Elloptam az ötletet és kimásoltam a hsz-eket word-be és ott írtam a levelet, így lehet több részletben is.
Először amiket írtatok:
Csilla
Táncház, játszóház, Lili is biztosan élvezné. Most kiderült, hogy bárhova megyünk vele, mindenhol feltalálja magát, jól érzi magát, mindenre rácsodálkozik, és a gyerekeket meg egyenesen imádja.
Kora,
Idegesítő lehet ez a fültépés, mármint neked látni. De ha jól emlékszem azt mondták, hogy igazából nincs semmi baja a fülének.
Momoska,
Nem ilyedtél meg, amikor megláttad Boriszt a lépcső aljába? Tibi is egyszer nyitva hagyta, az ajtót, persze mi is fönt voltunk, egyszer csak arra figyeltünk föl, hogy mutogat lefele és hallatja a hangját. Én majd frászt kaptam még a látványtól is. Persze nem indult le, tudja egyedül nem szabad. És nem is akarom neki egyenlőre megmutatni hogyan kell lefele menni. Magától eddig még nem próbálkozott.
Évi,
Hát nem tudom, hogy Lili lenne a legügyesebb. Sokat beszél az biztos, és általában a szavak elejét mondja, illetve próbálja utánam mondani a szavakat. Ezt amit írtam is mondogatja, de nem tudom mennyire tudatos nála. Most már megy a ki, eddig ez még nem ment. Illetve a föl, amire ő azt mondja hogy –gá. Meg ilyenek.
Ori,
Akkor nem volt nagy élmény a színház, sajnálom.
Tina.
Voltam dokinál, és nem talált semmit sem, szerinte is lehet az izülele, hogy kicsit lazábbak, de ez normális. Megint naponta szedi a D-vitamint. Ill. vettem neki Multikid vitamint, abban is van Dvit. Most azt kapja.
A rendes ágy kérdését elvetettem, a hálózsák miatt. Egyébként Lili is sokat forgolódik este elalvás előtt, de egy idő után biztos megszokná, hogy nincs már rács, de egyenlőre elnapolom.
Hú nagyon jók a képek! Meséljetek!!!!
Kora,
Szerintem is tök jól néz ki a tortád, biztos nagyon finom is. Jövőre én is úgy csinálok majd, már megbántam hogy úgy rendeltem, de min1 már.
Beszámoló:
Nagyon szép helyen van a hotel, egy nagy erdős részen, körülötte tavakkal, aranyos kis hidacskákkal. A hotel is szupi volt.
Már a megérkezéskor összefutottunk egy kb. 2- és 4 éves kislánnyal, Lili odavan a gyerekekért, de viszont is. Egymást vizsgálgatták, el sem akart jönni tőlük. Minden nagyon tetszett Lilinek, azonnal otthonosan érezte magát, szaladgált, mindenre rácsodálkozott, ment a sok: fúúúúú, fúúúú. A szobában is azonnal használatba vette az utazóágyat, az egyik oldala lecipzárazható volt, ki-be mászott benne. Még vasárnap elmentünk fürödni. Az első vizbetételnél egy kicsit meglepődött, de nem tartott sokáig, aztán ki sem lehetett vinni a vízből. A legjobban élvezte ha dobáltam a vízbe, vagy a széléről ugráltattam be, de a végére már ment az úszás is, kapálózott kézzel-lábbal. Ja és nem volt baj, hogy belement a víz a szemébe, orrába, többször nyelt vizet is, de az sem tántorította el.
Mi is tudtunk egy kicsit lazítani, 2x aludt egy nap, azalatt 1x pihiztem, mert az első éjszaka alig aludtam, Lili is sokszor fönt volt, én meg mellette nem tudtam még aludni se. Máskor meg elmentünk csocsózni, ping-pongozni, míg aludt.
Este 7-kor mentünk vacsizni, de ott is elvolt, vagy ült szépen a székében, vagy sétálgatott az asztalok között, oda-odament egy-egy vendéghez. Aztán 8-kor vittem aludni.
Ja és volt játszótér is hintákkal, csúzdákkal, na onnan se lehetett elmozdítani.
Na szóval jó volt, érdemes volt elmenni és legalább megtapasztalhattuk, hogy hogyan viselekedik ilyen helyeken. Most már bátrabban megyünk majd többször is.
Képeket nem csináltunk túl sokat, valahogy nekem soha nem jut ilyenkor eszembe és Tibinek se, de azéart pár. Sajnos egyik sem adja vissza azt a örömöt, ahogy a vízben fürdik és hogy mennyire élvezi.