Sziasztok!
Nem jöttem napokig, valami gond volt a gépünkkel, de tegnap este apa megbütykölte.
Velünk minden ok, bár Emesének két napja éjjelenként eldugul az orra, orrsprayt kap, jó, hogy jön a hétvége, megpróbálom kúrálni. Suliba ment persze. Remélem nem kapjuk ez az influt, bár eddig egyszer sem voltak influsak. Jó lenne most is kihagyni
Jó sokat írtatok, meg vagytok dicsérve.
A torna aranyos volt szerdán a közműben. Igazán nem ér 1000 forintot, mert ők még többet futkosnak, meg nem igazán csinálják, de hát mit is vár az ember ekkora gyerektől? Azért viszont meg megéri, hogy hasonló korú gyerekek között van, tök aranyos mondókákat hallgatnak, mozognak és nagyon aranyos a lány is, aki tartja. Dóra meg a kis barátja a Milán volt a legkisebb, a többi kb. 2-2,5 éves.
Jövő héten szerintem megnézzük a közösségi házast is. Igen, erről hallottam én is, hogy ingyenes, (nem a fitnessben van), és hogy tök jó. Megnézzük ezt is és meglátjuk.
Nagyon jó volt viszont Dórikával kettesben lenni. Belegondoltam, hogy kb. 2 hónapos korától 9 hónapos koráig volt velem pár órát kettesben, amikor Emese még oviban volt, de akkor még ő is babás volt. Nyáron ugye itt volt már Emese is, augusztus óta meg öcskös is. Szóval tök jó érzés volt vele lenni. Ha másért nem, már ezért megéri. Aztán lehet, hogy tavasszal Bencust is elhordom a fitnesses ringatóra, akkor meg csak vele leszek. Tök bonyi ez három gyereknél, de nekik és nekem is szükségük van rá. Emesének meg szoktunk amúgy is külön programokat csinálni.
Lola: ügyes Noé, hogy ette az almát. Nálunk úgy van, hogy egyenlőre a gyümis dolgok jobban ízlenek Bencének. Nem vagyok megijedve, Dóri ugyanígy volt vele. Aztán pár hét után annyi főzeléket evett (saját), hogy nem győztem főzni. Bence tegnap evett saját főzit. Répa, krumpli, kis Liga vaj (ezt ehetik tejérzékenyek is, ezért ezt raktam bele). Fini lett, de keveset evett. Viszont Dóri nosztalgiázott, kinézte a kezemből, be is vágta a maradékot.
Ma alma-krumplit főzök neki, kíváncsi vagyok.
Betti: aranyos nagyon a kisfiad. Tényleg tök zsivány krapek!!
Nekünk jövő hét pénteken lesz a farsang a suliban. Emese Hermione lesz a Harry Potterből. Tavaly is az volt az oviban, és most is az akar lenni. Lesz diszkó is.
Tegnap jegyet kaptak az olvasásra. 5-ös lett a kis drágámnak. Pedig azt hittem, hogy nem adnak jegyek elsőben.
A betegeskedőknek jobbulást!
Kaki gond: nekem is a cukros kamilla tea jött be, mikor keményebb volt Bencének a kaki. Hamar kihozta neki. De a kamillát sem szabad sokáig inni, mert tönkreteszi a bélbolyhokat. Hasfájós nekem egyik sem volt igazán. A gyógyszerekkel inkább vigyázz, ha már muszáj, inkább homeopátiásat válassz szerintem.
Elküldöm....