Új privát üzeneted érkezett!

Ladiva,
jah, akkor elkerülte a figyelmemet :oops: köszi :)
wepe
 
 


Dezsina, köszi :!: akkor jól emlékeztem :)
wepe
 
 


Sziasztok!

Dezsina,
köszi, remélem jelyreáll a ciklusom. :roll:

Kriszta,
akkor 1.cn-től csak 2 hét lesz, vagy talán kevesebb egy picit. Mindjárt itt van a punkció, gyorsan eltelik az idő. :wink:

Zsuzska,
bekukkanthatnál, jó lenne tudni mi volt tegnap.

i.kata
 
 

 
 

Sziasztok!

Kiváncsi vagyok mi lehet Zsuzskával.

Kép
Vendég
 


Csajok, mi ez a nagy pangás?
Mindenkit ledöntött a lábáról ez a hányós vírus? :roll:

i.kata
 
 


Kata, én itt vagyok, meg egész nap itt lógtam, csak senki nem volt itt....
Van valami vírus ? :shock:
wepe
 
 


Wepe,
a másik topicban, ahova írok, ott a csajok és családjaik 75%-ának megy a hasa és hánynak. Meg apum is beteg, meg a felesége és a hugicám is.
Szóval ebből gondolom, hogy megint van valami vírus, így az influenza előtt :roll:

i.kata
 
 


Sziasztok

Én is itt vagyok, a suliban is hiányzik a fele osztály. Hasmenés hányás. Plussz már van egy kis influenza is. Nem lenne jó most elkapni. Ha beteg vagyok gondolom elmarad a stimu nem?
Vendég
 


Kriszta,
szóval te tanítasz?
Szerintem az a lényeg, hogy a punció és a bülti alatt ne legyl beteg és persze utána sem. Ha csak a szurik alatt kapod el, akkor nem gond, mert a szurit nem tudod kiüríteni ezekkel a szervezetedből, nem?

i.kata
 
 


Sziasztok,

ma itt a melóhelyen is hallottam, hogy van valami vírus. Remélem, nem kapjuk el. :twisted:
Már megint esik, annyira utálom :x
wepe
 
 


Wepe,
az esőt én is utálom. Akkor inkább essen a hó és maradjon is meg pár napig. Reggel láttam a híradóban, hogy rengeteg hó esett Vas- és Zala megyében. Több utat le is zártak.

i.kata
 
 


Kata, hétvégére igértek havat :!: Én is jobban szeretem, csak a fagy miatt aggódom, mert akkor befagy a kutyunk vize :evil:
wepe
 
 


Wepe,
a kutyu miatt ne aggódj, ha fayg van, akkor nem isznak sokat. Nekünk olyankor alig akrtak kijönni a kutyaházból.

Tesómék egy hétre sílni mentek Olaszba és tegnap este megálltak tankolni síelés után és a kutas gázolajat tankolt a benzines autójukba. Úgyhogy tréler vitte el a kocsit, persze a lécekkel a tetején...

i.kata
 
 


Gondolom, mennyire örültek, nem indult jól síelés. .... és hazajöttek :?: És a kutas felvállalta :?:
wepe
 
 


Wepe,
A kutas állítólag elhúzta a csíkot, mert akkor zárt a kút.
Nem jöttek haza, majd szombaton jönnek. Most mennek a csereautóval Torinóba a szervizbe, aztán kiderül mit csinálnak a kocsival, meg mikor vihetik el.
Unokahugommal beszéltem és az elkezdte nekem mondani, hoyg "legszívesebben elfenekelném azt a rossz kutast" :lol:

i.kata
 
 


Kata :lol:
wepe
 
 


sziasztok!

én is vagyok ám! De nem akar történni semmi!!! vagyis, mindjárt kezdek!!! No de Kriszti beelőz!!!! neki kell döntenie a betűket!!!! én csak után a jövök :lol:

Zsuzsaka!
Gyere már!!!! :!: :!: :!:
dezsina
 
 


Sziasztok,

van 3 doboz duphaston 10 mg tablettám. Felhasználható: 2011. 02-ig. 700ft/doboz odaadom.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Dezsina,
azért még írjál. Be kell melegíteni az ujjaidat, mire kezdesz :wink:

i.kata
 
 


Kata :D
no de mit is írhatnék? :D már tűkön ülök :D
dezsina
 
 


Dezsina,
bármit. :lol: Szeded már a vitaminokat?

i.kata
 
 


Kata!
:D már egy hónapja nyomatom!!! Én felkészült vagyok :P Nagyon szeretném, ha ez most végre sikerülne.
Kiszámoltam, hogy eddig már több mint 1/2millát ráköltöttem... és nem is kicsivel :evil: ez már nagyon brutta!
dezsina
 
 


Dezsina, nem semmi a kiadás, nekem is van listám, már jó rég néztem meg, de otthon megnézem, hogy hol állunk 8)
Régebben írtad, hogy összeszeded milyen viataminokat szedsz, megírod ? 6 nap múlva mész a 21. napi vv-re ? nem csoda, hogy izgulsz :!: :)
wepe
 
 


Dezsina,
én is utánaszámoltam és az elmúlt 1 év alatt a 6 inszem, az 1 lombik és a párom vizsgálataival meghaladtuk a 800-at. :roll: Jesszusom, ez rengeteg :roll:

i.kata
 
 


Sziasztok


először is szeretnék mindenkinek nagyon sok szerencsét és kitartást kívánni!
rólam röviden: 2008 év elején kezdtünk - 4 év sikertelen próbálkozás után - a Forgács Intézetben. A vizsgálatok szerint mindketten rendben vagyunk, csak bromocriptin-t kellett szednem. Az első beültetésre márciusban került sor, a gyógyszeres stimulálásra jól, talán túl jól is reagáltam 17 érett petesejtet szívtak le. Tanár úr és Sipos dr úr szerint ezek annyira jó eredmények voltak hogy nem szúrtak meg egy sejtet sem, hanem csak összeengedték petéket az örökítő anyaggal "bulizni" :) két erős embryo lett belőle, őket pakolták vissza. Teljesen el voltam szállva hogy nekem elsőre is biztos sikerülni fog ilyen eredményekkel, hát sajnos nem tapadt meg egy sem.
A második beültire augusztusban kezdtünk készülni, változtattak a gyógyszereken és 7 érett petesejtet szívtak le, amiből szúrás után 3 erős embryo került beültetésre szeptember elején. A leszívás és a petesejtek szúrása épp a születésnapomra esett, így végig azzal a gondolattal játszottam hogy ha ez most sikerül gyakorlatilag a születésnapom lesz a baba/babák.. hát nem is tudom hogy lehet nevezni? létezésnapja :) Még ott a transzfer után megfogadtam, hogy most nem érdekelnek a munkahelyi problémák, kiveszek 2 hét szabit és igenis pihenni fogok. Lehet hogy hülyeség, de első naptól kezdve simogattam a pocimat és beszéltem hozzájuk hogy kapaszkodjanak erősen, nagyon szeretem őket és legyenek nagyon ügyesek. Próbáltam teljesen kizárni a negatív gondolatokat és csak a pihenésre koncentrálni (tudom ajánlani ilyenkor a Jóbarátok összest megtekintésre :) ) 2 hét múlva szombaton kellett volna megjönni, de nem jött meg igazából csak pecsételtem és görcsöltem, kezdtem nagyon izgulni és nem tudtam hogy hogyan fogom kibírni még két napig amíg az első tesztet megcsinálhatom. Vasárnap kb 10 percenként rohangáltam a wc-re bugyit nézegetni hogy került-e valami a betétre, továbbra is sötét színű pecsételésem volt, de igazából nem jött meg és érzékeny volt a mellem. Aztán eljött végre a hétfő reggel és én már egyre biztosabb voltam benne hogy most végre sikerült és megtapadtak a babák. Reggel 1/2 6 körül (pedig nem vagyok egy korán kelő típus :) ) megcsináltam a tesztet és legnagyobb megdöbbenésemre nem láttam két csíkot, csak egyet. Szinte kényszerítettem magam hogy kimenjek kv-t főzni és a cseppentés utáni csíktalanságból még ne vonjak le semmi következtetést, hanem adjak 3 percet a lakmuszpapírnak. KV után visszamentem leskelődni és ott volt a halványka rózsaszínű csíkom :) végre. Zokogva ráztam fel a páromat és hívtam anyukámat hogy bizony itt lakik valaki odabenn!
4 elkeserítő év után, rengeteg csalódás és miegyéb után végre sikerült. Most 23 hetes vagyok, pici Peti kapaszkodik odabenn a pocakban.
Mindezt a Tanár úrnak, Sipos dr úrnak, Zsuzsának és Ibolyának, ill. az intézet többi munkatársának köszönhetem!

Remélem hamarosan Nektek is sikerül csajok, sok sikert mindenkinek!

üdv
Fitie
fitie
 
 


Fitie,
köszönjük ezt a csodás történetet! Szívből gratulálok a kis Petihez! :lol:
Nekem novemberben volt az első lombik, és szinte ugyanaz volt a szitu, mint a te eslő lombikodnál. 16 petét szívtak le és 2 szép embrió maradt végül, de ők sem maradtak. Pedig én már akkor is simiztem őket, beszélgettem hozzájuk.
De akkor most levettem a mintát rólad és majd a 2. sikerül :wink:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk csak, megyek dolgozni.
Hétfőn minden rendben volt, két perc volt az egész. Sipos doki csinálta és nagyon rendes és vicces volt. Egyáltalán nem fájt, egy kicsit kellemetlen volt, de ennyi.
Kaptam Duphastont, napi négy szemet kell szednem. Jövő hét végén teszt.

Szebb napot mindenkinek!!!!

Puszika

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Üdv nálunk Fitie !

Nagyon jó volt olvasni a történetedet, 2 mondat után a végére ugrottam, nem bírtam kivárni a végét, aztán végig olvastam az elejétől a végéig ! Én is gratulálok a pici Petihez :D
Nektek inszemre nem is kellett járnotok ? És most már dolgozol vagy már otthon vagy ?
Remélem, még benézel ide hozzánk :wink:
wepe
 
 


Zsuzska,
na végre jelentkeztél! :lol: Már nagyon vártunk a hírekkel :lol:

i.kata
 
 


Kata:
kicsit csalóka amikor olyan sok pete érik, mert - legalábbis én úgy voltam vele - hogy azt hittem minél több annál jobb, pedig ez nem így van. Végül is csak 1 jó sejt kell a babához :) Az elsőnél szerintem a rengeteg pete érése miatt nagyon kimerülhetett a szervezetem (nem tudom nálad hogy volt, de nekem majd szétdurrant a hasam mire leszívták őket)
Nekem mindenképp jobb élmény volt a második beültetés (már amennyire ezt élménynek lehet nevezni), mert már tudtam hogy mi vár rám, mire számítsak, sokkal felkészültebb voltam fejben és nem voltam annyira megijedve. :)

wepe:
jártunk insem-re csak nem a Forgács intézetbe, hanem a nőgyógyász dokimhoz. Úgy tudom hogy 6 sikertelen inszem nélkül nem is lehet lombikra menni, le kell hogy igazolják az inszemeket ahhoz hogy bármelyik intézet fogadjon.
Tulajdonképp első perctől kezdve Itthon vagyok, amint kiderült a terhesség kiírtak veszélyeztetettnek. Kicsit döcögősen indult az eleje, hetente jártam a Forgács Intézetbe ultrahangra, nem látszott a baba szívverése a 6. héten (pedig akkor már kellene) így Tanár úr aggódott egy kicsit hogy megmarad-e egyáltalán. Folyamatosan pecsételtem a 12. hétig, nem volt teljesen bezáródva a méhszáj, stb. Most már minden rendben van :) de nem kockáztatok, úgyhogy végig táppénzen maradok. Szerintem aki csak teheti maradjon otthon. Ha bejárnék dolgozni elvárnák hogy amíg csak bírok menjek be, ha pedig valami baj történnné akkor hallgatnám az okoskodást és nézném a széttárt karokat, hogy: jaj hát miért nem maradtál inkább otthon? Hetente egyszer bemegyek a munkahelyre hogy besegítsek azoknak akik átvették a munkakörömet, illetve itthonról dolgozom és mail-ban beküldöm amit kérnek.

szép napot Nektek :)
fitie
 
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy bepofátlankodom Hozzátok!!
A Dévais Fórumba szoktam írni, csak ott a egyik lánynak sincs hozzám hasonló gondja. Nekem magas az FSH-m és kevés tüsző érik, így kevés eséllyel indulok neki a stimulációnak. Ha esetleg van valakinek hasonló gondja és megosztaná velem a tapasztalatait nagyon örülnék. (akár priviben ír). Köszönöm.
Akciózoknak kitartást ,sok erőt , kismamiknak jó egészséget és sok boldogságot kívánok!

Miciona
miciona
 
 


Fitie!
Nekünk nagyon hasonló a történetünk. Nekünk is hat sikertelen inszem. volt és a 2. lombikra jött össze Kirus. És képzeld, én is szülinapi beültin voltam, ugyanis szeptember 22-én ültették vissza és szeptember 23-án van a szülinapom.
Ha kicsit visszanézel, tettem már fel képeket Kirusról.

További szép babavárást kívánok Nektek és jó, hogy van még egy Forgácsos sikertörténet.

Lányok!
Mindenkinek drukkolok továbbra is a mihamarabbi bebabásodáshoz.
Vendég
 


Fitie, ezért is kérdeztem az inszemet, mert valóban 6 után lehet.
Jobb, ha nem kockáztatsz, én is maradnék :wink:

Miciona, én nem tudok ebben segíteni.

Lilla, hogy vagytok ? Kiráról nem raksz fel újabb képet ? :)
wepe
 
 


Fitie,
szerintem sem a legjobb, ha túl sok a tüsző. Nekem eléggé fájt már a hasam a leszívásra, de utána még rosszabb volt. Mondta Tanár úr, hogy ez a sok tüsző nagyon megterheli a petefészkeket és túl kell teljesíteniük.
A 2. lombik az long vagy short protokoll volt?

Miciona,
én sajnos nem tudok segíteni a problémádban.

Lilla,
Kirus hogy van? Teszel fel nekünk róla egy képet? Légyszi :lol:

i.kata
 
 


Köszi Lányok!!!

Gondoltam hátha.....

Nektek minden jót! Ott lakom a Forgách-tól 10 percre, majd szorítok, ha elmegyek előtte :)
miciona
 
 


Miciona, akkor hogy-hogy nem oda jársz ?
wepe
 
 


Wepe, azaz igazság, hogy a családból már volt más is a Dévainál és a férjem így nagyon bízik benne. Igazából tényleg profi, szimpatikus, kicsit messzebb van. Előtte a Nőgyogyim a Délpestiben volt, aki ráadásul a szüleimmel lakik egy utcában, na ő semmit nem tett érdemben, volt, hogy a Délpestiben nem tudtak nézni hormont, mert épp nem volt anyag. Ez ugyan nem az Ő hibájuk, de csak az időmet vesztegettem el ott. A dokimnak a főnöke volt régen a Forgách és ez is a Dévai mellett döntött.
De tudom, hogy Ő is szuper, Ti biztos jó kezekben vagytok.
miciona
 
 


Sziasztok!

Fitie,
én is gratulálok neked, nekem is most kezdődik a második stimu kb 4-5 nap múlva. Közte volt egy fagyibabás beültetésem, ott semmi nem volt. Először nekem is nagyon sok petikét szívtak le, de akkor legalább volt biológiai terhesség, a hcg 16 volt. Én is majd szét durrantam. De majd most már én is tudom mi vár rám. És akkor jöhet a babsírás :D :D

Kata
Nem tanítok csak a lánykám jár iskolába és onnan tudom hogy járvány van.

Zsuzska
nagyon nagy drukk, és pozitív energia :D :D


Dezsina
én dönteném de velem sem történik semmi. Egyre jobban izgulok. Az sem jó :(
Város a piroskát :D :D


Kép
Vendég
 


Kriszta,
tényleg, ez eszembe sem jutott, mármint hogy a leányod iskolás :oops:

i.kata
 
 


Sziasztok Lányok!
Remélem nem haragszotok majd,hogy így "ismeretlenül",újként leírom a mi történetünket!Nagyon régóta olvaslak benneteket,és talán most fitie adott erőt hozzá,hogy neki merjek kezdeni!Itthonról a gép elől mindíg valamelyikőtöknek,akinek éppen aktuális szorítok ezerrel,hogy beteljesüljön az álma,úgy mint régen nekünk is!Ismerősök,család mindíg mondta,hogy nem kell annyira akarni a babát és akkor összefog jönni(de ettől inkább majdnem mindíg sírva fakadtam),de a receptet egyik sem adta hozzá,hogy kell azt nem akarni!Általában ráadásul gyerekes anyukák mondták ezt!
Mi 4 év sikertelen próbálkozás után mentünk a Forgács Intézetbe,egy nagyon kedves ismerősünk által (akiknek első lombikból ikreik születtek) és kezdtünk neki az inszeminációknak.Mivel egyik sem sikerült 2004-ben kezdtünk bele nagy reményekkel a lombikprogramba!Tudtam az elejétől,hogy máshová biztos nem megyek,mert nagyon megvoltam elégedve mindennel!Az 1. beültetés rögtön sikerült is és pont Karácsony előtti napokra esett a tesztelés,mire Tanár úr mondta,hagy örüljek Karácsonyra menjek el 23.-án egy uh.-ra és valamit úgyis fog látni még ha pici is!Így is volt,de aztán 24.-én lázas beteg lettem és így sajnos nem maradt meg a babánk!De aztán hála a családnak és Sipos doktornak újult erővel és nagy reményekkel vágtunk bele a következőbe!A 2.és3. próbálkozás egyáltalán nem sikerült,de egy pillanatig sem adtuk fel!Szerencsére végtelenül rendes,megértő és szintén kitartó férjikém van,aki végig maximálisan mellettem állt mindenben első pillanettól kezdve!Akkor még szerencsére nem kellett ennyit várni a beültetések között és aztán 2006-ban belekezdtünk a 4. programba.Valahogy minden másképp történt,gyógyszereket is mást kaptam,a beültetés után pedig szúrni kellett minden nap,az előzőknél nem kellett!Éreztem,hogy sikerülnie kell,mert azért akármilyen erősnek is tűntem,azért kimerültünk benne lelkileg nagyon!Eljött a tesztelés napja,és szokás szerint apukát küldtem a fürdőbe,hogy csinálja meg,mert én képtelen vagyok rá!Amikor nem volt sikeres, mindíg csak pár perc múlva jött,akkor pedig kb. 30 másodperc után könnyes szemekkel rohant és mondta a fantasztikus,de szinte hihetetlen "hírt"!El sem tudtam hinni,hogy sikerült csak az uh. után! 2007-ben pedig megszületett a mi kis várva várt Katánk,Sipos doktor segítségével,akinek életünk végéig hálásak leszünk!!! És hogy legyen hab a tortára és megéljem eddigi életem legnagyobb csodáját,7 hónapos volt a a kislányunk,amikor ismét kismama lett belőlem!Sipos doktor igaz fél percig nevetett amikor elújságoltam neki a hírt,de mondta,hogy így kell ezt csinálni!
2008-ban pedig megszületett kisfiunk is,és így aztán igazán teljes lett az életünk!
Lányok!A hitet és a kitartást sose veszítsétek el,mert sikerülni fog!!!!!!!!!Ha esetleg nem is fogok többet írni, akkor is mindig olvasni foglak benneteket és szorítok mindenkiért és együtt örülök majd veletek!!!!!!Ne haragudjatok a hosszú történetért!
Minden jót kívánok nektek és minél előbb ÖRÖMHÍREKET szeretnék olvasni itt a topikban!!!!!
:D
belluska
 
 


Sziasztok !

Belluska, dehogy haragszunk a történetedért !!!!
Aranyos Tőled, hogy így ismeretlenül szorítsz Mindenkinek :) :) :)
Ha jól gondolom, akkor a picifiad természetes úton fogant ?
Azrét, ha időd engedi írhatsz is :wink:

Miciona, értelek :wink: Sajnos, a délpestinek nincs jó híre.... :(
wepe
 
 


Kata!
Hát ami a szuris ügyességemet illeti, hát végül apára bíztam a dolgot. Ő bökött meg. Először mikor megláttam, hogy közelít a hasam felé, elkezdtem hátrálni. Aztán inkább becsuktam a szememet és nem is fájt egyáltalán.

Lányok!
Köszönöm nektek a drukkokat!!!!4

Kriszti!
Nem semmi, hogy egy hétig leltároznak :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Erről a hasmenős hányós vírusról én is hallottam.... remélem, megússzuk és senkinek sem marad el a beültije :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Dezsina!
Mindjárt itt a vérvétel.... megadrukkhegyek!!!!

Fitie!
Köszi a szép történetetedet.... olyan jó ezt hallani..... hajrá picikéd!!!! Csak kapaszkodni!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Fitie,
én is akkor tartogatom a Jóbarátok összeset, ha otthon leszek !
Addig marad a Dexter, krimik és akció filmek :wink:
wepe
 
 


Sziasztok!

Belluska,
nagyon szépen köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt a csodás történetet. Nekem most potyognak a könnyeim, olyan jó volt olvasni. Jól csináljátok Fitie-vel, minden napra jó lenne egy ilyen sikertörténet :wink:
Még 1x köszi!

Zsuzska,
az mindegy ki adta be, a lényeg hogy ügyesek voltatok :wink:

i.kata
 
 


Sziasztok

Kata
nekem rövid protokoll volt a második beülti. és össz 7 petesejtet szívtak le, 4-et tudtak megszúrni amiből 1 elhalt így 3-at ültettek vissza

Belluska
Big gratz Neked is :D

wepe
Dexter rulez :lol:
fitie
 
 


Fitie,
short-nál szerintem nagyon szép a 7 petesejt és ebből ráadásul 3 osztódott is. Szuper!

i.kata
 
 


Sziasztok!

Alszanak a gyerekek,így megint bekukkantottam hozzátok!
Én is köszönöm,hogy megoszthattam veletek a mi sikerünket és örömünket,remélem hamarosan mindenki siker storykról számol majd be!!!!!
Igen,Barnabás spontán baba!!!!Imádnivaló ő is!

Wepe,i.kata!
Aranyosak vagytok és persze,hogy szorítok mindenkinek,ez a legkevesebb még ismeretlenül is!!!!!

fitie!
Köszönöm szépen és neked is nagy gratula!Vigyázz a kis pocaklakódra és magadra is!

Ja,és nekem is a párocskám adta be mindíg a szurikat,pedig ő még egy vérvételtől is elájul!!!!Puszi nektek!
:D
belluska
 
 


Bellus, hát az én párom is elájult a vérvételénél, jó lenne ha ő is be tudná adni a szurikat majd... majd megkérdezem tőle.
Nem is beadás + fájdalomtól f...ok ( bocsi :oops: ) hanem, hogy hatékony legyen :shock:
wepe
 
 


Wepe,
na aggódj, nem lehet elrontani :wink:

i.kata
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?