Sziasztok!
Jó sokat írtatok, úgyhogy előre bocsi, de tuti sok mindent elfelejtek, főleg az előző oldalról
Kbeya! Nem semmi szülés
Ez olyan fura, mert Norbival amikor megindult otthon a szülés, még lementünk játszóra Levivel. 2-3 percesekkel mentünk haza, és eszembe se jutott, hogy elmehet a vizem, pedig Levivel spontán ment el a szülőszobán.
Lekri! Egy élmény lehet így szülni! Nekem Levi 2 óra volt szülőszobán, annyi idő alatt tágultam ki szűk 1 ujjnyiról minden beavatkozás nélkül, és toltam ki. Kristóf nem vacakolt sokat
Kriszti! Igen, azért kapta a Spiropent-et, mert nem adhatott Ventolin-t.
Aida! Noel nagyon szép, még mindig. Édes a mosolya
Fincsi lehet a hami, jól néz ki.
Én öreg vagyok, ebben a hónapban voltam 28....
Levit 24 éves 18 naposan szültem.
Norbit 25 éves 8 hónaposan.
Már a 30 év körüli kismamik topikjába is írhatnék.
Annus! Nekünk jöhet Izácska menyasszonynak! Már az uh képen is gyönyörű.
Reni! Annyira sajnálom. De azt tényleg látni kellett volna a 4d-n! Tény, hogy lehet egy vesével élni. Az én apukámnak is csak 1 van. És mivel így született, a másik elvégzi kettő helyett is a dolgát. És sosem voltak vese-gondjai! Persze ennek ellenére nagyon remélem, hogy a vese ambulancián mindent rendben találnak!! Tök gáz, hogy ilyen kései időpontot kaptatok.
Nagyon szép a picifiad! Kis husis
Kriszpiri! Nincs még nevetek? Vagy nem osztod meg velünk?? Én nagyon kíváncsi lennék a toplistás neveitekre!
Norbinak nagyon vacak éjszakája volt, iszonyat, hogy köhög, és semmit nem tudok már ellene tenni. Remekül sípol minden légvételnél.... Délután is 20 perc alvás után sírva kelt. Azt mondja: aú, páj.
Lefekvés előtt megkapta a 3. adag Nurofent, ami igen jó köptetőnek bizonyult, ugyanis elkezdett tőle mélyen köhögni, és lerakott a földre egy kupacot. Nézem mi az: egy kb 15 cm átmérőjű kupacka, semmi kaja, csak Nurofen és a lenyelt taki. Bocsi a részletességért.
Kimondottan örültem, hogy kijött.
Köszönjük ismét az együttérzést, és hogy velünk örültök, ha jobb a helyzet!
Most átolvasok, mit/kit hagytam ki