Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon szépek a babák! :lol:

Én megint elrontottam valamivel a gyomromat tegnap, így megint nagyon rosszul aludtam. :cry: Pedig kb 2 hete már szuperul aludtam. Remélem nem kezdődik újra a nemalvásom. :oops:

gwini

hi.

bocsi az eltünésért, de megint benyeltem a hányós virust, igy tegnap óta szinte minden kijön belölem :( Most is csak laptoprl, az ágyikóból vagyok, igy fekve jobb.

Márti :)
hát, annyira nem értek a kocsikhoz, csak nekünk sok van, illetve sokat használtunk. Ami nálam fontos szempont: mekkora a súlya, mekkora az ülöfelülete (pl felhajtható-e, hogy ne lógjon annniyra a lábi, mikor még kicsi és bealszik) ILL HOGY MEKKORÁRA CSUKHATÓ. bocs, caps lock. Elsö körben a pikolo jobban tetszik, viszont nagyon kevés adat van róla, igy én megnézném, hátha máshol többet is irnak.

szeder :)
Ez igen, Adél nem sokat teketóriázott :) Nagyon édes, ahogy beszél!

pihizek még, aztán majd jövök

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu!

Hú,jobbulást,te szegény! Csak nem találkoztatok Gwinivel?
Köszi,nálam is szempont a súly,meg az a jó a Pikoloban,hogy már most beletehetem Kamillát (van egy nagy ABC Design babakocsink,odakint abban alszik,csak elég nehéz irányítani,így nem szívesen tologatom Szigetszentmiklós csodálatos járdáin és útjain :lol: ),nem kell féléves koráig várni vele!
Jaj,ha majd jobban leszel és ráérsz,felrakod az új videókat a honlapunkra? Előre is köszi,nem sürgős,csak úgy szeretem nézni és ott könnyebb megtalálni mint itt keresgélni!
Boldog hófordulót Csonginak!

Gwini!

Pihenj,ha hagynak a lányok és próbálj kamillateát inni!

Márti
borossné becz márta

Bejci!

Na,de jó,hogy jöttél! Már aggódtam,de gondoltam,hogy a kivizsgálások rendesen viszik az idődet! Írj majd,hogy milyen a laborod! veseuh.-ra mikor mész?

Na futok,végre mindenki alszik akinek aludnia kell (tartok tőle,hogy most Berci lesz beteg,extrém nyűgös ma,pedig Ő az ,akiről az optimizmust mintázni lehetne,mindig fülig ér a szája,de alig ebédelt és nagyon hamar el is aludt),nekem meg ki kéne pakolnom a mosogatógépet, fel kéne mosni,teregetni,vasalni,tornázni,hajat mosni...

Márti
borossné becz márta

Márti!
A miénkbe is bele lehet tenni már most a babát, mert szinte vízszintesig dönthető.
De hát egész más a két kocsi, mert a pikolo az esernyőkocsi, nem?
Én azért vettem ezt a lapra csukható kocsit, mert nem szerettem az ernyőkocsit, met azt nem tudom egy kézzel tolni.
Meg ez nagyon könnyű kocsi, kb 7 kg és aluminium vázas. Szóval szupi! :lol: Szerintem a legjobb, ha elmész és megnézed élőben mind a kettőt! :lol:

gwini

A miénkről itt van a legjobb leírás:

http://209.85.129.132/search?q=cache:Yi ... lr=lang_hu

De a súlyára máshol 6.5 kg-ot írnak! Tényeg könnyű!

gwini

na, én is ígértem olvasós képet. íme:
Kép olvasok

Kép már játszok

Kép még mindig játszok

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

ja, voltunk ma szurin. Hősiesen viselte. csak rövid időre sírt fel, aztán semmi. Kíváncsi leszek, belázasodik-e, eddig egy oltással sem volt baj. Persze a tüdőgyuszis oltásból megint kevesebbet kapott a doki, így az megint elmaradt. :(

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

és csodálkozott nagyon a fogacskán, hogy ilyen korán kijött. A felső is készülőben van, bár még az ínye kicsit puha. Szóval, jön a fogunk megint valószínű, ezért is van a nyügi mostanság.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Konan!
Annácska nagyon bájos kiscsajszi.Nekem a "füles" a kedvencem :D

Gabolino!
Andor annyira szabájos és csókos szájú,hogy meg kell zabálni.

Ági!
Jaj ez a Dávid nagyon tüneményes. Van benne valami ami egy kicsit Gyuszikára emlékeztet.Talán a mosolya.Gratula az oltáshoz,hogy ilyen kis hős volt.

Ma ma csajozni voltunk Szegeden.Meg kellett őket zabálni. Mindjárt teszek fel képet :D

először megsimizte Gyuszika Petrát
Kép

utána megfogta a kezét
Kép

és megint megfogta a kezét
Kép

Kép
Kép
a.m.

Minyu!
Mielőbbi gyógyulást kívánok.Szegénykém már másodszor kapott el :(

Gwini!
Neked is jobbulást kívánok!

Bejci!
Már hiányoltalak!Gyere ha megvan az eredmény.

Honey!
Érted meg már NAGYON aggódom!

Kép
Kép
a.m.

Minyu!
Jobbulást! :cry:

Honey? :roll:

De édesek a babák együtt! :lol:

Hozok új babakocsis képeket! Lalunak nagyon tetszik! :lol:

Kép

Kép

gwini

Sziasztok!

Olvasgatlak Benneteket, de most valahogy annyira nincs kedvem írni. Nincs semmi baj, nemtom miért vagyok ilyen. :roll:

Márti!

Én ha választanom kéne, tuti, hogy a Neonatot választanám a tolókarja miatt. Szerintem a Pikolot nem tudod egy kézzel tolni, pláne ha mindkét gyereket viszed és mondjuk a másikkal telefonálsz.
Egyébként van egy ugyanilyen -sárgában- a Vaterán, ahol azt írta a csaj, hogy az ő kocsijuk -asszem 1 éves- kereke lötyög. Pontosabban vízszintesen ki-be úszkál a kerék, bár a használatot ez nem befolyásolja. Gondolom ez amolyan konstrukciós hiba, hiszen ezeknek a kocsiknak már nincs olyan jó rugózása, mint mondjuk a mi Bergon batár kerekű kocsinknak.

Én is nézelődésben vagyok, bár tuti hogy használtan fogok venni. Ha nem annyira sűrgős a dolog, van egy szekszárdi csaj a Teszveszen, aki új garanciás babakocsikat árul áron alul. Futárral küldi ő is a motyót. Szuper cuccai szoktak neki lenni. Ha érdekel, felrakom a linket, ahol meg tudod nézni őket.

Am!

Gyuszika rögtön a tárgyra tért! Nagy kópé a hapsid! :lol: :lol:

Konan!

Annácska maci nagggyon édes. :)

Ági!

Nem semmi ez az olvasási technika! Ákos a könyvet is megenni akarja inkább, nem nézegeti. BIZTOS ÉHES! :twisted:
B*sszus, ez a tea nagyon durva. Olyan kemény ciciket csinál nekem napi fél liter (este iszom, hogy reggelre legyen bőven tejcsi), hogy néha már alig várom, hogy ébredjen Ákos. Ma hajnalban még fejnem is kellett, mert maradt csomó. :shock: Száz éve nem volt ilyen. Viszont az íze az.... brrrrrrrrrr.... :x Neked hogy válik be?

Minyu, Gwini!

Jobbulást!

Anyoo!

Annyira szuperek a képeitek! Mindig meghatódom, milyen édes Dorka és Ádám. Te ugye nem bántad meg, hogy nem kicsi a korkülönbség a gyerkőceid között?
Ha meg nem "őrülök" addig, akkor a Tesóbaba nálunk is későbbi project lesz. Két hónaposan veszettül akartam megint gyereket, jobban mint anno, de most kicsit lehiggadtam, örülök inkább annak ami most van. :)

Rakok képet:
A főnök:
Kép
Borostyánláncosan:
Kép

Jaaaaaa... most jut eszembe, írtátok többen ezt a nyűglődés dolgot. Ákos is pontosan így van. Max. 10 percet hajlandó egyedül eljátszani hason vagy hanyat fekve, utána már óbégat, hogy jó lenne ha mennék és felvenném. Baromi fárasztó. :?
Viszont, szerintem megértőnek kell lennünk -néha nagyon nem könnyű- mert a babáink most kezdenek igazán nyitni a világ dolgai felé és lássuk be, hogy a megszokott helyen, a megszokott játékok közti fekvés, nem éppen élménydús hely. Meg kell nekik mutatni mindent, nah.
Régebben az egyik barátnőm ugyanerről "panaszkodott" a kislányával kapcsolatban, nem szeretett a baba feküdni. Náluk a megváltást az ücsörgés és később a mászás hozta el, amikor már tudott a csajszi magától felfedező útra indulni. Szerintem nekünk is csak addig kell kibekkelnünk... még néhány hónap csupán. :twisted: :lol: :lol:

A Férjem kinyomtatta a Harry Potter és a Félvér Herceg könyvet, mert megtalálta E-book formában a neten. Szupi, mert szeretek nagyon olvasni, csak ott a bökkenő, hogy a Kedvesem elbénázta a dolgot és teljesen rosszul fűzte össze a könyvet. :lol: Izgalmas úgy olvasni, hogy visszafelé kell lapozni és néha meg kell keresni, hogy hol folytatódik a történet. :lol:

Ahhoz képest, hogy nem volt kedvem írni.... :lol:
Eldugulok. :)
Írjatok sokat, hogy legyen mit olvasnom!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee!

Érdekel! Megköszönném,ha feltennéd!
Jaj,de édes Ákos (egyébként még nem írtam,de imádom a nevét,a3. kisfiam 2.neve is Ákos)! Olyan kis gyönyörű-gömbölyű kisfiad van! Lehel volt nekem ilyen (ma meg nem mondaná róla senki,mert 4.5 évesen jó magas,viszont mindössze 15kg)

Gwini!

Hú,hajlok a Neonato felé most...Főleg,hogy feltetted a képet Laluval,hallod a Neonatohoz vihetnéd reklámarcnak,csoda édes kislány!
Légyszi teszteld élesben a babkocsit és mesélj róla!

Lányok,ne aggódjatok! Jön Honey majd,amikor úgy érzi!

A.m!

Hát,úgy látom Petra győzött,ami Mini-Gyuszi kegyeit illeti! Annyira nagyon aranyosak! igazi sármos kispasid van!

Márti
borossné becz márta

a.m.!
jók a csajozós képek. Jó korán kezdi. Nekünk is van hasonló kék fehér csíkos kantáros nacink. Annyira jó az anyaga. Micsoda papucsa van Gyuszikának. Még fülei is vannak a nyuszinak (?).

Gwini!
Cuki a csajszi

Monee!
Én kb. másfél litert csinálok reggel egyszerre, és minden szopi után iszom. Az az érdekes, nekem pont az utsó szopira csinálja a legtöbb tejet (míg régen, akkor már alig volt). Bár amúgy is több lett tőle egy kicsit napközben, mert saccoltam, mennyi lehet bennem, és egy kaját lemértem, és kevesebbet saccoltam mint amennyi. Szóval bejön, de az íze …. De tegnap csíráztattam ismerősömmel, már kibújtak a mini csírák (tök aranyosak), 4-5 nap kell neki, és ehető lesz. Állítólag a csírában még több a hatóanyag. Kíváncsi vagyok. Azt mondtam, nekem nem kell ilyen macera, de rájöttem, napi kétszer öt percet kell vele foglalkozni. És olyan jó látni, ahogy csírázik. Új életet adok, mint anno Dávidnak.
Nagyon tuti a főnöki székben ülő Ákos!!
Nálunk is kb. 10 percig bír egyedül lenni. Amúgy ez a fogzástól van többek között.
Legalább van egy kis kihívás az olvasásban. Nem olyan unalmas, egyhangú.
Ja, használ a borostyánlánc?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Micsoda csodaszép képek születtek amíg távol voltam! :D

Am,
Látom beindult a csajozás :D nagyon cukik együtt!

Ági,
De édes Dávid,ahogyan tartja a feje mögött a könyvet! :D

Gwini,
Szupi a csajszid a babakocsiban! Kész kishölgy :)

Monee,
Jaaaj ez az Ákos bab!!! :D Naggyon kis gyúrnivalóan cuki. Jól áll neki a lánc is. Jelezd ha látsz tőle változást :D én nem igazán, mert Andorom nagyon nyugis, de a napokban nálunk is kijött tökre ez, amit írtok. Egy darabig elvan hason, háton, de sokkal több minden érdekli lehet. Ma kaptam egy kolléganőnktől vmi jó kis tornáztatót-játszókát (nemtom pontosan, mert lenfelejtődött a kocsiban) de majd holnap reggel felhozzuk és akkor ez lesz a nap újdonsága. :)

Én is remélem,hogy Honeyval minden ok. :?

Én is csak azért uggrottam most be, mert ugye volt az az intimtornác cucc, amit nem sikerült feltöltenem az Andor oldalra,mert jogvédett. Másik oldalt nem találtam, így a Szerelmem megpróbálja most csatolni tömörítve egy régi freemailes mailjében, de csak reggelre csatolja, ha egyáltalán nem túl nagy ez a méret is.
Szóval arra szeretnélek kérni benneteket, hogy akit érdekel,hogy küldjem el, az dobja át nekem pü-be az email címét légyszi.
ez még nem 100%,hogy sikerül, de reggelre kiderül és akkor küldöm :D

Most léptem.
Jóccakát mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Ági!

Olyan nagyon aranyos Dávid is! Kis könyvmoly! Ez a Te könyved volt,ugye? Nálunk is az én régi leporelloim a kedvencek! De ajánlom mindenkinek Bartos Erika babakönyveit,jó keménylaposak és tündériek!

Lépek,megyek egyet tornázni!

Márti
borossné becz márta

ez a könyv éppen a páromé volt, de sok közös könyvünk van. Nagyon élvezi ha olvasunk, érdeklődő egy pasink van

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Jó reggelt!

Milyen szép babákat látok megint.
Nem emelnék most ki külön senkit, mert sokszor elcsépeltnek érzem, hogy mindenkit külön-külön megemlítek, úgyhogy most ezt kihagynám :wink:

Minyu! Gwini!
Gyógyuljatok meg minél előbb. -Én is hallottam,hogy van valami fránya vírus most. Csak a gyerekek el ne kapják!
Minyu!
Nem hiszem el, hogy Te mindig el kapod a has-masféle nyavajákat :roll: Gyerekként is mindig megtalált??
Fiúk, hogy bírják??

Am.
Csak nem tudom megállni, hogy meg ne említsem, hogy Gyuszika most tényleg neki állt csajozni??? :lol: :lol: Hát ezt most inkább nem is láttam :lol: :lol: :wink: Több próbatételt fog kapni annak idejét emiatt :lol:
Nagyon helyesek. Szép az a kislány. Hogy hívják?? Gyuszikával egyidős? Barátnőd kislánya? - jó sokat kérdeztem megint 8)

Könyv téma:
Márti, Ági, !
Látom már be jött témába a könyv. Akkor kérdeznék egyet: Vannak még azok a mesekönyvek, amiket, ha hajtogatunk, akkor ki jön 2 dimenzióban az adott oldal.
Tök ciki, de nem tudom a nevét.. :oops: pedig anno nekem és az öcsémnek is volt többféle mesében.
Amit keresek azok inkább ilyen lányosabb mesék. -Hamupipőke, Csipkerózsika..
Jancsi és Juliskát (tesómat és engem így hívnak :lol: :lol: János és Julianna) szóval ezt a mesét inkább a boszorkányégetés miatt kihagynám Adél ovis koráig.
Valahogy bele gondolva elég horrorisztikus mese! Nem?
Szóval keresek ilyen könyveket.
Hol melyik könyvesboltban nézzem?? -idő hiányában nem járnék végig minden nagyobb könyvesboltot. :wink:

Márti!
Nálatok, hogy telnek az éjszakák? Gondolok itt arra,hogy a fiúk is elég kicsik, és hát benne van a pakliban, hogy ők is kelnek éjszaka. Vagy nem?
Olyan ritkán írsz magatokról ilyen témában.

Honey!
Remélem,hogy minden rendben Veled!!!

Bejci!
Hogy vagy???

Ági, Monee!
Milyen teát isztok ilyen bőszen?? :) Én is én is! Mert elég költséges ez a sör.. napi 3-at innom kell,hogy legyen tejem. Jó mindent meg ér.. de azért jobb lenne valami természetesebbet inni. Megosztjátok velem is a TITKOT??? :) :)

Rólunk:
Hát elég nehéz éjszakán vagyunk túl. Óránkénti kelés miatt alig aludtam, most meg már nem tudok, mert ismét ezer a dolgom, úgyhogy majd legközelebb éjfél körül kerülök ismét ágyba.. mint oly sok anyuka itt.
Képzeljétek!
Egyre bénább vagyok!! Már nagyon idegesítő, hogy elcseszek magam körül mindent. Amit el lehet rontani a lakásban, azt többnyire el is rontom :roll: :oops:
Tegnap vettem Bence fiamnak egy nagyon szuper kabátot tavaszra.. én hülye! Mit csinálok???
Mutatom Máténak, hogy majd szeretne - e egy ilyen kabátot?
Vissza teszem az előszobafalra.. -ami tele van kabáttal akasztgatva..olyan, mint egy karácsonyfa :? . Közben el kezdek felmosni, -domestosos vízzel - ez a lüke kabát meg mit csinál?? Zsupsz bele a felmosóvödörbe.
Az egyik ujja belelógott a vödörbe.. képzelhetitek! Teljesen tönkre ment!
Használhatatlan!
Annyira elszomorít.
Bence meg, mit ne mondjak elég "hangosan" fogadta a történteket.
Azt az sivítozást! Hát a disznóvágáson nincs olyan hangkavalkád, mait a fiam kiengedett a torkán.
-Kamasz a lelkem!
Jó volt leírni.. (kezdek kiakadni magamon.. mindent elpakolok, mindent elteszek, és nem emlékszem,hogy hova.. perceket kell gondolkodnom, hogy mit hova is tettem.) Azt hiszem ez kismama betegség. :roll:

Konan!
Persze, hogy írok!!!
Minyu!
Elintézve. Majd mondom.

szeder74

Hello lanyok!

Nalunk most nagy szenvedes van. Megerkezett a nyar :( Tegnap 39 fok volt, mara 40 volt az elorejelzes, de 43 lett vegul, holnap-holnaputanra 42 fok az elorejelzes > hogy mennyi lesz belole? Es utana meg 2 napig 40 fok lesz ... tehat ezen a heten nem megy 40 fok ala a nappali homerseklet, velhetoen az ejszakai meg 3-0 ala nem nagyon. A gyerkoc szobajaban 28 fok van ugy, hogy fullra megy a legkondi ... nincs vmi otletetek, hogy tudnam huteni ??? Az ablak elott belocsoltam mar hideg vizzel, de az semmit sem segitett. Szegeny Bendot nem tudom altatni, mert szinte be sem tudom vinni a szobajaba, mashol nem alszik. A cicimen log egesz nap, hogy elegendo folyadekhoz jusson, ott alszik is 15-20 perceket, de ez semmire se eleg ! Csak egy pelus van rajta, torolgetem folyamatosan a pofijat, kezet, labat vizes torlokendovel ... passz, nekem tobb nem jut az eszembe.

Vmi jo otlet ???

(Bocsi, hogy mindig csak ilyen kutyafuttaban jovok, de semmire sincs idom)

KépKép
Kép
humanka

Köszi a kép dicsiket (Gwini,Monee,Márta,Ági,Gabolino,Szeder)
Igaziból még nem döntöttük el,hogy melyik kislány a favorit :lol: ,most folyik a versengés.:D Itt a városban is van 2 kislány+ itt a topikban is vannak kedvencek.Majd ha már tud beszélni elmondaj,hogy nála ki a nyerő :lol:

Monee!
Tündéri ez az Ákos. Nagyon kis huncut arca van.Mint aki valami rosszban töri a buksiját:)

Ági!
Igen van füle a nyuszinak vagy kutyának (én sem tudom eldönteni).Amikor megtudtam,hogy fiú lesz még akkor vettem ezt a tutyit. Nagyon szeretjük. :D

Szeder!
Petrának hívják és egy volt csoporttársam kislánya. Pont 1 hónappal fiatalabb Gyuszikánál bár koraszülött volt,35 hétre született. De minden rendben vele. :)

Kép
Kép
a.m.

Szeder!
Nyugi ez természetes dolog sajnos,hogy ügyetlenebbek vagyunk :wink: :( Velem is gyakran előfordul.
Ma reggel találtam meg a jeggyűrűmet ami vagy 2-3 hete nem volt meg. Már nagyon-nagyon bele voltam betegedve. Azóta le sem vetettem,hogy meglett :D

Kép
Kép
a.m.

Jó reggelt Lányok!

Most csak gyors bekukk.
Újabb változás: nem kell mégsememail cím (bocsesz azoktól,akik már bepötyögték nekem,de mi sem tudtuk,hogy így lesz).
Elméletileg az alábbi linken lehet az intim tornát letölteni (ha mégsem műkszik szóljatok és agyalunk tovább- leginkább a Drágám, mert ő a gépezet mestere :D )

http://freemail.hu/oriaslevel/download. ... 8763044520

1166020674676317176701

Az egészet másoljátok be - nemtom miért ilyen nagy szünettel tette ide ezt a bazi nagy számsort :shock: Mindegy, lényeg,hogy működjön :)

Pussz, majd jövök :)

KépKép
KépKép
gabolino

hmmm, érdekes. Most látom,hogy itt meg kiemelte az uccsó számsor kivételével a linket és úgy is bejön az oldal. :shock: Érdekes.

Nah, mehetnek a letöltések és a vad, izzasztó torna 8) :wink:

KépKép
KépKép
gabolino

Szép jó reggelt!

Noni!
Igen, szinte az egész napot itt töltjük a kanapén (a fényképeken látszik is). Itt kényelmesen elférünk. Apa reklamálja is a helyét, mert Anna születése előtt mindig ő foglalta el. Most pedig "ki van túrva"! :D :wink:

Gwini, Minyu!
Jobbulást! Minél előbb gyógyuljatok meg!

Ági!
Dávid tündéri azzal a könyvvel! :D Mi lett az oltás után? Ugye nem lázasodott be?

A.m.!
Annával együtt ránk tört a féltékenysééééég! :D :shock: :wink: Nagyon édesek a képek!!! Mini Gyuszi egy igazi lovag!!!

Humanka!
A nagy meleg sem olyan egyszerű! Ti a hűtéssel küzdötök, mi pedig a fűtéssel! Nem könnyű eltalálni a jó hőmérsékletet. Szerintem jól csinálod amit leírtál! Nekem nincs jobb ötletem. Hátha másnak lesz!

Szeder!
Kismamabetegség??? Én is beteg vagyok!!! :lol:

Megyek, mert Anna hangosan követel!!!

Kép
Kép
konan

Lányok!

Ma front van???Gyuszika tök álmos,de nem tud elaludni :evil: :shock: Szegénkém csak sír sír.Most kentem be az ínyét géllel,de még nem hatott. Másnak is nyűgi a babája?

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Realdream: nekem is hullik a hajam, de ez állítólag természetes ilyenkor. Mondjuk lassan elmúlhatna már, állandóan a gyerek kezéből szedem ki, na meg minden tele van vele. Én úgy tudom az utricát csak kúraszerűen ajánlatos szedni, akkor szaporit. Nekem egyébként a tésztás kaják inditják be nagyon a tejet. Plusz gyakori cicretétel és fejés.

Szeder: édes a forgó Adél :)

Starlark: nekem se jött még meg, bár néha már én is aggódom, de állítólag ez teljesen normális. Nagyon jók a sétálós képek!

Netti: jól sikerült a hajvágás, nagyon édes Aliz! Jah, és Zalán tegnapi mérés szerint 68cm :)

Márti: nagyon jól néz ki, ahova mentek amjd nyaralni! És örülök, hogy Csabid végre jobban van! Babakocsi jól néz ki, de azt lehet tudni, hogy hány kiló? Nekünk is kelleni fog előbb utóbb sportbabakocsi, de valami olyan kéne, ami dönthetp, könnyebb mint a PP Veneziánk (10kg) és legalább akkora kerekei vannak.

Gwini: a ti babakocsitok is jól néz ki! Jah, és nálunk sajna a netről rendelés nem megy, mert még egy feltétele van a babakocsinak: bele kell férni Trabant csomagtartójába, ezt viszont csak élőben tudjuk kipróbálni. Gyomrodnak jobbulást, remélem nem jön vissza a nem alvósságod! Lalu nagyon édes a babakocsiban!

Anyoooka: Nagyon jó a tesós kép!

Am: Mini Gyuszi nagyon nagy fiú már! És milyen huncutul mosolyog! Csajozós képek szenzációsak! Zalán nem nyűgös, egész konkrétan hanatt fekve alszik mellettem, pedig csak hason szokott! :shock:

Gabolino: Andor nagyon elmélyületn játszik a képeken!

Konan: Te Annád is nagyot nőtt! :) Nyűgösködést sajnálom.

Noni: nem semmi ez a "hangolós kép" :D

Minyu: Neked is jobbulást!

Ági: Nagyon tuti az olvasós kép! Zalánt is tegnap oltották, kötelező + Prevenar, éjszaka lázas volt, most is egy kicsit melegnek érzem, de alszik épp, nem akarom felkelteni. Első oltásnál neki sem volt semmi baja.

Monee: engem is érdekelne a Teszveszes csajhoz a link! Főnökös kép nagyon tetszik! :D

Humanka: sajnos ötletem sincs. Ezért a 43 fokért már nem irigyellek. :(

Honey: várunk vissza!

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Most csak a linket dobom fel, később jövök még:

Babakocsik, kiegészítők újan:
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... id=3068351

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

A.m.!
Anna is borzasztóan nyűgi!!! :( De ahogy korábban írtam ez kb. 1 hete így van. Bár a tegnapi nap különösen sz@r volt! Este szabályosan szédültem már a fáradtságtól. Bízok benne, hogy a mai nap már jobb lesz, bár nem úgy indul. Igaz, most éppen csöndben van, de csak azért, mert valami számára izgit lát a tv-ben. De ez is mindjárt elmúlik. :lol: (Mondjuk, ha kinézek az ablakon én is roppant nyűgi leszek!)

Kép
Kép
konan

Lehet,hogy vmit tényleg hat a borostyánlánc? hmmm, korábban nekem is nyűgösködött Andor, amikor rossz idő jött, de most simán elaludt.. (bár talán az alvással akkor sem volt gondja....mmm...deee, talán nehezebben aludt azért el :) )

KépKép
KépKép
gabolino

Hahó!
Lekopogom, de úgy tünik, most egy nap alatt végigfutott rajtam ez a vacakság. :D

szeder :)
képzeld el, gyerekkoromban az összes betegség úgy jött kis rajtam, hogy elöször hánytam. Torokgyulladás, vagy bármi, ha rosszul voltam, anyum már tudta, hogy legkésöbb másnap kijön rajtam valami kórság... Úgy tünik, érzékenyebb a gyomrom.
Térhatású könyv: mi a tescoban vettünk karácsony elött, de az Alexandrában tuti van!!!
kabát :cry: sajnálom

Ági :)
Zsémbes Zsófi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Imádtam. A másik a Marék Veronika Játsszunk utazást! és egy oroszlános, nemtom, ki irta, valami angol pacák (pont a hétvégén néztük tesóméknál, hogy Gönc Árpád forditotta) arról szól, hogy az oroszlán kirittyenti magát vendégség elött, és a vendéglátó nem ismeri meg :P , ja és egy órás könyv, de annak se tudom a cimét, mert az meg anyuméknál van, de Nándi imádja, ö is szokta mondani: cseng az óra kelteget, kelj fel hamar kisgyerek :D

am :)
csajozós... hmmm, lesz még itt gond, ha már ilyen korán kezdi :lol:
Ilyen gatyónk nekünk is van :)

humanka :)
esetleg hidegpárásitó? talán az is hüti kicsit.

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu,
Örülök,hogy jól vagy! :)

Monee,
Köszi szépen a linket! Mér kis is szemeltem ezt-azt :D:D

KépKép
KépKép
gabolino

Hú,konyha rendben,ruhák kiteregetve,túrófánk kisütve,Berci-maci átpelenkázva,úgyhogy most van egy kis időm,mert a lánykám még mindig alszik!

Humanka!

Én úgy tudom,ilyenkor lehet kicsit nyirkos-persze nem vizes sapit-bodyt adni a babákra! És éjszakára vizes törülközőt aggatni a szobába. Védőnő vagy ilyesmi mit tanácsol nálatok erre? nagyon nehéz lehet,úgy megszenvedik a picik. Nem tudom,éjjel mivel takarod be,én ilyenkor csak egy textilpelussal szoktam!

Szeder!

Azért nem írok az éjszakákról,mert nincs miről írni! A fiúk 6-8 hónapos koruktól kezdeve átalusszák az éjszakát,este 20h-tól reggel 6h-ig. Egyenlőre egy nagy szobában együtt,mert így érzik jól,biztonságban magukat,szemben a mi hálószobánkal. Aztán majd,ha saját szobára lesz igényük,akkor azt is lehet,így építettük a házat. Éjjel csak akkor kelnek fel,ha betegek,hányás-hasmenés van,de egy kesemen meg tudom számolni,hogy hányszor kellett az elmúlt 6 évben emiatt felkelnem.
Kamilla éjjel 1-2x ébred szopizni még és olyankor bizony már együtt alszunk tovább a mi ágyunkban (nagyon jó és nem tűnik úgy,hogy hozzászokott volna,mert este gyönyörűen elalszik a saját ágyában.
A délutánjaink is elég nyugisak,mert 3 kicsi egyszerre alszik,ez hihetetlen jó,ilyenkor van időm mindenre (megjegyzem,ha nem lennék a gyerekeim által ilyen mértékben elkényeztetve napirend-és alvásügyileg,hát biztos nem vállaltam volna be fáradtan,kialvatlanul egymás után ilyen gyorsan a 4 gyerkőcöt)!

Márti
borossné becz márta

Minyu!

Örülök,hogy jobban vagy! :lol:

Hm,nálunk borostyánlánc nélkül is nyugi van,ez a lány esőben alszik mint a mormota,meg egyébként is! Lassan már benézek hozzá,mert borul a délután,ha lassan nem ébred!

Márti
borossné becz márta

Márti!
Rendben, majd mondom a tapasztaltokat! :lol:

Hozok pár reggeli képet! Bocsi, ha sok! :oops:

Kép

Kép Így aludtam el!

Kép

Kép

Kép

gwini

Gwini: Gyönyörűek a lánykáid, annyira sugárzik belőlük a szeretet.
A könyöklős tesós képet lementettem a 5 hós vidibe,
holnap töltitek Ti is. Gratula :lol:

Csajok , aki betöltötte a 4 hót, jöhetnek a képek.
Pusssz

Kép
Kép
noni78

Sziasztok!
Na végre van egy kis időm, hogy írjak is! Eddig csak beleolvasgattam, hogy ki hogy van, kivel mi történt és természetesen a képekekre voltam nagyon kíváncsi!
Nagyon cukik a babák!!!!!!!!!!!!!!!!

Velünk semmi különös, változatlanul nem az alvás a kedvenc időtöltése Botinak, de hát ez van! Bár a napi séták alkalmával tud hosszabbat is aludni, aminek én nagyon örülök!
Egyébként a keze szinte egész nap a szájában van, két kezéből 4 ujját harapdálja.
Olyan nagyokat kacag, kiabál, hogy öröm hallgatni!

Most csak pár oldalt sikerült végig olvasnom, így olvasom tovább, mert még alszik a Boti.
Amint tehetem, jövök majd!

Küldök most már képeket is!
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
ormolya

Hú, Ormolya: De jó, hogy jelentkeztél, örülök, hogy jól vagytok.
Tündéri ez a Boti baba, kár lenne kihagyni a videókból.
Kerestelek, de nem voltál sehol.
Azért írok ilyen gyorsan, hogy biztos elolvasd.
Kérnék képeket Tőled, persze, ha Te is akarod.
2-, 3-, 4-hós és karácsonyi képet.

Kép
Kép
noni78

Sziasztok!:)

Szeder: Úgy néz ki Donek megemberelte magát :) Már határozottan próbálkozik hátról hasra fordulni, az oldalra fordulás már megy :)
Kemény éjszakáitok vannak nem irigyellek :( A dzsekit pedig sajnálom. Pótolni tudjátok? Ilyenkor egy kamasz tényleg iszonyú raplit le tud vágni.

Márti: Igazából nagyon nem ismerem a helyet csak elmenni szoktam előtte, de ha még mindig működik és fejlesztik is, egy ilyen pici településen, nem lehet rossz hely. Ha gondolod esetleg kérdezősködhetek :)

Anyoooka: Ádám nagyon kis helyes fiú :) A tesós kép nagyon jó lett :)
A Humana tápira hallottam már hogyha semmi se ízlik az be szokott jönni.

Blúmi: A pilatesről itt sok infót megtalálsz http://www.agipilates.hu Nekem az tetszik benne hogy nincs semmi ugribugri úgy hozza helyre az izmokat, így kíméled az ízületeidet is, és a tej se csappan meg mint egy jól leizzasztós cardió után. Fogyózni a tej miatt én se fogyózom csak próbálok pár egészségtelen hizlaló kaját behelyettesíteni mással + a séta és a pilates. Eddig -4kg :) de még nagyon sok van hátra....

Gabolinó: Andor nagyon jóképű kissrác :) És hogy koncentrál :)
A linket nagyon köszi :)

Konan: Ez a max 10 perc sajnos ránk is igaz lett... Annácska füleses képe nagyon tuti :)

Noni: Ügyes a kis furulyaművészed :)

Bejci: kiderült vmi a laborodból?

Ági: Dávidod ügyes volt az oltáson, nem csoda ha már olvas is :)

AM: MiniGyuszi a szívtípró hiába :)
Tuti front van ma Doncek is kiakasztó...

Gwini: Látszik hogy Lalunak tényleg bejön az új kocsi :) A tesóskép nagyon jó kis huncutok mind ketten :)

Monee: A főnökös kép telitalálat :) A Potter könyvek utolsó két részét én is letöltve olvastam, mert ugye a kalóz fordítások jóval előbb megjelentek mint a hivatalos :)

Humanka: sajnos ötletem nincs :( Olvastam hogy hőségriadó van nálatok.

Ma nálunk se kerek minden. Donek elég nyügi üvölt pedig nem igen szokott. Nyugtatgattam kapott szopit tejci is volt, de csak feszeng rugkapál ha nem éhes már és üvölt.
Énekelgettem neki majd betettem a kiságyba. Azt a nagy sóhajt hallottátok volna... egyből bealudt.
De basszus alig 1 órája ébred! máris álmos?

Kép

Kép
starlark

Természetesen küldök képeket!
Örülök, hogy Boti is benne lesz a videóban!
2 hónapos
Kép
3 hónapos
Kép
4 hónapos
Kép
Karácsony
Kép

Még egyszer köszönöm!

Kép
ormolya

Ormolya!
Szia,szia,szia!! Örülök, hogy újra itt vagy! Boti nagyon édes! És milyen szépen emeli a fejét!

Rabolnám még az időtöket, ha van kedvetek megnézni: Annát és a táncoló macikát:

http://www.youtube.com/watch?v=OKTpLV8oqIA

Kép
Kép
konan

Ormolya: De rég jártál erre :)
Botinak hogy nő a haja :) Ez a lábfogdosás most nálunk is sláger a pelenkázón :)

Kép

Kép
starlark

Ormolya, mentve a képek, ahogy tudom, újraszerkesztem.
Akiknél még van hiányosság azokat is megvárom.

Starlark:
Biztos az idő teszi, az én Misum egész nap alszik.
Amilyen szerencsém van hosszú éjszakának nézünk elébe.

Kép
Kép
noni78

Szeder!
Ha jól tudom, térhatású mesekönyvnek vagy minek hívják. (most nézem, minyu már megírta) Sajna én se tudom, hol lehet kapni. Én mostanában láttam olyat, ami nagyon tetszett, hogy a mesekönyv puzzle-ből volt kirakva. Nekem ez még bejön, bár még nem vettem.
Amúgy most még nem értik szerintem a gyerekek a mesét, jót mosolyognak közben, nézik a képeket és engem. Mi pl. tegnap az anyám tyúkja könyvet olvastuk neki, azt se értette, de jókat mosolygott rajta.
Bemásolom, amit Monee írt nemrég a teáról. Ezt boszorkánykodjuk itt mi, ami úgy tűnik, mindkettőnknek beválik. Próbáld ki. Én csak reggel iszok sört, amikor még nincs kész a tea, utána már nem sörözök (bár előtte is csak napi egyet ittam).
Napi 3-4 csészével, de vigyázz vele mert kesernyés ízű. Ha már magadnak főzöd a teát, akkor kombinálhatod Lepkeszegmaggal ( görögszéna mag, na az igazán a tejserkentő ), ánizsmaggal, ha nem hasfájós a babád akkor feltétlenül tegyél hozzá édesköménymagot is. Ha hasfájós akkor az édesköményt hagyd ki. Én a lepkeszegmagot ( igen kemény ) le szoktam darálni porrá ( kávédaráló klasszul megteszi ), az ánizsmagot és az édesköményt mozsárban töröm, azt nem porítom hanem csak hogy a magok kicsit megtörjenek. 1 liter vízbe minden hozzávalóból 1 evőkanálnyit készítek. Ha felforrt a víz bele a törött magokat, 3 percig lassú tűzön főzöm, majd bele a kecskerutafű, rögtön elzárom mert a füvet csak forrázni kell, lefedem, és 10 perc múlva leszűröm. Igazából az ánizsnak remek az aromája így nem igényel a tea ízesítést. Mindegyiket be lehet szerezni drogériaboltban, esetleg gyógyszertárban is fellelhető.

Én is néhány hete csak romboltam. Utáltam is magamat miatta. A kabátot meg sajnálom, olyan rossz érzés tud lenni ilyenkor.

Humanka!
Húúú, nem irigyellek most a nyár miatt. Nekünk felnőtteknek is nehéz tud lenni, de egy babának még nehezebb. Nincs valami jó hideg pince a közelben? :lol: sajna nincs ötletem. Tavaly mikor nálunk volt 40 fok, akkor mi pont kint voltunk Olaszban (a 25 fokos hűsítő) Dolomitokban. Így csak 1-2 napot kellett szenvedni, de az tényleg szenvedés volt.

Gabolino!
Ezer köszönet a tornáért!!! Bár még egyenlőre nem tudtam úgy megnyitni simán, de ha hazajön kedves párom, akkor ő megoldja ezt a problémát is.

Konan!
Szerencsére nem lázasodott be, semmi nem történt. Viszont a Prevenart még mindig nem kaptuk meg. :evil: úgy idegesít. Mindig csak mondogatja, halasztódik. Meddig lehet elkezdeni felvenni az oltásokat, tudja valaki?

a.m.!
Dávid mostanában általában nyűgős. 10 percnél tovább nem képes egyedül ellenni. Aludni azt tud. Most is épp azt teszi.

Minyu!
Szerintem is tök jók ezek a régi mesekönyvek. Nincs semmi bajuk, akkor meg minek új most még? Mi is ezeken nőttünk fel.
Végre egy jó hír, hogy már jobban vagy!

Gwini!
Már megint jó képeket hoztál.

Noni!
Jó, hogy mondod. 4 hó. Akkor légyszi a könyves képet tedd be a 4 hós videóba, akkor már úgyis betöltötte. Köszi érte. Na, az előbb még másik avatar képed volt. De jó ez a mostani is.

Ormolya!
Az utolsó kép nagyon tuti.

Jaj, nem is mondtam, hogy 70 cm-esek vagyunk. Olyan kis hosszú. Van, akinek ilyen hosszú babája van? Jut eszembe. Van még valakinél anyatejes ekcéma? Mert nálunk igen. Kaptunk receptet, de a védőnő (aki most volt kint másodszorra :roll: ), mondta hogy nem jó a kence. Inkább csináljak 2 dl vízbe vadárvácska teát, azzal törölgessem az arcát, + körömvirág babakrémmel kenjem. Ez igaz tovább tart, de nincs benne szteroid.

Bocsi, kicsit sok lettem.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Konan: Ez kész :) Szóhoz se jut Annácska extázisban figyeli :)

Kép

Kép
starlark

Konan, hát valami tüneményes ez a lány, de látom a kamera vagy fényképezőgép is igencsak érdekli Őt is.

Kép
Kép
noni78

Noni,
próbáltam Neked küldeni képeket, de már 2x visszajött az email,hogy hibás a cím.
Megadnád is mét légyszi,hogy hova küldjem?
Köszi

KépKép
KépKép
gabolino

Ági: Azta 70cm??? :shock: :D Nem semmi :) Ki ilyen magas a családban?
Donek még csak 65 :)
Ekcéma nincs, a barátnőm szenvedett vele a végén már semmit se mert enni nehogy átmenjen a tejbe, gyakorlatilag krumplin és almán élt.

Kép

Kép
starlark

Ági, mentettem a képet, visszajelöltelek az iwiw-en.
Jó hosszú ez a kis Dávid baba!! :lol:

Nekünk volt valami hasonló kiütéseink, én Sudocremmel kentem be, másnap már nem látszott.(Sok mindenre jó!) :lol:

Kép
Kép
noni78

Gabolino

megyerinoemi kukac citromail.hu

Kép
Kép
noni78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?