Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Elöször is minden kisbetegnek jobbulást.

Emesedora!
nagyon szépek a gyerekek.
Mekkorát nőtt Bence.Már alig látszik kisebbnek Dórinál.
Pár év múlva a bátyjának fogják nézni.
Egyszer kihagyhatnád a vasalást.Úgyis olyan sokat vasalsz.

Mi járunk a kodály téri ringatóra/zenebölcsibe.Szerintem nagyon jók a foglalkozások.Van olyan baba aki 9 hetes korától jár,most 8 hónapos.

Timi!Nagyon szép hajasbaba Elizabet.

Lola!
Jobbulást Somának!Örülök hogy minden rendben volt a koragondin.Rokonkisfiú 32 hétre született,ő már hat éves lesz.Nekik még kell járni gondozóba.Gondolom nektek nem kell ilyen sokáig.

Bocsánat hogy most másra nem reagálok,de nagyfiú tiltakozik hogy itt üljek.
Később majd megpróbálok jönni.
berna23

Sziasztok!

Köszi a hozzászólásokat a képekre.

Betti: és sokan szoktak lenni a ringatón? Mikor szokott lenni? Mennyibe kerül?

Most mennem kell, még tanulunk.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emesedorabenceanyu!
A ringató keddenként van 10-11-ig.
Első 15 percben(mikor hogy alakul)játszanak a kicsik,halkan mesék,mondókák mennek magnóról.
Utána játékosan elpakolunk a törpökkel,Körbeülünk és énekelünk,mutogatós énekeket,mondókákat iyleneket.
De ha nincs kedve a kicsinek bármi mást csinálhat,szóval kötetlen a foglalkozás.Enyém gyerkőc is feszt mást csinál.(tologatja a babakocsikat,pakol a konyharészben):)
Teljesen ingyenes!Változó hogy mennyien vannak,de általában úgy 7-8 gyerek,plusz anyuka.
berna23

Sziasztok!

Most csak pár kép erejéig jövök! Minden napra csak egy valami fér bele. Ma Dani-Gergő naplót töltöttem fel!
Igyekszem még bekukkantani hozzászólni is!
Kép Gergő mosoly (még dolgozok rajta, hogy legyen szebb is) Kép Gergő kép Kép Dani garázdálkodik

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Betti: ha jól értem, akkor a ringató inkább kisebbeknek való? Olyan pár hónaptól mondjuk 1 évig? Oda jó lenne Bencémet elhordanom, na majd megszervezem azt is. Ahova Dórát viszem a közműbe, az inkább nagyobbaknak való, mondókás, zenés, ugrálós, tornázós. Ezért kell fizetni. Nem olcsó, egy alkalom 1000 forint, de ha két hetente viszem, kibírható. De tényleg kell egy kis külön program vele is.

Igazad lett, betartottam amit kértél, tegnap sem vasaltam :)De ma már valamennyit muszáj lesz, mert Emesének ma fogyott el az utolsó vasalt felsője sulira :(

Köszi a bókot a gyerkőcökről. Tényleg hatalmas Bence és közel jár Dórához. Van köztük kb. másfél kiló és 15 cm. Az nem sok... Tudom, lassan leáll ekkorra fejlődése Bencének, de lehet, hogy utoléri. Dórikám amúgy is alacsonyabb növésű lesz, szerintem.

Egyik nap az apjuk játszott velük az ágyban. Ugyanolyan pizsi volt a kicsiken és elkezdte őket dögönyözni. Mindkettő tök élvezte és így kívülről nézve tényleg olyanok voltak, mint az ikrek :)

Nemsoká jön anyu és vigyáz Bendumra, amíg megyünk a tornára. Hát... kíváncsi vagyok :) Lehet, hogy most még csak szemlélődő lesz. Ki tudja.... Bencém még alszik, Dórika most "józanodik".
Emese már suliban.

Cirmike: tök jók megint a képek. Réka haláli ott a lóval. Nagyon szép fotók!
Szereti az ovit Réka?

Gabi: tök jók a fotók! A Gergő a második fotón tiszta Te, szerintem. Aranyosan mosolyog már ő is. Dani garázdálkodása ismerős, mintha Dórim lenne a képen :) Egek, ez a nő is mit tud művelni! A legújabb, hogy kiszökik a konyhába (most már csukom az ajtót), kinyitja a szemetest, kukázik és ha talál finomat, akkor ..... Múltkor arra mentem ki, hogy a tejfölös dobozt nyalogatja. Kész vagyok tőle. Most már hermetikusan zárom a zárható ajtókat. Csodáljátok, hogy szalmonellája volt ősszel ? :) Mert én nem...

Na megyek készülődni, fél kilencre jön anyukám.

A betegeskedő felnőtteknek, gyerkőcöknek JOBBULÁST!!!!

Ancsa, Edit? Hogy vagytok? Néha jöhetnétek....

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok, jó reggelt!

Cirmike, nagyon szép tájon voltatok, tetszik... Rolinak pedig gratula a síversenyhez!Nem az a lényeg, hogy hányadik lett, hanem hogy elindult egyáltalán. És látszik, hogy szakszerűen csinálja, bár én nem tudok síelni.... :oops: Jövőre mégügyibb lesz,biztosan.

Gabrielldaniell!
Hatalmasat nőtt Gergőt, olyan kis kerek, lassan Őt is lehet dögönyözni. Aztán majd 1 év múlva Neked is ikreknek nézik őket, lehet, ha Gergő ilyen gyorsan fejlődik!

Betti!
Ingyenes a Kodály téri ringató??? Ez a fittnesben van?Na majd Emesedorabenceanyuval összebeszélünk, aztán lehet én is elviszem Noét tavasztól... akkor már érdekes lesz a csip-csip csóka meg ilyenek!

Emesedorabenceanyu!
Tök jó a fiúkról a katonás kép, az a bodi cuki Bencén!

V.Erika!
Bocsi, hogy öregbítettem a fiadat! :oops: :oops: Nem tudom mért emlékeztem, hogy 5-es...
Figyi, te a Demeterné és Keindl Éva tanárnőket mennyire ismered? Kíváncsi v.ok a véleményedre (Somát íratnám v.melyikhez, nemsokára lesz a szülői, ahol bemutatkoznak egyébként.)
Ja, írhatod priviben is!Köszi

Na megyek Noé éhes lesz, még ágyneműt húzok, Soma színez épp.

lola77

Rita!
Írtam privit!

lola77

Sziasztok Lányok!

Lola,köszi irtam vissza.ja amit még kérdeztél a végén arra elfelejtettem irni. -70-

Sajnos nálunk ugy alakult a helyzet,hogy csütörtökön éjjel rosszul lettem és pénteken bementem a kórházba egy ultrahangra mert nem éreztem mozgást,egybefüggően feszült volt a pocakom és már reggel hánytam is.szerencsére mindent rendben találtak,de rákötöttek infuzióra 2 napig kaptam,utána pedig gyógyszereket.tegnap jöhettem haza de agyógyszereket ugynéz ki már végig szednem kell.
Viszont a jóhir hogy Míra becsült súlya már most 2400-2600gr közötti,a méhszájam 2110-es ugyhogy mondták a szülésznők hogy igazából nem valószinű hogy kihúzzuk még a 6 hetet,3-4 hét is lehet belőle.Mivel nagyon sokat kell feküdnöm,nem is bánnám ha egy 4 hét mulva meglenne.

Remélem jól van mindenki sajna még nem volt energiám visszaolvasni,ma még fekszek egész nap

Szilvia!a csajszit elintéztem mondta hogy beszélt veled és köszönöm szépen.

sziasztok!

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó teát (v vmit) mert pici fiamnak kezd nehézkes lenni a kakilás... eddig simán ki trottyolta sőt durrogtatott ezerrel de most már két napja azt veszem észre, hogy nagyon nyekereg közben meg nem győzi a kis praclijait huzogatni... Kellene valami ami megkönnyítené neki!!!!!!!!
Mecsek baby tea van itthon de semmi sincs ráírva, hogy mire való :?
Ha esetleg valaki tud segíteni akkor megköszönném, ha leírná azt is hogy miként készítsem el neki.
Köszönöm

sziasztok

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok,

V.Era,
Tamarának jobbulást!
Tényleg nagyon jól bírta aug. óta!

Szilvi,
Jó sok helyre hordod (fogod hordani) a lurkókat.
De tényleg kell nekik személyre szabottan is vmi.

Rita,
Hát akkor tessék sokat pihenni!
Nem mondták mitől volt ez az egész? Mire kapsz gyógyszert? Fertőzés?

Mecsek tea szerintem jó a kakilásra!
Fúúú de rég voltak ezek a problémák! Nehezen emlékszem vissza.

Én nemrég értem haza Bp-ről Rékával az immonológusunktól, (allergológus is), szerinte a sítáborban szedhetett össze vmit és attól hurutos meg folyik az orra és nem a tejtől. De ez még kiderül. 1 hónapig megy neki még napi 2 dl tej v. tejtermék aztán kontroll újra.
Ma jön ki a gyerekorvosunk is! Szerinte nem jó dolog volt télen a takony időszakban elkezdeni ezt, mert majd nem lehet megállapítani mitől taknyos. Hát most igaza lett!!
Közben februárban a helyi allergológián (pullmonológián) is van kontrollidőpontunk.
De jó hogy 2 helyre járunk. :roll: Mondjuk több szem többet lát!

Réka aludt hazafelé a kocsiban 1 szemhunyásnyit és most azt hiszi nem kell neki aludni ebéd után. Fúúú de huncut. Este aztán majd nem bírok vele.

Rolival holnap elmegyek úszni az oktatóbácsihoz.
Remélem nem vágja be a hisztit. Utóbbi alkalmakkor hideg volt neki a víz ezért nem volt hajlandó dolgozni. Pedig nem is hideg: 28 fokos, pont úszni jó! Így nincs értelme járni az oktató szerint, nem akar azért pénzt kérni, hogy játszik a gyerekkel a meleg vízben!
Szóval remélem ügyi lesz!

Réka lovaglása szerintem továbbra is elmarad a szar idő miatt!

Roliéknak 12-én lesz a farsang!
Szellem akar lenni vagy csontváz. Van vkinek készen ilyen jelmez? Nekem egy gombot is nagy nehézség felvarrni :oops:

Rékának 16-án. Ő boszicsaj lesz! Ez már megvan! Készen a Tescoból.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike!
Melyik usziba jártok, most is az oroszlányiba?

Edina!
Adjál neki kamillateát szőlőcukorral. Kamillából nem kell sok, mondjuk egy fél bögre vízbe 1 teáskanál, hogy épphogy színe legyen, abba tegyél, hááát először 1 kávéskanál cukrot, ha ez nem hat, többet is. De én úgy csináltam, hogy ici-pici teába tettem 1 kávéskanál cukrot, hogy azt a mennyiséget bizti megigya. Mert a cukor hasahajtó hatású. Esetleg kicsit maszírozgasd is neki. De ezt ugye folyamatosan nem lehet, hogy tömöd cukorral. Ja és tényleg inkább szőlőcukrot, ne simát. Gyógynöv. boltba kapható. 1 kg 360körül van asszem.

Húúú Rita, vigyázz magatokra nagyon! Nem is kérdezek inkább, hogy ne kelj fel az ágyból válaszolni. :)

lola77

Sziasztok!

Xytimi
nagyon szép a kislányod,igazi kis hajasbaba és milyen sokat nőtt már Ő is.
Csinik vagytok a képeken!

Emesedora
tündériek a képeitek mint mindig!
Nekem a legjobban az apa-fia és a kacsintó Dórika tetszik a legjobban :P
Jól döntöttél,hogy mindhárom gyermekeddel csinálsz olyan programot,ahol csak Ők vannak,semmi tesó :D
Nekik is jó,neked is :lol:

Lola
nagyon örülök,hogy minden rendben Noéval!!!!!!!!
Meddig kell még a koragondozóba járnotok?

Cirmike
tök szuper helyen voltatok!Az a ló nagyon szép!!!!!!!
Gyerekek is ügyesek,Roli igazán szakértően síel.....nem baj,ha nem nyert,lényeg a részvétel ahogy Lola is mondta.
A helyi pullmonológiára nem most mentek először,ugye?
Vikit gondolom elvinni megint,mert sokszor olyan ekcémás a bőre,hogy csak na!!!!!
Főleg a hajlatokban/könyök kívül-belül,térd,popónál ahol a bugyi gumija odaér.../,mivel megint kap tejet,tejtermékeket,lehet attól,de lehet,hogy mosószer...
Most a mosószert tesztelem neki.....
Ha már másodjára mennénk a pull-ra vissza akor is ott kell időpontot kérni?
Köszi a választ!

Verika
jobbulást Tamarának!!!!!!!!!!!
szuper lehetett,hogy még ismerősöket is szereztetek Cirmikéék személyében :wink:

Gabrielldaniell
nagyon aranyosak a fiaid!

Lrita
jézusom!!!!!!!!Kórházban voltál??
A lényeg,hogy még kibírd minimum 4 hétig.......jobbulást!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Megyek lassan,vár még egy kis házimunka,aztán irány az ovi :lol:
Sziasztok:ERika
képekkel most ne jövök,de az iwiw-re tettem fel újabbakat,lehet hogy már sokat láttatok belőlük :D

cseriviola

Sziasztok!

Lola/Emeseanyu!
Lehet hogy nem egy ringatóról beszélünk?
Ahova mi járunk az a Kodály téri közösségi házban van.
Ez eddig Gálon volt a közösségi házban,itt a Kodályon kb óktóbertől van.
Itt nincs korhatár egyébként,minden anyuka maga dönti el mennyi idősen viszi a babáját.Itt 8 hónapos a legkisebb 2és fél éves a legnagyobb.
Nyáron voltak például 5 évesek is mikor az óvódában szünet volt.
Picikkel is lehet jönni,Istike imádja a picibabákat,de van olyan kisgyerek aki belemerül a játékba és rálép(ne) a baba kezére.

Irita!
Sajnálom a görcsöt.Pihengess sokat(tudom nehéz két gyerek mellett).

Edina!
A mecsek tea jó a kakigondokra.Vagy még a Naturlandos babapocak tea.De te is ihatod plusszba a teákat,duplán jobbat hat.

Noé jól fogadta az almát?

Na fiam örjöng.Megyek is.:(
berna23

Sziasztok csak gyorsan benézek mert már nyafog

Emesedórabenceanyu
nagyon szépek a gyerkőcök!

Gabrieldaniel
nagyén édi ez a mosoly!

bocsi, mindenkinek megint nem tudok írni

ROTAVÍRUST Ti beadatátok vagy fogjátok? ma kaptam róla levelet de az ára nincs benne mennyibe kerül?Mellékhatások?TGabi te egyszer valamit írtál hogy a Sógornődnek attól lett baja a pici fiának? Meg van még egy oltás ammi ajánlott annak nem tudom a nevét.

Cirmike
Biztos tök jó lehetet már alig várom hogy a Lizával mi is tudjunk nagyokat csavarogni.
Irita
kitartást pihizzél

nekem van még pananginom meg neo-ferro-folgammám ez utobbi bontatlan ha valakinek kell esetleg.

Próbálok jönni minden nap ,hogy ne vesszítsem el megint a fonalat.

sziasztok
Szép napot (ha az ídő ilyen rossz is)

Kép
xytimi

Mindenkinek köszönöm a dicséretet!
Berna és ez Gálon milyen ringató korhatár nekem ez lenne közelebb vagy már nincs?
mégegyszer sziasztok

Kép
xytimi

Na még alszik ahogy olvasom vissza mindig eszembe jut valami

EMESEDÓRABENCEANYU
VÉGÜL IS kiprobáltad a more milk +?
Még van tejci?
Nekem még van valamennyi úgy kb a fele de pótolni kell.

Lola
Most kezditek a hozzátápit?
én már egy ici-pici almalevet megkostoltatam vele remélem védőnéni nem olvasa. igaz még annak is a fele a ruháján végezte.

Kép
xytimi

xytimi!
Valóban félreérthetően írtam..
Gálon megszűnt a babaklub.
A kodályi közösségi házba "költözött".
berna23

Sziasztok,

Erika most gyorsan válaszolok neked:
Ha már nem kontrollra mentek, tehát fél éven túl voltatok, akkor kell beutaló, máskülönben az utolsó kezelési lap.
Kell időpontot kérni. Barátnőm pár hete akart menni a kisfiával, mert a gégész javasolt allergológia vizsgálatot: márc.20 körülre kapott. :roll:
Mi 3 havonta járunk, már akkor kapjuk a köv. időpontot, de látom a naptárat, hogy van már beírva név... Persze sürgős eseteket fogadnak. Az osztályon is van általában hely. Csak ez az ambuláns dolog a gáz. A dokinő van hogy fentről jön le, mert éjjel ügyelt és folytatja lent a rendelőben.
Pesten sokkal jobb a helyzet. Ott 1-2 hét. De azt hiszem, hogy ha van helyben adott szakellátás nem utalhat Pestre a gy.orvos. Kérdezz rá!
Itthon van allergológia-pullmonológia. Pestre mi immunológiára mentünk.

Kép
[KépKép
cirmike77

xytimi!

Rota 2*17-18 000 Ft körül van. 4 hét kell, hogy elteljen a két oltás között. Én beadatom Gergőnek, de félek, hogy amúgy is sokat bukik és anno Daninál a gyakori bukás volt a mellékhatás (amúgy Ő nem volt bukós baba). Nem szuri, hanem szuszpenzió, tehát nyelni kell.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Timi

Neked meg azt akartam írni, hogy a Sinlacot próbáltátok e már?
Nekem is Réka bukós volt (nagyon, de nem hányt sugárban) és adtam neki. Se glutént se tejet nem tartalmaz.
Vízzel készíted pépnek. Pár kanállal kellett adnom szopi előtt hátha kevesebbett bukik. 3 hós kórtól adtam picit aztán 4 hónapostól 1 étkezésnek. Bár nekem még a főziket is tök visszabukta. Gasztron ráfogták a fejletlen gyomorzáró izomra. Pedig lehet már akkor is tejallergiás volt csak ezt még akkor nem derítették ki.
Igaz nem olyan durva tünetei voltak mint Lizinek.
Végül hova jártok fejlesztésre?

Ja és most jut eszembe még Erikának:
Voltam ma a nagynénémnél. Neki is van sarokcsontkinövése. 3 hónapja használja az MBT cipőt. Ő sokat gyalogol egyébként. Javult a lába igazoltan!

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Rendesen lemaradtam már megint,nagyon termékenyek vagytok lányok!

Betti! Köszi a felajánlást, de közben anyukám ellátott némi sziruppal, bár nem nagyon használ. Igyekszem keveset menni emberek közé, ma is madjnem kinéztek a DM-ből, pont a pénztárnál jött rám a köhögés de rendesen.

emesedora-Szilvi! Nagyon édesek a gyerekek! Emese igazi nagylány már.

Irita! Nagyon vigyázz magadra!Drukkolok Neked, hogy húzd ki még ameddig muszáj.

Gabi! Édesek a fiúk. Gergő mosolya ismerős, már a fiam is próbálkozik hasonlóval.

Köszönöm a gyógyszeres tanácsokat mindenkinek! Még próbálkozom a gyógyulással.

Ma oltásra vártunk de a doki bácsink úgy döntött, hogy mégsem adja be. Kicsit megkönnyebbültem, hogy megúsztuk. De majd 2 hét múlva!
Amúgy jól vagyunk, viszont a fiam kezd rafinált lenni. Ha elunja magát addig kiabál míg fel nem veszem, akkor nagyokat vigyorog és elvan nálam, de a következő etetésig nem tehetem le. Most dilemmázok mit is csináljak vele, mert képtelen vagyok sokáig "sirni" hagyni, úgyis megsajnálom. Már megkaptam, hogy most fogom elrontani.

Na megyek mert etetés jön.

Kép
Kép

Kriszti
kriszti1971

sziasztok :(
folyt.: a mecsek teát kipróbáltuk és esze ágában sincs inni belőle, ha véletlen a szájába megy fintorogva köpi ki. (megkóstoltam és nem csodálom :) ) Valami mást kell kitalálnom!

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok!

Szörnyű ez az egészségügy!Hónapokat kell várni egy vizsgálatra.
Párom dédimamája eltörte a bokáját a jeges udvaron.Úgy gipszelték be a lábát hogy félrevoltak csúszva a törött csontjai.Szegény csak fájlalta a lábát a következő vizsgálatig.
Időpontra vittük vissza,akkor meg összevesztek a feje felett az orvosok,ott anyáztak egymásra,majd csak úgy félbehagyták a rendelést.Igy kaptunk mégegy időpontot.Akkor tették csak rendbe a bokáját szegényemnek.

Emeseanyu!Aranyos a kis "kukázós" Dórika!Nekünk ugyanezen okok miatt nincs szemetesünk a lakásban,csak az udvaron.:)

Kár hogy nem esett több hó!

Kriszti!Orvosnál voltál már?Nem jó ez hogy ennyire köhögsz.:(

Edina!Csak kakilni nem tud könnyen Ádibaba?Vagy a hasikája is fáj?Van egy szirup Laevolac a neve(ez ilyen laktulóz szirup).Ezt lehet adni csecsemőknek is 5ml-t.Unokatesómnak volt nagyon szorulásos a kislánya a tápszertől és ő ezt adta neki elejétől kezdve mig nem adhatott neki gyümölcsöt.

Folytatom csak inni kér Isti
berna23

Folyt!

Ha hasfájós Ádi: -Infacol hasfájás elleni szuszpenzió
-Gripe water keserűvíz(1hónapos kortól)
-Viburcol végbélkúp(ez homeos)
-Lycopodium 9CH (ez is homeos)
Mi mindent kiprobáltunk,de rajtunk nem segített semmi.
Nálatok hátha hatásos lesz valamelyik.
berna23

Sziasztok!

Betti!
Tényleg más Ringatóról beszéltünk, mi a Szilvivel (Emesedora) a Kodály téri Fittnes termiről tudtunk... de a közösségi ház még jobb,ha ott ingyenes, de ezek szerint majd Én csak ősztől viszem, mikor elmúlt 1 éves... asszem.
Ti akkor Alsógallán laktok vagy a Tesco mögött?
Kertesház miatt irigykedem nagyon, mégha ebbe a szutyok időbe Ti se tudtok kimenni.

Edina!
Amiket Betti írt azok tudom pocakfájásra, de nem próbálod ki a cukros teát????

Cseriviola!
Itt a pulmonológián iszonyat mi van (mi ugyanott várunk 2 havonta a koragondin), megmozdulni nem lehet, már 8 előtt ott vannak millióan, de sokszor még 9 utána sem kezdik el a rendelést, és ahogy figyeltem marha lassan halad, egymásra krehálnak a gyerekek (na jó tudom ez nem vírusos köhögés, de akkor is elég szar volt az én 2 hónaposommal ott várakozni köztük,kábé 20 nm-en.....)
Van magánrendelése a nemtudom milyen drnéninek Sárberekben, ugyanaz aki a kórházban rendel, ha gondolod elkérem a kollégámtól a számát...

Cirmike!
Képzeld a hemangioma miatt 03.23-ra kaptunk időpontot a Heim Pálba, de a profnak a magánrendelőjében 5000-ért leszedi, oda 02.09-re, így inkább ezt választjuk, itt legalább nem kell órákat várni!Azért izgulok majd, bár más mások is mondták, mint Te hogy néhány mp az egész!

Emesedorabenceanyu!
Nem tudom meddig kell még hordani... Lehet olyan 1 éves koráig viszem, utána már nem hiszem, persze ha mindent rendben találok Én is Nála.

Timi!
Nem baj, ha fele-fele az anyatej. Sokan szoptatnak sokáig úgy, hogy "kevés" az anyatej, a kevés is több a semminél, meg a Te lelkednek is jó! Ha majd adsz gyümit, és nem akarod hogy elválasztódjon akkor kaja után, vagy két szopi közt add!

Na Noé eddig sikeresen vette az "almakúrát", tegnap fintorgott, meg hát több jött ki, mint be, mert ugye kifele forgatta a nyelvével, de azért 5-6 teáskanállal lement!
Ma már cuppogta, ügyibb volt, látszott hogy ízlik is Neki, majdnem felét megette a nagyüveges Hipp almának!
Kép is van róla (ezt olyan jó lesz 1 év múlva visszanézni,mikor nyomatja a nokedlit pörkölttel):

Mit raktál belém, Anya?
Kép

Muszáj mégegyszer???
Kép

Na kapok még?
Kép

Köszi a kaját, Anya!
Kép

Soma megint duplózott közben:
Kép

lola77

Istuka alszik.Mostanában elég rossz korszaka van.

Lola!Jó lenne a Tesco mögött lakni,ott csodaszép házak vannak. :lol:
Mi alsógalla legkisebb családi házában lakunk a Tátra utcában.
De tavasszal bővitünk.
Akkor két külön ringatóról beszéltünk. Jó hogy kiderült.
Nagyon édes Noé ahogy almázik.
Somának a haja nagyon tetszik,és az épitménye is.
Fogai potyognak ezerrel?
berna23

Kép anya idegeire megyek
berna23

Kép ma sem maradtok szárazon!
berna23

Kép majd anya úgyis visszapakol
berna23

Sziasztok!

Hű, milyen sok új szépséges babó és anyukája csatlakozott! :D

Már jó rég írtam s ma eszembe jutottatok, kicsit olvasgattam vissza. Amennyire tudok próbálok majd becsatlakozni újra :)
Velünk szerencsére minden rendben van! Julcsi okos, ügyes nagylány már :lol: :wink: Február elején derül ki, hogy mehet-e a Móra oviba. Nagyon örülnék neki, ha mehetne, mert már nagyon kellene neki a társaság. Aztán próbálok majd valami melót keríteni... na az sem lesz egyszerű.
A Suli jövő7en újra indul! :roll: Nem könnyű félévnek nézek elébe, már látszik az órarenden!

Ági!
Te hogy vagy? Elmúltak már a rosszullétek? Dorka bírja az ovit?

Lola!
Hű, hogy megnőtt Noé! Szép kisfiú még mindig :) és Soma is az! Gondolom ragadnak rá a csajok az oviban :lol: :wink:

Cirmike!
Gyönyörű helyen jártatok megint!!! én is csatlakozom a többi irigyekdőhöz :)

Erika!
Remélem hamar jobban leszel! MBT lábbelit nagyon dícsérik. Múltkor Zolti is felpróbált egyet s szerinte is nagyon jó. Bár ennyi pénzért el is várható.

Kép Kép
angika

Sziasztok!

Lola!
A Tasnádi dr.-hoz mentek?
Amikor dolgoztam egyedül csak Ő foglalkozott heamangiomával. Gomdolom azért ilyen hosszu a várolista. Nyugdij mellett van, de egy kedves, kicsit néha szorakozott drbácsi.
És nem utolsó sorban nagyon szépen dolgozik.
Lassan nekem is fel kellene mennem, adopapirok...

Olyan érdekes dolog ez a hozzátáplálás. Emlékszem a Dori 1 üveges babakaját 3x-ra evett meg, sokszor már én utáltam az etetéseket. Zsoci meg csak tátotta a száját, Ő már a 2. napon egy fél üveggel benyomot, rá 1 hétre meg 1 egész üveggel. Valahogy a 2. gyerekek jobban esznek. Angi is igy van a kicsi Krisztiánnal.
Vagy lehet eleve már a rosszabbra gondolunk és azért tünik könnyebbnek, meg már van rutin is.

Szerencsére Zsoci már nem lázas, bár még mindig folyik az orra meg egy kicsit köhög. Szegény most nehezebben gyógyul. Pedig 16 honapos koráig szopizott, fél éves koráig csak anyatej és mégis elkap minden náthát. Tápszert nem is evett!!

Megyek mert csinálom az ovodai jelmezt! Ha kész lesz majd teszek fel képet is! Az egész család beöltözik!

Sziasztok!
( igazán eshetne az eső helyett egy kis hó)

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok

Cirmike
Azthiszem valamit félre értettél szerintem az én Lizámat összekeverted Ancsa Lizájával.Szerencsére a drnéni azt mondja hogy egészséges erős baba képzeljétek már húzza fel magát ülni akkar persze még nem megy neki. Csak akkor bukik ha túl ettetem.
vissza kell ,majd ovasnom Ancsáékkal mi lehet?....?

Lola !
nagyon ismerös ez a fintor

Gabrieldaniel
köszi az infot

berna
bocsi hogy értetlenkedek majd késöbb én is elviszem nagyon arranyos a kisfiad
sziasztok

Kép
xytimi

vonalzó próba

Kép
xytimi

Kép

Kép
xytimi

Timi,

Igen bocsi :oops: :oops:
Anyukákat még keverem, babanevekkel már jobban állok, de most ez sem jött be Liza és Elizabet (aki nekem szintén Liza)

Még egyszer bocsi, idővel tanulgatok remélem!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Moncsi,igen hozzá megyünk, Cirmikéék is Nála voltak,meg itt a neten is sokaan dícsérik.
jobbulást Zsocinak. Ti is beöltöztök?Hol lesz bál?

Emesedorabenceanyu!milyen volt Dórival a szerdai progi,élvezte?

betti,lassan szétszedhetitek a kiságyat, ahogy elnézem. nem semmi ahogy befeküdt a szekrénybee, amiből előtte gondolom Ő szépen kipakolt.Mi Somának pont ekkora korában kezdtük el a gyerekágyat használni, mint a Te Istid!Fogalmam sincs merre van a Tátra utca amúgy...

Angika!Üdv újra itt! Biztos felveszik a Mórába Julcsit, vagy ott is túljelentkezés van?A Ságváriba nem akartad?Mennyi van még hátra a suliból,hány félév?

Timi!
Nagyon édes hajasbaba a kis Elizabeted. Tényleg Ti hogy becézitek? Jó nagyot nőtt.

Tegnap is tényleg szar idő volt, ma már ki tudunk menni szerencsére. Mondjuk azért tegnap elvittem a fiúkat a Fánivárba délután egy kicsit…

lola77

Sziasztok!

Nem jöttem napokig, valami gond volt a gépünkkel, de tegnap este apa megbütykölte.

Velünk minden ok, bár Emesének két napja éjjelenként eldugul az orra, orrsprayt kap, jó, hogy jön a hétvége, megpróbálom kúrálni. Suliba ment persze. Remélem nem kapjuk ez az influt, bár eddig egyszer sem voltak influsak. Jó lenne most is kihagyni :)

Jó sokat írtatok, meg vagytok dicsérve.

A torna aranyos volt szerdán a közműben. Igazán nem ér 1000 forintot, mert ők még többet futkosnak, meg nem igazán csinálják, de hát mit is vár az ember ekkora gyerektől? Azért viszont meg megéri, hogy hasonló korú gyerekek között van, tök aranyos mondókákat hallgatnak, mozognak és nagyon aranyos a lány is, aki tartja. Dóra meg a kis barátja a Milán volt a legkisebb, a többi kb. 2-2,5 éves.

Jövő héten szerintem megnézzük a közösségi házast is. Igen, erről hallottam én is, hogy ingyenes, (nem a fitnessben van), és hogy tök jó. Megnézzük ezt is és meglátjuk.

Nagyon jó volt viszont Dórikával kettesben lenni. Belegondoltam, hogy kb. 2 hónapos korától 9 hónapos koráig volt velem pár órát kettesben, amikor Emese még oviban volt, de akkor még ő is babás volt. Nyáron ugye itt volt már Emese is, augusztus óta meg öcskös is. Szóval tök jó érzés volt vele lenni. Ha másért nem, már ezért megéri. Aztán lehet, hogy tavasszal Bencust is elhordom a fitnesses ringatóra, akkor meg csak vele leszek. Tök bonyi ez három gyereknél, de nekik és nekem is szükségük van rá. Emesének meg szoktunk amúgy is külön programokat csinálni.

Lola: ügyes Noé, hogy ette az almát. Nálunk úgy van, hogy egyenlőre a gyümis dolgok jobban ízlenek Bencének. Nem vagyok megijedve, Dóri ugyanígy volt vele. Aztán pár hét után annyi főzeléket evett (saját), hogy nem győztem főzni. Bence tegnap evett saját főzit. Répa, krumpli, kis Liga vaj (ezt ehetik tejérzékenyek is, ezért ezt raktam bele). Fini lett, de keveset evett. Viszont Dóri nosztalgiázott, kinézte a kezemből, be is vágta a maradékot.
Ma alma-krumplit főzök neki, kíváncsi vagyok.

Betti: aranyos nagyon a kisfiad. Tényleg tök zsivány krapek!!

Nekünk jövő hét pénteken lesz a farsang a suliban. Emese Hermione lesz a Harry Potterből. Tavaly is az volt az oviban, és most is az akar lenni. Lesz diszkó is.

Tegnap jegyet kaptak az olvasásra. 5-ös lett a kis drágámnak. Pedig azt hittem, hogy nem adnak jegyek elsőben.

A betegeskedőknek jobbulást!

Kaki gond: nekem is a cukros kamilla tea jött be, mikor keményebb volt Bencének a kaki. Hamar kihozta neki. De a kamillát sem szabad sokáig inni, mert tönkreteszi a bélbolyhokat. Hasfájós nekem egyik sem volt igazán. A gyógyszerekkel inkább vigyázz, ha már muszáj, inkább homeopátiásat válassz szerintem.

Elküldöm....

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na....

Julcsi nem pici még két évesen az ovihoz? Régen legalábbis csak három éves kortól vették be. Bölcsi nincs a közeletekben? Nagyon jó némelyik böli, vagyis inkább gondozónénit kell választani.

Moncsi: és minek öltözik az egész család? Tök jó ötlet....

Én nem igazán értek az anyatej-tápszer dologgal. Persze, hogy az anyatejnél nincs jobb, ásványi anyagok, immunanyagok és egyebek miatt. Viszont hallottam olyat, aki csak azt kapott, mégis beteges volt, tápszeres gyerkőce meg egyáltalán nem (most van pont egy ilyen a közvetlen környezetembe). A nagyobb tápszert kapott, alig volt beteg, a kicsi küzdelmek árán csak anyatejet, és ő három hónapos, kétszer volt kórházban. Ő a nagyobbtól elkapja a bacikat.

Én inkább ebben látom a dolgot. Hogy a nagyobb hazahozza a bacikat, rajta már nem jön ki olyan erősen, mert nagyobb, erősebb az immunrendszere, de a picit legyengíti.

Nekem mindegyik kapott ezt is, azt is, nem vagyok tápszer ellenes. Inkább egyen egy baba tápszer, mint éhes legyen! Van egy ismerősöm, csak anyatejet kap a baba, fél éves, sokat sír. Pár hónapja kevesebb a teje, de inkább elhallgatja, hogy sokat sír, mint hogy adjon tápszert. No comment....

Nem próbáltam ki a more+milket, inkább maradt az urtica urens, és sok folyadék. Biztos jó, mert a lányok 3 hónapig szoptak, bár lehet, hogy tudtak volna tovább is, de tök tapasztalatlan voltam még, főleg Emesénél. De most akartam is, hogy szopizzon Bence, szopizik is. Még van tejem. De kap mellé minden evésnél tápszert is, meg napi egyszer már eszik mást is.
Az éjjelt végigalussza, reggel szopizik, utána 1-2 óra múlva tápszer, aztán utána más kajci, délután szopi-tápszer, este megint. Reggel több tejem van, akkor feszül is a cicim rendesen, alig várom, hogy rácsatlakozzon a kisfiam :)

Na megyek, Dórika még nem reggelizett, nemrég kelt fel.

Sziasztok, Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

A mai alma-krumpli főzi bejött Bencunak. Fene az ízlését... a tegnap répás sokkal finomabb volt, ez íztelenebb, de nagyon sokat evett belőle. Ezzel jól is lakott, mert másfél órája ette és tök jól el van....

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Rita: szívesen. Pihenj és tényleg húzzál ki még legalább 3 hetet!!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!

Lola!
Suliból még négy félév van hátra! Soknak tűnik,de az elmúlt 3ra tekintve biztos hamar eltelik ez az idő!
A ságváriban nincs hely, a Mórában van egy hely talán. Egy kisgyerek most február elejéig dönti el,hogy akar-e oda menni s ha ő nem megy akkor van helye Julcsinak. nagyon remélem, hogy így lesz! :)

Szilvi!
Julcsi már csak 9 napig két éves! Furi ez a vonalzó, biztos az tévesztett meg :)
Gratula Emesének a szép iskolai eredményekhez!
angika

Sziasztok
Cirmike
Semmi gond gondoltam rögtön.

Cirmike/Lola
Mi is Lizának vagy Lizinek,Lizusnak szoktuk becézni.Köszi mégegyszer a dicséretet.

Nagyon errősen gondolkodom a rotavíruson hogy beadatom jővő héten kap szurit lehet,hogy akkor beadják majd hétfön megkérdezem a drnénit, mert már lassan kicsuszunk az időből csak azt nam értem,hogy a drnő miért nem szólt.....
2hét múlva megyünk babamaszázsra már alig várom.ez lesz az első ilyen progi már úgy volt,hogy januárba kezdünk de nem fértünk be a csoportba remélem most a védőnéni nem felejt el minket felíratni.

Szilvi- E.D.B-anyu
Nagyon ügyes vagy,hogy még külön tudsz főzőcskézni.
Büszke lehetsz Emesére meg magadra hogy ilyen jól tanul.

további szép napot!
Sziasztok Timi

Kép
xytimi

Timi!
Mi most járunk b.masszázsra a Gálra, de még csak 1-szer volt eheti elmaradt, a v.nőnek volt programja, szóval még 3 lesz, utána lesz csak a köv!De kérdezdd meg telefonba Tőle, hogy van-e hely, mert a múlt héten csak 3-an voltunk (5 helyett), lehet hogy jövő héttől jöhetnél, bár nem tudom...

Én nem adatom be a rota ellenit, amúgy Nekünk se mondta a dr.néni. Majd csak az agyhártyagyuszi ellenit... 1 éves kora után közvetlenül.Biztos jó, de rohadt drága...

Angika, ja értem, háát igen elég szar így év közben kezden ovit a létszám miatt.

lola77

Szia Lola
igen szerintem is drága csak olyan szivhez szóló levelet küldtekhogy úgy éreztem valahogy elő kell teremtenem az árát még azt nem találtam ki hogy,hogy.....
Jővőhét szerdán leszoltas és akkor van a maszázs is asszem de azért majd rákérdezek. Ti is itt laktok ?
szia

Kép
xytimi

Sziasztok!

Angi!
helló :D ,újra köztünk?Tök jó,bár én is eléggé ritkán tuok jönni...de ha jó idő lesz megint sokat atlizunk a játszin is :) A rosszullétekről nem írok,mert múltkor is elszóltam magam.Okos védőnő azt mondta ha érzem hog ymozog a baba akkor el fog múlni,na mondom neki hát én már 3 hete érzem és még mindig hányok :? ,erre nah akkor is hamar elmúlik,hát ő csak tudja... :P Kiváncs vagyok Juló bekerül e az oviba,szurkolok neki!!!Egyszer hozzunk már össze egy hármast,már mint Julcsi,Dia,Dorka 3-t :lol: ,mondjuk nálunk?

Lola!
Nagoyn édi Noé a képeken!és Soma milyen szépet épített!!!az igen.Jó a rucija Noénak biztosra mentél? :) Tényleg meddig kell még korára hordani?

Berna!
Megszünt Gálon az a foglalkozás amit a Julcsi szokott adni?Régen hordtam Dorkát,és szerettem volna vinni majd a picit is...Flóra?Hát igen én kislánynak érzem :)

Zsani!
képzeld tök kiakadtam,ugye én is megcsináltattam az integrált tesztet,volt eg y12 hetesen és tegnap voltam a 16 hetesen.és csak 3 hét múlva lesz eredmény mert a kettőt fogják összehozni,nah most kérdem én ha esetleg vaalmi baj van addigra mire kiderül már 5 hós leszek,és akkor mit csinálok?Kaptam ugye a kórházból eredményt hog ymegjött az eredményem,és csak a csércsoport meghatározás jött meg :twisted: Nah szóval jól fére lettünk informálva,jah és a vesebajt ez ki sem mututja,amikor mi direkt ezért kértük,azt mondták minden féle rendellenességet kiszűr :twisted: ,most kidobtunk 30ft-t....

Dorka hétfőn mehet már oviba,bár még mindig nagyon csúnyán köhög,és az orra is el van dugulva,héten vittem fülészerte is,és ott megnyugtattak hogy a mandulái maradnak :P.
Kedden 14-től mindneki nekem drukkoljon,mert akkor vizsgázom :)

Szép hétvégét mindenkinek!!

Ági

Kép

Kép
ági01

Szisztok!

xytimi!Ti Gálon laktok?

Lola!
Nagyon jó lenne ha Isti gyerekágyon aludna.
Sajna rengeteget alszik velünk.Meg annyira ugrál alvás közben hogy nemegyszer "átrepült" a fejem felett az ágyban és a földön landolt.:(
Igy még visszük a saját szobájába is a kiságyat hogy ne essen le.:)
Én is ilyen voltam iskoláskoromig kiságyban aludtam. :oops:

Angika!Hú de csodaszép haja van Julcsinak!
Amúgy mit tanulsz?

Velünk minden rendben.Nekünk is rossz a gépünk(elég öreg már,a gyermek is mindig elnyomkodja),igy holnap jönnek megcsinálni.
Holnap 1 hónapos babára vigyázok egész nap.Kivi leszek milyen két gyerekkel.
berna23

Sziasztok!

Na most van egy kis időm írni! Hát gyermekeim rendesen kicsináltak tegnap és még nem tudom mi vár rám még ma. Tegnap Gergőnek valami nagyon bántotta a hasát. Tornáztattam, masszíroztam, Ő nagyokat durrongatott, kakilt és azt hittem ezzel minden Ok is, de folytatta tovább a sírást. Nem lett jobb neki tőle. Közben Daninak hál istennek jobb étvágya lett és szinte szüntelenül eszik valami, de alig tudtam neki a kaját elkészíteni, mert Gergő megállás nélkül sírt és ha nagyon behergeli magát még hányni is képes, így nem szoktam sokáig hagyni.
Akkor előtte meg 2 napig Dani napközben nem volt hajlandó aludni napközben. Első nap háromnegyed 7-kor, második nap 9-kor dőlt ki. Az a gyanúm, hogy a sok kajával lesz többletenergiája, amit itthon nem tud hasznosítani. Nem igazán merem megreszkírozni kettejükkel egyedül a sétát. Holnap apa már itthon lesz, már mondtam is neki, hogy menjünk el sétálni, mert Daninak is nagyon kell már, meg nekem is tele van a fejem. Meg furcsa mert előző héten én mentem boltba, meg ügyeket intézni, most meg itthon ülök egy hete. Anyósékhoz sem tudunk átmenni, mert fűtést korszerűsítettek és nagy volt a felfordulás.
Gergő már délelőtt elkezdte a bömbit, 4-kor Őt már meg is fürdettem. Úgy néz ki használt neki, mert evett és most durmol. Dani is alszik végre. Nemsokára kell.
Na befejeztem rólunk!

Lola!

Nagyon édesek a gyerekek. Örülök, hogy Noé jól veszi az "akadályokat". És annak is örülök, hogy minden rendben van vele a koragondin.

Szilvi (EDB anyu)

Nagyot nevettem Dóri kukázós sztoriján, tudom ez nem teljesen vicces. A gyerekek olyan dolgokat tudnak művelni, persze ezért vagyunk mi, hogy megmutassuk mi a helyes.
Amúgy akkor most már én is leírom, egyszer szedtem ki Dani szájából macskakavicsot. Ja merthogy van egy cicánk, neki szilikátos macskaföldje van és ez nagyon foglalkoztatja Danit.
Grat a félévi bizihez Emesének.

Ági01!

Mi mindent mutat ki ez az integrált teszt. Hát mit ne mondjak itt nagyon lassan megy minden. Míg Tbányán 2 hetet kellett várni a genetikai vérvétel eredményére, addig Pesten 3 órát. Jó tudom ez nem ugyanaz, de szerintem menne ez is gyorsabban. Remélem minden rendben lesz.
Rosszullétek HUSSS!!!

XYTimi!

Nagyon édes a kislányod! Jó kis hajasbaba.
Én is szeretném a Rotát beadatni, hát tényleg nem olcsó. Még én is töröm a fejem, hogy honnan is legyen rá keret!?? Engem egy kisvideó győzött meg Daninál, hogy ez kell nekünk. Ekkor már túl voltunk 1,5 nap kórházi bentléten (nem emiatt) és a kisfilmben nagyon rossz volt látni a sok beteg kisbabát a kórházban olyan magatehetetlenül, kiszolgáltatva a betegségnek. Na én ekkor döntöttem úgy, hogy beadatjuk. És Gergőnek is nagyon szeretném.

Na mennem kell mert Gergő megint rázendített, Dani meg még alszik.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

BEtti!
Hát igen, már 4 foga kihullott Somának, 2 alul már ki is jött, a felső 2 is bújik, iszonyat hogy be van dagadva fölötte az íny... kíváncsi leszek mekkora batár fogak jönnek ki!
Kiságy: értem, de nem tör ki a frász, hogy kiesik, vagy van rajta kiszedhető rács? Én amiatt raktam egyik napról a másikra Somát gyerekágyba, mert egyszer a kiságy melletti pelenkáz kómodon találtam, a szívem majd megállt! Ne izgulj Soma még a mai napig jön át közénk....
1 hónapos babára egész nap, nem semmi, azta!Istid lehet féltékeny lesz, nem?

Timi!
Nem Gálon lakunk, Újvárosban (kispostánál) csak a Tgabi ajánlotta még decemberben ott a köz.házban a b.masszázst, úgy mentünk oda...

Gabrielldaniell!
Húúú elhiszem hogy vágysz már sétára velük. Nincs testvérellépőtök esetleg?Lehet azzal könnyebb lenne, nem? Ha jön a tavasz, napütés, biztos nem bírod ki hogy ne induljatok el...Azért örülök, hogy Daninak van étvágya. Szegény kicsi Gergő, remélem azóta már rájöttél mi okozhatta Neki, hogy legközelebb elkerüljétek...

Emesedorabenceanyu!
Biztos az alma édesebb mint a répa és azért ízlett jobban. Nálunk az őszi jobban bejött mint az alma, így holnap még vegyesen azt kap, aztán Nálunk is jön a krumpli, répa-ezt anyatejjel higítom Neki majd.

Ági!
Miből vizsgázol? Persze, szorítunk majd!!!Nem alszol el a tanulás közben???
Azta 30.000-ért ezt kapjátok, basszus, elhiszem,hogy tiszta ideg vagy!

Na jó éjt, jó 7végét mindenkinek!

lola77

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk, igaz egy kicsit elmaradtunk - nem a gép volt rossz :))) - hanem festettük a gyerekszobát és elég nagy volt a felfordulás ill. estére ált nem maradt energia, vagy a Máté velünk aludt és akkor nem kapcsoltuk be a gépet hogy ne zavarja. Már tegnap előtt visszaköltözött a szobába a kismanóm, de még eléggé széjjel vagyunk. Tegnap megérkezett az ágy, ill ma megrendeltük a matracot a rotexnél, ami csütörtökre lesz kész. Aztán kész lesz végre a szoba :). Jó hogy már túl vagyunk a nehezén :).
4D-sre még nem jutottunk el, nem ért rá a doki :(. Lehet holnap.
Voltam dokinál szerdán, pocakméret 111 cm (heti 1 cm jön fel :) jesszusom még van 10 hét! :) ) amúgy a helyzet változatlan a méhszájjal - nyitva. Pihi, nem emelni stb.

Rita,
vigyázz magatokra, ijedten olvastam, hogy bent voltál a kórházban! Pihizz sokat, már nincs sok hátra!

Ági,
tényleg felháborító. A mi kombinált tesztünk csak kromoszómarendellenességet szűrt "A Kombinált tesztet a 12-14. héten végezzük, ultrahang-vizsgálat és vérvizsgálat kombinációjával. Ultrahanggal az ülőmagasság alapján határozzuk meg a pontos terhességi kort, majd megmérjük a tarkóredőt és vizsgáljuk az orrcsont jelenlétét. Az anyai vérből a magzat által termelt két marker (PAPP-A és a free- ß-hCG) koncentrációját mérjük. A teljes vizsgálat körülbelül 1-1,5 órát vesz igénybe, így a kismamáknak egy konzultáció keretében rögtön eredményt adunk" Nekünk ilyen volt, és 16 hetes vérvétel nem. Azért vissza kellett volna menni még1x. Azért tényleg tájékoztathattak volna titeket jobban. Lehet hogy a "mindenféle rendellenesség szűrés"-nek az UH-t gondolták??
Szurkolunk kedden!

Cirmike, Szilvi,
nagyon jó lehetett a sielésetek! irigy -irigy... :) ti legalább láttatok havat :) :) :) ez vicces hogy az ország egyik felében több napja nincs áram a hó miatt itt meg semmi. Mi lehet hogy holnap kimegyünk Császárra (20 km!!!) mert ott 15 cm-es hó van, hogy a Matyi legalább építhessen egy kicsike hóembert, annyira várta a havat...

Szilvianyu,
köszi a csomagot átadta a tesód. Nem kérünk semmit köszönjük, örülünk hogy használtátok. Bence lassan belejön a főzelékevésbe :)
A Máté tűzoltó lesz a farsangon, már csak valami mellényt kellene neki szereznem, de nem találtam még.. pénteken lesz a muri.

Angika!
jó hogy itt vagytok! A Julcsi is várja az ovit?

Berna,
jót nevettem a kiságyas képen! Jó rosszcsont kisfiad van! :) :) :) :) biztosan nincs mellette egy nyugodt perced sem! :)

xytimi,
mekkora már a Liza baba!!!! Nagyon édes, jó sok haja van!

lepihizek, elfáradtam a délutáni rohangálásban :)
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Csak gyorsban:

Lola: tanítónéniknek utánakérdezek Neked, én nem nagyon ismerem őket, de beszélek olyanokkal, akik ismerik! :lol:

Mi pocsékul vagyunk, Tamara után szerdán én, ma pedig Tomikám is lebetegedett. Láz, őrült köhögés, mindenmindegy-állapot.
Persze nekem tartanom kell magam, mint ápolószemélyzet :lol: de hát ezt minden anyuka tudja, hogy Ő legfeljebb elviekben lehet beteg... Aszondja a doki: pihenjek sokat :!: hehehehe jó vicc...

Kismamik vigyázzatok magatokra, ne szedjetek össze semmit, ebben a taknyos időben!
A babucik meg pláne!

Jó hétvégét!!!
V.erika
v.erika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?