Új privát üzeneted érkezett!

momoska, párom vágya volt, h ne legyen nagy esküvő, csak mi ketten, akkor már hárman +2 barát....de nem így jött ki sajnos.
Nővéremnek sikerült, az is igazi titkos esküvő volt(bár anyut és engem beavatott előre, és anya otthon zokogott amikor tudutuk,hogy most házasodnak, titokban 8) :D

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


sziasztok,

Timi, nagyon nagyon jók a képek. csinik voltatok, főleg Eszti!! :lol:
ezek szerint nem sikerült a titkos esküvő?? hányan voltatok, mesél egy kicsit róla.
És tök jó még 2 fog!!

hát én nem ismerem az alma együttest. még sosem hallottam. vagy ha igen, nem tudtam h ők azok. majd rákeresek tube-on.

momoska, miért volt ilyen "pici" esküvő? azt még megértem, h nem akartatok nagy felhajtást, de szülők miért nem tudták? nem vágytál fehér ruhára...jó, hülye kérdés, az elmondásod alapján még sosem volt rajtad szoknya...meg elég "fiús" vagy (nem rossz értelemben). szerintem ezzel különc vagy, hogy nem érdekelnek ezek a dolgok. az más kérdés, h én szívesen veszek szoknyát, és imádok sminkelni magam, de mindenki más.

nekem is kolos volt a pocimban mikor esküdtünk, de ő "csak " 13hetes volt. nem akartuk h bárki is tudjon róla, hogy erről szóljon az esküvő h vizslatnak látszik-e már. csak család tudta, így a barátok csak ránk koncentráltak. nem volt téma a baba.
de mi sem akartunk nagy banzájt kb 40en voltunk. aranyos pici társaság. :)
snooopy
 
 


Reggel óta próbálkozozom, megint volt nagy szürke sáv meg üzenetírós doboz-nélküliség! :evil: :evil:
Köszönjük a köszöntéseket, olyan fura, hogy ez nap is eljött, sőt már el is telt!
Lina kedden megkapta a prevenart, szerda délutánra jó meleg lett a kis buksija meg a teste, pedig a dokinéni esküdözött, hogy ettől nem lesz semmi bajuk a piciknek (merthogy mondtam neki, hogy nem szeretném, ha a szülinapjára belázasodna az oltástól). Még tegnap sem volt az a táncolós-dobozolós sajtkukac, innen tudom, hogy nincs minden rendben, bár szerencsére nem meleg, csak a karja jó piros az oltás helyén. Egyébként Linus 9520g és 75 cm. Mára úgy néz ki már teljesen rendbe jött, bár este 1 és negyed óra próbálkozás után a nagyágyban velünk együtt nagy nehezen aludt csak el, és éjjel is eléggé hempergett. Mindezek ellenére 7h10-kor kelt.
Timi, mondd meg nekem lécci-lécci, hogy hol vettétek a játékot! Hajrá a képekkel! Jó úton haladsz! És talán már rá is kaptál az ízére! Hidd el, mi nem bánjuk. :wink: Nagyon édesek a képek! Azért a kis Eszti hasonlít a mostani énjére.
Edina, na én pont ezért ringatom Linát esernyőkocsiban. Mert ha otthagyom, akkor ordít, ha meg csak ülök mellette, akkor föláll, kinyúlkál ős is a rácsok között, próbálja levenni a szemüvegem, stb. Így viszont ha fáradt, akkor nagyon hamar elalszik, aztán be a kiságyba. Érdekes, az esti altatásnál nem kell ringatni, maximum (mostanában vette fel ezt a szokást), ott kell ücsörögni mellette egy ideig. Régen még ez sem volt, letettem, 2 jóéjt dal, puszi, aztán ott hagytam.
Milyen szuper Lili fali dísze! Olyan kis vidámmá teszi a szobát, s ahogy nézem, Lili is értékeli!
Város kontra falu kérdésben én a tartózkodó oldalon vagyok (vagy nevezhetjük inkább a nemtudomeldönteni oldalnak is), Momoskáék tényleg ideális helyen laknak, azt hiszem egy ilyesmivel én is igazán elégedett lennék, bár amikor a barátnőméknél vagyunk Dunaharasztiban, és ott az a nagy ház kandallóval, a gyönyörű kert és hatalmas terasz, akkor egy kicsit el szoktam bizonytalanodni. Én mindig is budapesti voltam, itt él a családom, és a szórakozási lehetőségeknek tényleg széles a tárháza. A vidéknek meg van egy más hangulata, és tudom mennyire szerettünk az érdi nagyihoz kijárni cseresznyét enni a fáról, játszani a kutyával a kertben, déli ebédet a fa árnyékában enni, stb.
Cikóriakávét én tejeskávénak kifejezetten szeretem (meg ilyenkor nosztalgiázom, szintén az érdi nagyim konyhájában érzem magam, a cikóriakávé illata mindig belengte a konyhát ahogy a sparherton főzte. (Egyébként a macikávéban úgy tudom már vannak adalékanyagok is, de ez nem biztos, de Orsi azért jobb ha megnézed, hogy milyen fajta kávét adnak a szüleid kolosnak. Az Inka nevezetűben csak a gabona van benne.)
Engem is érdekelnek esküvői képek, azokat is imádom. Nekünk 2007. októberében volt, már Linussal a pocakomban. Majd dobok fel én is, meg újszülött Lináról is. Az esküvőt ugyan nem titkosra, de egyszerűre terveztük, az elején még úgy gondoltam fehér ruhám sem lesz. Aztán jó kis buli lett a végén fehér ruhával, tortával, zenével meg mindennel. Viszont páromnak ez volt élete legnagyobb meglepetése, mert nem ismert fel, hogy én közelítek felé a fő utcán (vidéken volt az esküvőnk), lévén, hogy ő bordó ruhás lányt várt. Állítólag úgy kellett noszogatni, hogy menjen már elém, az ő elmondása szerint amikor rájött, hogy ez tényleg én vagyok, akkor meg annyira meg volt illetődve, hogy földbe gyökerezett a lába.
Timi, ezek a képek fantasztikusak! Jól látom, hogy Eszti ruháján meg a tiéden ugyanaz a rózyamotívum? De édi! És hát az utolsó kép, anyával és lányával!! NAgggggyyyyyooooon szuper! Ezek szerint te kétszer is felvehetted a ruhádat, de jó neked! 8) Gratula a második fogacskához!
Momoska, a múltkor kérdeztem, lehet tudni, hogy mit serénykedsz kedvesednek a szülinapjára?

Kép

Kép
csürci
 
 

 
 

Mi is kb. 40-en voltunk, de mivel egy kis faluban tartottuk, ahová párom valósi, az ottani haverok megadták a hangulatot. Az én barátaim nem igazán tudtak eljönni (mondjuk tény, hogy mivel 1 hónap alatt szerveztük le az egészet, elég későn szóltunk nekik, hogy 200 km-t kéne megtenniük).
7 hónapos pocaklakóval
Kép
Kép
Kép

Újszülött Linus
Kép

Kép

1 hetesen
Kép

Fél éves Linus
Kép
Kép
Kép

És a legfrissebbek
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
csürci
 
 


Csürci, nagyon tetszenek a képek. szuper jó a bicajos, és nem is látszik a pocid. annyira szépek vagytok! :oops: :lol: (bevallom én mindig is olyan frufruról álmodom ami neked van, az a féloldalas, de vlhogy én hajam sosem ilyen. :() miért vágattad le? Lina miatt, pedig nagyon jól ált.
Hát Lina baba megy...ahol a bicaj kosarában ül. :lol:

Nálunk meg fordítva volt, inkább én barátaim, mivel pesten volt az esküvő, Szabi meg gyöngyösi, nem igazán tudtak eljönni. mi is kapkodva, 2 hónap alatt szerveztük le. nekünk 2007. júni 9. és ápr-ban kezdtünk neki.
snooopy
 
 


azert nekem tetszenek am nagyon az eskuvoi fotok, hiaba nem tudnam magam ebe a szerepbe kepzelni:-) a biciklis tenyleg tuti!!! lina kek szemeit meg nagyon irigylem:-)

hat asziszem szervezesi ido rovidsegeben en nyerek...en sosem akartam eskuvot, egesz pici koromban sem tudtak szoknyat adni ram a szuleim, s - allitolag - mar 10 evesen azt mondogattam, h. en nem akarok eskuvot/lagzit, ezt aztan megtudta a kedvesem is. valahogy az egesz ruhazat-ceremonia tavol all tolem, nemhogy sajat szoknyaban (ami nincs), de meg egy teljesen idegen ruhaban kellett volna vegigbohockodnom.
aztan mikor terhes lettem alizzal, s biztos volt mar (majdnem), h. megmarad, a kedvesem egyszer csak azt kerdezte, h. akkor nem hazasodunk-e ossze (ez juni vege volt), en meg mondtam, h. nem:-) (ennyit a romantikarol), aztan rajottem, h. neki fontos, engem meg csak a ceremonia es a ruha zavar, ezert 1 honap mulva mondtam neki, hogy ok. legyen, de akkor az legyen az apropoja, h. 10 eve vagyunk egyutt, unnepeljuk ezt az eskuvovel, s ne legyenek vendegek, csak mi eppen ezert, s ne oltozzunk ki (a tanukat nezte az anyakkonyvvezeto fiatal parnak, mert ok csiniben voltak). a bokkeno csak az volt, h. nekunk nincs konkret evfordulonk, amikor osszejottunk, kb. olyan marcius es augusztus kozott, de augusztus 31.-en mar egyutt laktunk, ezert azt szoktuk unnepelni, ezert nekem az volt a kikotesem, h. legkesobb aug. 31.-en legyen az eskuvo. mindezt julius vegen kotottem ki. felhivtunk par onkormanyzatot pesten, de novemberre volt csak idopontjuk, igy zebegenyben lett az eskuvonk, mert szeretjuk azt a falut, pontban aug. 31.-en, s egy jo kis kiulos kajaldaban unnepeltunk ott 5-en:-)) nagyon vidam volt! azota mindket kolyok keresztelojet is aug. 31.-re tettuk, bar en keresztelot se akartam, de kedvesem meg igen, nekem meg mindegy volt...na pl. a keresztelok mar jo nagy bulik voltak, foleg alize, anyosek ugyanis megsertodtek, h. nem szoltunk az eskuvonkrol, s igy potoltak, pedig az eskuvonk utan szeptemberre meg egy kerti partit is szerveztek, ahova a anyukamek megjelentek egy 3 emeletes, tuzijatekos, giccses fiatalpar-marcipanfiguras tortaval, amit kerteszgatyoban vagtam fel. szoval megvolt ez is:-))
anyukamek egyebkent ugy szereztek tudomast az eskuvorol, h. kuldtunk nekik mailben ket kepet comment nelkul, ok jot nevettek, bar csodalkoztak, h. belementem, anyoseknak masnap mondta el a kedvesem, ok teljesen megsertodtek, akkor csalodtak bennem eloszor, azota csak az unokaikat nevelem felre, azaz boriszra multkor azt mondtak, hogy ot legalabb ne rontsam el, s ennek erdekeben inkabb adjam szeptembertol bolcsibe:-))
bizony, kicsit mindig fius voltam, de ezt kompenzalando, kedvesem meg kicsit noies:-) sminkelni csak akkor sminkeltem magam, mikor 19 evesen nyaron idegenvezettem a kastelyben es minden reggel 8ra be kellett erni, s a fonokno ramszolt, hogy nagyon kialvatlanok a szemeim mindig, ezert anyukam azt reggelente kiigazitotta:-) ezert nem ertem en aliz noiesseget:-)

Kép
Kép
momoska
 
 


Most én is worldbe,k i tudja hogy tudok írni és így tényleg nem felejtődik el.
Orsi értettem ám hogy nincs benne koffein, de gondolom az íze olyan lehet azért. :)
Most újra megnéztem a képeket és eddig nem is tűnt fel (bocsi) milyen aranyosan néz Kolos az egyik képen (amelyiken Borisszal van meg Nüncsivel ő meg középen)! Na és ez az Eszti lányka is nagy huncut lehet!!
Jók az esküvős képek is! Timi jó helyet választottatok a fotózkodáshoz, én nagyon szeretem a Hunyadi várat! :)
Momoska hát ti nem vagytok semmik! Valamiért egyébként szakállasnak képzeltem a férjed…. Jaj biztos azért mert írtad szereti Borisz a szakállakat! :) (És testesebbnek is)
Csürci először is gratulálok az újabb fogacskához! Nagyon szép vagy az esküvős képeken, a bringásak a legjobbak! (Az is ahol Lina van a kosárban!:-))) Csak nem látszik vagy ilyen kis pocakod volt?
Titkos esküvő nem rossz, csak sokszor sértődést szül ugyebár. Mi nem vagyunk összeházasodva. Roli 1x kérdezte hozzámegyek-e, azt mondtam nem na azóta nem kérdezte és tudom nem is fogja. Ha esetleg férjhez kívánkoznék nekem kellene megkérnem őt. Ő már csak ilyen. Én borzasztó rosszul viselem az esküvőket, még másétól is rosszul vagyok, nemhogy a sajátomtól. Na jó olyat lehet el tudnék viselni, mint Momoskáé. Orsi nekem az a kb 40 fő már nagy tömegnyomornak számít ill. hatalmas esküvőnek. Nálunk soha nem lehetne ilyen titkos esküvőt összehozni, mert a sértődés miatt tuti nagy balhé lenne! Örültem is amikor úgy volt, hogy bevezetik ezt az élettársi viszony legalizálását erre nem szavazták meg! Puff neki!

Az is biztos, hogy a nőiességet nem lehet örökölni. Nálunk is anyám 100x nőiesebb, mint én, pedig ő sem festette magát soha. Igaz én sokszor kihúzom a szemem, de semmi más és praktikákat sem tudok. Ebben abszolút növelem Momoska táborát! :)

Na nagyon jó, most telefonáltak, hogy Roli elhagyta az összes iratát + bankkártya. Még jó hogy olyan találta meg aki értesített minket és rádásul Őrbottyáni, tehát nincs olyan messze. Megyek hívom a szétszórt kedvesem.

KépKép
kora
 
 


mar taborom van. ez tuti:-)))

hat a testesseg all legtavolabb a kedvesemtol (konkretan 5 kg-al vagyok tobb nala:-))...na meg a szakall is (az nekem sincs), nem az a szorosfajta. bar en nem is szeretem a szoros pasikat, kis borosta azert johet. bar apukam - miota nyugdijba ment - az en otletemre szakallat novesztett (anyukam egy ideig valni akart emiatt:-)), de neki jol all, mert mar tiszta feher szinte a haja, szakalla meg olyan makos. borisz imadja is nagyon, de nala se lehet tudni, miert a tesztoszteron-bajnok pasikhoz vonzodik...tulkeppen a lanyunknak is, fiunknak is a no ill. ferfikepe tokeletesen a mi ellentetunk. hm. elgondolkodtato:-)
anyukam nalunk is sminkelos, meg szoknyas, de azert nem mondanam extra noiesnek, lelkeben meg inkabb az apukam az, talan azert vonzodtam mindig a noiesebb lelkuletu pasikhoz.

hat en anyosektol jobban elviselek egy kis sertodos balhet, mint egy egesz ejszakat komplett rokonsaggal:-))

de kora, biztos vagy benn, hogy csurcinek ujabb foga nott??? bar nekem most megint no a bolcsesseg fogam (csak ketto van kinn), majd szolok, ha megvan, mar a gratulaciok vegett:-)

Kép
Kép
momoska
 
 


ja csurci,
egy tobbszor feltett kerdesedre vegre valaszolva (remelem, nem zugolvas mostanaban a kedvesem!!!), az ajandek:
http://www.fotokonyv.hu/fotobuch_573.php

16...azaz inkabb 19 ev kepekben.

anyosek es anyamek meg ilyent kaptak karira az unokakrol...teljesen odavoltak. http://www.fotokonyv.hu/fotobuch_571.php#

Kép
Kép
momoska
 
 


Kora, hú de mázlitok volt. és megvan mindne irata, meg pénz? rendes volt aki szólt.
És ha szabad kíváncsiskodnom miért mondtál nemet párodnak?? :oops:

Momos, ez nagyon jó ajándék lesz, az biztos. én is néztem ilyet karácsonyra, de végül nem csináltattunk. ez a rossmannos? én ott láttam hasonlót.
mikor lesz a nagy nap? kedvesed szülinapja? lesz torta is, meg nagy buli? :lol:
snooopy
 
 


na, akkor az esküvőm képei: apukám az a szakállas ember :lol: gondolom szabit megismeritek.
Kép
Kép Kép
snooopy
 
 


Sziasztok!

Lina!
Nagyon boldog 1. születésnapot!!!


Nekem ez a kávé-dolog eszembe se jutott, talán azért, mert mi sem kávézunk. Úgy tudom 1 éves kortól adható (cikória, maláta), de szerintem én még hanyagolom egy darabig.

Olyan jó képeket raktok fel!
Csürci!
Olyan romantikus az őszi avaros kép és a biciklis nagyon eredeti. :)

Momoska!
Én is fényképalbumot csináltam a férjemnek a 10 éves évfordulónkra. :wink:
Sminkelés terén én is gyarapítom a táborod ( :lol: ), mert talán 3 alkalommal voltam úgy rendesen kismikelve, akkor is kozmetikus által esküvőkre.

Orsi!
Olyan természetes vagy az esküvői képen, jó áll Neked a hosszú haj.

Esküvő kérdésben én mindig is vágytam a fehér ruhára, lagzira. Keresek majd képet és rakok fel én is, ha már így belejöttünk. :wink:

Had írjak le egy romantikus sztorit, ami a mi kapcsolatunk kezdete "hivatalosan"
Március 8- nőnap: a Feri ott volt nálunk aznap (már 2 hónapja ismertük akkor egymást, de csak mint "barátok") és én leszoktam kísérni a lépcsőházba, az ajtóig. Ott a szokásos puszi az arca helyett egy csókot adott. :oops: :wink: Mikor feleszméltem megkérdeztem, hogy "ezt miért kaptam?" , a válasz: "mert szeretlek" Hát én olyan boldog voltam! :D
Ne haragudjatok, hogy ilyennel untatlak Titeket, de erre olyan jó visszaemlékezni.

Kép
Kép
tina82
 
 


Akkor a képek

Kép

Kép

Kép

Még másnap visszavettük ruháinkat és elmentünk fotózni, ezek akkor készültek

Kép

Kép

Na ennyi elég is lesz 8)

Kép
Kép
tina82
 
 


Jaaaj de jó,h mindenki tett fel esküvős képet!! :lol: még Edina hiányzik...!
Csürci, mindjárt megkeresem a gyöngyös kocka linkjét. :D Lina de drága volt! és milyen kis pufika :D milyen súllyal született?Egyébként igen, az uolyan rózsa és a ruhácskája is uabból az anyagból volt,mint az enyém. Férjem (milyen fura így leírni, még nem igazán szoktam meg...de tényleg :oops: 8) :lol: ) nagynénje varrta a ruháinkat. Igazából kis hangulatos kertipartit szerettünk volna a barátainkkal és a szűk családdal (gábor első ötlete az volt, h csak a barátainkkal... :lol: ), aztán már külföldi rokonok is mondták,h a mi esküvőnkre hazajönnének, de ha őket hívjuk,akkor a másik rokont is hívni kell...és ez így kerekedett 70 főre :shock:
Azért is mentünk előre fotózkodni egy barátunkkal, mert Gábort beöltöztetni esküvő után már nem lehetett volna!igy is örültem,h ezt végigcsinálta. de nagyon jó lett végül, karaokeztunk fél éjszaka :lol:
Momoska szoknyát rám sem lehetett adni egészen felnőtt koromig, vagyis (azt én kb.26 évtől számítom :wink: ) amikor kinőttem az alteros korszakomból.. :lol: most viszont szeretem hordani. :roll:
Ja, egyébként a családi sértődés nálunk is megy, mindkét részről...néha már unom, h mindenkinek meg kell felelni. Anyu egyébként nem igazán szól bele dolgokba, csak a fején látom, ha nem tetszik neki valami, inkább anyósom ad tanácsokat...(amiket ált. nem fogadok meg :roll: ) néha olyan idegesítő,hogy szinte már dacból sem... :oops:

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


jóreggelt,

ma ilyen korán, mivel kolos fél 6kor kelt. brrr :evil: 7ig ott forgolódott mellettünk majd egyszer csak bealudt, meg párom is...én meg már éhes voltam, felkeltem reggelizni, meg beraktam mosást, új képeket töltöttem fel az albumba...
most meg várom mikor kelnek fel, olyan édesek a nagy ágyban ketten. mindjárt dobok képet.
csak az lesz a baj, ezzel a ngy alvással, h nem fog elaludni ebéd után hamar, mi baráti összejövetelre megyünk délután, ahol sok hasonló korabeli gyerek lesz.

Csürci, mikor is volt az esküvőtök? tudom mondtad, csak lusta vagok visszakeresni. :roll:
tetszenek a képek, tök jó ruhád volt. olyan egyszerű, nem csicsás...mégis mutatós.
ja, és olyan romantikus a történet, mint egy richard gere-es filmben. :lol: :lol:

nálunk nem volt semmi ilyen, párom nem az a romantikus alkat, se virág, se csoki, egy szép képeslap... nála kimeríti a romantikát az, ha epret hoz nekem a tescoból télvíz idején. :lol: nem panaszkodom, mert nem ezért mentem hozzá.
snooopy
 
 


ja, Timi, elárulod hány éves vagy...mert 20nál többnek nem nézel ki, és mivel azt írtad h szoknyát 26 éves korodtól hordasz, már kíváncsi lettem. :)
nekem mindenki azt mondja fiatalabbnak nézek mint amennyi vagyok, pedig most leszk nyáron 27.
snooopy
 
 


Úgy látszik mindenki férjnél van rajtam kívül.... :wink:
Azért mondtam nemet, mert tudom, hogy nem lehetne egyszerű, mini esküvő, én meg másmilyet nem bírnék ki. Amikor kérdezte én egyébként sem éreztem érettnek a kapcsolatunkat hozzá (nem vagyok egy -hogy is mondjam- durrbeleaközepébe típus). Összeköltözést is ő már fél év után mondta. Na ezen úgy összevesztünk, hogy 1 álló napig nem beszéltünk egymással 8) , szerencsére azóta sem volt ilyen. Többet azt sem mondta, nekem kellett felhozni, de így volt a gyerekkel is. Ő vhogy mindig sokkal előbb látta, hogy mennyire biztos lábakon áll a kapcsolatunk. :oops: :)

Orsi tök jó a ruhád, Tina neked aztán olyan igazi menyasszonyos! Tényleg igaz, minden menyasszony szép!

Tina aranyos kis történet! Mi is Rolival már évek óta haverok voltunk, egy társaságba jártunk (főleg kocsmázni 8) ). Én sem vettem észre, hogy akar vmit, pedig rajtam kívül mindenki tisztában volt vele... :roll: :wink: Tina te hogy vagy vele? Én örülök, hogy egy barátom lett a párom, minden egyszerűbb volt és jobban megértjük egymást.

Momoska ez az album is olyan jó ötlet!! Mi van Alízzal, jobban van? Borisz nem kapta el? Mikor lesz a férjed bulija?

Timi, a dacból nekem is ismerős. Rajtam is olykor urrá lesz... :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kora 2009.01.31 10:28-kor.

KépKép
kora
 
 


Ja! És addig örüljetek, amíg fiatalabbnak néztek ki a korotoknál!!!! :)

KépKép
kora
 
 


Sziasztok
olyan szép idő volt ma, hatalmasat sétáltunk a ligetben :D
Orsi, 32 vagyok, már nem mai csirke... 8) és tényleg nekem is ált. azt mondják, kb.25-nek ha kinézek...én örülök, majd 50 éves koromban is remélem így lesz!
Gábor sem egy romantika király! mondjuk aranyos volt, ahogy megkérte a kezem: hazajött munkából és Esztivel a karján bejött hozzám a szobába, majd egy nagyon szépen becsomagolt gyűrűsdobozt nyújtott, megkérdezte,h leszek-e a felesége. Azt mondta, Eszti már régóta tudott a dologról, de tartotta a száját :lol: hát így volt, semmi eljegyzés vagy ilyesmi...de hogy őszinte legyek, azt nem is bánom.
Kora, lehet, h majd később,mikor már meglesz minden gyereketek összeházasodhattok csak úgy, kettecskén.. :) :wink: de házassági papír nélkül is lehet boldogan élni! idáig mi is ezt tettük és tulképp semmi sem változott (illetve a csal.állapot rubrika+a nevem,amit még mindig nem szoktam meg) 8)

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Megvolt a szülinapi buli, Lina is kidőlt, bár délután is később aludt el mint szokott (biztos érezte, hogy valami készül), és most is csak fél 6-kor tettem le, majd nem hagyom nagyon sokáig aludni. Tortából volt 3 is mert párom kapott egyet a tesójától is, én meg ugye csináltam neki is, meg Linának is. Gondoltam, hogy nem nagyon fogja értékelni, merthogy nem áll a helyzet magaslatán a kajákkal, de legalább az illúzió megvolt, hogy kapott tortát. (Anyatejből sűrű tejbegríz, őszibarackkal édesítve – nem annyira rossz mint ahogy gondoljátok, sőt, fincsi) Majd teszek fel képeket is.
Orsi, az esküvői hajamat szívesen viselném én is máskor is (beleértve a frufrut, nekem is nagyon tetszik ez a fajta), de az én hajam nagyjából alkalmatlan mindenre. Persze ha 2-3 naponta beülnék a fodrászhoz, akkor biztos mindig ki lehetne valamit hozni belőle…2007. október 13. volt a nagy nap.
Kora, Tina, köszi a dícséretet, nagyon kedves. Tulképp a 6. hónapon túl voltam az esküvőnkön, nem volt nagyon nagy pocim, csak a végére nőtt meg igazán, de a ruha nagyon előnyös szabású volt, sokan mondták, hogy nem is látszott, hogy terhes voltam. (mennyire nem jó szó ez a „terhes”, na mindegy) Kora, miért nem mentek anyakönyvezetőhöz csak a szülőkkel és a tanúkkal? Olyat szoktak csinálni. (Ezt remélem nem érted olyan kioktatás félének, csak úgy eszembe jutott.)
Tina, Orsi, nagyon szépek vagytok a épeken! De tényleg, azt most nem azért írom, hogy írjak valamit. Tina, rólad szerintem még nem is láttam képet. Hogy maradt meg a hajad ilyen szépen másnapra is? Orsi, nagyon romantikus-elegáns a ruhád és a hajad, nagyon tetszik. Ja, még egy bók Tinának, az első képetek nagyon tetszik!
Timi, Lina 3750-el született, és érdekes, de én szeretem, hogy még mindig ilyen husi, mert nagyon sokat kúszik-mászik, guggol majd feláll, meg most már gyalogol is.
Óóóó, Orsi de fiatal vagy még! :D De tényleg nem is nézel ki annyinak. Tina is még bőven 30 alatt van szerintem.

Kép

Kép
csürci
 
 


http://www.simbatoys.de/en/brands__prod ... ArtNr=2235

Csürci, na remélem sikerült jól idemásolnom a linket, szóval ilyen játékunk van, a Metro áruházban vettük, kb5-6 e ft.volt

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


na, ez volt reggelt, így aludt az én két kis pasim: :lol:
Kép
snooopy
 
 


Sziasztok!

Timi!
Ismerős ez a „ha őt meghívjuk, akkor őt is meg kéne hívni” dolog.
„Eszti már régóta tudott a dologról, de tartotta a száját” ez olyan aranyos. :)

Orsi!
Én is 27 leszek idén (áprilisban)
2 pasi az ágyadban :) :wink:

Kora!
Köszi a dícséretet!
Mi igazából csak 2 hónapja ismertük akkor egymást. Mikor megismerkedtünk, akkor találkozgattunk, randiztunk, de akkor nem gondoltunk komolyabb kapcsolatra. 1 hét után azt mondtuk legyünk inkább barátok. Aztán félévkor megvágtak engem matekból és a sógornőm (aki akkor az osztálytársam volt középiskolában) felvetette, hogy a Feri korrepetálhatna, mert Ő jó matekból. Így kezdünk el megint gyakrabban (napi szinten) találkozni. A többit már tudjátok.

Csürci!
Várjuk a képeket a szülinapról. :) A lényeg, hogy fincsi lett a torta!
Köszi a dicséretet. A hajamat nagyon jól összerakta a fodrász. Előre terveztük, hogy elmegyünk másnap, így javarészt hason aludtam, hátul egy picikét jött csak szét.
Az esküvőnkön 23 voltam.

Momoska!
Hogy vagytok?

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
tina82
 
 


hát Timi, megdöbbentettél. Tényleg nem nézel ki 32nek, talán 25nek, és akkor is sokat mondtam. ez tényleg jó lesz ha majd öregek leszünk, megyünk az unokánkkal sétálni és nem is gondolják h az unokánk :lol:

Tina, én júni 11.

Momska, Aliz hogy van, és Borsó nem kapta el, remélem?

Csürci, köszi szépen. :oops:
igen, kéne egy külön bejáratú fodrász aki mindne reggel emberivé varázsolja a fejünket. :lol: én azt utálom, h aznap jó amikor megmosom, de úgy elalszom, h nem lehet vele kezdeni semmit. ezért is szeretem a hosszút, mert azt legalább vlhogy fel lehet kötni.
snooopy
 
 


kicsit kezdem megirigyelni a romantikus, szepruhas eskuvot:-)) de csak kicsit! megneznem magam ilyen szepre megcsinalva, hosszu ruhaban, de csak ugy virtualisan:-)

timi,nalam genetikai lehet a szoknyanemszeretet, mert mar 3 evesen sem lehetett ram adni, pedg nekem is volt alteros korszakom, most meg alterosnak sem lennek jo, mert a dark gothic-os csajokon olyan szoknya/ruhakoltemenyek vannak...:-). bar az emo-sok asszem nadragosok.:-)
bar mikor aliz megszuletett, akkor jopar evre feltoltodhettem tole noi hormonokkal, mert hirtelen ruhatarat valtottam, na nem szoknyara, de noiesebb sportos cuccokra, s elenkebb szinekre, aztan ez elmult 3-4 ev alatt:-)

egyekent nalunk is baratsag volt 3 evig elotte, s - koraval egyetertve - teljesen jonak tartom, ismertem mar az osszes dilijet, mert utaztunk is sokat egyutt, aludt is nalunk (kollegiumban, szuleimnel) meg baratkent. csak azt nem tudtm, apakent milyen lesz, igazan csak azota vannak koztunk konfliktusok, de az nem gaz a tobbi dilijehez kepest, aminek tudtaban belementem a kapcsolatba...na az enyemekrol nem is beszelve. :roll:

engem is mindig fiatalabbnak neztek, most mar a suliban nem gond, mert hozzaoregedtem a tanarszerephez, mar nem neznek furan, ha belepek egy uj osztalyba (kedvesemre meg igen, de o nagyobbak koze lep be, meg ot amugy is fiatalabbnak nezik nalam, volt hogy vki azt hitte - mar 10 eve volt -, hogy a tanitvanyom, fiatalabb is, de csak 40 nappal). ja februar 26.-an lesz a szulinapja. a napjan mindig csak csaladosan unneplunk mindenkit, aztan majd kozosen a baratainkkal, akik marciusiak!

csaladom kidolt. aliz csut este produkalta a 40 fokos lazat, masnap mar semmi, csak gyenge volt, sapadt kohogos, estere viszont az apja torka durrant be, most faj a torka, razza a hideg, de nem lazas, es kohognek ezerrel, borisz is kohog 2 napja elegge, bar meg mas tunet nincs. nem influenzanak gondolom, inkabb valami torokvirus. tegnap itthon is hagytam oket betegeskedni egy fel napra, elugrottam barataimmal a filmszemlere, azaz ok ott vannak 4 napig, fel napot kaptam en is a csaladtol. kedvesem meg ma megy, de o csak ejjel. nagy szerelmunk a film!

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok!

Két napja nem voltam net közelébe, be sem kapcsolatam a gépet, ma anyuéknál voltunk. Most olvastam vissza gyorsam már amennyire lehetett, jó sokat írtatok, és milyen nosztalgikus hangulatban voltattok!

Húha micsoda esküvői képek! És mindenféle esküvő, titkos, kicsi és még kisebb, közepes, már csak egy nagy esküvő hiányzik a sorból. Bár a70 fő az már nem is olyan kicsi. Midenki nagyon szép a képeken, az külön nagyon tetszik, ahol Timi van Esztivel. És a ruhátok! Hogy ilyen egyforma! Bocs hogy a többieket nem részletezem, tényleg mindenki nagyon szupi a képeken.

Majd én is teszek fel, de ahhoz elő kell kotornom a CD-t. Nekünk 2005-ben volt, és én szerettem volna az esküvőt, persze mi sem akartunk nagyot csak a „szűk” család, aztán lettünk kb. 50-en, de ebben csak egy baráti házaspár volt a két tanun kívül. Nem terveztem nagy felhajtást, mennyasszonytáncot meg ilyeneket, de aztán mégis volt, a vendégek kikövetelték, de nem bántam meg. Jót mulattunk táncoltunk, jó volt, jól éreztük magunkat. De még így is lett sértődés barátok részéről, sajnos voltak olyanok, akiket el is vesztettünk emiatt, Tibi barátai közül, de volt akt azóta már „visszakaptunk” félig-meddig.

És ha már a megismerkedés is szóba került, mi a neten találtuk meg egymást, és lám mi sült ki belőle....

Momoska, a te esküvőd meg a másik véglet akkor. Tényleg, hogy vagytok?

Ami meg a nőiességet illeti, én is inkább fiús alkat vagyok, de nem annyira mint momoska. Nagyon sokáig 20-as éveim elejéig én sem nagyon hordtam szoknyát, vagyik inkább rövid szoknyát nem, aztán szép lassan jöttek a nőiesebb ruhák, szoknyák stb.

Kora, nagy szerencsétek hogy a párodnak meglettek a papírjai, na meg hogy még a pénz is…..

Tina,
Nem untattál a történeteddel, néha olyan jó visszaemlékezni az ilyen szép, romantikus pillanatokra. Mi a szülést szoktuk többször fölidézni, Tibiben ez mély nyomot hagyott, ő teljesen a hatása alá került.

Ja és az évek...., azok mennek és milyen gyorsan! Én nyáron leszek 35, nem 25 de szerencsére engem is fiatalabbnak néznek, nem is érzem magam mondjuk ennyinek, későn érő típus vagyok.

na most már mennem kell...

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok!

Igen, igen mázlink volt Roli cuccaival. Akartunk jutalmat adni, de azt sem fogadták el. :) Semmihez nem nyúltak, rendesek voltak!!

Úgy tűnik mindenkit fiatalabbnak néznek a koránál! :) Sajnos tényleg repülnek, én is idén töltöm a 33at. :( Húúú, ebbe most gondoltam bele. Milyen rosszul hangzik! :? :(

Momoska az én páromnak is február 26.án lesz a szülinapja!!!! A nagy különbség, hogy nem tudom mit adjak neki... van már sajtkrémtorta receptem (imádja), azt biztos csinálok, de mellé....????

Jól kidőlt akkor nálatok a család Momoska! Te még jól vagy? Azért kár, hogy nem tudtatok együtt menni a filmszemlére, nem? Gondolom azért jól érezted magad.

Tetszik a a kép Orsi a pasijaidról! :) Nekünk is van ilyen! Igaz normál fotón. Ha nem haragszotok helyette egy szemkinyomós. Nem látszik rajta senki én mégis szeretem. :wink:
Kép
Most röhögtek egy fél órát a szobánkban.

Edina az azért durva, hogy eltüntek barátok...!

KépKép
kora
 
 


hat en meg birom, bar gondolom csak addig, amig mindenki fel nem gyogyul, akkor majd kidolok en. borisz is belazasodott delutanra, bar fura, mert melegnek tunt, de nem annyira, mint amennyi laza volt, igazabol csak a felarbocra engedett szemei voltak gyanusak, meg hogy tobbet ivott, kulonben tett-vett-ment.

a szemkinyomas nalunk is nagy divat:-)
joakep!
persze jo volt szemlezni (a kedvesem most ment, kicsit szomoruan. mert a baratja, akivel ment volna, lemondta, mikor megtudta, hogy fertozhet! fura. a gyerekeimet meg csak csak vedem ilyenektol, de magamat annyira nem szoktam, ha mar le van dumalva. dehat masok vagyunk).

kora,
sejtettem, h. a kedvesed is halak. mar csak a kistakarobol is:-) majd mulatunk egyutt:-) hol lesz a buli? megyunk:-) sajttortat en is birom. en nem vallalkozom sutesre, nem egy edessegfalo, de az eszterhazi torta bejon neki, max.. meg az ikeas sved mandulatorta. egyik lesz!!

hat a kicsi-titkos eskuvo elonye, h. a baratok legalabb nem sertodnek meg, mert senkit sem hivtunk meg, sot mindenki csak akkor tudta meg, h. osszehazasodtunk, mikor rakerdeztek, de az se volt egyszeru, mert nem szeretem az aranyat, ezert ezustgyurut valasztottam, ami vagy feltunt vagy nem, ugyanis elotte en nagyon sok ezustot (foleg gyurut hordtam magamon, de amikor alizzal ki voltam irva mutetre (mehen kivuli gyanuja miatt), akkor kertek, hogy vegyek le minden ekszert magamrol, s azota nem raktam vissza semmit (volt 8 gyurum, 4 nyaklanc es jonehany karkoto es egy fulbevalo), csak a jeggyurumet 3 honappal kesobb, s ez vagy feltunt, vagy nem...van akinek csak 1 ev mulva:-)

ja en nemtom, h. engem mostanaban fiatalbbnak neznek-e a koromnal, mostanaban nem mondjak ugyanis, ugyhogy valszeg nem:-). de kb. olyan 4-5 evvel ezelottig igy volt, aztan hirtelen megorgedtem.:-)) egyebkent nekem fogalmam sincs, mit jelent az, hogy fiatalabbnak erzem magam a koromnal. jol elvagyok napokat, akar osszezarva egy osztkirandulason a 16-17 evesekkel, a 15 eves unokahugomnak igazi bizalmasa, mert - allitolag - mas nem erti meg, max. a baratnoi, a legjobb baratnom ugyan timivel egyidos, de egy masik nagyon jo baratnom meg nalam is 7 evvel idosebb, ugyhogy nem kor...inkabb mentalitas fuggvenye, az meg korfuggetlen:-) ezert en sosem ereztem magam fiatalabbnak a koromnal, hanem mindig ugy ereztem, h. van bennem egy allando resz miota az eszemet tudom(kicsit lazado, kicsit szabadabbelvu, kicsit lazab, nnagyon emancipaltb mindamelle baromi felelossegteljes es kotelessegtudo es allandosagszereto), es ez nem valtozik, de minden koromban mashogy eltem, s masok voltak a fontos dolgok, sosem sirtam vissza az elozo eletemet, meg ha akkor szabadabb is voltam bizonyos ertelemben, tobb barattal, tobb porgessel, mar nem hianyzik, de jo emlekeim vannak onnan is:-)

na lassan belemegyek a pszichoanalizisbe:-) kicsit elmelyulos lettem igy itthonulve elcsendesult, lazas kolykokkel (bar - szerencsere - aliz nem az mar:-)).

a vegen meg azt is elarulom, h. szerelmes voltam kabir bedibe (fel a kezekkel, ki ismeri!!), s minden este lefekves elott adtam neki puszit, marmint az ifjusagi magazinbol kivagott poszternek, de ez az almom egyszer csak kipukkant, mint egy buborek, mert megismertem a kedvesemet, s o elarulta, h. az IM-nek azt a szamat az apukaja szerkesztette, s tevedesbol egy olasz operaenekes kepet tette be kabir bedi helyett.:-(

tenyleg s kik vagytok ti?

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok,

drága magzatom két napja megtagad midenfajta kaját a szervezetétől...fogalmam sincs miért. ha beültetem az etetőszékbe, már mászna ki, szorítja össze a szját, h még véletlenül sem tudjak egy kanál ennit beletenni. ha ez vlmiért mégis sikerülne nekem, azonnal tolja is ki a nyelvével, még a kedvenc milánói tésztát is, amit anya csinált.
gyümölcsteán él, de ebből iszonyat mennyiségeket megiszik, meg néha egy kis ivójoghurt, esetleg abonett. persze a ropit enné, el is kellett dugnom a dobozt, mert ha meglátta mutogatott felé, h az kell és sírt ha nem kapta meg.
tegnap délután 4kor sikerült a konyhakövön ülve 10 kanál zöldborsólevest beletumálni, aztán este pár szelet sajt, kenyérvég és 3 gerezd narancs.
szóval kicsit aggódom, meg fura ez nekem, mivel Kolos világ életében imádott enni...de gondolom ezt nem kell mondanom azok után amit Momoskánál művelt :)

Ja, megismerkedés. Edina, én internet, nlcafe-n ismertem meg Szabit. :) Ő volt a 2. akivel találkoztam és két hét után már jártunk, majd kicsit több mint 1 évre rá összeköltöztünk és jött kolos. Azonnal egy hullámhosszon voltunk, egyre járt az agyunk, hihetetlen volt. Előtte volt kisebb megszakításokkal egy 4 éves kapcsolatom, ami jó volt...de vlhgy nem volt az nagy szerelem mint Szabival. Én léptem végül ki, de totál el voltam keseredve, h hogy fogok magamnak pasit találni, mivel sosem voltam az a angy bulizót, ivós, dumcsizós, kocsmákba járós... így jött az ötlet a net. alig voltam fenn pár hetet, máris megtaláltam az igazit. :lol:

Borisznak jobbulást, menjen le az a láz!! Aliz már nem lázas, köhög?
Milyen filmeket láttatok?
Kabír Bedi, megvan! tudom ki az, de szerintem ronda. :lol:

Kora, szemkinyomás, ismerős, még a fülbe nyúlkálás, fültépés, és a köldökmarkolászás is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára snooopy 2009.02.02 09:13-kor.
snooopy
 
 


Sziasztok!
Jó sokat írtatok - szerencsére, mert nagyon szeretem olvasni :).

Most én is wordbe írok, mert képtelenség annyit visszagörgetni.

Timi, nagyon jó az ágyneműtartós kép, Eszti jó kis huncut képet vág :)
A szülinapos is nagyon vidám. Látszik, hogy nagyon jó kedélyű kislány.
Az esküvős képek pedig külön gyönyörűség :). Nagyon szépek vagytok az egyforma ruhákban.
Gratula Esztinek a fogacskákhoz.
Édesanyám mondta, hogy nekem is egyéves korom után jöttek ki a fogaim.


Orsi, mi az a puffancs, amit Momoskánál is ettetek, és Kolosnak ízlik?
Pestet nagyon szerettem, amíg ott éltünk, főleg gyerek nélkül. 13 évig laktam ott. Most viszont jó, hogy csend van körülöttem és nyugalom. Mivel én nem vagyok olyan pörgős, jobb itt vidéken. Gyöngyösön még nem jártam, csak átutazóban, tehát nem ismerem. De gondolom ugyanolyan, mint bármelyik kisváros. Üzletek szempontjából viszont Dabas nagyon jól el van látva, van itt minden.
Régebben nekem is volt ilyen, hogyha akartam sütni valamit, akkor biztosan le kellett menni valamiért, de mostanában valahogy mindig van itthon minden. Nem is tudom, ez hogy alakult.
Habár Pesten sem volt jobb a helyzet boltügyben, amíg ott laktunk, mert mi a Hunyadi János utcában laktunk a vár alatt és ott csak egy kis üzlet volt, mindenért a Batthyány téri csarnokba kellett menni, ami azért nem volt olyan közel.

Ezt a gabona/ vagy cikóriakávét én is ismerem, csak nevében kávé, de semmi köze a koffeinhez, ha ízlik Kolosnak ihatja, Gerinek nem ízlett, mondjuk nekem sem.

Momoska, hogy vagytok egészségileg? Gondolom Aliz javulófélben, Borisz? És Te?
Ugye neked kék szemed van? Azért szerettél volna kék szemű gyereket? Mi is gondoltunk rá, hogy esetleg Ancsi kék szemű lesz, mert anyósomnak gyönyörű tengerkék szeme volt és még a nagyapám is kék szemű volt, de úgy látszik, erősebb volt a barna gén.
Anyósod szerint mi az, amiben elrontod Boriszt?
A Lilly babás számot Ancsi is meghallgatta, érdeklődéssel szemlélte 

Edina, azt hiszem, ha Ancsi nem szopizna, akkor nekem is nagyon nehéz lenne őt visszaaltatnom, ha éjjel fölébred. Kipróbáltam, de míg szopival 2-3 perc alatt alszik, ha simogatom, egyre hangosabban méltatlankodik. 
Múltkor főztem mézes-mustáros csirkét rizzsel. Mértékkel ugyan, de ette.
Tetszenek a képek nagyon, a szellem-Lilis nagyon aranyos, meg még az tetszik nekem, amikor a térdeden ül az épület előtt. 

Kora, még nincs diszkós kép, nem fotóztam még le őket, pedig tudom, hogy kellene.
Akkor Levi most húzott bele a hízásba, Ancsi szerencsére már csak félkilót hízott az elmúlt két hónapban.

Csürci, hála Istennek, hogy meglettek édesanyád papírjai, az a legfontosabb. Mivel már régebb óta nem írtam, ezért most kívánok így utólag Linának nagyon boldog első szülinapot!!!![b]

Szerintem ezt most elküldöm, aztán majd jövök még. Sziasztok!!!!

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


sziasztok!

Tegnap még írni akartam, hogy megvolt az első szánkózás anyuéknál. Nálunk nem volt egy csepp hó sem, de ott....!!!!
Kép

Ja és ígértem képet az esküvőről. Amit szerettem volna az csak pípíron van, de rossz a scannelem....

Kép
Kép ez volt a menyecskeruhám...

most csak enyim, mennem kell....

KépKép
domidina
 
 


sztem a neten ismerkedes neha tutibb, mint a face to face, ahol a kulsosegek elnyomjak a fontos dolgokat (most olvastam aliznak a kisherceget, azert jutnak ilyen elmes dolgok az eszembe). nekem is vannak barataim netrol, sot..., de abbol is baratsag lett, szerencsere, s mar az is 10 eve tart!

edina,
nagyon szepek vagytok ti is igy unnepiben, a menyecske-ruha meg kifejezetten tetszik, s hogy te mennyire hasonlitassz egy baratnomre (csak fiatalabb kivetelben:-)).
az a lilis-kep nagyon jol lett elkapva...poszternek valo!

orsi,
borisz - bar o nem egy nagy evos - ketszer volt ilyen extrem modon visszautasito az etelekkel. egyszer 8hosa, amikor kijottek a fogai, akkor 1 hetig natur joghurton elt, pedig mas tunete nem volt, aztan egyszer kesobb, azt nem tudtam, mire velni, 2-3 napig tartott, de utana elkezdett kohogni, ugyhogy valszeg fajt a torka, pedig akkor se volt nyugos.

evi,
nekem van kek szemem, anyukamtol kaptam, a fekete hajamat meg apukamtol, s mivel nalunk a batyam is kek szemu lett (pedig apukamnak szinte fekete a szeme), ezert azt hittem eros ez a gen! de nem!
anyosom szerint nem rontottam meg el boriszt, csak alizt, de ot mindenben. szte a legfobb baj az volt, hogy allandoan vele foglalkoztunk, ezert igenyel a mai napig extra kituntetett figyelmet, es nem tanitottuk meg neki, h. a a (nagy)szuloket tisztelni kell, ami azt jelenti, hogy jokislanykent ulni, ha veluk van, s hogy az idosebbnek mindig igaza van, azaz tul nagy szabadsagot adtunk neki stb. stb. allandoan gyanakodva nezik, s ettol aliz - onbeteljesito profecia - ingerultebb is veluk, ugy tunik mar nem tudjak igazan szeretni. boriszert viszont rajonganak, mert meg nem szol vissza, sot vigyorog.
aliz meg kohog, ritkabban, de akkor csunyan, borisz is, ejjel is, nem tunik lazasnak most, de talan kicsit elkezdett folyni az orra.

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok!

Momoska tényleg jól belelendültél!:-) S kik vagyunk mi? úgy gondolom lealább annyiban különbözünk, mint hasonlítunk. Pl én is úgynevezett alteros voltam, szoknya rajtam is kb ovis koromban volt utoljára. Imádtam, hogy tizenévesen mehettem bárhova (és hálás is vagyok érte a szüleimnek) ahova csak akartam. Így rengeteg koncira eljutottam, házibuliról nem is beszélve. (Tényleg, már miért nincsenek jó házibulik????) Már az első szigeten is ott voltam, ami a mostaniakhoz képes ég és föld… :( Szóval volt bennem lázadás és különcség bőven, s bár sokat változtam ez azért - úgy gondolom nem – nem veszik ki teljesen. Mára tényleg sokat változtam, míg akkor max 5 percig tartott összebarátkozni vkivel, addig mára kis távolságtartás kialakult bennem. Ahhoz képest, hogy annakidején azt latolgattuk a legjobb barátnőmmel mekkora alkoholisták leszünk most alig iszom alkoholt. Nagyon sokmindent kipróbáltam, semmit nem bántam meg, de elmúlt, maradtak a szép emlékek.:-) Én is érzem magamban a kötelességtudatot és az állandóság szeretetét.
A korral én meg úgy vagyok, hogy egyáltalán nem gondolok rá, viszont amikor eszembe jut megdöbbent… hiába nem vagyok már mai csirke. Bár 28 évesen még személyit kértek amikor cigit akartam venni (akkor még bagóztam), nekem sem mondták már egy ideje, hogy fiatalabbnak nézek ki. :?

Orsi, Levi is nehezebben eszik mostanság, de ő azért mert egész nap nasizott, rendes kaja meg már persze nem kellett neki. Úgyhogy most nasileszoktatáson 8) van, így jobban eszik. Ha igazán éhes lesz biztosan fog enni!

Azok után, amit én a munkatársaimtól hallottam az internetes ismerkedésről nagyon fura nekem, hogy két pár is így talált itt egymásra! Jó tudni, hogy van ilyen is!

Edina szép volt a te ruhád is!!! A menyecske ruci is olyan kis elegáns!
Húú, hol lakik anyukád ahol ekkora hó van???? Látszik Lili csudára élvezi!!!:-)))

Évi jó, hogy írtál te is! Jól vannak a gyerekek?
Mivel nem tudom mit akartam még írni, lépek!:-)

KépKép
kora
 
 


kora,
tok jo, h. te rakaptal, erre a kivagyok en storyra :) tobbiek?
en is voltam az elso szigeten, aztan meg a kovetkezo 9 dbon(azota viszont nem vagyom, de a kulturhzban mindig megnezem a kozvetitest, ennyiben tutira valtoztam), de kinnaludni csak egyszer probaltam, aztan rajottem, en ennel kenyelmesebb vagyok, pedig aludtunk a kulfoldi utjainkon sokat szabadban, vadon, de ott vlagos csend volt.

ja orsi,
kabirbedi csunya, plane az olasz operaenekes, de sandokan egy hos :lol: :lol: . bar, ha a kulsosegek szamitanak, akkor szineszben igazan csak a lucy liu tecccik (hat igen, ilyen szempontbol is liberalis vagyok :P )

Kép
Kép
momoska
 
 


Momoska, vettem ám lapot a "ki vagyok" témába, csak annyira lakásnézés lázban égek, hogy reggel óta alig várom h kolos elaludjon végre, az ingatlan.com-ot nézem, és megtaláltam az álomkonyhámat. :lol:
én mindenhol először a konyhát nézem meg, meg ami most van az egy kis lyuk...anyáéké az etalon...szóval van elvárásom rendesem.

de röviden: totál Kora,+te ellentéted voltam/vagyok. szerintem kis szürke egérke voltam a gimiben, senki észre se vette h létezem. iszonyat félénk voltam, naív (szabi szerint ez még mindig. :))..nem öltöztem csinosan, bő pulcsi, farmer, hajam gáz volt. majd keresek képet, csak minden anyáéknál maradt...nálunk nem fér el. Fiúk közelébe nem mentem, tartottam tőlük, barátkozni nehezen ment.
talán 4.ben fordult picit a kocka, de igazából a fősulin 2.ban amikor meglett a jogsim, merészebben öltözködtem, csinosan, magassarkú, meg szoknyák, csípőfarmer... de én onnantól mondanám a kinyílásomat amikor Szabit megismertem, mert iszonyat boldogok voltunk, állandóan együtt akartunk lenni. Mindenki azt mondta megszépített a szerelem. :oops: :lol: Meg Kolos...a várandóság is jót tett, kicsit kikerekedtem, nem csak a hasam. :) Sajnos ez eltűnt a szoptatás folyamán, de majd a 2.-al jobban vigyázok.

Edina, nagyon szépek voltatok. Tök jó a hajad, és csini vagy!!

közben felhívtam a dokit, mert idegesített ez a nem evés. azt mondta 3 dolog miatt nem ehet:
1) jön hátul a nagyörlő, és nagyon érzékeny...nem szeret rágni, ezért iszik csak folyadékot, mert azt nem kell.
2) van most egy fosós-hányós vírus, azt kapta el de lájtosan, hányingere lehet de ezt ugye még nem tudja mondani. abban nyilvánul meg nála h sokat iszok (reggel óta már fél liter tea lement), nem kíván enni, max olyan mai nem terheli meg a gyomrá.
3) kanálfóbiája van, ami lehet, mert ha közelítek csukja össze a száját...de ezt már írtam fentebb. mondta próbáljak meg krumplit főzni, rakjam elé kistányérben és egye kézzel.
én mikróban grilleztem neki, mert az finomabb lett, mit a sultkrumpli, elé is pakoltam. azzal kezdte h az egészet kiborította az etetőszék tálcájára, majd szanaszét szórta. néha egy két falat lecsúszott, de mikor mutattam neki h enni kéne az egészet az én számba dugta. :lol: :roll:
erről ennyit. lefogyni nem fog. ha éhes lesz úgyis eszik.
snooopy
 
 


Évi, bocsi nem válaszoltam, de érdemben nem tudok mit mondani. ez vlmi kukoricából készült, hogy is hívjam... ?. fogalmam sincs mi a becsületes neve. momoska, kisegítesz?
snooopy
 
 


Lili sem úgy eszik már pár napja mind szokott, 2 napja meg igen keveset, de inni....... mondjuk ő mindig is sokat iszik, nem is tudom hányszor adok neki 1,5 dl-t és azt egyszerre megissza.

Mondjuk ma sokat evett délben, igaz sóska van azt imádja.

De biztos a fogak is jönnek! Lilinek mintha az egész inye be lenne dagadva. És már alig várom hogy áttörje végre az alsó szemfoga az ínyét, mert már pár éjszaka megint sokszor kel, és már nagyon unom.

kabirbedi? Tényleg csúnya! És ki az a lucy liu????

Orsi,
Azt hogy ki milyen volt anno és hogy mennyit változott??? Amit írtál akár én is írhattam volna az egészet úgy ahogy van. Félénk voltam, zárkózott, otthonülő. Nem jártam diszkóba, igazából nagyon sehova sem. 17 évesen már dolgoztam, mellette tanultam, időm se sok volt, de igazából nagyon igényem sem volt rá. Aztán ahogy teltek az évek, azt mondtam magamnak hogy ebből most már elég, elég az egyedüllétből, addigra tudtam magamat olyannak elfogadni amilyen vagyok. (sokszor mondják azt, hogy amíg magadat nem tudod szeretni, vagy legalábbis elfogadni, addig mást sem) Ekkor keztem el a neten keresgélni. Volt pár találkozóm, de egyik rémesebb volt mint a másik. Aztán jött Tibi és ebben is hasonlítunk, a megismerkedésünk után pont egy évvel összeköltöztünk, és működött a dolog....

Az esküvői hajamról csak annyit, hogy voltam én is próbafodrásznál, ahol kreáltak nekem konytyot, hazamentem vele és mindenki azt mondta, hogy ez nem én vagyok, uh. maradtam ilyen természetesen. És igazuk is volt!

Én meg tárolódobozokat keresek a neten, de nem találok semmi normálisat. Végre elkészült Lilinek a polca szekrénye, és a polcra szeretnék rakni valami szines jópofa dobozt, az apró dolgainak.

KépKép
domidina
 
 


biztos ismeri evi, az a pufi vagy kuki neven futo extrudalt kukorica. jo sos eszi is minden kolok, ha hozzajut :roll: :D

orsi,
sztem teljesen jo a hozzaallasod, kolos tudja, miert nem eszik, ezexerint most ez jo neki, tartaleka van boven :lol:
ket napig aliz is alig evett, bar ketsegtelen, hogy neki 4O fokos laz kell ehhez.

elsehiszem, h. szurke kis egernek erezted magad anno (gimi nekem se a csucsidom volt, foleg az alt./hoz kepest). szabiba / ugy latom / jol belevalasztottal. ritka, hogy ilyen nagy a szerelem, s utana pasinak/ferjnek/apanak is bejon :lol: :lol: mazlista vagy. meg kiskoli is.

Kép
Kép
momoska
 
 


na, úgy látszik mi Edinával, Kora meg Momoskával alkot egy tábort. többiek melyik kasztot erősítitek? :lol:

most megyek sétálni kolival, felébredt, mag találkozom egy fősulis barátnőmmel.
snooopy
 
 


[quote]n írta:a, úgy látszik mi Edinával, Kora meg Momoskával alkot egy tábort. többiek melyik kasztot erősítitek?



mostanra viszont sokban hasonlitunk. legalabbis, gondolom, ugyanott vannak a hangsulyok mindannyiunknal, kulonben nem irogatnank ide:-))

Kép
Kép
momoska
 
 


ja...lucy liu
btw. a film is az egyik kedvencem.

Kép

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok ismét!

Momoska, én is elkaptam ám a labdát, annyira, hogy az este –mivel nehezen tudtam elaludni-, mind ezen gondolkodtam, hogy milyen is vagyok.
Mivel régóta nem írtam, úgy gondoltam szép sorjában térek ki mindenre.

Nagyon tetszenek az esküvős képek, nézegetni én is nagyon szeretem, és tényleg, minden menyasszony szép. Bármelyik képet is nézem, mindegyik önmagáért tetszik.
Orsi romantikus ruhája nagyon vonzó és tetszetős.
Csürci biciklis képe nagyon egyedi, Lina a biciklikosárban nagyon édes és a fogmosós kép is aranyos.
Tina haja és fejdísze tetszik nagyon és az a kép, amelyen a háttérben látszik a folyó.
Timi képei közül nekem az Esztis tetszik a legjobban.

Orsi, jó a két pasis kép is.

Szemkinyomás nálunk nincs ugyan, de van köldökpiszkálás, szájban turkálás, nyakcsipkedés. Egyik mellemen van egy anyajegy, mint egy kisebb lencse, akkora. Sikerült Ancsinak úgy megkapargatnia, hogy vérzett és egyik fele följött. Aztán az a rész leszáradt és leesett, de azóta is nagyon résen kell lennem, mert mindig készen áll arra, hogy piszkálgassa.

Edina, szerintem is nagyon jó volt a hajad, tényleg illik hozzád ez a haj.
A szánkós kép tényleg posztergyanús!!!!

Mivel mi sem vagyunk összeházasodva, így Kora táborába tartozom ebből a szempontból.
Igazából féltem a házasságkötéstől, ezért is hárítottam minden olyan kapcsolatot annak idején, amelynek ez lett volna a vége. Noo meg azért is, mert nem találtam meg az igazit.
Nekem nem volt semmilyen időszakom sulis koromban. Nem voltam különösebben visszahúzódó, de nem is buliztam meg ilyesmi. Igaz, lehetőségem se nagyon lett volna rá. Középiskolában koleszos voltam, elég szigorú rendszerben. Én olvasni szerettem nagyon és kirándulni.
Annyi mindent lehetne írni, nem is tudom, hol kezdjem…
Leírom, hogy mi hogy ismerkedtünk, meg és hogy jöttünk össze. Egy közös haver, ismerős révén. Ő küldött Attihoz, hogy feltétlenül keressem fel, mert nagyon jófej.

Attinak volt egy Erdély-járó időszaka, akkor ismerkedett meg ezzel a sráccal, vendégeskedett náluk stb stb. Én aztán együtt énekeltem egy kórusban ezzel a fiúval. Aztán amikor hallotta, hogy készülök Budapestre, ideadta Atti címét és egy kis faragott dobozt, hogy keressem meg, mert ő úgysem fog hozzá kijutni, tegyem meg én. Persze fölkerestem, rokonszenvesek voltunk egymásnak, de egyéb semmi. Mondjuk mindketten másfele irányuló élethelyzetben voltunk, ő épp készült Németországba, nemrég született gyereke, én pedig készültem disszidálni Svédországba. Ami aztán nem jött össze, pedig 10x próbálkoztam. (Aztán pár év múlva 3x is kijutottam)
Ő kiment Németországba, én hazautaztam, és próbálkoztam névházassággal kijutni, amire végül is a „rendszerváltás” miatt nem volt aztán szükség.

Elkezdtem tanítani a 13. kerületben, „véletlenszerűen” épp abban az iskolában, ahová Atti járt néhány évig. Közben ő is visszajött, házassága tönkrement. Szüleivel időközben mindvégig tartottuk a kapcsolatot, mert nagyon jóba lettünk és így tudtunk is egymásról mindent. Nekem volt két kapcsolatom is, aztán amikor vége lett, Attila lépett a színre, véglegesen. Nevetve meséli azóta is, hogy azért lépett olyan gyorsan, nehogy megint leüssenek a kezéről. :)

Néhányszor találkoztunk, aztán össze is költöztünk. Geri pont a kapcsolatunk 7. évében született. Házasságot leginkább ő nem szeretett volna, én pedig nem bántam, mert túl kötöttnek érzem ezt az intézményt számomra. A kötelességérzetet és az állandóság szeretetét leginkább az anyaság hozta meg nekem.
Hát, dióhéjban ennyi.

Mostanában nekem sem mondják, hogy fiatalabb lennék, amin azért sem csodálkozom, mert nem is nagyon járok sehová. Mondjuk engem soha nem zavart a korom, és most, hogy Ancsi van, meg pláne nem.
Rájöttem, másként kell kezelni a saját időnket, mert mindenik hordoz esélyt magában. Én legalábbis másként nyúlok most az időhöz, számomra nyilvánvalóvá vált a dolgokhoz való hozzáállás fontossága.

Szoknyát, ruhát szívesen viselek, mindig is, régebben sminkeltem magam, de egyre kevésbé, inkább a számat kenegetem.

Megnéztem Kabir Bedit, hát Sandokanként elég jól nézett ki azért. Lucy Liu is jó arc, én is szeretem az ilyen szemeket.

Na most aztán lesz mit olvasnotok :D

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


Sziasztok!

Milyen elgondoldolkodtató dolgokat írtatok! :) Jó volt olvasni!

Gyarapítom Orsi, Edina táborát. Általánosban, középiskolában és a fősulin is a 3. évfolyamig elég visszahúzódó voltam. Sosem tartoztam a nagyhangú "menő" csajok közé. Inkább 1-2 barátnőm van/volt, de velük szinte minden titkunkat megosztottuk.
Sosem voltam az a bulizós fajta. Számomra is furcsa, hogy a férjemet ennek ellenére egy diszkóban ismertem meg. Összesen talán ha 10 alkalommal voltam életemben. Mikor a fősulit befejeztem, akkor kezdtem el szoknyát, ruhát hordani, addig nem igazán éreztem, hogy az nekem való lenne. Anyu mindig mondta is, hogy Ő amennyire szeret szoknyát hordani, én annyira nem.
Hát nagyjából ennyi.

Én ezelőtt sosem hallottam Kabir Bediről. 8) Lucy Liu ismerős, de én a színészekkel mindig hadilábon álltam. Arcról ismerősek, de soknak a nevét sem tudom.

Kép
Kép
tina82
 
 


Évi!
Nektek nagyon kalandosan alakult a kapcsolatotok, de a lényeg, hogy a végén egymásra találtatok. :)

Kép
Kép
tina82
 
 


Sziasztok!

Folytatótnak az egyszer sz@rabb éjszakák, mostanában már óránként kel 1-2 óráig. Tegnap is vagy 6x bent voltam nála.

Na csak gyorsan, mert Lili már tolja az ölembe a mesekönyvét hogy olvassak neki. Piroska és a farkas puzzle darabokkal. Azokat is imádja kiszedegetni aztán rakjuk vissza őket.

Kabir Bedi. Mégsem ronda, nagyon is jól nézett ki fiatalabb korában, azok a szemek!!! Én összekevertem valakivel. Kivel is?? Ja hirtelen nekem Omar sherif (nem tudom hogy kell írni) ugrott be.

megyek is, majd később.....

KépKép
domidina
 
 


edina,
tudom, h. nem vigasztal, de miota borisz beteg, azaz negy napja infernalis ejszakai vannak. ugyan ot altatni nem kell, neha oda se kell menni, mert csak felsir, megsemoccan, de 4 napja borzalmasan sokszor, 3 napig 1-2 orankent, abbol 2x fel is ult, de mara virradolag ejfeltol szinte 20-30 percenkent sirt fel, najo, neha kihagyott masfel orat, s rengetegszer fel is ult....ugyhogy nemcsak felebredtem ( s nehezen aludtam vissza), de vissza i skellett dontogetnunk tobbszor. jojo, kohog, s az orra is folyik, de volt mar ilyen, s akkor nem produkalt ilyent!
bar - ketsegtelenul - az ilyen esos-nyalkas - szeles idok mindig megzavartak ot, ha nem is ennyire.

evi,
ez szep, ez a ti hosszas egymasra talalasotok:-)) ezekszerint akkor attilanak mar van egy 20 ev koruli gyereke is??

Kép
Kép
momoska
 
 


sziasztok

kolos úgy látszik eléggé kiéhezett, mert bevágott egy nagy tál karfiollevest, meg az én kínai tésztámból, most meg ropit eszik, de ezt csak jutalmul adtam neki (2db-ot), mert ügyes volt. :lol:

Évi, nem mindennapi történet. jó volt olvasni.

Edina, együtt érzek veled a rossz éjszakák miatt. gondolom h kivagy.

olyan édes volt most koli, meglátta magát a tükörben, mutogatott felé, össze vissza puszilgatta, meg paskolta a tükröt, és amikor a ropival meg akart etetni, akkor a tükörképemnek adta a ropit. :lol:
snooopy
 
 


Sziasztok!

Hamarosan újra Angliába utazok, így megint tudok baba - kismama- női - férfi ruhákat hozni! Smile

A hazainál kedvezőbb ár és klasszisokkal jobb minőség jellemzi ezeket a ruhákat! Smile
Itt tudtok nézelődni, ezekbe a boltokba megyek biztosan!
Ha valami megtetszett keress meg nyugodtan!


www.next.co.uk
www.asda.com
www.adams.co.uk
www.mothercare.com
www.debenhams.com
www.mands.com
www.disney.co.uk
www.minimode.co.uk
www.bhs.co.uk
www.clarks.co.uk

Bogi

KépKépKép
bogyra
 
 


sziasztok!

Vagyok ám, csak inkább olvasóban és hullafáradtan!
Elkezdtem a gyakorlatot és hiába csak kb.5 órán át vagyok bennt, mégis annyira fárasztó most ez...nem is értem.
Ezenkívül egy kis enyhe depi is rámjött, nincs sikerélményem és hihetetlen hogy triviális dolgokra nem tudok válaszolni...szakmai dolgokra.tök ciki. szóval, ez van, éjjel fekszem le, addig teszek-veszek, tanulok (ami most nálam egyenlő csak az olvasással :cry: ),aztán a bűvös éjjel v. hajnal 3 körül Eszti 1x tuti ébred, vígasztalás, és mire újra elalszom...aztán Eszti kel 5-6 körül, szopi, visszaalszik, majd 7-kor kelnem kell...
Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat a képekre :)
Nekem is tetszettek a képeitek!
Edina tényleg nagyon szép ruhád volt neked is!
majd reagálok mindenre és írok is magamról, magunkról!
addig is....

Kép
timicsiga
 
 


nna, tényleg zizi vagyok...
ez egy régi felhasználónév,még terhességem elején volt problémám és írtam vmelyik fórumba, aztán az abbamaradt.
Most újra regisztráltam, de kapásból (a timicsigát máshol is használom,pl.e-mailnél) ezt írtam...de meg is lepődtem,miután elküldtem 8) na, most már két néven futok!! :lol:

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?