Jó reggelt!
Milyen szép babákat látok megint.
Nem emelnék most ki külön senkit, mert sokszor elcsépeltnek érzem, hogy mindenkit külön-külön megemlítek, úgyhogy most ezt kihagynám
Minyu! Gwini!
Gyógyuljatok meg minél előbb. -Én is hallottam,hogy van valami fránya vírus most. Csak a gyerekek el ne kapják!
Minyu!
Nem hiszem el, hogy Te mindig el kapod a has-masféle nyavajákat
Gyerekként is mindig megtalált??
Fiúk, hogy bírják??
Am.
Csak nem tudom megállni, hogy meg ne említsem, hogy Gyuszika most tényleg neki állt csajozni???
Hát ezt most inkább nem is láttam
Több próbatételt fog kapni annak idejét emiatt
Nagyon helyesek. Szép az a kislány. Hogy hívják?? Gyuszikával egyidős? Barátnőd kislánya? - jó sokat kérdeztem megint
Könyv téma:
Márti, Ági, !
Látom már be jött témába a könyv. Akkor kérdeznék egyet: Vannak még azok a mesekönyvek, amiket, ha hajtogatunk, akkor ki jön 2 dimenzióban az adott oldal.
Tök ciki, de nem tudom a nevét..
pedig anno nekem és az öcsémnek is volt többféle mesében.
Amit keresek azok inkább ilyen lányosabb mesék. -Hamupipőke, Csipkerózsika..
Jancsi és Juliskát (tesómat és engem így hívnak
János és Julianna) szóval ezt a mesét inkább a boszorkányégetés miatt kihagynám Adél ovis koráig.
Valahogy bele gondolva elég horrorisztikus mese! Nem?
Szóval keresek ilyen könyveket.
Hol melyik könyvesboltban nézzem?? -idő hiányában nem járnék végig minden nagyobb könyvesboltot.
Márti!
Nálatok, hogy telnek az éjszakák? Gondolok itt arra,hogy a fiúk is elég kicsik, és hát benne van a pakliban, hogy ők is kelnek éjszaka. Vagy nem?
Olyan ritkán írsz magatokról ilyen témában.
Honey!
Remélem,hogy minden rendben Veled!!!
Bejci!
Hogy vagy???
Ági, Monee!
Milyen teát isztok ilyen bőszen??
Én is én is! Mert elég költséges ez a sör.. napi 3-at innom kell,hogy legyen tejem. Jó mindent meg ér.. de azért jobb lenne valami természetesebbet inni. Megosztjátok velem is a TITKOT???
Rólunk:
Hát elég nehéz éjszakán vagyunk túl. Óránkénti kelés miatt alig aludtam, most meg már nem tudok, mert ismét ezer a dolgom, úgyhogy majd legközelebb éjfél körül kerülök ismét ágyba.. mint oly sok anyuka itt.
Képzeljétek!
Egyre bénább vagyok!! Már nagyon idegesítő, hogy elcseszek magam körül mindent. Amit el lehet rontani a lakásban, azt többnyire el is rontom
Tegnap vettem Bence fiamnak egy nagyon szuper kabátot tavaszra.. én hülye! Mit csinálok???
Mutatom Máténak, hogy majd szeretne - e egy ilyen kabátot?
Vissza teszem az előszobafalra.. -ami tele van kabáttal akasztgatva..olyan, mint egy karácsonyfa
. Közben el kezdek felmosni, -domestosos vízzel - ez a lüke kabát meg mit csinál?? Zsupsz bele a felmosóvödörbe.
Az egyik ujja belelógott a vödörbe.. képzelhetitek! Teljesen tönkre ment!
Használhatatlan!
Annyira elszomorít.
Bence meg, mit ne mondjak elég "hangosan" fogadta a történteket.
Azt az sivítozást! Hát a disznóvágáson nincs olyan hangkavalkád, mait a fiam kiengedett a torkán.
-Kamasz a lelkem!
Jó volt leírni.. (kezdek kiakadni magamon.. mindent elpakolok, mindent elteszek, és nem emlékszem,hogy hova.. perceket kell gondolkodnom, hogy mit hova is tettem.) Azt hiszem ez kismama betegség.
Konan!
Persze, hogy írok!!!
Minyu!
Elintézve. Majd mondom.