Szép jó reggelt Mindenkinek!
Mostanra sikerült visszaolvasnom Titeket!
Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat!!!! Olyan jó érzés, hogy így "támogatjuk" egymást!
Sajnos újabbat nem tudok írni, mint amiket Móni leírt(köszi
) rólam. Uh-t nem csinált a doki, mert abban a rendelőben nincs is. És igazából, ha a vasárnapi tesztem pozitív lett volna, akkor nem adtam volna fel, természetesen azonnal mentem volna a korházba. De mostmár nincs jelentősége.
De az, hogy hagyjunk ki két hónapot, az igencsak "fejbe vágott". Ettől eléggé tartottam. Pedig a terhességem annyi idős lehetett max, mint Nitáé, tehát nagyon az elején voltam és azt is mondta, hogy kicsi a méhem!?????
Egyébként, eldöntöttem, hogy dokit váltok, sőt másik városba fogok menni. Szekszárd csak 40km ide, és ott nagyon dícsérnek egy orvost, van magánrendelője és uh-ja is. Valamint nem utolsó sorban az Országos meddőségi kp-nak is tagja, szóval, eléggé "képben van".
Babszika: Nagyon nagyon szorítok a jövő heti tesztedhez! Mikor is tesztelsz pontosan?
Móni: Jobbulást kívánok Nektek! Vigyázzatok egymásra!
Csucsu: Hamarosan érted is lehet izgulni, ugye?
Nita: Nagyon vigyázz Magadra és gratula az eredményhez! Nagyon nagyon szorítok érted is!!!
Ranita, Monyo, Ediii, Tary MINDENKI!!!!! Köszi, köszi, köszi, köszi, az együttérzést és az aggódást!!!
Hatalmas Pusssz mindenkinek!!!!