Most ezt magyarázzátok meg, egyik nap jól-jobban vagyok, másnap megint szarul. Ma délelőtt jól voltam, délutánra megfájdult a fejem és hőemelkedésem lett. A torkom no comment, álladóan kapar...
Elloptam Bendus borostyánláncát, hátha rendberakja a torkomat, elvileg gyulladásra jó... na most kiderül, mennyire hat.
Fencikém, voltunk sétálni.
Bendus olyan sokat sétált, hogy azt hittem összeesik a végén a fáradtságtól. kb másfél utcahosszt végiggyalogolt. Csak tolta a babakocsit csak tolta. Néha seggrehuppant, az is tetszett Neki, körülnézett odalent mi újság, majd visszakapszkodott és mehettünk tovább.
Lányok! van valakinek elektromos seprűje, vagy mifene a neve? Most készülök venni, mert sajnos jön be a dzsuva és bazi nehéz a porszívónk, nincs kedvem mindig előkapni, ezt egyszerűbb lenne. Tapasztalatok? Márkák? Akkus vagy zsinóros? Köszike!
Krisz, mondd, hogy szoríthatok egy kicsikét!!!!
DD
Ja, távozott tőlem piroska.
Kolibri, remélem sikerül munka mellett is kitanulnod a szakmát!
Én most gyerek mellett tanulnék valami plusz szakmát, csak még nem tudom, mit.
Dike! Sajnos ez így szokott lenni, már csak azért is mert sokkal jobban figyelsz az ilyenekre és sokkal érzékenyebben állsz hozzá. Jól sírd ki magad, és folyt. köv.
Nem szabad, hogy rádtelepedjen a nekem sosem lesz babám érzés, mert az csak ront a helyzeten! Amúgy bocsi, de nem emlékszem, pé-d rendesen van? hormonokkal minden ok? Mérsz hőt most?
Na megyek vízszintbe! Jóéjt!!!