minden függőben lévő ügyet el kell intézni, amilyen gyorsan csak lehet. Egész héten korán keltem, szaladgáltam. Aztán csütörtökön kaptam egy telefont, hogy másnaptól munkába állhatnék az új helyemen. Ez azért egy kicsit hirtelen ért, de hát kell a meló, úgyhogy nem volt kérdés, péntek reggel ott kezdtem. Azt hiszem, szeretni fogom ezt a helyet, a kollégák aranyosak, és egyébként egész életemben ilyen munkáról álmodtam, csak sose volt rá lehetőségem. Most meg, babásan, kár hogy csak határozott időre. Azért titokban reménykedek, hogy ha meg lesznek velem elégedve, akkor lesz még oda visszaút...
Most egy kicsit biztos fáradt leszek emiatt is, mert viszont eddig kötetlen munkaidőben dolgoztam, és csak akkor kezdtem reggel nyitogatni a szememet, amikor itt már benn kell majd lenni az irodában, hozzá kell szoknom az átálláshoz. De nem bánom ám!!!

Pusszancs mindenkinek!

Kép
kisbuta

Dita,
amúgy én a virágok miatt választottam ezt a vonalzót, minden hónapban egy virágot hagy maga mögött, és ez teccik nekem.
A másik nagy esélyes az volt, ami most a beültis topikban Nyulasznak van, csak azt meg olyan nagyon nagynak tartottam, és nem lehet kicsinyíteni.

Kép
kisbuta

Kisbuta
Az Teruo 8) :lol: a parom neve 8) :oops: :) A kiskepunk meg jo ugy a vonalzi mellett azert avatarnak nem akarom...a vonalzit meg ugyis mindig cserelem 8)
Nekem tod ngyontetszik a vonalzid es en is erre vagytam ha majd egyszer en is vegre felteszem :? :roll: de mikor :roll: en a vege fele mar ngyon jol fog kinezni ahogy sorra nyilnak a viragok :)
Uj munkahely?Es pont amilyenre mindig is vagytal 8) de jooo :) Tuti ha jo munkaero leszel lesz meg visszaut :wink: Azert ne eroltesd meg magad hisz kismami vg :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg,
Teruo! Bocsi, félreolvastam... :oops:
Furcsák ezek a nevek, nekem a japánokról mindig az a vicc jut eszembe, hogy
- Hogy hívják a japán tornatanárt?
- Tornagatyaszaga.
Aztán meg nem is ilyen nevek vannak...
De ezt a képet ne vedd le! Annyira aranyosak vagytok együtt, hogy öröm rátok nézni! Ezt most a legkomolyabban mondom.

Már én is nagyon várom a virágeső végét, most épp aggódom, mert szerintem túl jól vagyok. És várom az utro-mentes életet is persze.
A munkával pedig nem erőltetem meg magam, irodai munka, és legalább nem olyan mint az előző helyem, ahol mindig cipelhettem a laptopomat magam után. Itt külön munkahelyi gépem lesz, mivel olyan adatokat is kell majd kezelnem, amik védettek, és nyilván nem tárolhatok ilyesmit a saját gépemen. - de nagyon örülök is neki, ha nem lenne ilyen kicsi a lakásunk, a régi melómnál is két gépem lett volna, mert nagyon nyomasztó, mikor az ember ugyanazon a gépen dolgozik, szórakozik, híreket olvas, magánlevelezést és szakmai levelezést folytat, sőt a barátaival is csetel. Tudod, így teljesen összefolyik az ember magánélete a munkájával, és az borzalmas. Se dolgozni nem lehet hatékonyan, se kikapcsolódni lelkifurdalás nélkül. Hát most ennek is vége.

Kép
kisbuta

Kisbuta
Nem baj erteni se sokan ertik mikor kimondom pedig ugyahogy irva van ugy kell kiejteni is :wink: Nana,hogy nem ilyen neveik vannak :lol: Ezt a viccet amugy nem is hallottam :shock: 8) :lol: :lol:
[quote]D írta:e ezt a képet ne vedd le! Annyira aranyosak vagytok együtt, hogy öröm rátok nézni! Ezt most a legkomolyabban mondom.

Ez olyan jol esett :) :oops: :)
Kép

Erdekes amit az irodai munkaval kapcsolatban mondassz de igaz ngyon.Meg nem geondolkodtam el ezen mert en irodaban nem dolgoztam meg :oops: :lol: De tenyleg orulok,hogy minden alakul es most mar csak a kissebb lakas problema is megoldodik :wink: hogy is mondjak az legyen a legkevesebb :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Itt amugy lecsekkolhatod milyen japo nevek vannak 8) :wink:

http://babynamesworld.parentsconnect.com/

Allitani lehet milyen nemzetisegu nev sor jojjon ki 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

APEH vagyonosodási vizsgálat

Menekül a csiga az erdõbõl. Találkozik a rókával.
- Mi van csiga, belõttél, hogy így tepersz?
- Á, dehogy! Itt az APEH, vagyonvizsgálat lesz.
- Na és?
- Hát tudod, nekem is van egy saját házam, az asszonynak is, meg a
gyerekeknek is. Gondolhatod!
Elgondolkodik a róka, majd õ is futni kezd. Találkoznak a gólyával.
Megszólítja a ravaszdit:
- Mi van róka, hova futsz ilyen gyorsan?
- Nem hallottad? Kiszállt az APEH az erdõbe, vagyonvizsgálatra.
- És akkor mi van?
- Hát nekem is drága bundám van, az asszonynak is, a gyerekeknek is.
Gondolhatod!
A gólya nagyon csodálkozik, majd kis gondolkodás után magabiztosan rákezdi:

- Hát fiúk nekünk ezen a ronda fészken kívül aztán igazán semmink sincs. Az
is mindig össze van szarva, tehát csúnya is, olcsó is - szóra sem érdemes.
Mire a csiga loholás közben visszaszól:
- Nana gólya! Fél év itthon, fél év külföldön - mibõl?!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget
Naggggyon király ez a vicc, át is másolom az inszemesbe ők is röhöghessenek egy jót! :lol:

Kép

dita75

Szőke csokor
A szőke nő és a barátja elmegy horgászni. Bérelnek horgászfelszerelést, egy
motorcsónakot és kiváltják a napijegyet. Egész nap ülnek a csónakban, de
összesen egy kis keszeget sikerül fogniuk. Megszólal a barát:
- A francba, ez a nyamvadt kis keszeg 20000 forintunkba került!
Mire a barátnő:
- Jujj, még szerencse, hogy csak egyet fogtunk belőle!

A munkahelyre egy szőke titkárnő kerül. A főnöke észreveszi, hogy bár cseng
a telefon, a titkárnő sosem veszi fel. Amikor megkérdezi, hogy ennek mi az
oka, a titkárnő így felel:
- Természetesen nem veszem fel, tíz esetből kilencszer nem engem keresnek.

A szőke nő áll az utcán, és keservesen sír. Odamegy hozzá egy pasas.
- Miért sír, kedves, valami baj van?
- Igen. Elveszett a kutyám.
- Milyen kutya volt?
- Német juhász.
- Az nagyon okos kutya, ne féljen, haza fog találni.
Mire a szőke még jobban el kezd sírni.
- És én?

Két szőke nő beszélget:
- Te hol születtél?
- Kórházban.
- Miért, beteg voltál?

2 szöszi beszélget:
- Képzeld, az idei karácsony pénteki napra esik.
- De remélem nem 13.-ára!

Szőke nő a moziban a pasijával.
- Drágám láttuk mi már ezt a filmet?
- Nem.
- Hanem?

Buli után a pasi így szól a frissen megismert szöszkéhez:
- Cseréljünk telefonszámot!
Mire a szöszi:
- Nemáá, nekem kell az enyém, olyan sokan ismerik.

A rendőr a fejét csóválva mondja a szőkének.
- Asszonyom, 5 gyalogost gázolt el, ez azért már sok!
- Miért, mennyit szabad?

A szöszitől megkérdezik a műszaki vizsgán:
- Hogy indul a négyütemű motor?
- Brrr... brrr...

Egy üvöltő gyerekekkel teli mikrobuszt egy szőke nő vezet, aki majdnem elüt
egy férfit a zebrán. A férfi felháborodva kiáltja a szőke vezetőnek:
- Hé, hölgyem, nem tud vigyázni?
A szőke nő megállítja a kocsit, letekeri az ablakot és visszakiabál:
- Miből gondolja, hogy mind az enyém?

A szőke megkapja a vadászengedélyt, büszkén mutogatja a férjének. Rögtön ki
is szeretné próbálni, hiába kérleli a férje, hogy várjon még vele.
Elindul a szőke vadászni, a férje azért biztos, ami biztos titokban követi.
El is dördül egy lövés, majd hatalmas veszekedést hall a férj:
- Nézze hölgyem, nem vitatkozom tovább magával... Rendben van, legyen
szarvas, csak engedje meg, hogy levegyem róla a nyerget.

A könyvtárban a szőke nő arra kéri a könyvtárost, ajánljon neki
olvasnivalót.
- Valami könnyűt? - kérdi a könyvtáros.
- Nem számít - feleli a szöszi -, kocsival vagyok.

A rendőr megállít egy fiatal szőke hölgyet, aki behajtott az egyirányú
utcába.
- Tudja miért állítottam meg?
- Egyedüllét?

Az a baj a szöszi vezetőkkel, hogy ha jobbra indexelnek, akkor sem lehet
biztosra venni, hogy balra kanyarodnak!

Két szőke beszélget:
- Képzeld a barátom a műegyetemre jár.
- Na és...az enyém meg igazira.

Szőke nő beül az autóba:
- Nem értem, itt három pedált látok, de nekem csak két lábam van...

Két szőke nő beszélget az előző napi áramszünetről.
- Négy órára benn rekedtem a liftben - mondja az egyik.
- Az semmi - mondja a másik. - Én nyolc órát álltam a mozgólépcsőn!

Egy szőke nő hazaér a munkából, és megdöbbenve látja, hogy kirabolták a
lakását. Azonnal hívja a rendőrséget, akik megígérik, hogy hamarosan jönnek.
Nemsokára meg is áll a ház előtt egy rendőrautó. Kiszáll belőle egy rendőr,
pórázon vezetve egy nyomozókutyát. A szőke nő áll a kapuban, s a fejét
fogva, zokogni kezd.
- Kiraboltak, mindenemet elvitték, kihívom a rendőrséget, és erre, tessék:
kit küldenek? Egy vakot!

A szőke nő bemegy a börtönparancsnokhoz és kéri, hogy a férj
ének könnyebb munkát adjanak.
- Nézze hölgyem! Én nem tudom, hogy a férjének milyenek a fizikai
képességei, de a zacskóragasztásnál könnyebb munkát nem tudok adni.
- Micsoda? Nekem azt mondta a beszélőn, hogy alagutat ás.

Szőke nő telefonál a tűzoltóságra:
- Halló, segítsenek kérem! Tűz ütött ki a lakásban.
- Értem. És hol van az a tűz?
- Hát, a konyhában, meg már az egyik szobában is!
- Úgy értem, hogy jutunk oda?
- Miért, az a nagy piros autójuk már nincs meg?

dita75

Koszi Dita szerintem is viszi a palmat :lol: :lol: :lol:
Most meg elolvasgattam a tieidet....haaat gondoltam leirom melyik tetszik a legjobban de mar van vgy 6 :lol: :lol: Naon jok 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Úristen, mennyi változás, mióta nem voltam itt!!!!

Pami!
Hát sikerült :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez fantasztikus!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kisbuta!
Nahát, már te is a 12. hátben????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ZSU
Te mikor számolsz be a sikeres inszemedről nekünk??? :wink: Még 9 nap???

BRIDGET
Te óránként változol. Reggel még egy gólya volt az avatarod vagy tévedek? :lol: :lol: :lol:

dita75

Dita!
Már csak 8 nap.... persze, ha adig kibirom :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Csajok, normális, hogy olyan folyásom van, mint pé-kor??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dita
Reggel valtoztattam de nem tetszett...idom meg nem volt....mentunk vacsizni aztan ahogy hazajottunk kerestem egyet...de ezzel se vgyok megelegedve :roll:

Viszont a vonalzikkal igen :wink:

Zsu
Bocsesz mar nem vgyok neten...de azert majd megnezem mit irtal vissza msn-en vgy irj lecci privit mert ngyon kellenek a szavaid... :roll: Nem sok jot mondott apa de reggelik varok :( aztan majd elmondom mi volt :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!!!

Úr Isten Zsú hát Te itt megint!!!!

El sem hiszem!
Mesélj mizu veled!
Hol tartasz?
Még mindig a Forgácsba jársz?
Meló bejött (mármint az "új" hely)?
Pároddal minden ok?

Kép
pamilla

Dita!

szívem szottya mi volt a BMC-ben?
Mit mondott a dokker?
Remélem most nem felejtették el hogy ott vagytok!

Kérjük a beszámolót!!!!!

Kép
pamilla

Ja és nagyon szépen köszönöm a gratulációkat!!!

De igazán nyugodt majd akkor leszek ha szerdán azt mondják uh-on hogy minden ok!

Képzeljétek el nekem már el kellett kezdeni lecsökkenteni az utrót!!!
Juppiiii!!!!

Tök jó! Ha minden jól megy csütörtök az utcsó napom!

Kép
pamilla

Dita,
mi volt????

Pami,
dolce vita, utro nélkül!!! Nekem jövő szerdáig nyomatni kell, igaz, szombattól már csak 3x1-et.

Bridg és Dita,
fetrengtem a vicceitektől!!! :lol:

Zsu,
a folyásokhoz nem értek, én már baba nélkül is elég lyukas eszű voltam ahhoz, hogy meg tudjam jegyezni, mikor milyen. Azért drukk ám a teszthez, ugye majd jössz az eredménnyel?

Kép
kisbuta

Nem fogjátok elhinni ma kezdem a decát! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

dita75

Ditám!

Hát nem vagy túl bőbeszédű!!!!!
Ennél azért bővebb infót szeretnék!
Itt izgulok érted és 1 mondatban lezavarod a dolgot :shock: ennyivel nem úszod meg :lol:

Mesélj Mesélj Mesélj Mesélj Mesélj Mesélj Mesélj Mesélj Mesélj

Kép
pamilla

Pami!
Köszike, nagyon jól megvagyunk most :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az új helyem pedig szuper, nagyon jól érzem magamat :lol: :lol: :lol: :lol:
Még mindig Forgács, ott csinálták az inszemet.

Dita!
Bővebben :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
:?: Hajrá deca!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jajj bocsi, de egy csomó helyre kellett még írnom és még nem is ettem, meg a decát is be kellett szúrni meg fürödni is meg meg meg...... szóval nagyon pörög VÉGRE minden...... :lol: :lol: :lol:

Na szóval annyi volt röviden, hogy bementem és egy új doktornő meg a Zeke segítségével megvizsgált és én azt hittem hogy kapok mensimeghozó pirulát erre felírta a decát és kérdezte hogy tudok - e ma kezdeni. :shock: :shock: :shock: Igy néztem én is mint a smily. :shock: :shock: :shock:
Két hét múlva kell visszamennem, állítólag közben meg fog jönni. :roll:
02. 16-án megbeszéljük, hogy milyen stimut kapok.

Semmit nem értek ne is kérdezzetek! :roll: :roll: :roll:

Kicsit sokkoló volt számomra és még most sem hiszem el pedig már be is szúrtam a decát!

dita75

Dita
DE jooooo :P Akkor Mire megyek haza mar remelhetoleg punkciod is meglessz :shock: Aztaaaa :shock: Latod latod....turelem decat terem :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Halihó!

Ditu!

Hát ez annyira jó!
Hogyhogy nem a Szűcs vizsgált? Csak nem szabin volt (megint :D )?

Szurkoltam ám neked nagyon hogy vmi jó hírt kapj és lám meg is lett az eredménye :lol: (na nem mintha ezen múlt volna a dolog)!
A tények fényében pedig úgy tűnik új vonalzót kell csinálnod, mert bogyókáék hamarabb költöznek be!!!

Bridget!

Mikor is jössz Mo.-ra?
Titkosan csak úgy haza osonsz? Vagy csak én lenni szenilis? :oops:

Tudod mi lenne igazán romantikus ha most kérnék meg a kezed Valentin napon! De ha nem most akkor márciusban amikor a fiúknak kell kedveskedni a lányoknak!
De a 2 közül vmelyik napon!

Én nagyon drukkolok!!!!! :wink:

Kép
pamilla

Zsu!

Úgy örülök hogy minden rendeződött köztetek és a melóval is meg vagy elégedve!
Sínen vagy "anyukám":))))))))))))))

Hányadik inszemnél vagy?
ÉS mindegyikért perkálni kellett?

Kisbuta!

Kismami merre vagy? Hogy érzed magad?
Te is a héten mész 12 hetes uh-ra ügye?
Izgulsz?

Kép
pamilla

Rólunk:

Ma nagyon érdekes napom volt ugyanis betoppant a védőnő :shock:
Csengetnek mint állat Niki még hálóingben stb..., lakás úszik erre ott áll az ajtóban!!!!

Na gondoltam még jó hogy tegnap elkezdtem kipakolni a szekrényből azokat a rucikat amik már jó pár éve nem jönnek rám de én még reménykedtem :lol:
Így mondtam neki hogy pont most pakolunk szekrényt ezért kicsit kupi van :oops:

De azt mondta minden ok és hogy szép a lakás a kupival meg nem foglalkozzam!
Nagyon jó fej volt még a macska miatt sem szólt semmit!

Aztán már készülök a holnapi uh-ra! Hát én már ideges vagyok nagyon!
Egyrészt hogy még ott legyen a kisbubó meg hogy minden okés legyen vele!
De remélem minden rendben lesz és holnap jöhetek a jó hírekkel!

Aztán már készülök a holnapi

Kép
pamilla

Pami
Nem vgy szenilis :lol: Csak ide nem irtam be aztan most jutott eszembe :oops: Szal 23-an megyek haza 8) valentinnap nem lesz lanykeres de nem baj... :wink: marcius 14-en meg nem leszek itt :? az sem baj :wink: aztan jovok majd a 2eves fordulonk napjan vissza az marcius 25-en lesz 8) na talan akkor de szerintem akkor sem...ez sem baj :wink: Mert mar van hadirterv es ahogy visszajottem bevetem :twisted: Nyomas kell neki hat meglesz persze finoman es profi modon nem am ugy,hogy en pussingolom 8) Szal iden meglesz az meg mar mind1 mikor :wink: aprilisban embriot is ugy nez ki fagyasztunk :roll: ez kicsit hosszu tortenet vasarnap beszelgettunk apaval az en topokomban reszletesen ott van itt nem kartam kielemezni :? Lenyeg olyan,mint a lombik csak nem helyezunk vissza babot :( hanem fagyasszuk :? Nalunk maaaar ez is naaaagy halasaaaas :wink:

Nana,hogy ott lesz pindurid ma me ne lenne :?: :shock: Szoritok holnapra :wink: Kép Kép
Aztan fotot hozzal a tronorokosrol 8) :lol: Vedonenci ugyben inkabb nem szolok semmit... :roll: azok ha kell sosem lepnek...van peldam inkabb nem ragozom :? na meg szep,hogy egy szekrenypakolasert meg nem szol :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!

Melyik a Te topikod?
szeretném elolvasni a dolgokat mert most nagyon le vagyok maradva, vagy ha van kedved bemásolhatnád ide mert gondolom a többieket is érdekli!

Én most így nem értem :oops: szóval vmi legyen vagy a topik cím vagy a másolás mert megöl a kíváncsiság!!!!

Kép
pamilla

PAMI
Hova ment volna csórikám? :lol: Ott fog szép csücsülni a helyén! :wink:

De jó már nem is utrózol??? Gondolom egy cseppet sem bánod! :wink:

Védőnő! Van néhány történetem de a legjobban az tetszett ahogy a nővérem szó szerint kitette a szűrét! :lol: :lol: :lol: Ha az enyém is olyan lesz akkor sztem tesóm példáját követem. Apropó tesó??? Helyreállt a béke azóta???

BRIDGET
Figyu remélem előbb lesz tenéked babád mint lánykérés! Nekem ez a megérzésem. Ugye még mindig hiszel a csodákban.

ZSU
Már csak egy hét! +++++++++++++++++++++++++ Babatapik mennek+++++++++

KISBUTA
Neked is már csak 3x1? akkor már nem sok van! Ingatlanügyek???

Bocsi most csak ennyire futotta nagyon el vagyok havazva (vasárnap és hétfőn szó szerint mert térdig érő hó volt) a munkahelyen is sok meló volt, meg itthon is van mit csinálnom, pl. főzni pedig a hátam közepére hiányzott...... most valahogy piszkosul nincs kedvem.

dita75

Pami
3mal feljeb "Beszelgetosarok......" :wink: Hosszu lenne bemasolni :oops: Bocsi es vasarnap kezdodott az egesz :roll:

Dita
Nana,hogy hiszek a csodakban :wink: Es koszi ari vgy...nekem mindegy melyik jon elobb :wink: de azt tom iden mind2nek eljon az ideje 8) :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pami!
Most volt az első inszemünk.... és remélem, az uccsó is :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dita,
fantasztikus!!! Mostantól meglátod, felpörögnek az események!
És mennek a szurkok! Most eljött a te időd is, érzem!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu,
neked is nagyon szurkolom ám, hogy tényleg az utsó inszemetek legyen ez a mostani +++++++++++++++++++++++++++++++

Bridg,
Ez olyan félsiker, nem? :? Hogy már a lombikba belemegy (csak nekem nagyon fura, ha valaki belemegy a lombikba és nem akar beültit... én nagyon szurkolok neked, hogy addigra megjöjjön az esze, és végig akarja csinálni az egészet, ha másért nem, hát teérted.)

Niki,
majd számolj be részletesen, hogy mi volt. Még nem félek, az új melóhelyemen már elkéredzkedtem akkorra, el is engedtek gond nélkül, és ennek örülök. Remélem minden rendben lesz.
Hozzánk nem szó nélkül jön a védőnő, hanem előre megbeszélt időpontban. Ez azért különbség, úgy érzem...

Most nincs időm többre, de nagy pusszancs mindenkinek!

Kép
kisbuta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?