Új privát üzeneted érkezett!

BOLDOG SZÜLINAPOT BABAGÉNIUSZOM!!!!!!!

Kép
ndombi

Majd rakok képet,holnap a buliról ami holnap lesz. :lol:

Babagéniusz első szülinapjára
Boldog szülinapot Dorka,
Holnap vár téged a móka,
sok ajándék , sütemény,
minden ami belefér.
Karalábé, kikerics
szeret anya s apa is.

Dorka fosik, kedve rózsás,
nem fog rajta se a rontás,
aludj kicsem,holnap látlak,
lebontjuk ketten a házat!

írta: Mamagéniusz

Kép
ndombi

Ndombi, te lökött vagy, de nagyon jó a vers, a fosós rész meg tök romantikus :lol:

Dorka baba Isten éltessen!Egyél sokat holnap, kb mint Hunci szokott, akkora adagokat! :lol:

Boo,
Ha a jogarős válást követően hozzámész a vér szerinti apához, akkor őt jegyzik be apaként. Ha nem, akkor a volt férjre anyakönyvezik a babát.
Sajnos nincs más út kivéve ha apasági pert akartok
a válásnál nem kell eltitkolni a babát mivel meg sem született, még nem ítélkeznek róla.

Betegségünk
idéznék ill átírnám kissé:Hunci fosik, kedve rózsás,
nem fog rajta se a rontás...
de nem hány :lol:
én meggyógyultam, most apa beteg, össze is vesztünk :cry: de igazam van :wink:
Vendég

Hunci
Imádlak!!!!!!!!!!
De jó! Nem kell eltitkolni a babát???? Ez komoly???????????
Úristen de jóóóóóóóóóóóóó! Látod milyen boldogan fogok odatotyogni bálnaként az oltárhoz :lol:

Engem ez aggasztott a legjobban. Ha ez így mehet a hyperspace sebességű esküvel, akkor szöcske az igazi apa nevét kapja, de jó!

Dombi! BOLDOG SZÜLINAPOT DORKÁNAK!

Hunci képzeld olvastam a soraidat, amit Dombinak írtál, és annyira egybe olvastam, hogy nem értettem a végén hol van a rím :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
boo

Ndombi, te tényleg kökött vagy. Nagyon jó a vers, és :
Nagyon sok boldogságot kívánok a kis Dorkának!!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Mától,ha megkérdezik megkora dudli,azt mondom 2 lesz.
Hogy telik az idő! :lol:

A lököttnél nagyobb bókot nem is kaphatnék!
(kivéve,hogy "te jó ég mennyit fogytál és mennyire fiatal vagy,őrület,hogy nem is szálltál el attól az 500 millától amit tavaly kerestél a tőzsdén..")

Kép
ndombi

Hali!
Dorkababa! Isten éltessen nagyon sokáig!! Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép

a nagyobb tortafotó már az átalakított(ördöggé) torta :lol: tesóm műve

Kép
ndombi

Köszi mindenkinek a köszöntést!Dorka természetesen fordítva akar ülni a cangán :)

Kép
ndombi

Jól ül az rajta. Te tudod rosszul, Ndombianya. :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Egyébként a torta tök jó, és látom a tesód is hasonlóan lökött, mint te. Biztos egy családból származtok.

Kép
Kép
Kép
csibe76

igen,egy ívásból vagyunk :lol: [/url]

Kép
ndombi

ivást olvastam :oops: tudatalattim megint beindult :oops:
hogy vagytok?fosás?Huncibabának még tart...
Vendég

aha még fosik,de a kedve remek. kap smectat,az fogja meg banánt,meg almalevet. 3-4 x fosik 1 nap,de nem gáz.

Kép
ndombi

Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok Dorka Babagéniusznak! :P
Anyukájának üzenem, hogy kellőképpen lökött, viszont nagyon csinos és irigylésreméltóan vékony :lol:
Dorka nagyon csajos ebben a 'királylányos' ruhában!

Nektek is van kutyusotok?? Yorki, ha jól látom!??

KépKép
Kép
sagi1

olyan jófejek vagytok,esküszöm jó ide képet felrakni....

Kép
ndombi

megvettem a hundemben egy zsákot a dudi bölcsisruhájának (hellokitty) és úgy összeszorult a sgyomrom....lelkiismeretfurdalásban ferengek(nem kell reagálni,tudom,hogy már mindegy meg hogy jó lesz stb de....vagy ez mindíg így van? 3 évesen is az lenne?)

Kép
ndombi

Csak úgy megjegyzem, hogy mindíg lelkiismeretfurdalásod lesz, ha nem leszel vele. Ha ovis lesz, akkor azért, ha esetleg később mész érte, ahogy szoktál. Ha suliba megy, akkor meg azért, amiért napközis, és napi 8 órát a suliban tölt, nélküled. Ha nem lenne lelkismeretfurdid, az lenne a baj. Legyen csak, így tökéletes.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ndombi:
A lelkifurdi szerintem is normális, de én még azért szoktam magamat ilyenekkel sokkolni, hogy olyan jó, amikor látom, amint a gyerek napról-napra csinál vmit, fejlődik. Na mármost ha bölcsibe megy, onnantól majd nem nekem fog először csinálni vmit, hanem majd a gondozónőnek és én attól majd totál kész leszek, hogy nem én láttam először, ahogy pl. bilibe kakil és örül neki! :(

Tudom, én sem vagyok normális! :(
És még majd a beszokatás... Jajj, jajj, remélem könnyen megy majd, mert ha nem, hagyjuk...

Ndombi, nálatok hogy megy? Dorka jól bírja?

Dorka, Huni, hogy állnak a fosival??

Hunci anyu, te már jobban vagy?

KépKép
Kép
sagi1

Dorka még mindíg fosik.már most adok neki bolus astringenst is.
Dorka bedobta a bébiőrt a mosógépbe,nem vettem észre és kimostam. most szárítjuk,remélem meg lehet menteni,nincs 17 rugóm egy másikra :cry: (nem akarok 5 rugósat,az állandóan zúg.) ezt akarom!!!!!

Kép
ndombi

Dombi
Le se tagadhatnád a gyereket!!! :lol: :lol: :lol:

ezek szerint a Te vérvonaladat örökölte, kis krampusz :twisted: :twisted: :twisted:

Hát koszos vót a masina, és akkó mi van? :D
Legalább tisztagyerek :lol:

Azért remélem megjavul! Tudom ajnlani a kompresszoros levegőbefújót, az én egyik régi mobilomat az mentette meg, amikor beleesett a klotyóba - ige, igen, igen, jól gondolod a pisisbe :oops: :oops: így utána ment a csap alá, jól kimostam :shock:
na mondom menekülj ha tudsz, te kis pisis :lol: :lol: :lol:
és az (ex)férjem kolegája kifújta a mh-én kompresszoros nyavajával, és kutya baja, a mai napig nyagyikám használja, persze nem tudja, hogy DNS minta is járt hozzá :lol:
Viva la SAMSUNG, és még van, aki Nokia párti???? :lol: :lol:

KépKép

KépKép
boo

Na végre Boo! :D
Jelentem én NOKIA párti vagyok. Volt már Samsungom, sonym és nokiám is. Csak NOKIA-t veszek! :lol:
Dombika: ha újat kell venned, akkor inkább nézz be a teszvesz.hu-ra. Én ott adogattam el sok babacuccot, és nagyon kedvező áron lehet mindenhez hozzájutni!

Fostosok! Egyetek répát, sokat. A Heim Pál kórház ajánlásával lehet inni a HIPP ISO nemtomhányas rizs-répalét. Ez használ!
Vendég

Blongyinak igaza van, két dologban is:
1. Én is csak NOKIA-t vennék, bár sosem fog annyi színt, annyi extrát tudni, mint a Samsung, sony, és tsa-i, de azért nagyon-nagyon strapabíró és irtó könnyű kezelni!!!
2. a teszveszen/vatera- olcsóbb, de azért jó állapotú bébiőröket találsz DorkaAnyu!
http://www.teszvesz.hu/search.php?strin ... 9bi%C5%91r

KépKép
Kép
sagi1

Köszi mindenki:
megnéztem a teszveszt vaterát (ua),de ami nekem kell az nincs. angelcare ac420, csak bébiőr.16900 újonnan.nem kell légzésfigyelős így sehol sincs.

Most szárítjuk szétszerelve. elmentem a brendonba vettem egyet,kivettem a dobozból a vevőt és ráállítottam a mi frekvenciánkra, a saját elemmel,saját adóval.ha kiszárad ma vagy holnap este visszaviszem amit vettem,ha nem megtartjuk.....még nem csináltam ilyet,de... :oops:

Én is anokiát szeretem ,de nem teteszenek az újak. most samsungom van.

Kép
ndombi

Samsung, sony ezek a cégek inkább tv-ben jók, ezért gyártanak jó képernyős telókat. Volt ugyebár NOkia tv- olyan is volt... a nokia a telefonban jó. Az alcatel is telefonra specialzálódott, de eléggé tűnnek a piacról. Viszont az LG... "sose vegyél olyan telefont, aminek a gyártója mosógépre, éés hűtőre specializálódott" :) egy picit a Siemens is ilyen...

Hunci: remélem jobban vagytok! Nem kalicitek van?

Dorka, boldog szülcsinapcsit így utólag!

Kép
Kép
Kép
konkri

Hello Lányok!
Na, csak beindult már a kiskrumpli :D pár napja lépeget magától "hosszabb" távokat :wink: De látszik, h még nem az igazi, a hasa előrébb van jó pár centivel :lol:
Vendég

Viszont takarítani már tud :lol: Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Úristen Lányok!

Olyan nagyok már a babáitok! :shock: :shock: :shock:
Már mennek, bicikliznek, kész vagyok :shock:

KépKép

KépKép
boo

Nyugi Boo! Úgy elszalad az a pár hónap, h csak na!!! :lol:
Vendég

Blo, jó képek!!!!

hát akkor az én fiam maradt egyedül ,aki se nem beszél, se nem jár, se nem csinál semmit sem...de reménykedes, az esküvőjére legalább egy igent ki tud mondani és talán már nem ölbe fogom vinni :lol:
Vendég

Elképzeltem amint Huni esküvőjén ölben viszed,az ő ölében a menyasszony,te meg kilapulsz alul... :lol: ráááadásul..ingyen mehet a játszóházba. :lol:

Addig jó míg nyugodtan mászik...

Dorka még mindíg fosik...a kedve ok,de aggódom,mert így nem viszem bölcsibe....hétfőn viszem tenyészteteni a kakeszát

Kép
ndombi

Sziasztok, csak most értem ide, de így is jó lesz.
Boldog születésnapo kívánok Szofikámnak, és Bencémnek!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Boldog szülinapot Szofi!
Boldog szülinapot Bence!

Kép
ndombi

Szofikának boldog első szülinapot kívánunk!

Bencének boldog 4 éves szülinapot kívánunk!

Istenke éltessen titeket még sokáig!
Vendég

Köszönjük szépen!
Bence tegnap nagyon rosszul lett, napok óta küzködik szorulással, és nehezen is pisil, de tegnap már annyira fájt a hasa és egy órát ült a bilin, de nem jött semmi, úgy ordított, mint akinek a lábát fűrészelik. Bevittün az ügyeletre, attól féltem, béelzáródása van, vagy ilyesmi. De szerencsére nem volt, a doki azt mondta tele van a pocija kakival, és jól megmaszírozta, meg itthon kapott glicerines kúpot, és végre este kipucolódott. Most már jobban van, nem fáj a hasa sem, de a pisi még mindíg nehezen jön, és kevés is van.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Nagyon sok boldogságot kívánok, szülinapja alkalmából Szofinak és Bencének!

Húú, Csibe, nem ijedtél meg a Bence szorulásától nagyon? Mitől alakul ez ki?

KépKép
Kép
sagi1

Most olvastam Mazsolasyl blogját, régi fórumtársunk volt, ha vkinek rémlik, de már rég nem járt nálunk!
Ő is babát vár, hát nem szupi!!!

Mazsi! Gratulálok, ha olvasol néha minket!

KépKép
Kép
sagi1

Jujjjj, újra szülinaposok!!!! Hurrrá!!!!!
Isten éltesse őket nagyon sokáig, míg a Tisza borrá nem válik! :wink: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Nagyon bejött a tolórudas tricikli.
Dorka imádja!

Kép
ndombi

Igy utolag boldog szuletesnapot!§
Hogy ezek a babak milyen szepek.Milan nagyon ugyes
Voltunk Gyorben.Egy kis gondok nelkuli kiruccanas.Kepek rola,ha nembaj Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Noverem,keresztlanyom,mi

Kép

Kép
marcsitita

Boldog szülinapot így utólag! Isten éltesse Szofit és Bencust!
Ez a szorulásos téma nagyon rosszul hangzik! Nem is tom mi lehet rosszabb, ez v a fosi. Mind az.

Na Marcsi! Látod ezt! Lehet hogy épp a fürcsibe találkozol majd az álom pasival!

Kép
Kép
Kép
konkri

Blo: Nagyon édes Milán és neki is milyen sok haja van! Pedig a szőkéknél nem szokott ennyire látszani!

Marcsi, Ádi is nagyon szép! Milyen fürdő ez? Tök úgy néz ki, a képek alapján, mint a miskolctapolcai barlangfürdő!?? Győrben is van ilyen? Ádi élvezte?

Ndombi: képeket Dorkáról, ahogy imádja! :P

KépKép
Kép
sagi1

SZiasztok. Köszönöm szépen aprónépem nevében a köszöntéseket, aranyosak vagytok. Bence jobban van, szerencsére rendeződött a kaki, meg a pisivel is jobb a helyzet. Viszont most előjött megint a nem akarok oviba járni... Mindíg van valami nehogy unatkozzak. :roll:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Kép

Kép Kép Kép Kép

Kép
ndombi

ok képek közkívánatra :)

Sajnos triciklis nincs,de azért kihasználom a lehetőséget.
Ma beadtam dorka szarmatáliáját tenyésztettni a laborba és...mikor lesz meg az eredmény? másfél 7 múlva...nevetséges. ha tényleg beteg lenne rendesen mit érne a másfél 7 múlvai eredménnyel?

Kép
ndombi

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT AZ ÖSSZES JANUÁRI BABÁNAK!

MÁR ISZONYAT RÉGEN VOLTAM ITT , LÁTOM A KEMÉNYMAG MEGVAN. NAGYON SZÉP AZ ÖSSZES GYERMEK. ÉS JÓ LÁTNI, HOGY MINDENKI JÓL VAN. PUSZI NEKTEK!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Üdv Vikci, kb egy éve írtál utoljára....Máté baba is lassan egy éves :lol: néha olvasgatlaka 2008 topikban.

Dorka egy tünemény :lol:
Ádi édes!
Milu kis pasis :lol:

TEgnap este 38,7 volt neki, hűtőfürdő lement, 37,3-ra, majd germiciddel a popóban aludt 7ig, aztán reggel sírva kelt, az ágyamba raktam, mint egy darab fa volt mozdulatlan, 39,3 :cry: :cry: :cry: most hűtőfürdőzik, aztán priznic, nurophen és várom a dokit :cry: :cry:
Vendég

Jajj Gyerekek! Valami sz@r van a levegőben. Milu is alighogy kilábalt az egyikből , már benne is volt egy másikban. Csak ma van jobban. Huncikának jobbulást kívánok!!!

Vicki! De jó látni. Gyere már gyakrabban, léci! :lol:

Én mindig kikészülök Dorkababa képeitől :D lemaradtam egy ilyen szép kislányról! :lol:

Milu meg tényleg kezd nagypasi lenni. Tegnap a mamira volt bízva, megtalálta a csatomat és bele akarta tenni a mami hajába. Meg "rohangál" a kulccsal egyik ajtótól a másikig. Figyelem egy ideje és annyira kifejezőek a mozdulata, a hanglejtése. Határozottan fejlődik a gyerek. :roll: :D
Vendég

volt dokker, vagy rubeola (honnan a fa....mból, már bocsánat hogy így beszélek, de kivagyok kicsit, szörnyű látni ilyen kis betegen,kaphatta el???) vagy 3 napos láz....
Vendég

Hunci: drukkolok, hogy háromnapos láz legyen, olyanunk már nekünk is volt, mint a szél, elmúlt tényleg, 3 nap után. Semmi utóhatással!

Rubeoláról ezt találtam:

A rubeola viszonylag ártalmatlan, vírusos, fertőző gyermekbetegség. A fertőzést azonban felnőttek is megkaphatják. A betegség 10-20 napos lappangási idő után egészen enyhe megfázásos, náthás tünetekkel kezdődik.

A panaszok annyira csekélyek, hogy legtöbbször a kiütés hívja fel a betegségre a figyelmet. A tipikus bőrkiütés többnyire a az arcon, tarkó- és fültájékon jelenik meg, lencsényi, jól körülhatárolható, kerek, a bőrfelszínből kiemelkedő halványrózsaszínű foltokként. Hamarosan továbbterjed a törzsre, a felső végül az alsó végtagokra. A kiütések kisebbek mint a kanyarónál, de nagyobbak mint a skarlát kiütései. Általában nem jár lázzal, de jellemző a nyaki nyirokcsomók megduzzadása, nyomásérzékennyé válása. A gyermekek egyharmadánál észrevétlenül zajlik le a betegség, szövődmények úgyszólván ismeretlenek.

A rubeolás fertőzést a rubeola vírus okozza. Rendkívül fertőző, kontakt és cseppfertőzés útján terjed. A beteggel való kontaktust csak terhesség, egyéb súlyos betegség esetén kell felfüggeszteni, hiszen más esetekben a betegség ártalmatlan. Csak tüneti kezelésre van szükség pl. lázcsillapítás, bőrápolás. A betegség lefolyása nem viseli meg a gyermeket. Súlyosabb esetben egy-két nap ágynyugalom szükséges. A 2-4 napos kiütéses szak után pár nappal a beteg felgyógyul és visszatérhet a közösségbe.

Vannak kiütései Hunornak? Meg hát itt azt is írja, hogy nem jár igazán lázzal, neki meg elég magas a láza, nem?
Drukkolok+++++++++++, hogy ne ez legyen, de ha mégis, akkor pedig csak azzal tudlak vigasztalni, hogy többé már elvileg nem kapja el!

Ndombi: Dorka nagyon szép baba, még mindig stipistopp Marci menyasszonynak! Azok a szemek, apám!! :P Nekem az első a kedvencem, az olyan ártatlanka! :)Ti hol szoktatok úszómedencézni??

Blongyinak igaza van, vmi van a levegőben, Marci is beteg, már megint, éppen kikecmeregtünk belőle decemberben, most újra itt van! Orra folyik, köhög, hőemelkedés, de már hála az égnek múlóban van nála is! És még ez messze nem az influenza!

Csibe: és hogy próbálod kivédeni a "nem akarok oviba menni" dolgot? Csak a jövőre nézve kérdem, hátha nálunk is előjön!? Azt mondják erőltetni nem jó!

Vicki! Én is láttalak már a 208-as topikban! Nem raknál fel Mátéról képeket? Még nem is láttuk!

Most elkezdem Marcit immunerősíteni, Béres csepp+c vitamin (cebion csepp),a védnőt kérdeztem, azt mondta mehet.

KépKép
Kép
sagi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?