Sziasztok!
Jó sokat írtatok, azt sem tudom, hogy hol kezdjem.
Plusz kiló - rajtam is van, 73 kilóval mentem szülni, 67 kiló voltam, amikor hazajöttem a kórházból és most vagyok 62 kiló. Az eredeti (régi) súlyom 55 kiló volt, úgyhogy van honnan lefogyni. Persze most már nem zabálok, mint az első pár hétben, így érzem, hogy mennek le a kilók, de nagyon lassan és én sem érzem jól magam a bőrömben, cseppet sem tetszem magamnak!!!
K - vitamin - én is úgy tudom, hogy a tápszeres babáknak már nem kell adni, csak az anyatejeseknek és akkor is csak 6 hónapig, amikor jön a hozzátáplálás, már nem szükséges.
Babe - Laura nagyon édes, olyan nagy haja van, el sem hiszem
Igazi kiscsaj!
Linhbaba - a K-vitamint úgy adom be, ahogy a D-t is, kiskanálra anyatejet rakok, abba a vitamint és úgy be a szájba, egy nyelésre lemegy mindig
Én nescafe 3 in 1-et iszok, régen kávéztam én is, napi 2-3 lement, most már csak egyet, de azt minden reggel.
A Brendonos sztori
Nyugtonmalac - köszi a választ!!! Lefagyasztottam úgy, hogy még fejtem hozzá a cicizés után amennyit csak tudtam, és így kb. úgy néz ki, hogy 130 ml előtej és 70 ml zsíros tej. Amúgy az a baj, hogy a szopik után már szinte alig bírok fejni, tegnap este pl. kb. 10-15 ml-t tudtam
Rögtön elkönyveltem, hogy nincs elég tejem, de hát ez hülyeség, mert napi 6-7 pisis pelus van, legalább 2 egészséges kakis is, jókedvű Lotti, egész nap mosolyog és végigalussza az éjszakát, szóval csak paráztatom magam, de azt folyamatosan, amióta szoptatok
Lili képei szuperek, nagyon aranyos volt picikének is!
Sajnálom a dohányos famíliát
Botos néni
Szöszke - de jó kéééép, nagyon szépek vagytok!!!
Brendon - mi majdnem mindent ott veszünk meg, van törzsvásárlói kártyám is, csomó manit otthagytunk már, és eddig nem volt rájuk panasz - DE! Ha velem csinálták volna azt, mint Linhbabával, na én tuti azonnal panaszkönyvet kértem volna!!! Ugye mivel én egy bankban dolgoztam és ügyfeleztem, tudom, hogy mi a dolga annak, aki azért van ott, hogy "kiszolgáljon" és ha ezt nem teszi vagy ilyen szemét dolgot művel, akkor nem oda való!
Bkriszta - látom, nálatok is van ökölevés ezerrel
Bálint nagyon édi! Kitartást a betegséghez, remélem hamar túllesztek rajta! Vizsgákhoz drukk-drukk!
Peva - nálunk sem nyúl még Lotti hason fekve tárgyakért! Persze nálunk a koraszülés miatt most így, hogy 4 hónapos, a 3 hónaposoknak megfelelő dolgokat elég ha csinálja. Bár szerintem mindent csinál, amit egy 4 hónapos, csak nekünk van egy un. türelmi időnk. Amúgy hason már nagyon jól elvan, egész sokáig bírja és már mosolyog is közben, úgyhogy biztos élvezi is már. Ne keseredj el, nincs miért!!!
Talira csak akkor tudunk menni, ha valaki el tud minket vinni és párom nem valószínű, hogy ezért kivesz szabit, másképp nem tudunk menni sajnos
Nyugtonmalac, Linhbaba - ha a 74-es trolira felszállok, az letesz ott, a Vasúttörténeti parknál, szóval akár én is csatlakozhatnék
Ha jól tájoltam be egyáltalán
Anhel - a te sztorid se semmi, nem is értem, miért nem engedték, hogy kitold a babakocsit
Dóri nagyon cuki!
Marek - Bori hisztije
És így mit eszel?
Kata - mi kapjuk a Pneomoccoust folyamatosan, már kettőt kapott, a 4 hós oltásnál jön a 3. és asszem, hogy teljesen védett legyen, majd még tizenakárhány hónaposan jön az ucsó, a 4. Szóval mi mindig kettőt kapunk, szegény Lottika, mindkét kis combját megszúrják
Zsombi milyen nagy már! Nagyon tetszik a zöld fejkendős kép, tüneményes!!! És nagyon ügyesen hasal!
Bocs, ha kihagytam valakit, de olyan sokat írtatok, hogy alig bírtam követni.
Tegnap voltunk sétálni,bár hideg volt, Lotti végig aludt. Viszont ma tuti nem megyünk, szakad az eső és nekünk még mindig nincs esővédőnk a kocsira, bár most azzal sem mennék le szerintem.
Ez az idő még le is hangol amúgy.
Na megyek, mert lassan ébredés, most már beálltunk, hogy reggeli szopi után alszik 1 órát szinte mindig, juhé!
És egy pár kép:
így alszunk nappal
így hintázunk délután
így nézelődünk estefelé