Köszi csajok a biztató szavakat, remélem tényleg visszaáll
ma elfogadta a cicit, viszont sírdogált, és én nem tom, h azért mert nem ízlett neki, v mert már nem is nagyon aar cicizni, h nem igényli igazánnem tudom, de legalább szopikázott, és tejem is volt még este is, hallani lehetett h mekkorákat kortyol
bár ma megdumáltuk a Gégéével,h ha nem lesz tej, v nem akar melózni a szopiért, akkor kap tápit, na bumm, és akkor mi van?
nna az Emmi királynőcciről csak annyit, h ma EGGÉSZ NAP DURMOLT A MILÓ KISÁGYÁBAN,A SZOPIPÁRNÁBAN, AZ ANYUCII MELLKASÁN, SZVAL KIRÁLYLÁNY VOLT, ÉS VÉGEZETÜL NAGYOKAT TROTTYOGOTT A GATYÓBAAA
He-he, Bende ez jóó, morgó oroszlán, ezeket a hangokat vedd fel mobillal, v amivel tudod, jó lesz visszahallgatni, én is fel szoktam venni a Miló berregését, gügyögését
ollyan lila halunk nekünk is van
Winchi, kösszi a tanácsot, ezt a csokis dolgot még nem hallottam kipróbálom
Szösz, a kaki miatt ne aggódj, természetes, ha mégis hasmenés, akkor szopi sokszor, mást nem tudsz tenni. nem tom milyen a hasmenéses kaki, gondolom nagyon vizes, nem olyan krémes és sűrű
a kiscsajod egy tünemény
iggen jó napunk volt, bandáztunk
Ancsi, nagyon jól írsz, elmehetnél egy újsághoz, nekünk is ilyen a konyha-étkező nappalivan a fali téglaaaaaaa
, jaj de helyes a kiscsajszi!! csak nem céklát evett??
hiszit? hmm…hát nem várom, pedig leszzz, báárrr, akkor hiszti vn, mikor kimék a szobából
Nálunk van alapítványi bölcsi, de egyenlőre tesóról még nem gondolkozunk, még ott tartok, h örülök, ha megjön a mensi és még csak most kezdem összeszedni magam, hátt anyagilak még nem tom h akkor hogy fogunk állni, egyenlőre az álláspont az az, h oviig megpróbáljuk kiböjtölni, aztán majd meglátjuk
Mancsa, köszi, remélem igazad lesz, ch 5-öt szedek, meg téjját iszok
Lara, visszajelöltelek, hááát, naggyon szép kis családod van, szépek a képeitek!!!!!!
Anyany, a mamádnak sok erőt kívánok!!!!!aztaaaa, hogy ül már a Zsófid!!!!!naggyon ügyes és azok a hagy szemek!!!
Bede, köszzi a biztatást, sztem a felső
He-he, no én is teszek akkor fel a tiedrőlll, CSAKAZÉRTISSSS