Új privát üzeneted érkezett!

Hellótok!!

Gégéé, mondtam má h hozd el Emmit, aztán nálam hisztizzen, te meg lazulsz picit :lol: adok enni megint, csak gyere máárr :lol: :lol:

én tök magam alatt vagyok, elég kevés a tejem, legalábbis úgy érzem, az este ordított a Miló is, egyáltalán nem alkart cicizni,ilyet még nem csinált sose, igaz, h most mensizek, de eddig már kétszer mensiztem de méég nem fordult elő, h elfordult volna a cicitől.
nem tudom, nagyon kivagyok most emiatt, bőgtem, meg folyton bocsánatot kértem tőle, h ne haragudjon, h nincs tejem, v h rossz az íze, aztán szegényem a sok sírástól, meg az én sírásomtól megijedve beájult. igaz már kétszer azóta megkelt, de most alcik :cry: :cry:

szval nem tom mi lesz, most meg én hibáztatom magamat, h anno nem tudtam fejni, mert ordított a hasfájás miatt, éjjel már nem volt erőm, de a férjem próbál lelket önteni belém, h ez nem az én hibám, hisz anno a Miló durván túlette magát, és ha akkor még ráfejek, akor még többet evett volna....és ki tudja h a kórházba hogy jutottunk volna el....merthogy voltunk ott is....mindegy...

kicsit kivagyok...

nagyon....

bőgtem és most a fejem is fáj...

Bende, remélem a kutyud mielőbb felépül, a cicámat nem rég vesztettem el, úgy h egyik napról a másikra eltűnt, pedig 5 évig volt nekünk társ, a a Mircikee, ahh most ettől is kivagyok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

nna, még olvasok, mert megint egy csomót írtatok
naspolyácska
 
 


Bende: nagyon édes a kis családod, hát igen, a kaviatúra az enyimet is vonzza, mint a mágnes :lol:

Lara: a kiütés lehet kajától, v fogzás miatt, v ha picit gyengébb az immunrdszere a Hannusnak, én ilyenkor felváltva használom a sudo-t és a bepanthent, és pellózáskor egy 10 percre szabadon hagyom úgy h előtte picit befűtöm a szobáját :wink:
naspolyácska
 
 


Szegény Írisz, remélem holnapra kialussza az oltást, bár látom h az a játszószőnyeg minden gondot feledtet!!! :wink:

Ancsi, akkor naggyon ügyes a kiscsajod, a Miló még nem csinál ilyeneket, bár a napokban kezdett el forgolódni, de látom rajta h nagyon hangulatfüggő a dolog, mert öléggé ritkán csinálja, hjaa a távirányító, apámm, be kell szerezzek egy használaton kívülit is nyáltesztree :lol: :lol:

Wicca, látom nagyon csini kis kéglije van a Bálint babának, szép kismami vagy!!!!!!

Anyany, sztem a Zsófi súlya jóó, a Milán egy hét múlva lesz 7 hós, és most 7,3 kiló, és ő fiúúú :wink:
naspolyácska
 
 

 
 

jaa, Ancsi gratula a hízáshoz!!!
ez most jóó??? örülünk? mert nem tom az előzményeket :oops: :oops:
mert akkor örülök, ha örülünk :lol: :lol: :lol:
naspolyácska
 
 


nnna, befejeztem magam, mára sztem elég is volt belőlem :oops: :oops: :oops:
naspolyácska
 
 


u.i.: azért már egy kicsit jobb a kedvem........ :wink:
naspolyácska
 
 


most már télleg kiszállok, pussz, iccakát mkinek :lol:
naspolyácska
 
 


Naspolyácska:Ne okold magad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet hogy elmúlik a mesi és ugynúgy fog szopizni Milo ne idegeskedj látod már a fejed is fáj tőle Milo is megérzi hogy ideges vagy és annál rosszabb.Holnapra lehet hogy már semmi gond se lesz.Most már én is szabadon hagyom picit Hannust de eddig nem szoktam :oops:
Vendég
 


hhh, azért jól elvoltam magammal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
naspolyácska
 
 


ahh, köszi,már épp menni készültem

picit ráz a hideg a sírástól meg h fáradt is vok már, de jobb a kedvem, hjaa remélem igazad lesz
naspolyácska
 
 


Remélem hogy minden rendbe lesz fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!
Mindjárt én is megyek aludni már álmos vagyok!Jó éjszakát és ne idegeskedj :wink:
Vendég
 


én is

figyu, ráér holnap írj, de ittál már meg 20 perc alatt másfél liter vizet? én megittam, nem túl kellemes, de háthaa.........

pussz
naspolyácska
 
 


holnapra akkor sok tejci lesz :D
Bejelöltelek iwiwen jaj de aranyos képek vannak fent :D Puszi nektek
Vendég
 


naspolyácska!
ne aggódj, visszaáll majd a tejcsi. Milóval is minden rendben lesz.
foga? nem tudom írtad e a fogacskákat, de valahol azt olvastam(most nagyon okos vagyok :lol: ), hogy ha fogacskákat növeszt a baba,akkor is elfordul a cicitől, mert feszíti az ínyét.
ígyál, egyél, nyugodj meg, mert az ideges ízű tejcsi nem finom!!!

és azt hittem Miló ducibb. olyan kis duci pofija van.
:oops:

lara!
hát nem tudom hogy a tápszerrel van e baja. eddig nem volt. tegnap sem. az evéssel van főleg baja. de majd megkérdezem a dokinéninket. vagy íratok fel vegyesen.
én megkóstoltam a tápszert, hát ... iszonyatosan rossz íze van. szegény kicsikém. a tejcsi 100szor finomabb. ( :oops: azt is megkóstoltam)...
lehet, hogy mondtam már, de boldog 5. hófordulót a hajasbabádnak!!!
Vendég
 


anyukák, anyukák!
mit összeparázunk, miközben semmi baja a kölkeknek.
majd jön sarmon és megkapjuk. :lol: ne parázzunk már annyit... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(sarmon nem bántásból írtam)
tényleg olyan bénának érzem magam néha...
Vendég
 


atyaég, mennyit írtatok, míg ordított Emma :lol:
meg kellene mutatnom neki, hogy lássa, hasznosabban is lehet tölteni az estéket.

17:00-tól 23:12-ig tartott...

csend volt az etetések alatt, és fürdés közben...

próbáltuk: az ágyában elaltatni, mint máskor...ordított-szinte őrjöngött; próbáltuk hogy hagyjuk sírni, hátha elalszik, álomba sírja magát...felejtsd el...bírta egy órán át simán....egy percre nem hagyta abba. akkor felvettük, akkor is sírt, majd egy fél óra puszilgatás után nem sírt kemény 3 percig, aztán már a nagyágyon összebújás-puszizás sem volt jó neki, ott is sírt...játszottunk neki szívdobogást stb.stb. stb.

semmi, de semmi nem használt...aztán 22:30kor evett, aztán, mintha semmi nem történt volna előtte, ugyanúgy, mint máskor, elaludt, kétszer még felsírt, akkor cumit kapott3homloksimit, de aztán aludt...konkrétan 5:18-ig...

csak este csinál ilyet, és leginkább esős időben, vagy amikor nem vottem aznap stálni...nem tudom melyik a baja...

köszi a cikket, amit beszúrtál Bende...elolvastam, de per pillanat nem emlékszem semmire, így elolvasom ma is...

naspolyácska, ma mindenképp át akarok menni, de basztikuli ilyen esőben, hogyan???
NEM IGAZ MÁ BUZI ESŐŐŐŐŐŐ ÁLLJON MÁR EL LEGALÁBB EGY NYOMI NAPRA!!!
na:)
olvasom te is jókedvű voltál az este:( sajnálom:( nem hiszem, hogy ez a tejcsigond huzamosabb ideig tartana. Biztos a foga amúgy!!! nekem, mikor jött a bölcsességfogam, az annyira fájt, hogy én se ciciztem volna! szegény Milikém :( te meg ne hibáztasd magad. meg amúgy is, biztos neked is az eső miatt van iolyen szar kedved! ja ma jönnek a főnöködék hozzám, ellenőrizni a lakást...gondolhatod, te...olllyan rend van...

lara: boldog hófordulót Hannusnak!

szépek vagytok bende!

mindenkinek köszi a segítséget, és a bíztatást. remélem hamar kinövi...mondjuk ma, mert a férjemmel így csak hétvégén tudok kommunikálni, mert mire csend van, már mind a ketten elájulunk...
amúgy tuti az eső miatt ilyen bolondlujzi...szegényke...úgy szuszogott sírás után, hogy mind a ketten majd megzabáltuk :D

na megyek elrakom az edényeket...
(ó ezeknek is mért most kell jönni...)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Csatlakozom. Rohadt buzi eső. Legalább hó esne. Nem hiszem el, hogy már több napja egyfolytában esik. Tegnapi séta nekünk is kimaradt, meg is lett az eredménye. Alig aludt a nyanyó és estére jól kifáradt. Már tanakodtam rajta, hogy jó-e , ha minden estére úgy kifárad, hogy 1 perc alatt elalszik. Persze ellene se tudok sok mindent tenni, mert ha délután nem akar aludni, akkor nem erőszakolhatom rá a dolgot. Tegnap is megpróbáltam mindent, elsötétített szobát, zenélő forgót, simogatást, de csak gagyogott, meg a bárányával birkózott.
Ja és rettentően morog. Tudom, hogy az oroszlán jegyében született, de ez már kicsit túlzás. Olyan mély torokból jövő morgást produkál.Ha leteszem rám mordul, ha felveszem úgy köszön, hogy rám mordul, ha elveszem a játékát rám morog. Olyan mintha egy kiskutyával élnék együtt. Vagy egy minioroszlánnal. :shock:

Gégéé: nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz estéitek vannak. Nálunk szerencsére semmi ilyen probléma nem volt. Látod többen is írták, hogy hasonló problémával küzdöttek. Kitartás mindenkinél elmúlt.

Kis családom nevében köszönöm az összes bókot.

El kéne caplatnom az okmányirodába, már készen vannak a papírok ( gépjárműkivonás ) soron kivül is bemehetek, de nincs kedvem a nyanyót kenguruba gyömöszölni és kimenni az esőbe.
(törpeoroszlánom a szőnyegpadlón rükvercelget és morog)

Már nem tudom ki kérte a recepteket, ígérem, amint lesz időm és kedvem begépelem. A leves tegnap nagy sikert aratott.
Szösz- ha szeretnéd tényleg továbbképezlek....A nyanyók elhelyezése megoldott, szóval tényleg szólj, ha segíthetek.
anyany- asszem minden önuralmamat elveszítettem a nasizás terén, szóval minden tiszteletem a tied. azt hiszem az én súlyomon csak a sport fog segíteni.
naspolyácska! bocsi, hofgy csak most de nagyon nagy sziaaaaa!!!! neked. üdv köztünk. ne bőgj, én a kutya miatt rengeteget bőgtem, nagyon fáradt lettem tőle. iszonyatosan kimeríti az embert. ja és utána én is vedeltem.
larairigy- irigy, nem dobnál fel néhány havas képet? hajasbabusnak boldog 5 hónaposságot.
bende
 
 


megyek mert az oroszlánomnak hm... szaga lett :shock:
bende
 
 


köszi, köszi, köszi :)

amúgy tuti, hogy vagy az időjárással, vagy a sétahiánnyal függ össze!!!

nekem is fáj a fejem non-stop...neki is lehet...:(

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


délutánra állítólag eláll az eső. Próbálj meg, akkor sétálni egy kicsit.

Na, tegnap a nyanyó benyomott egy csomó répát -persze oroszlánhoz méltóan csirkehússal- most megválzozott állagban, de pont ugyanolyan színben kaptam vissza az egészet. :)

Egyébként felbuzdulva a nagy étvágyán, főztem egy csomó csirkés- krumplis- répás papit és lefagyasztottam néhány adaggal. A következő gyártmány sütőtökös lesz.
bende
 
 


bla

KépKép
bende
 
 


Fő a változatosság. Havas eső esik vízszintesen.... :evil:

KépKép
bende
 
 


Na végre beengedett :evil: Valamiért nem tudtam belépni, nem az írogatós ablak jelent meg hanem újra a fórumok felsorolása grrrr.....

Ez a szutyok még mindig esik... Már nem tudok magammal mit kezdeni. Tegnap fellendültem délutánra és takarítottam meg kínai csirkehusit csináltam így a mai ebéd is megvan.

Bende de jó lett vonalzója Nikinek :lol:

Naspolyácska remélem már nyugi van! Szoktál csokoládét enni? tudod szögleteset, kereket, mogyorósat, nugátosat? ÁÁÁÁ nem ismerem Gombóc Artúrt :lol: Csak mert attól édes lesz a tejci sztem nekem is az segített mensi alatt, simán megy egy nap egy tábla akár mensi nélkül is :oops: :lol:

Gégéé ma már jobb napotok lesz remélem! Matyi tegnap nyüglődött, kiraktam a verandára be is aludt 3 órára és mintha kicserélték volna. Ha kicsit esik akkor én szoktam sétálni is vele, felrakom az esővédőt és uzsgyi :D

KépKép
winchi
 
 


hallo! hol vagytok ebben a moslék időben?

Mosáskor kezembe került egy a nyanyónak nyárra vásárolt rövidujjú póló...Valószínűleg az én fantáziám szegényes és sekélyes, de per pillanat nem tudom elképzelni, hogy egyszer vége lesz a takarós, overállos, lábzsákos, esővédős sétáknak. :cry:

KépKép
bende
 
 


Sziasztok!

Reggel mikor elhúztam a függönyt, nem lett világosabb a lakásban.:cry: Tegnap mi sem mozdultunk ki. Azért ma kicsit ki kellene, csak annyira vizes az ablak, hogy ki se látok.

Bende! De jó, hogy csináltál vonalzót Nikinek! :) Minioroszlán? :lol:

Kantinka! Most akkor megnyugtattál, hogy nemcsak az én gyerekem kakil napjában többször is! A gyerekorvos, meg a védőnő az agyamra megy, mikor kérdezem tőlük. Mindig csak azt hajtogatják, amíg nincs hasmenése nincs baj. De hát én nem tudom milyen a hasmenéses kaki? Mivel csak tejcit eszik persze,hogy folyékony... A kolping beszámolót én is nagyon várom. Tavalyról maradt még üdülési csekkünk, ami márciusig érvényes, arra gondoltam abból talán pár napra oda mennénk. Bár vannak fenntartásaim, Réka akkor lesz 4 hónapos. :shock:

Wicca: Szép a pocid! Jó nagyot nőtt! De jó!!!!!! :)

Ancsi: Akkor azért csak hízik a lánykád! :)

Gégéé, Naspolyácska: Jobb napot Nektek, mint a tegnapi! :)

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Gusztustalan ez az idő, és mi tegnap ebben a csoda időben voltunk a védőben. A tegnapi story:

Az odfelé út még egész jó volt. Akkor még nem esett annyira...de azért felhúztam a kapucnit, a családi ernyőt bedobtam a kocsi aljába, hátha (kb 1 méter 20 cm-es az ernyő, akár embert ölni is lehetne vele)... Persze a kampó félig kilógott, és aki előttünk ment annak jajj, mert a kampó beleakadt a lábába. Hogy megijedtek, hogy valaki elkapta a bokájukat. Hihihi :) Én meg nem győztem elnézést kérni, ha valakivel összeakadtunk útközben. Meglepően sok emberrel találkoztunk még ebben a szar időben is. Persze voltak ismerősök is akik jajjhaddnézzükmegababát, jajjdearanyos, és meg kellett állni. Végre odaértünk a védőbe: Juhejj.
Az ajtó kifelé nyílik. Persze így elég nehéz az ajtót is fogni, és a babakocsit betolni az előtérbe. Sarkammal megtámasztva próbáltam kinyitni az ajtót, és gyorsan betolni a kocsit. Félig meddig sikerült is, de az előtérben má' mér ne ott állt 3 bicikli! Persze azok kinnt a tető alatt nem fértek volna el. ÁÁÁ, de a babakocsival alig tudtam besasszézni közéjük. Hú, na végre beparkoltunk.
Levettem a térdig érő, csutak vizes kabátomat. Amerre mentem kisebb patak keletkezett alattam.
Kb negyed óra alatt kicsomagoltam a gyereket az esővédőből, és takarókból, és bevittem a pelenkázóra. Huhh, de jó, egyedül vagyunk, mondom gyorsan végzünk. ÁÁÁÁá, nem közben megérkezett Gázsi, meg Juli, meg Pityuka a 6 éves kisfiú. De szerencsére kinézett a védőnő, és mondta, hogy gyorsan menyjünk be méreckedni. Pityuka meg addig ne izguljon, és, hogy milyen csinos a Pityuka, mert meg van fésülködve (na ez aztán nem semmi). Pityuka várt, anyjába kapaszkodva, Gázsi kiment rágyújtani, mer' háááá ő addig nem vár ám itt.
Bementünk, (kabátokat kinnt hagytam). Védőnő elvette tőlem Dorkát, Anita menj ki, és hozd be a kabátokat. (Ja, persze, gondoltam, hátha Pityukának vagy anyukának megtetszik).
Na, nyanyó végig ordította a méreckedést. Doktornéni megvizsgálta, minden rendben. Kijöttünk, Pityuka bement. És ettől a pillanattól fogva, valami éktelen visítás, ordítás vette kezdetét. Pityuka üvöltött, hogy neeeeeeee, nem kő szuri! Juli ordított, hogy te gyerek maradjáááááá máááááááááán nyugton. Védőnéni a kis vékony hangjával próbálta átordítani az egészet, hogy fogja meg a kezét a gyereknek.....
Persze Dorka megijedt ettől a hirtelen szindarabtól, és ő is üvölteni kezdett. Próbáltam gyorsan felöltöztetni. Kb. megint 1/4 óra alatt sikerült visszavarázsolnom a kocsiba takaróstól, esővédőstől, mindenestől. Kifelé jobb volt, mert a babakocsival löktem az ajtót kifelé. Persze Gázsi a pofánkba fújta a cigifüstöt, ahogy kiléptünk, és az ajtót véletlenül se fogta volna meg. Gondoltam beugrunk a CBA-ba és a piacra kiszaladunk zöldségért, pont útba esik. Közben szakadni kezdett az eső, de vízszintesen ám. Ok, akkor kinyitjuk az ernyőt. Ez már elég nagy akrobatikus készséget igényelt.
Babakocsit tolom magam előtt bal kézzel, amin rajt az esővédő ( Ok, kisasszony nem ázik), kezemben a családi esernyő, amit időnként a szél csavargat a kezemből, és próbálok úgy megtartani, hogy azért a fejem ne ázzon, kisebb-nagyobb sikerrel. Beérünk a CBA-ba, esernyő összecsuk, letesz, pénztáros Marcsi közben figyel a gyerekre, aki elaludt. Itt gyorsan végeztem, és közben kicsit melegedett az átázott derekam is. Irány a piac. A fehér kavicsokkal felszórt terület előtt egy oltári nagy dagonya, és pocsolya volt, amit sehogy nem tudtam kikerülni. Na, bumm, muszáj lesz belegázolni. Babakocsi, alvázmosás. Anyuka gatyaszára térdig vizes. Gyorsan összekapkodtam ami kell, rendes volt a zöldséges, mert gyorsan segített egy szatyorba pakolni a cuccost. Kavicságyból ki, dagonyába be, babakocsi alvázmosás, anyuka gatyája combig vizes...irány hazafelé!
A kocsi alja telepakolva: jobbra kilóg két jégcsap retek, bal oldalon csörögnek a bébiételes üvegek a szatyorban. A másik szatyor kiborult, a kiwisdoboz hálója kiszakadt, így útközben egy-két szem kiwit már elhagytam....
Nézek hátra, ott van az úton egy kiwi, a csába......ezt még sikerült összeszedni, de nem tudom mennyit hagytam el így (Jancsi és Juliska effektus, megjelölöm a haza vezető utat :)) Na, frankó. A járda helyett itt beton járólapok vannak a házak előtt, mondanom sem kell, hogy meg vannak süllyedve, egyenletesnek még kis jóindulattal sem mondható és néhány ház előtt pedig a fű úgy benőtte, hogy ki sem látszik. Így sikerült a babakocsit egy kézzel lavírozva a megsüllyedt gödrös "járdákon" a legnagyobb esővízzel telt gödrökbe beletolni. Ergo, a babakocsi banánostól, jégcsapretkestől, és kiwistől kapott pár alvázmosást hazáig Na, meg én is újfent. Az ernyőt összecsuktam, mert egy kézzel már képtelen voltam tolni a kocsit, olyan nehéz volt, és így csörögve zörögve, kiwit szedegetve mentünk hazáig, miközben az önkormányzatot, és a közúkezelőket, és a betonlapos járda készítőinek felmenő és lemenő ágait sűrűn emlegettem a sírás és a röhögés határán, nyakig átázott kabátban, gatyában.
Nem hiszem el, végre hazaértünk. Juhejj. Bekanyarodtunk az utcánkba, ahol persze aszfalt nuku. Szintén murvás, gödrös, sáros, x ezredik alvázmosás....Brúnó kutyám meglátva minket hangos ugatásba kezdett....erre a szomszédból, ahol nincs kerítés kb 5 kutya jött elénk, és ugráltak a babakocsi felé. Erre én kikaptam alulról a családi esernyőt (gondolván,ha embert nem is, de kutyát ütni jó lesz) és elhajtottam a dögöket. Na ezután sikerült belavírozni magunkat a kapun. Végre eljutottunk a teraszig, ahol fél órámba telt, míg kicsomagoltam a leányzót, és a kocsi aljából a már-már főzelékké vált zöldségeket, és gyümölcsöket megszabadítottam rájuk rakódott sártól, esőtől, és még ki tudja mitől, mire be mertem vinni a lakásba.
Jól esett levenni a vizes gatyámat, és megszárítani a vizes hajamat ( kapucni és esernyő ide-vagy oda, a szél a pofámba hordta az összes esőt). És Dorkát mikor kivettem a kocsiból (közben ő elaludt hazafelé) csak vigyorgott rám, és hangosat sikított. Már csak azt nem tudom, hogy a szerencsétlen hülye anyját nevette ki, vagy csak simán jó kedve volt, hiszen ő ebből nem sok mindent észlelt, csak jól kialudta magát.....
:D

Anyany: 7 kg volt Dorka ezelőtt 3 hete, és két hétre rá pedig 7 kg 1 dekagramm, pont egy hete. És most meg 1 hét alatt hízott 40 dkg-ot.
Szóval most 7 kg 40 dkg, nem értem én ezt a lányt. Csak megijedtünk, hogy áll a súlya két hete. De ezt nem tudom hogy csinálta. Jó, több főzeléket adok neki, de előtte sem éheztettem, és kb. tuszkolom bele a kaját, mert csak ami a fogára való, na azt eszi meg. Cicizni is már nem ér rá, mert sokkal fontosabb körülnézni a szobában, meg anya gombját, zippzárját, akármilyét piszkálni, és nézelődni. Nem egyszerű etetni ezeket a csajokat.

naspolyácska: ne aggódj, Miló is hamarosan beindul. Dorka sem mindig csinálja ezeket. Mikor milyen kedve van. Sőt, először mikor hasrafordult kétszer, utána, kb 1 hétig nem csinálta, csak ha segítettünk neki. Most meg le sem lehet állítani. Mikor milyen kedvük van. Nálunk is van már egy használaton kívüli, domestossal lemosott távirányító. De persze neki az nem jó, neki a digi tv-s kell, mert azon sokkal színesebbek a gombok. Már nem győzöm dugdosni előle. Ja, és elkezdte a hisztit. Ha valamit meglát, és nem adom oda neki, vagy elveszem tőle, akkor sírva fakad. Van akarata, az biztos....
Kipróbáltam a meggyet sütőtökkel, na úgy már megette. Amúgy megfőztem neki, úgy pépesítettem, de még így is savanykás volt neki, pedig cukor is volt benne egy pici.
Tejci ügyben ne sírjál, és ne parázz, igaza van Larának, mert Milóka megérzi, és az sem jó. Én is aggódtam, amikor megjött, hogy nem ízlik majd neki, de nem zavartatta magát, megette így is.
Egyél édességet, hátha úgy jobb lesz a tejci íze!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


na, szóval leírtam a tegnapi védőbe menő túránkat, remélem kicsit jobb kedvetek lesz tőle.

gégéé: minket is megvisel ez a hülye idő. Hát még szegény Emma babát. Remélem ma már jobb napotok lesz.

szosz: aha, azért hízogat, csak tömni kell...
hát a folyékony kakival én is így voltam. Szerintem az anyatejes is elég folyékony :), Ja, hogy még ennél folyékonyabb is lehet? :)
Én sem tudtam elképzelni, de még nem volt benne részünk szerencsére....

Bende: egyszer majdcsak kitavaszodunk!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Ancsi! Hú, ez fárasztó lehetett, még olvasni is az volt!!! Most még jobban örülök, hogy tegnap nem mozdultunk ki. Én esernyővel + babakocsival nem próbálkoztam, pont azért mert sokszor szükség van mind a két kézre a szuper utak, és a szinte sehol sem megoldott akadálymentesítés miatt. Csak a kapucnit szoktam felhúzni, de ha ez az eső ilyen kitartó lesz, azt hiszem szükség lesz egy esőkabátra!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Kép

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Szosz: fárasztó volt az tuti :D
Réka babó gyönyörű!! Micsoda kis rózsaszín ruci!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


ancsi köszönjük! :lol: Tudom benne lenni egyáltalán nem vicces de én jót mosolyogtam rajta :lol: Gégéével összefoghatnátok egy könyv megírásában pl. Kalandok kisbabámmal címmel :lol:

Réka nagyon szépen növöget! :D

wicca néztem a pocid, nagyon szép vagy! Irigykedek :lol:

Anyukák Ti kistesón gondolkoztatok már? Ki hogy szeretné? Én nem igazán tudom, szívesen várnék vele akár 3-4 évet is, de mondjuk foggalmam sincs ha Matyi 2 éves lesz mit csinálok, itt bölcsi nincs a gyes meg párom közalkalmazotti fizetése meg kevés lesz a megélhetésre. arról már nem is szólva, hogy ahol dolgoztam ott eléggé nagy a fertőzésveszély nem túl jó állás kisgyerekes anyukának. Várom az ötleteket ki hogy gondolja ezt a kérdést hátha okosabb leszek. :)

KépKép
winchi
 
 


Winchi: így utólag már én is röhögök rajta, sőt, már útközben kínomban is röhögtem....másképp ki sem bírná az ember...

tesó: hát én is várnék szívesen 3-4 évet. Én úgy gondolom, hogy akkorra már azért legalább Dorka ovis lenne. Nálunk sincsen bölcsi, csak legközelebb Sárbogárdon. De oda meg átjutni meló előtt, után.....oda sem érnék (8-tól fél 5-ig szól a munkaidőm, de hhez reggel 6-kor kell elindulni, és este 6-ra érek haza) A jelenlegi munkahelyem Fehérváron van, úgyhogy az kb 55 km oda, meg 55 vissza. Nekünk is kevés lesz a gyes + apa fizetése, úgyhogy nekünk is lépni kell majd valamit, ha Dorka betölti a 2 évet. Talán majd anyósomék segítenek rá vigyázni, még nem tudom. Após nyugdíjas, de rá nem szívesen hagyom egyedül....anyós most épp munkanélküli, de nem tudni milyen munkát talál majd. Remélem nem 3 műszakost. Szóval még mi sem tudjuk, hogy mi lesz,de én most per pillanat nem szeretnék úgy kistesót, hogy Dorka még csak 1,5-2 éves legyen. Persze jó az is, ha nincs sok korkülönbség....de most nem is lenne pénzünk rá, hogy mégegyszer végigjárjam a dokinál a magánrendeléseket.....stb.stb.
Meg még nem is érzem itt az idejét...de mindenképp szeretnénk majd kistesót. Jó lenne itt a közelben találni melót, úgy könnyebb lenne. Csak a mostani munkahelyemen meg elég versenyképes a fizetésem......hát Winchi, tőlem nem lettél okosabb azt hiszem.
Többgyerekes anyukák, ti ezt hogy csináltátok?


Már azon gondolkoztam, ha annyi pénzem lenne, nyitnék magán bölcsiket. Falukban is, és Fehérváron nagy gyárak közelében. Így munka előtt-után lehetne hozni a csemetéket.....(csak nincs pénzem, és pedagógus végzettségem és nem is biztos, hogy kifizetődő lenne)

Gégéé: könyvírás?? :D Benne vagy???? HIHIHI szép kis storyk lennének!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Ancsi a magán bölcsi nyitás már az én fejemben is megfordult :lol: Nyitunk egyet? :lol: Nekem még egy félig meddig stimmelő pedagógusi diplomám is van hozzá :lol: Te pedig csinálnád a pénzügyi részét :lol:
Ha holnap lejutok a faluba veszek lottót :lol:

Igen mintha a saját gondolataimat olvastam volna vissza, annyi különbséggel hogy itt nincs nagyszülő anyósomék Fehérváron vannak.

KépKép
winchi
 
 


Ancsi: :lol: :lol: :lol: Most nevetek, de nem lettem volna a helyedben.

Naspolyácska: a használaton kívüli távirányító úgysem lesz izgalmas! Legalábbis nálunk nem jött be, de azért egy próbát megér! Tejcid meg helyreáll, ha elmegy piroska, csak ne szedjél be apasztós bogyót, mint én! :wink:

Winchi: Hát nem egyszerű, az biztos. Levi 1 éves volt, mikor elkezdtünk építkezni, 2 éves, mikor beköltöztünk. Hitel, rezsi nyakunkba szakadt, és pont attól a hónaptól kezdve gyest kaptam csak 24000 ft. Nálunk apa fizujából ment a hitel, meg a rezsi, komolyan nehéz év volt + havonta doki, mert jött Dóri. Anyu, meg anyósom sokat segítettek, folyton telerakták a mélyhűtőmet husival, zöldségekkel. Nálunk sincs bölcsi, de én a munkahelyemre sem tudok visszamenni, mert napi 4 órát utaztam. Most már könnyebb, én is többet kapok, apa fizuját is emelték szerencsére. Azért ha nehezen is, de átvészelhető, főleg, ha segítenek. De hogy 3 év múlva hol fogok dolgozni???? Rejtély!
Vendég
 


Itt nálunk pl csak 5 évesen veszik fel a gyerekeket az oviba, ha van kistesójuk, így Levi még egy darabig nem lesz ovis!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Bende:Sajna nem tudok szép havas képpel szolgálni mert most itt is az eső esik :cry: :cry: :cry: még egy picit látszik a tegnapi hó de aztán minden tiszta latyak inkább nem fényképezem le.Aranyos Niki vonalzója.

Ancsi:Jaj ez nem volt könnyü nap ennél már csak az lett volna szebb ha mi is megyünk veled :D Ez a magánbölcsi tök jó ötlet és ha megírjátok a könyvet Gégéével akkor a lóvé is meglesz hozzá :wink:
Én is a doki bácsihoz szeretnék majd menni a kistesóval úgyhogy elötte egy picit gyüjteni kell hozzá :D

Winchi:Még mi sem tudjuk hogy legyen valahol jó a kis korkülömbség összenőnek a gyerekek de azt sem akarom hogy a Hannus legyen elhanyagolva itt mondjuk van bölcsi csak most elég szar a helyzet a munkahelyemen a válság miatt igy addig jó míg itthon vagyok ,hát tölem se lettél okosabb :D

Szösz:Nagyon édes Réka és milyen kis csajos :D

Mancsa:Ügyesek vagytok hogy így átvészeltétek ezt az időszakot lehet hogy majd nálunk is így lesz mert lehet hogy majd nem lesz hova visszamennem a 3-4 év korkülömbség meg szerintem jó mert addigra már Hannus se olyan pici.De errröl te tudsz bövebben mesélni hogy milyen igy a korkülömbség?
Vendég
 


Winchi: gyerünk lottót venni! Vetetek én is apával, hátha. Benne vagyok, csak legyen hozzá pénzünk, ok, intézem a pénzügyi részét, meg majd írunk pályázatokat! :)

mancsa: nálunk is már az lett a divat idéntől, hogy akinek otthon van az anyukája, azt csak 5 évesen veszik fel az oviba.

Lara: űber szép lett volna, ha ketten csináljuk ugyanezt egymás előtt, mögött..... :D

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Gégéé: hol vagy?

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


szép jónapot kívánok!
hááát. ilyen időben egy dolgot lehet csinálni csak, aludni.
szerencsére be is jött, mert Zsófi felébredt fél7kor, bevágott egy cumisüveg tápit, utána beájult 10ig. mi meg csatlakoztunk hozzá.
aztán evett gyümit, apázott és most megint alszik.

bende!
tegnap én is elcsábultam volna csokiért, de szerencsére nem volt nálam pénz csokit venni. :lol:
amúgy meg este amikor párom hazajött evett én meg csorgó nyállal néztem úgyhogy egy picit csatlakoztam hozzá. de szerencsére egy lekváros pici fánknál megálltam. az étvágy elmúlt, ittam fél liter vizet és kész.
én is nagyon várom már a rendes jóidőt . hátha akkor Zsófi jobban fogja szeretni a sétákat. mire felöltöztetem meg leviszem szakad rólam a víz.
tegnap muszáj volt menni, de ma csak akkor megyek ki, ha eleget fizetnek érte:lol:

ancsi!
nem semmi sztori. szerencsére mi gazsicsalád nélkül megjártuk.
de látom, már Dorka is beelőzött :lol:
Zsófi magas lesz és vékony, de ha manöken akar lenni, agyoncsapom. :oops:
Vendég
 


kistesó: hát egyleőre nem lesz. várni szeretnék, míg Zsófi legalább 2éves lesz. addig kiheverem minden szempontból a szülést, lefogyok, hogy legközelebb ne hízzak 20kilót. meg ha esküvő is lesz, akkor mindenképp rendbe kell jönnöm.
ez a pénzdolog katasztrófa. megérezzük, hogy 40ezerrel kevesebb a gyedem, mint a tgyás meg a táppénz volt... ha anyós rohadt hitelel nemlenne, nem panaszkodnék egyáltalán. úúúúúútálom...
ja és ráadásul tegnap felhívott, mert unatkozott mert nem jó a tévéje...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég
 


persze rohadtul nem volt kedvem anyóssal trécselni, de alig tudtam lerázni...
a nagymamám 71éves múlt és műteni fogják. eltűnt a gerincéből egy csigolya és azt kell kipótolni valahogyan. ha nem műtik meg hamar, akkor bármikor összeroppanhat a gerince és lebénulhat. tiszta ideg vagyok, mert beteg a szíve, meg cukorbeteg is. :cry: :cry: :cry: :cry:
holnap műtik sürgősségivel, meg ráadásul gerincsérve van.
s minezd úgy derült ki, hogy az őszel megerőltette a hátát mert neki kellett behordania talicskával a fát meg a szenet, nem tudott várni a segítségre, és nagyon fájt a háta, még jó hogy akkor nem lett nagoybb baj... a keresztanyám valami professzorral szegeden napi kapcsolatban van, meg iszonyú sok pénzt kifizettek neki, hogy minél hamarabb minél gyorsabban próbálják meggyógyítani. szóval ez a prof megnézte soron kívül a nagymamámat, konzílium volt, másnap telefonált keresztanyámnak, hogy sürgős a műtét, mert nagy a baj.

meg keresztanyámnak is, de ő most jobban van egy kicsit, már 4szer műtötték a gerincsérvét, keresztapámat meg április-májusban fogják műteni szintén gerincsérvvel.
ami a sors fintora, mindannyiójuknak ugyanott, ugyanazon a csigolyán van. keresztanyámnak meg keresztapámnak kétoldali, nagymamámnak meg egyloldali...
jó lenne most otthon lenni kicsit, de nem tudunk menni. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.29 13:17-kor.
Vendég
 


Anyany:Én is megkóstoltam a tápszert és borzasztó ize van de a Hannus szereti ha megyek be látja a cumisüveget a kezembe már fut is a kiságyba úgy jár a lába nagyon aranyos bezzeg mikor úszáson mondják ahogy jár a lába akkor aztán meg s mozdul :D de majd belejövünk :D
Hannusnak a milupa tápszer nem izlett most humanát eszik ez izlik neki de ha betölti a 6-ik hónapot akkor másikat veszünk.

Ancsi:Gégéé átment Naspolyácskához nem?De jó nekik :D
Vendég
 


Szegény :( Jól összejöttek a dolgok remélem mindenki megygógyul a családba.Nekem még nem tudom hogy mennyi lesz a gyed a maximum az 90 bruttó?
Vendég
 


lara!
maximum 82ezer nettó a gyed, meg ha nem veszik el, 12200 a családi pótlék ennyi.
még jó hogy apának jó helye van, de szegény már nem tud több pluszmelót bevállani. :cry:
Vendég
 


Gégéé és Naspi tuti bandáznak :lol: Remélem :lol:

Látom tesó ügyben akkor mindenki a dilemma szintjén van :lol: Bezzeg Jaffa tudja mit akar :lol: Ugye 2010? :lol:

Anyany hogy tud eltünni egy csigolya? Szegény családod jól rájukjár a rúd :cry: Drukk a mamádnak!

Pályázatot írni is tudok Ancsi, legalábbis kettőt írtam már és nyertem is :D :D :D

KépKép
winchi
 
 


Anyany: de jó nektek, hogy tudtatok aludni, ja és még apa is otthon van....de jó. Zsófi ugyanolyan testalkatú lesz, mint te! Kis nádszál. Reméljük nem a manöken szakma fogja érdekelni! :)

Így nézett ki ebédnél a konyha, mivel a kisasszony meghúzta az asztalterítőt ( észre sem vettem, hogy odaér a keze).
Kép konyha romokban

És utána jól kiröhögött!
Kép hihi :)

Ezek pedig tegnapi képek.

Kép Dorka
Kép Dorka

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Winchi: na jól van, akkor ezt is te csinálod majd! OK?
Ja, lehet bandáznak. De jó nekik, bár én ma ki nem mennék semmi pénzért....de lehet közel laknak egymáshoz!

Anyany: nagyon sajnálom a családodat, mielőbbi gyógyulást kívánok nekik, és remélem minden rendben lesz a műtét során. Hú, azért a gerincműtét nem kutya füle....elég veszélyes! Az én mamim is 71 éves, az egyik, a másik 80. A 71 évesnek idén térdműtéte lesz.
Nálunk is jó lenne idén esküvő, de én is csak akkor akarok, ha legalább egy 10-es lemegy rólam.... :D Bár én még nem merek fogyizni, még Dorka szopizik!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Ancsi:Nagyon édes Dorka hogy kinevetett a kis huncut :D :D :D Nagyon csini szoknyába olyan nagylányos :D na meg az a kis cipő :lol:

Anyany:Köszi szerintem nekem is annyi lesz csak nem veszik el a családi pótlékot bár már minden megtörténhet :cry:
albérletet meg hitelt is fizettek?Az nem jó :( egyik nap voltak itt a barátaink és lehet hogy el kell adni a házukat mert 20-al több lett a hitelük és az Apuka meg 60-al kevesebbet kap mert nincs munkájuk és utban van a 2-ik baba :cry:
Vendég
 


ancsi!
nagyon édes Dorka!
de kis csini a ruciban!
nálunk is volt ilyen a konyha. de a falra is jutott egy kanálnyi őszibarack, le sem tudtam törölni rendesen.
morcika!
Zsófi úgy szokta, hogy belenyúl a szájába és jól beletörli a nadrágjába, meg az arcán szanaszét, néha a szemét is megdörzsöli, vagy a haját...

winchi!
én sem tudom hogy tud eltűnni egy csigolya. azt mondták, nagyon erős a csontritkulása, és nem tudni mi történt vele.
Vendég
 


anyany: ilyeneket Dorka is szokott csinálni, hogy keni mindenhova....
Hú, neked 40-el kevesebb a gyed??? A fenébe. Én most kapok majd először gyed-et eddig a tgyást kaptam, az nem volt rossz, na előre rettegek....
Köszönjük a bókot! zsófi is egy tündérbaba!

Lara: köszi a bókot neked is.Hannus is mindig nagyon csini!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?