Új privát üzeneted érkezett!

ancsi!
hát jó fizum volt. multiboltban voltam osztályvezető, középvezetői fizut adtak. ehhez képest a gyed... kevés...
Vendég
 


Ancsi neked be kellett menni a munkhelyedre mikor lejárt a tgyás?
Vendég
 


Apa hazajött jaj de jóóóóóóóóóóóóó :D :D :D
Hannus meg már dél óta alszik.Az ebéd most lett kész.Ti mit főztetek ma?Nálunk pörkölt nokedli ubi saláta
Vendég
 

 
 

Nekem se fizettek a mai sétáért, de muszáj volt kimennünk. Elmentünk az okmányirodába- nagyon rendes volt az ügyintéző, mikor indultunk épp telefonált, hogy nem felejtettük- e el, aztán egy perc alatt végeztünk. Vittünk neki egy kis csokit, hogy jó kedve legyen, a sok türelmetlen ember között. Aztán elmentünk a Lidl- be, mert volt néhány akciós dolog ami kellett. Nem mindegy, hogy 199,- pénz a leveles tészta, vagy 129,- ennyiből még otthon se lehet kihozni.
Nekem is sokkal kevesebb lesz a gyed, mint a fizu. Ráadásul a párom mostanában nem nagyon kap fizetést. Eléggé el van keseredve, azt mondja nem tudja mi lesz. Már sokat gondolkozik azon, hogy kimegy külfödre dolgozni, aztán, ha megtalálja a számítását, mi is utána mennénk. Nem lelkesedem az ötletért, sem azért, hogy kétfelé szakadjon a családunk, sem azért, hogy valahol máshol éljek. Tudom, hogy sza@r ma itt élni, de én akkor is itt szeretnék maradni. Nikinek persze jót tenne, ha már kiskorában megismerkedne anyanyelvi szinten egy másik nyelvvel, de rossz is lenne neki, mert ritkán dajkálná a mama.

Megyek megmentem, mert azt hiszem beszorult a kiságyba. Irgum- burgum aludnia kéne!

KépKép
bende
 
 


Basszua már dupla masnival kötözöm fel a fejvédőt és még így is leszedi. Aztán magára tekeri. :)

Következő gyerkőc? ha jobban állnánk anyagilag tőlem bármikor jöhetne. Anyany: a második terhességnél állítólag kevesebbet szed fel az ember. Én szerettem volna a kis korkülönbség lesz a gyerkőcök között, de úgy látszik erről most le kell mondanom. A munkahelyemre én sem tudok visszamenni, valószínűleg meg is gondolnám, akkor is ha visszavesznek. Közel 300km-t vezetni minden nap, hóban, fagyban, esőben és soha nem tudni, mikor végez az ember...ezt a nyanyó mellett nem szívesen csinálnám. Még van másfél évem, hogy munkát keressek. Sajnos nem maradhatok vele itthon 3 éves koráig, a gyesből már nem tudunk majd megélni. Abban a munkakörben, amit én az elmúlt években betöltöttem, mindig nagyon gyors változások vannak. Bízom benne, hogy találok majd valamit és ha kell jó ajánlóleveleim lesznek. A kapcsolataimat nem szívesen használnám fel ilyenre, de elképzelhető, hogy ez elkerülhetetlen lesz.

KépKép
bende
 
 


Meg is néztem gyorsan az álláshirdetéseket. 5 vagy 6 van folyamatban ami engem is érdekelhetne és ebből legalább 3- nál a tapasztalatom miatt jó esélyekkel indulnék. Egy pillanatra el kapott a nosztalgia és kicsit a dolgozhatnék...de csak egy pillanatra. Nagyon sajnálnám, ha nem maradhatnék a nyanyó mellett az első éveiben. Persze, ha nem változik a helyzet, akkor lehet, hogy 1 éves kora után, munkába kell állnom. Anyu vigyázna rá, mert bölcsit nem tudnánk megoldani.

KépKép
bende
 
 


bende!
nálunk is ez van. én nem akarok Angliába menni, párom meg nagyon akar. valahogy így lenne, hogy előremegy, munkát keres, talál, pénz, küldi, megyünk utána. semmi kedvem az egészhez, de biztosan muszáj lesz kimenni. ha anyós havi60ezres hitele nem lenne, nem is lenne semmi gond.
a nyelvtanulás szempontjából tényleg jó. meg ha belegondolok, majd én is jobban meg könyebben találok munkát, ha már jól beszélek egy nyelvet, Zsófinak is könnyebb lesz.
de úgy nem akaroooom....
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Na, mindjárt tele lesz velem ez az oldal...és közben a kisbanya is elaludt. Most tényleg elkezdett motoszkálni a fejemben az állás gondolata. Már az autóvezetéstől sem rettegek annyira ( terhességem alatti két autóbaleset ugye eléggé visszavett a lendületemből ) múltkor mikor a kutyát vittem orvoshoz, már eszembe sem jutott, hogy félek. Szóval azt hiszem azt le tudnám győzni. Viszont a meghallgatások, állásinterjúk gondolata nem lelkesít. Mire a legutóbbi helyemre felvettek 3 személyes interjún kellett részt vennem, már nem is tudom hány különböző emberrel. Idegtépő volt.

Apropó autóbaleset- tegnap volt két éve, hogy rommá törtem egy Ford Focus kombit, beleszaltózva egy árokba. Jelentem be voltam kötve és egyetlen karcolással szálltam ki az autóból, a saját lábamon. Egyetlen karcolás- kisimítottam a hajamat a homlokomból és pont ráragadt a kezemre egy üvegszilánk.

A csapongó gondolataim ellenére nagyon örülnék, ha ugyan ilyen esős napokon is, de tolhatnám a nyanyó babakocsiját még egy év múlva is. Mert, ha dolgozni kéne mennem, akkor Anyum részesülne ebben a kegyben.

Lara- sajnálom, hogy nálatok is locs-pocs van. A latyakot ne fényképezd le, az még lehangolóbb.
Ancsi- Dorka is vigyáz a vonalaira? csak az én csajom zabál, pedig Ő Zsófinál és Dorkánál is fiatalabb. Ja és ahogy elnézem neki is van a legkevesebb haja.
Anyany- jobbulást kívánok Mindenkinek, mihamarabbi felépülést a műtét után. Nem tudna hazavinni benneteket a párod, hogy otthon lehess?

KépKép
bende
 
 


Anyany- igen én is ragaszkodom ehhez a hülye országhoz. Meg persze ahhoz, hogy bármikor talákozhassak a rokonaimmal, ne kelljen erre több hónapot várnom, meg számolgatni, mikor gyűlik össze annyi pénz, hogy hazajöhessünk.

KépKép
bende
 
 


közben megint felkelt a Szagos Oroszlán , mondhatnám azt is hogy sza(r)os.

szeretném mindenkinek megköszönni, hogy nem nézett hülyének, hogy két napig zokogtam az ebem miatt- mert ahogy olvastam más is tett ilyet és megígérem, hogy holnap átadom a Cudarnak a jókívánságaitokat.

Szösz! mikor jössz továbbképzésre? :D Réka is MÁR MEKKORA!

KépKép
bende
 
 


bende!
nekem itt is kétszer meg kell gondolni, hogy menjünk vagy sem. nagy a távolság és Zsófi még elég kicsi, bár nem volt még 3 hónapos, amikor először hazamentünk.
de azért nem mindegy, hogy 300km vagy 2000km...
Vendég
 


Kép csücsülős

Kép Zsófi és Zénó és a takaró

Kép rosszalkodós
Vendég
 


Receptek:4 személyre- ezt írják, de akkor valaki alig eszik :)

Halfilé alufóliában

50 dkg paradicsom
3 szál újhagyma
1 gerezd fokhagyma
2 ek kapribogyó
4 ek habtejszín
só, őrölt bors
80 dkg tonhalfilé
3 ek oliva olaj

Idézem:

1, az alufóliából, a halak méretének megfelelően 4 dupla nagyságú darabot kivágunk és olivaolajjal megkenjük
2, a paradicsomot leforrázzuk, a bőrét lehúzzuk, a húsát felkockázzuk. Az újhagymát zöldjével együtt karikára vágjuk. A fokhagymát apróra vágjuk.
3, ezeket a hozzávalókat egy tálban a kapribogyóval és a tejszínnel összekeverjük, sózzuk, borsozzuk.
4, a sütőt 200 fokra előmelegítjük (gáz 3-4 fokozat), a halfiléket a fólia közepére fektetjük és a paradicsomos keveréket rákanalazzuk. Az alufóliát lazán összezárjuk, a széleit összenyomkodjuk.
5, tepsibe fektetve 20 percig sütjük, míg a fólia nem nem fúvódott

Megjegyzés by Bende: a kapribogyó felesleges- elvégre világválság van. Én 20 perc sütés után kinyitottam a fóliát és még így sütöttem 10 percet.

KépKép
bende
 
 


Most mennem kell. A két vonalzómat pedig szavazásra bocsátom. Melyik maradjon????????

KépKép
bende
 
 


Sziasztok!

Felszereltem a laptopot a szobabringára, így tudok mozgás közben is babanetezni! :lol: 8)

Tesókérdés: Winchi! Tényleg 2010 nyara-ősz! Előbb nem szeretném, mert van 2 rossz példa előttem - kicsi korkülönbség.
Én a 3 év +/- pici korkülönbséget tartom jónak. Persze mindenhol vannak ellenpéldák. A 4 már sok. Mire nagyobbak lesznek, halálra fogják egymást idegesíteni (tapasztalat). Mikor az egyik 10, a másik 14 éves. mikor az egyik 18 a másik 14. A kicsi mindig azt akarja csinálni amit a nagyobb, akit meg már idegesíteni fog a kicsi. A kicsi mindig a naggyal akar menni...stb. Nem lehet őket lekötni ugyanazzal.

Winchi! Nyissál egy családi napközit! Egy ismerősöm mesélte, hogy nagyon egyszerű, a neten után tudsz nézni.

Anyany! Mielőbbi gyógyulást a családodnak!!!!!!!! Remélem a műtét is jól fog sikerülni!!! Zsófi nagyon édes, főleg a Zénós kép tetszik nagyon!

Ancsi! Jót röhögtem a sztorin. :lol: Cukik a képek Dorkáról!

Bende! Nálunk éppen most megy a "harc", hogy menjünk ki külföldre. Én nem szeretnék. Nem akarom megfosztani a gyermekemet a családjától és fordítva. Szeretek itt élni, bár egyre idegesítőbb ami körülöttünk történik. A szülői háztól sikerült 4 házzal arrébb költöznöm, úgyhogy gondolhatjátok...
Férjecském Ausztráliába vagy Új-Zélandra szeretne menni. Kb. ennyit tud. Azt, hogy miből élnénk...stb, azt még nem gondolta ki.Ha kimennék, csak olyan országba ahol vannak évszakok, és 2 órás repülőúttal itthon lehetnék. Én olyan egyedül lennék egy idegen országban. Családom és a barátaim nélkül. :(
Sajnálom és nagyon mérges vagyok amiatt, hogy embereknek el kell hagyniuk a szülő hazájukat, a családjukat azért, hogy meg tudjanak élni. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
jaffa4
 
 


Anyany: Zsófi nagyon édes. Ahogy látom, már kezdi a pakolászást. Lassan el kell mindent tüntetni térdmagasságban, és lehet akadálymentesíteni a lakást! :) Én úgy látom egyre jobban hasonlít rád ez a kis huncut csemete!
Nekem is jó fizum volt. Hat számjegyű, és ehhez képest most nekem is kevés lesz....de a gyes hát az meg mire lenne elég???

Bende: én a halacskásra szavazok! :)

Nálunk is kimehetne apa Hollandiába van ismerős, és elég jól is keres, ők 3-4 hetente hazajárnak 1 hétre, de valahogy én még úgy vagyok ezzel, hogy most minden este hazajár legalább. Tudom, harmad annyit keres, mint ott kereshetne, de így minden nap látjuk. Nem is tudom mi lenne velünk nélküle. Nagyon hiányozna az tuti.
Tényleg nehéz az élet most a válság miatt, de szerintem külföldön sem sokkal könnyebb...Nekünk is szar, mert a kocsi részlet is több lett 10.000-el. (Hozzáteszem használt autót vettünk, és 4 éves törlesztésr, újra nem futotta volna, meg nem is mertünk 10 éves törlesztés bevállalni) Hát nem kevés, a havi gázszámlánk is 36.000Ft, pedig csak 22-23 fok van, és csak 2 szobás a házunk. (Jó, nem általányt fizetünk, hanem amennyit használunk. Nyáron könnyebb kicsit.

Lara: szerencsére nekem nem kellett bemenni, mert kiküldtek mindent postán, és a személyzetisek, béresek a kollégáim, így e-mail-ben leírták mit töltsek ki, hogyan és visszaküldtem. Nagyon rendesek voltak. De majd bemegyünk hozzájuk a csajszival, ha jobb idő lesz.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Bende!

Nekem a második vonalzód tetszik, mert azon jobban látszik a figura.

Cukrász továbbképzést is vállalsz? Nagyon érdekelne!

Kép
jaffa4
 
 


Kép


hahóóóó:)
áhhá bandáztunk:) nem sírtunk:) nevettünk:) emma alukált:) mián nevetgélt és játszott és alukált :)
mi pletykáltunk, ettünk, ittunk!

cuppppppp

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Köszi csajok a biztató szavakat, remélem tényleg visszaáll

ma elfogadta a cicit, viszont sírdogált, és én nem tom, h azért mert nem ízlett neki, v mert már nem is nagyon aar cicizni, h nem igényli igazánnem tudom, de legalább szopikázott, és tejem is volt még este is, hallani lehetett h mekkorákat kortyol

bár ma megdumáltuk a Gégéével,h ha nem lesz tej, v nem akar melózni a szopiért, akkor kap tápit, na bumm, és akkor mi van?

nna az Emmi királynőcciről csak annyit, h ma EGGÉSZ NAP DURMOLT A MILÓ KISÁGYÁBAN,A SZOPIPÁRNÁBAN, AZ ANYUCII MELLKASÁN, SZVAL KIRÁLYLÁNY VOLT, ÉS VÉGEZETÜL NAGYOKAT TROTTYOGOTT A GATYÓBAAA

He-he, Bende ez jóó, morgó oroszlán, ezeket a hangokat vedd fel mobillal, v amivel tudod, jó lesz visszahallgatni, én is fel szoktam venni a Miló berregését, gügyögését

ollyan lila halunk nekünk is van

Winchi, kösszi a tanácsot, ezt a csokis dolgot még nem hallottam kipróbálom

Szösz, a kaki miatt ne aggódj, természetes, ha mégis hasmenés, akkor szopi sokszor, mást nem tudsz tenni. nem tom milyen a hasmenéses kaki, gondolom nagyon vizes, nem olyan krémes és sűrű

a kiscsajod egy tünemény

iggen jó napunk volt, bandáztunk

Ancsi, nagyon jól írsz, elmehetnél egy újsághoz, nekünk is ilyen a konyha-étkező nappalivan a fali téglaaaaaaa
, jaj de helyes a kiscsajszi!! csak nem céklát evett??

hiszit? hmm…hát nem várom, pedig leszzz, báárrr, akkor hiszti vn, mikor kimék a szobából

Nálunk van alapítványi bölcsi, de egyenlőre tesóról még nem gondolkozunk, még ott tartok, h örülök, ha megjön a mensi és még csak most kezdem összeszedni magam, hátt anyagilak még nem tom h akkor hogy fogunk állni, egyenlőre az álláspont az az, h oviig megpróbáljuk kiböjtölni, aztán majd meglátjuk

Mancsa, köszi, remélem igazad lesz, ch 5-öt szedek, meg téjját iszok

Lara, visszajelöltelek, hááát, naggyon szép kis családod van, szépek a képeitek!!!!!!

Anyany, a mamádnak sok erőt kívánok!!!!!aztaaaa, hogy ül már a Zsófid!!!!!naggyon ügyes és azok a hagy szemek!!!

Bede, köszzi a biztatást, sztem a felső

He-he, no én is teszek akkor fel a tiedrőlll, CSAKAZÉRTISSSS
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
naspolyácska
 
 


Emmi alcik Kép
ne vicceskedj anya Kép
hinta-palinta Kép
ilyen hurkás vagyok Kép
naspolyácska
 
 


Bende, látod, nálunk is horgászat van :lol: Kép
naspolyácska
 
 


na nekem nem maradt ennyi energiám tegnap, hogy mindenkinek írjak!

ancsi: jó a sztori :lol: :lol: :lol:

bende: a hal recept király. kár, hogy csak én szeretem itthon a halat. bár kmolyan ezt lehet még a Norbi is megenné, ha valamiért nem tudná előre, hogy hal:( ez milyen hülyén hangzott!!!:)

jaffa: enyém férj is menne New Zealand...mert ott kolbászból van a kerítés, és bárminek mész királyság van...
és ez valóban olyan vegyes dolog...az élet túl rövid ahhoz, hogy megfosszuk a gyereket a nagyszüleitől és fordítva, de ahhoz is, hogy nyomorogjunk és számolgassuk a pénzt...

wicca írtam már, hogy szép vagy:) bevallom én NEM irigykedek a pocakodra, de lehet majd egy hónap múlva már igen...ki tudja ;)

amúgy csajok, amellett, hogy emma képes hat órán át megállás nélkül ordítani, szerintem már mosolyog tudatosan.
nem naspolyácska? legalábbis tegnap is próbálkozott.

hát lányok, nektek biztos nem új, mert otthon vagytok a félévesekkel, de a milán olyanokat kacag, hogy el sem hittem :) persze anyuja mókázik is neki rendesen:)

remélem ma nem fog esni a büdi eső, és akkor szaladok egy naaaagy karikát a babakocsival:)

anyany: kitartás:(

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Mennyire szép Zsófi, tünemény ahogy csücsül :lol:

Bende én a halacskásra szavazok :D

Milán mennyire csodálja a mennyasszonyát :lol: Nagyon jók lettek a képek szépek a gyerkőcök :lol:

Csajok ma jól indult a napom. Apa korán elment itthonról, én meg nem tudtam aludni így berakta nekem a Mamma miát meg kakaót is kaptam és nagyon jól szórakoztam. Komolyan aki tudja nézze meg ebben a sz*r időben. A történet bugyuta limonádé de a környezet meg a zene nagyon nagyon jó :lol: :lol: :lol: De sétálnék azon a gyönyörű szigeten :lol: :lol: :lol:
És 3 hónap óta először megnéztem elejétől a végéig egy filmet, csak 3x néztem be Matykóhoz :wink:

KépKép
winchi
 
 


Jó reggelt! Figyelem ám a szavazatokat.


Gégéé! ha a párod nem szereti a halat, akkor csináld meg egy- egy szelet pulykamellből. Ez esetben kicsit tovább süsd. Csirkemell is jó lehet, de akkor előtte a húsit, kicsit süsd elő egy serpenyőben.

Jaffa! sütiket annyira nem szeretek sütni, de mostanában azok is jól sikerülnek, ezért fellelkesedtem. Ha lesz időm dobok fel azokból is néhány receptet. De persze ha van kedved, abban is tudok segíteni.

Anyany! Zsófi napról napra szebb lesz.... Ráadásul az alakjára is ,,kényes,,- lehet, hogy mégiscsak modell lesz. :shock:

Hát lányok ez a külföldre menés dolog elgondolkoztató. Úgy látom a férfiak vannak jobban megindulva. Felmerül a kérdés, hogy mi nők vajon nem tudunk annyira racionálisan gondolkozni, mint ők, vagy sokkal jobban ragaszkodunk a gyökereinkhez? Szerintem sehol nincs kolbászból a kerítés. Csak vannak olyan helyek ahol jobban megbecsülik a tisztességes munkát, mint ebben az országban. Ettől függetlenül nem garantált a jó életminőség külföldön sem. Nem vagyok igazán meghátrálos típus, de nyomaszt a gondolat, hogy külföldre menjünk egy pici gyerekkel. Az első kérdés ami rögtön felvetődött- mi lesz ha beteg lesz? biztosítás? és, ha nem tudom jól megértetni magam?
Remélem lesz munkája a páromnak és egy kicsit javul a helyzetünk. :wink:

KépKép
bende
 
 


Jelentem 3:1 az állás a halacskás javára.

Gégéé, Naspolya: nagyon bírom mikor több pici gyerek van egy képen. A fényképeitek klasszak lettek.

KépKép
bende
 
 


jaaa a szavazás:) nekem mindkettő tetszik. a karikás vonalzó talán jobban :)

és köszi, ki fogom próbálni a receptet!

CSAJOK NEM NYITUNK EGY RECEPTES TOPICOT? OTT KÖNNYEBB LENNE VISSZAKERESNI A RECIKET??????????????

cupp

(öregem winchi, te filmet nézel?:))

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Kínai tésztaleves:
4 adaghoz

2 lebőrözött kicsontozott csirkemell- sztem lehet kevesebb
1 ek szójamártás
1 ek sherry, vagy vermut - ez nálam kimaradt
2 szál újhagyma
5 dkg gomba- ezt is hanyagoltam
5 dkg üvegtészta- ezt megdupláztam
7,5 dl tyúkhúsleves- másfél leveskockából

a csirkemellet csíkokra vágjuk, meglocsoljuk a szójamártással és a sherryvel, lefedve 15 percig pácoljuk.
az újhagymát és a gombát felszeleteljük.
az üvegtésztát tálba tesszük, forrvízzel leöntjük és 5 percig állni hagyjuk. ha megdagt leszűrjük és ollóval apróra vágjuk
a tyúkhúslevest felforraljuk, hozzáadjuk a húst meg a gombát és lefedve 15 percig kis lángon főzzük.
ezután hozzáadjuk az üvegtésztát és a hagymát és még 5 percig főzzük.

megjegyzés by bende- mikor a hússal újra felforr a leves, lesz a tetején egy kis hab, ezt én leszedtem, hogy szép tiszta legyen a leves

KépKép
bende
 
 


köszönjük gégéé, szavazatát regisztráltuk

4:1 a halacskásnak.

KépKép
bende
 
 


receptek jön:

gyümölcsös piskótatekercs
csokoládélapocskák
citromos szelet

KépKép
bende
 
 


még valami a halfiléhez, héjában sült burgonya a legjobb köretnek.

KépKép
bende
 
 


ezt a kolbászból van a kerítést idézőjelbe akratma tenni....

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


a szójamártás...na nem tudom amúgy, én a tescoban vettem, de valahogy az nem olyan erős...szóval bazi sokat kell tenni belőle szerintem...lehet, hogy van valami higítás, vagy nem tudom...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Bende:Nekem is a halacskás tetszik :D

Várom a védönénit tegnap szólt hogy ma megnéz minket 8:30-ra igérte de picit mindig késik,legalább megmutatom neki Hannus pöttyeit a fnekén.
De jó ma nem esik az esö legalább nagyot tudunk sétálni :D
Vendég
 


jajj emma popija is tiszta pöttyös...pedig sudokrémet használunk :(

szegénykém, tuti csípi neki.

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé:Most mi is sudokrémezünk de már szebb a Hannusé megnézte a védönéni mondta hogy 3 nap és már ott se lesz.
Vendég
 


Heinz szójamártást használok, az elég jó minőségű, nem kell belőle horror mennyiség.

A kolbászkerítést tudom, hogy értetted. Én is azt gondolom amit Te. néhányan azt hiszik, hogy Mo a pokol és egyébként az egész világ Kánaán.
Nikinek csak a koleszterines krémtől lett pötyis a popója. azt kikezeltük sudocreammmel, de azóta bepanthent használunk. azt mondták, ha mindig sudo-t használok, érzékennyé válhat a bőre. szép pötyimentes

KépKép
bende
 
 


gégéé- milyen pelust használtok? és milyen törlőkendőt??????

KépKép
bende
 
 


Bende:Nagyon jók a receptek éhes is lettem :D

Anyany:Zsófi nagyon szép :D És már pakol nem semmi :D :D :D

Naspolyácska:Köszi.Nagyon aranyos a kisfiad :D :D :D és milyen szuper hintája van :D

Gégéé:Nagyon aranyos Emma és már mosolyog de édes lehet :D

Jaffa:Még nem tettél fel nekünk képet Milu új frizurájáról!Majd kérhetünk :lol:

Lányok:Nem ám mindenki elhagyja az országot,vagy ha igen igérjétek meg hogy akkor is irtok ide :D
Vendég
 


megígérem.

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Winchi:Én láttam azt a filmet hát igen görögország :D :D :D
Vendég
 


Kép
Kép

amikor kilóg a lóláb a kiságyból :lol: :lol: :lol:

Elkezdett forogni és mindenkinek magyaráz közben :lol:
Mindenki= Bonny a lepke, mikulás- nálunk maradt nem volt kedve visszamenni az északi sarkra, Csillag - nem az esthajnal :D és a mackók, a barna mamáéktól, a kék csíkos a szomitól és a kedvenc és imádott ölelgetős ami nélkül nincs esti alvás :D

KépKép
winchi
 
 


Winchi: Dorkának is ugyanilyen mikulása van! Na, már kezdem azt hinni, tényleg egymásnak teremtette őket valami titokzatos csillagzat.
:D
Matyi manó tud ám élni! Ezt nevezem. Szép kis alvás. Szépen kényelmesen, lábakat fel! :D Nagyon szépséges a kis vőlegényünk! Pucca neki!

Naspolyácska: Miló is nagyon szép kisfiú! És milyen jókedvű!
Látom halvacsora nálatok is nyerő, csak vigyázzatok a szálkákkal! :)
Ja, céklát evett a lelkem. Látszik is. Nálunk a konyhában ez egy konyhapult. Még terveztünk fölé apácarácsos pohártartót, meg majd szép új konyhabútort, de eddig még nem telt rá, így a nagyi régi konyhabútorát használjuk, kb 4 méteres új kellene, az meg kb 3-400.000 píz lenne, majd ha véget ér a válság.... :D
Kösz a bókot, bár én nem érzem úgy, hogy nemtom milyen jó lenne a stílusom, csak leírtam ami jött...hátha jót nevettek rajta....:D

Gégéé: de jó, hogy így tudtok bandázni naspolyácskával! Emmóca egy tündérke, és látod milyen jó kislány is tud lenni. Jót tett a levegőváltozás neki!
ja, kéne már egy receptes topic, a múltkor is kerestem Wichi mustáros husiját, azt alig találtam meg. Akkor én elkezdek egy receptes topicot, és írjatok ide, ok?

Ennek a fincsi sütinek a receptjét fogom ide tenni!



Kép Süti

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok!

Külföldi munka: Hát szerencsére ebben mi nagyon egyet értünk a férjemmel: MI NEM AKARUNK! Én is azt gondolom máshol sincs kolbászból a kerítés! Persze biztos sokan vannak akik mennek és megtalálják, amit kerestek, de mi bízunk benne, hogy majd itthon is elboldogulunk! Mi szeretjük Magyarországot, akármilyen is. Külföldre csak nyaralni járunk. Annyi elég is!

Ancsi: Dorka is nagyon csajos a rózsaszín ruciban! :D És milyen jól kinevette anyuját! :lol: Ari!

Winchi: Jól néz ki Matyi ebben a pozícióban! :lol: Réka is nagyon szeret így keresztbefordulva, bár ő még így is jól elfér! :)

Receptes topik ötlete tetszik! :)

Géggé, Naspolyácska: akkor jól telt a tegnapi napotok! :D Úgy látszik Emma társaságra vágyott! :lol:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok!

Végre süt a napocska, lehet sétálni! :D

Bár a kedvem azért nem ilyen rózsás, tegnap öcsém barátnőjének felmondtak a munkahelyén, a gazdasági helyzetre való tekintettel. :cry: Bár valószínűleg más is volt a háttérben, mert az öcsém ua. területen egy másik boltban üzletvezető és ez nem tetszett a lány főnökének, így ő volt az első a leépítésnél. :? Remélem, azért hamar talál munkát. Ha esetleg tudtok valamit (ők is fehérváriak) légyszi szóljatok.

Tegnap mi is megjártuk az okmányirodát, tök hamar végeztünk. Nati édes volt, tök cukin belenézett a gépbe, mikor fényképezték. Az útlevél azért kell, mert sógornőmék Bécsben laknak, így mi sűrűn járunk arra. Bár ugye elvileg már nem állítanak meg, de ha mégis, akkor a gyerekeknek még kell útlevél. Lilinek már a harmadik lesz tavasszal, de 4 évestől már 5 évre adják, nem 2-re.

Kolpingba február 20-ai hétvégén megyünk, én is kíváncsi vagyok, majd beszámolok. Pont azon a hétvégén lesz farsangozás, Lili meg az unokatesó biztosan élvezni fogják. Azért Nati miatt izgulok kicsit, hogy tetszik majd neki ez az egész...

Külföld: hát, mi is gondolkozunk rajta, nálunk férjemnek a szakmája miatt nem ártana egy kis külföldi tapasztalat, mi Olaszországot vettük célba. Én beszélek is olaszul (na jó, tanultam :wink: ) és egyébként is imádom azt az országot. Ha meg már itthon ennyire nem rózsás a helyzet, akkor miért ne valamikor mostanában menjünk. Bár két gyerekkel azért nem semmi elindulni, bele sem merek egyelőre gondolni, de ha úgy határozunk, majd jól utánanézünk mindennek. Munkaügyben azért könnyebb talán nekünk, mert a férjem a cégen keresztül tuti el tudna helyezkedni kint is.

Kép
Kép
katinka31
 
 


Na, itt kettővel felettünk van a receptes topic

**SOS Receptjeink** címszóval! Már be is tettem a sütireceptet...

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


KISÜTÖTT A NAP! :D

Bende: a második vonalzóra szavazok, azon jobban látszik Niki kis pofija! :D

Azt hiszem elkezdett hullani a hajam! :cry:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


bende
Én is a halas képre szavaznék :)
Micsoda képek, nagyon helyesek a babák :lol:

Gyerkőc.. ha tudnám hogy lány lesz akár most is :lol: de,kb 4-5 év múlva, bár ez a korkülönbség szerintem pont jó,de nálunk is az anyagiak miatt muszály visszamennem, az meg ha minden jól megy jövőre lesz.Sajna nem engedhetjük meg hogy itthon legyek a kicsivel, annyiér :(
Kinti munkát nekem is ajánlottak, németbe nem is rossz pénzér,de akkor már itt volt a gyerek,így nem vállaltam,meg a párom miatt se,pedig nem lett volna rossz,dehát az ember nem szívesen hagyja itthon a családját.
Múltkor párom megemlítette, hogy ki kéne menjen misszióba :? ,háát nem nagyon örülnék neki.De ő is mint mindenki csak a pénzér menne.Mindenesetre nem tudom nem szeretném aggódásba tölteni azt a 6 hónapot. Mondjuk mostanába nem említette.
anyany kitartás :(

Kép Kép fini alma

Kép
Kép
bibii
 
 


katinka: biztos tuti jó lesz a Kolping, Lili biztos élvezi majd, és szerintem ti is! Sajnálom a sógornődet. Sajnos most mindenhol rezeg a léc. Én is féltem a családomat. Nálunk már anyósom került lapátra a pékségben, de mindenkit elküldtek, csak a főnök maradt, meg a barátnője....ketten csinálják az 5 emberes melót, mert nem tudtak fizetni.
Olaszul én is tanultam, 3 évig, imádtam..

szosz: jó neked, akkor a te embered nem vágyik más honba...
igen, mindig hazavágyik az ember....

Mondjuk én Görögországban el tudnám képzelni az életem hosszútávra. Valahogy beleszerettem. Krétán voltunk tavaly előtt, és egy szerelem lett belőle. Akár már most is indulnék, de csak ha tudnám, hogy azért néha-néha hazajöhetek...
Lara???? Te is Görögország fan vagy, igaz?????? Jönnél velünk???

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


bibii: jajj, de édes Ricsi baba. Mit eszik?

szosz: a szopi miatt hullik a hajad. Nekem is még mindig csomókban hullik. Szedsz vitamint? Én még az elevitet szedem, attól némelyest csökkent a kihullot hajszálak mennyisége, de nem szűnt meg...azt mondta a fodrászom (2 gyereke van), ha már nem szopiztatok majd visszaáll ám. (Csak addigra már nem marad hajam :oops: )

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Winchi: én ma nézem meg a mamma mia-t. nekünk is megvan!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?