Tünde
Egyetértek, Réka Te, Dóri Apa! Én magamnak is szeretek vásárolni, bár szerintem mostanában nem nagyon lesz rá időm. Na meg előbb majd vissza kő fogynom, nagy ruhát nem veszek.
Dike
Van időd bőven átgondolni a lapart! Döntsetek okosan!
Szerintem a rózsaszín az mensi előjel. Tudom a barna is az, de az szerintem szarabb. Szép az új vonalzód!
Gröni
Nagyon édes a husibabód! Olyan édesen mosolyog!
Kata
Hihetetlen milyen apró volt Davi az első fotón! Már én is alig várom hogy a kismanóm a kezemben legyen!
Úgy van ahogy Kukac mondja, biztosan minden rendben van a babával! Mikor vették le pontosan? Nekem anno 16+0-n. Sleepinnek volt asszem hogy 2 különböző helyen 2 tök más értéket mértek, egyik duplája volt a másiknak.
Kolibri
Fene a laborba, hogy akkor van mindig gubanc amikor az az embernek fontos lenne! Szülésznő leszel?? Jaj de jóóó! Hány évet kell hozzá tanulni? Asszem azt írtad, hogy egyszer elkezdted, de nem fejezted be, igaz?
Pompom
Nekem is gyorsan repül az idő, egyáltalán nem panaszkodom. Mikor lesz legközelebb apavizsgálat?
Gyugyi
Szerintem is a fogyás miatt mehetett le a vérnyomid. Nagyon durva a 2 összehasonlító fotó, iszonyú csini vagy a másodikon és nagyon ügyes hogy ezt végigcsináltad!! Nálatok esik a hó??? Itten még semmi.... De legalább a 2 napig tartó eső elállt.... nem kéne hónak esnie, holnap ki kő raknom a lábam a lakásból...
Vicky
Hihetetlen mennyit nőtt Levente 1 hónap alatt! Nem is gondolná az ember, hogy pár hete még a pocidban kuksolt!
Gyönyörű!! És a kis ujjacskáit hogy szétfeszíti! Na meg a torta is!
Sleepin
Hogy vagy?? Gyógyulj meg hamar, nehogy átadd a famíliának!!
Vicus
Gratulálok a szép UH eredményhez, szépen növöget Lilla! Nagyon édi a pofija! Ezek szerint ő is forog. Nekem Márk most átment hullámlovasba, most már nem bökdös, hanem hullámoztatja a pocakom.
Nem vagy semmi, hogy magadat meguháztad!
Hehe
Lili
Mielőbbi gyógyulást!
Ditke
Ez szuper hír! Tudod nekem és vékony volt a mnyh, igyál aspirin C-t! Nagyon szupi árban voltak a rucik! Most babás leszel, hajrá laptetü!!
Kukacmami
Hogy vagy?