Új privát üzeneted érkezett!

ranita!
mi volt?????

babszika

vajon mi van pedivel? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szerintem ranita arra celoz hogy pedinek mar nincs meg a babaja.

sajnalom en is :cry:

Kép
monyo83

Monyo,
igen arra gondoltam. Csak rossz helyre tettem a szomorú fejet.

Kép

Kép
ranita1979

azt tudom hogy sajna már nincs baboja..... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sajnos,mosmar azert szoritsunk hogy siman menjenek a dolgok es ne legyen szukseg mutetre.

Kép
monyo83

reméljük kitisztult rendesen.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pedi: Várom , hogy mi van veled a doki mit mondott?

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Beszéltem Pedivel. A lényeg hogy nincs baba ( de ezt tudtuk már a tesztből) :cry:
A doki egy sima vizsgálatból ( uh nélkül) azt mondta hogy kicsi a méhe, tehát baba az nincs. 2 hónap szünetet ajánlott neki.
Holnap már dolgozik, tehát tud majd jönni a netre, és részletes beszámol nektek is.

Ne haragudjatuk amiért ilyen szűkszavú vagyok. Sajnos minket elért az influenza, vagy valami hasonló. A férjem kezdte, majd a gyerek aztán én. :evil: Mindannyian lázasak vagyunk. :cry:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

moni mielőbbi jobbulást nektek!!!!!!!!!
pedi várunk holnap..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Látom zajlik az élet.....

Nita - örülök, hogy minden rendben, sok pihi, kevés idegeskedés, és minden rendben lesz ;)

Pedi - sajnálom ami veled történt. De legalább az biztos, hogy meg tud foganni a baba! És azért ez nem rossz ! :) Lehet, hogy a következő terhesség már rendben lesz. Mi az h lehet? BIZTOS!!! :D

Babszika - gratula a vacsihoz! Remélem nem haragszol, de megnéztelek titeket az iwiw-en. Nagyon ari kutyátok van! És ti is jól néztek ki!

Királylány - Üdv! Én is Nógrád megyei vagyok! Salgótarjánban születtem és Kazáron laktam kb 10 évvel ezelőttig.

Amúgy velem semmi újság nincsen. Nuku meló, sajna pé-kor nem tudtunk együtt lenni mert lázas beteg volt az uram, úgyhogy babónak kicsi esélye van most :?

Kép
pampalini

annyira sokat nem idegeskedek inkább csak parázok......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita - az előzményeket ismerve, elhiszem, izgulsz.

Kép
pampalini

:wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok.

Pedi: őszintén sajnálom, legközelebb minden ok lesz!

Moni: mielőbbi jobbulást nektek!

Pampalini: :D Kazáron még sose voltam, St-be is igen ritkán járok. De azért jó, hogy van "közös nevezőnk"

királylány

Pedi,
És egysima vizsgálattal hogy tudta megállapítani, hogy teljesen kiürült e? A 2 hónap várakozást meg nem értem.

Kép

Kép
ranita1979

a várakozást azt én se.mert azt műtét után szokták javasolni... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Már nagyon régen jártam erre, még visszaolvasni nem volt időm. Ma kaptam vissza a gépemet, újra kellett az egészet telepíteni...Most visszaolvasok, aztán még jövök:)
tary
tary

tary...de jo hogy megint vagy!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!Visszaolvastam.
Pedi: nagyon sajnálom, de okosabbat én sem tudok írni. Tuti, hogy a következő már jó helyen, stabilan fog megtapadni. Karácsonykor már ringathatod:))
Nita:) Vigyázz nagyon magatokra, pihenj sokat! Tudom (tapasztalat) gyerek mellett nem egyszerű.
Nekem még elég sok időm van amíg megjön, tüneteim nincsenek, és nem is nagyon figyelek ilyeneket. Az egyetlen dolog, ami feltűnt, hogy állandóan tudnék enni, megállás nélkül. Ma este is jól bekajoltunk, (kalács+kakaó), lefektettem a fiúkat, és utána kopogott a szemem... Itt küzdök, hogy mit egyek.
na, bocsi a szómenésért:)
tary
tary

Nem tudjátok miért vagyok egy óra mínuszban a saját gépem órájához képest? Nálam 22:14 van, de a hozzászólásomat, amit most írtam, 21:13-ra tette..??Beállítás kérdése?
tary
tary

Tary: Hát akár jót is jelenthet ez a kajálhatnék:)

Kép
csucsu05

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Mostanra sikerült visszaolvasnom Titeket!
Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat!!!! Olyan jó érzés, hogy így "támogatjuk" egymást!

Sajnos újabbat nem tudok írni, mint amiket Móni leírt(köszi :wink: ) rólam. Uh-t nem csinált a doki, mert abban a rendelőben nincs is. És igazából, ha a vasárnapi tesztem pozitív lett volna, akkor nem adtam volna fel, természetesen azonnal mentem volna a korházba. De mostmár nincs jelentősége. :cry: De az, hogy hagyjunk ki két hónapot, az igencsak "fejbe vágott". Ettől eléggé tartottam. Pedig a terhességem annyi idős lehetett max, mint Nitáé, tehát nagyon az elején voltam és azt is mondta, hogy kicsi a méhem!?????
Egyébként, eldöntöttem, hogy dokit váltok, sőt másik városba fogok menni. Szekszárd csak 40km ide, és ott nagyon dícsérnek egy orvost, van magánrendelője és uh-ja is. Valamint nem utolsó sorban az Országos meddőségi kp-nak is tagja, szóval, eléggé "képben van".

Babszika: Nagyon nagyon szorítok a jövő heti tesztedhez! Mikor is tesztelsz pontosan?

Móni: Jobbulást kívánok Nektek! Vigyázzatok egymásra! :wink:

Csucsu: Hamarosan érted is lehet izgulni, ugye?

Nita: Nagyon vigyázz Magadra és gratula az eredményhez! Nagyon nagyon szorítok érted is!!!

Ranita, Monyo, Ediii, Tary MINDENKI!!!!! Köszi, köszi, köszi, köszi, az együttérzést és az aggódást!!!
Hatalmas Pusssz mindenkinek!!!!
pedi
Kalocsa

Szia Pedi,
örülök, hogy azért a körülményekhez képest jól vagy.
Szerintem azzal a 2 hónappal ne foglalkozz. Ha valakinek egy vérzéssel elmegy a babája én nem hallottam soha olyat, hogy annak várni kellene.
Nekem volt egy küretem+egy méhenkívülim, vágással a hason, 6 hete, és tegnap azt mondta az orvos, hogy felesleges várni, nyugodtan lehet próbálkozni. Akkor neked miért kellene várni 2 hónapot? Én nem értem.

Kép

Kép
ranita1979

sziasztok.

pedi nekem a dokim 3 honap varakozast mondott,nekem sem volt mutet.

faj a fejem,bizti valami front van.

babaszi nita megvannak a levendula magaok hetvegen elultetem :lol:

Kép
monyo83

És biztatásul írom, van itt egy másik topik, ahova még írok, és ott van egy lány, aki ugyanúgy járt, mint Te. Pozitív terhességi teszt, aztán vérzés és utána negatív teszt, elment a baba. Nem vártak utána egy hónapot se, azt hiszem a 2. hónapban terhes is lett megint, már 14 hetes. Menni fog ez Neked is, hidd el, csak ne add fel, ne keseredj el, 1-2 hónap és megint jössz egy pozitív teszttel.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Nagyon köszi a biztatást, én is úgy gondolom, hogy miért kellene várni? A méhem rendben van, nagyon korai volt a terhesség. Egyébként, meg ezt mondta: "Nem bánnám, ha most februárban és márciusban nem esne teherbe, bár abból se lesz semmi baj, ha mégis"!!! Na, most akkor döntse el az ember!!!
pedi
Kalocsa

nekem erre a kihagyasra van egy teoriam :lol:
lehet hogy veteles utan egy icicpicit nagyobb az esely az ulyabb vetelesre.ezert mondja a doki a varakozast hogyha netan terherbe esik valaki es elvetel akkor a doki mossa kezeit hisz o megmondta.
ez csak felteves.kulomben is ahany doki annyi felet mond,pedig bizti tanultak ezt is a suliban.

Kép
monyo83

Monyo! Te amúgy hány hetes voltál, amikor elment a baba?
pedi
Kalocsa

Pedi,
szerintem ezt a mondatot tanítják nekik az egyetemen, mert először nekem is ezt mondta szóról-szóra, de nekem műszeres befejezés volt. Akkor én is azt mondtam, hogy most akkor mi van?
Igaza van Monyónak, minden orvos mást mond.
De annak is nagyobb az esélye, hogy ilyenkor hamarabb teherbe esik mégegyszer az ember, mert a szervezet még emlékszik.
Én a neten is azt olvastam, hogy vetélés után sem kell várni. A műszeres bef. írták, hogy az első mensi után már lehet próbálkozni, semmivel nincs előbbre az ember, ha kivárja a 3 hónapot, sőőőőőt. És itt nem volt műsz.bef.
De persze Te döntöd el Pedi.

Kép

Kép
ranita1979

Ja és ezt is egy olyan ember írta, aki medd.közp-ban egy elismert doki.

Kép

Kép
ranita1979

pedi nekem akkor nem volt ciklusom,nem igazan lehetett mihez viszonyitani igy a doki megsaccolta a baba korat.kb 4hetes voltam.Csak petezsakom volt.A mehem szerin idosebbnek kellet volna lennie a babanak.
En nem gorcsoltem es nem vereztem,mentem szepen UH ra ahol a doki mondta hogy nem novekszik rendesen a petezacsi.
Aztan mondta a doki hogyha szerencsem van elmegy magatol,igy is tortent.

Kép
monyo83

Monyo! Értem, és nagyon sajnálom. Akkor azt lehet mondani, hogy én még "szerencsés" voltam.

Ranita! Én igazából úgy gondolom, ha a méhem kicsi, tehát normál méret, és magától elment a baba, és kitisztultam, akkor szerintem nincs akadálya, illetve amit Te is írtál, talán a szervezetem még felkészültebb most egy újabb terhességre, mint 3 hónap múlva!
pedi
Kalocsa

pedi örülök hogy vagy...szerintem se várj két honapot,,,,spontán ment el.....
drukk tovább!!!!!!!!!!!+++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lanyok aki szult mar,ti nem feltetek a szulestol?
anyu ravilagotott arra hogy en szinte rettegek a dologtol.
mar azon filoztam hogy e miatt nem jon a baba :roll:

Kép
monyo83

szerintem mindenki fél a szüléstől... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!

hát, én kivétel vagyok: én nem félek a szüléstől :P

babszika

:) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jo neked babszika :)

Kép
monyo83

naja, de amint látod, nem ezért nem jön a baba :roll:

babszika

babszka tényleg jo ha nem félsz......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szerintem sem mulik ezen csak anyu bogarat ultetett a fulembe :roll:
amugy en nem a fajdalomtol felek,azt allitolag jol birom hanem a kiszolgaltatott helyzettol,egyedul olyan elesett vagyok hogy az hihetetlen :oops:

Kép
monyo83

sztem ez ott eszedbe sem fog jutni.
ott előjön belőled az ösztönlény :wink:

babszika

Hát, lányok, én sem félek a szüléstől, sőt, megmondom őszintén nem is szoktam erre gondolni!!! Tartsunk ott, és akkor ráérünk ezzel foglalkozni! :wink:
pedi
Kalocsa

babszi na ja,probalom en ezt bemagyarazni magamnak ha oda jutok akkor mas lesz,meg probalok nagyon pozitiv lenni,de teny hogy egyedul kell vegigcsinalnom es eddig minden huzosab esetnel velem volt a parom(kivetel a fogmutetem,es bizony nagyon hianyzott).

Kép
monyo83

dejo,csak en vagyok ilyen selejtes :?

Kép
monyo83

ez a te élményed lesz és simán fog menni apa nélkül is, hidd el!!!! majd ott megtáltosodsz! :wink:

de pedinek is igaza van.
a "problémával" akkro kell foglalkozni, ha eljön az ieje. :)

babszika

de addigra meg már nem is lesz probléma :P

babszika

mitől lennél selejtes?

nita is fél tőle.... biztos még sokan

babszika

igaza van pedinek......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007