Sziasztok!
Bridg,
az eljegyzésnek jó illata van, ha már érzed a levegőben! Nagyon drukkolok, hogy így legyen és még a lombik is elinduljon idén.
Dita,
akkor én is küldöm hozzád a banyát, engem még kerülhet egy darabig...
Niki,
tegnap nekem is volt egy csepp időm a városban, és betévedtem egy bababoltba, nézegettem a rugdalózókat, persze nem vettem még, csak néztem, mert olyan jó lenne már itthon hajtogatni a holmit.
Mi soha nem tartottunk valentin napot, mondjuk, ahogy apát ismerem, nem sok értelme lenne erőltetni: ennél sokkal fontosabb dátumokat is folyton elfelejt.
Eddig csak olvasgattalak titeket, mert mikor géphez jutottam, mindig kétpercenként csörgött a telefon, se szakmát, se mást nem nagyon tudtam csinálni az elmúlt napokban a folyamatos ügyintézés miatt. Sok-sok bosszúság ért, mert mindenki csak ül a dolgokon, minden ügyünk most mások döntésétől függ, néha csak attól, hogy egy öt perces feladatot legyenek szívesek megcsinálni, de senki semmit nem csinál, mi meg csak várunk, nagyon unom. - Én ugyanis nem hisztisebb, hanem rámenősebb lettem a hormonok hatására, és szeretném, ha mások is pörgősebben intéznék a dolgainkat.
Ma viszont voltam a védőnéninél. Az enyém nagyon kedves volt és külön a lelkemre kötötte, hogy a mobilja éjjel-nappal be van kapcsolva, ha bármi kérdésem van, hívjam, és minden babának nagyon szurkol, de az enyémnek különösen, mert ugye előtte mi mindenen mentem keresztül. - Megkérdeztem tőle a kalcium dolgot. Az mondta, szerinte, ha a csontozatommal jelentleg nincs baj, akkor most még ne szedjek kalciumot, mert túlságosan megcsontosodik a baba feje, és az problémát okozhat a szülésnél. Azt mondta, legfeljebb a 7. hónap betöltése után szedjem. Viszont ha a fogaim miatt aggódok, akkor igyak naponta 2dl Krisztályvizet, mert abban van fluor, és az elég védelem lesz a fogaknak. - És persze kaptam kiskönyvet.