Új privát üzeneted érkezett!

nita mi ablakot cseréltünk aztán más mester jött becsinálni, hónap elején nem volt jó a fütés, azután késett az ablakos hát már 1 hónapja felfordulás van nállunk a ruhák felét ki kellett vinni az öltőzöből most kupacban áll, holnap anyukámmal aztán mindent helyrerakunk. Tehát én is kibirtam majdnem 1 hónpig a felfordulást te is elnézheted még kicsit a vasalnivalőt!

perpike hátha mégis baba van a dologban csak még a teszt nem mutatja ki, én szoritok neked! Esteleg tesztelj reggel is ... nem tudom mit mondjak ...

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Nita,
hurráááá... ez jó hír! Szerintem a méhed átmérőjét elmérte a doki, biztos, hogy nagyobb, főleg terhességben! PIHI!!!!

Nyuszifül,
küldtem pü-t. Jó, hogy van köztünk egy jogász, lehet perelni csajok, legalább lesz melója Nyusznak! Mindenki vágjon a sűrűjébe! De inkább a babázás sűrűjébe!!! :lol:
SZÍVBŐL GRATULÁLOK AZ ELJEGYZÉSETEKHEZ!!! Kérjük majd a sztárfotókat.

Jányok,
a terhesség alatti bővebb folyás OK, ha nincs viszketés, és más kellemetlen tünet. A megnövekedett folyadékmennyiség és a kitágult erek miatt van.
Ízisznek igaza van, a megmaradt bővebb, krémesebb folyás is utalhat babára.

Valami csodálatosak vagytok kismamik és babáik, akiket láttam!

Első babára készülők: NYUGI, nem fogtok ráérni nézegetni a szülőszoba mintáit és műszereit, olyan gyorsan történik minden! Hihetetlen, hogy az ember lánya mi mindent kibír, amit ugye képernyő előtt nem biztos...
Engem 50 percig varrt a doki (méhnyakrepedés, hüvelyfal foltozása itt ott, gátseb) olyan tűkkel, hogy ha most látnám, kirázna a hideg, akkor meg sem éreztem, mert ott volt a kezemben a KISFIAM!!!
És a gátmetszést sem éreztem, mert el voltam foglalva a KITOLÁSSAL! :D
Szóval remek élmény lesz, meglátjátok, bár nincs két egyforma szülés (13 órát vajúdtam, ebből 4-et nagyon intenzíven és egy órás volt a kitolás, ami egyébként kb. 10-30 perc, de én nagyon fáradt voltam már...).

Vizsgázóknak drukk!

Kép

Kép

Kép
lyly

Perpike,
várj még 1-2 napot, aztán teszt, és utána doki. Lehet még baba...

melisch.
LAPTETŐ! :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

most látom, hogy már olyan sokan vagyunk itt, hogy lassan nem is jutt mindenki eszembe mikor irok, de jó igy könnyebb mindenkinek elviselni a negativ élményt és lesz kivel megosztani az örömünket is, hurrá ...!

duna, hogy van a kislányod mit mond a doki?

lyly te jól vagy?

Kép
Kép
melisch

:oops: már a 3ik a napokban

Kép
Kép
melisch

lyly kicsinek találod a méhem?
egyépként már nőtt mert harmincvalahány mm szokot leni és most meg már 43 mm.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönöm a bíztatást!

Olyan szar, hogy ritkán tudok jönni hétköznap, mert lemaaradok sokmindenről. Nem győzök olvasni benneteket, aztán mire írni akarok, elfelejtem hogy kinek mit. Már jegyzetelni fogok papírra. :D
Most megyek is mert fürdetem a kis drágámat.

Addig is a kismamik vigyázzanak magukra, akiknek meg most van a jó időpontjuk hajrááááá! :)

Hát még talán 1 % esélyem van. :( Úgyhogy még tesztelek majd ha nem jönne meg.

Mindenkinek szép álmokat!
Vendég

Nitácska!
Hurrá,gratulálok! :D :D :D Pihizz sokat! :wink:

Melish!
Köszi jó vagyok,bár ma elkezdett kaparni a torkom. :? Elkezdtem csökkenteni a szénhidrát bevitelt és farkas éhes vagyok. :twisted:

Végül épített porcelán körmöm lett. 8) Még szokjuk egymást. :lol:

Én is teszek fel 2 képet a születés korból és kettőt a mostani rosszcsontomról. :wink: Én anno hajnal 5kor arra ébredtem,hogy kicsusszant a nyákdugó.7re mentem ctg-re aztán megvizsgált a dokim akkor már szivárgott a magzatvíz.Negyed 4ig 3 perces fájásokkal tágultam egy medicin labdán,közben csevegtem a férjemmel :D .Aztán rámkötötték az oxitocint(csillagokat láttam tőle)és felgyorsultak az események.Negyed hétkor kicsusszant Domi 50 centivel és 2980grammal. :D
Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

mucus nagyon helyes a kisfiad!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Perpi: Nyugi, tényleg várj még egy kicsit, lehet, hogy megjön...ha nem még jobb. De a lényeg, hogy ne idegeskedj!

Melish: Köszi az infókat. Képzeld elmenkültem a gép közeléből, mivel egyfolytában késztetést érzek, hogy írogassak.

Lyly: nagyon köszi az infót a dokiról.

Melinda és Nita: nem kellemetlen szagú, csak nagyon sűrű, kicsit olyan, mint a tészta...de aza anaj, hogy túl korai tünetnek venném, szóval még 8 napom lenne elvileg, mellem meg egyáltalán nem fáj, pedig mensi előtt szokott, pé után fájt 4 napig, mint örült, de mintha elvágták volna..hőm az fenn van, de semmi más, ráadásul az kijötteka pattanásaim, mint mensi előtt szoktak...

Nita: Pihizz továbbra is.

Anna: gyönyörűek vagytok, olyan szép szseme van tényleg.

Mucus: A te kisfied sem volt semmi, és milyen kis helyes legényke...

Kép
nyuszifül16

nyuszi nekem is kijöttek a patik mint menzi előtt szoktak...és mégis pozi lett a tesztem....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De nem érzek semmit, inkább nemet... :(

Kép
nyuszifül16

:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mucus neked lassan már kamasz fiad van, hát sorba fognak, vagy szerintem már állnak nála a csajok :wink:

nyuszifül nyugi. 1. A gépről már nekem is mondták, hogy le leszek tiltva. Én a nappaliban laptoppon netelek baloldalomon anyukám jobbomon a férjem- hát már igérték a titkos kódot a netre. De még nem vészes! Még jó anyukám szemüveg nélkül nem látja mit irok, páromat meg nem érdekli.
2. Nekem van egy kedves ismerősőm ő második hónapban babás lett és nagyon könnyü terhessége volt. Azt mondta, hogy soha nem hányt 9 hónap alatt, nem volt kivános és nem igazán voltak tünetei sem. Szülés előtti nap is még a plázában üllt a férjével. Semmi gondja nem volt a babával!

Kép
Kép
melisch

Hm, oksi :? A remény hal meg uccsóra...

Kép
nyuszifül16

:lol: 8) :wink:

Kép
Kép
melisch

ez igaz.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

vannal csodák...
Melisyh: Neked jelek valami?

Kép
nyuszifül16

Nyuszi,
szívesen. Nagyon-nagyon jó, a másik topicban írta egy lány, hogy sajnos vetélés lett a vége a terhességnek, pont ez a doki volt ügyeletben, előtte nem is látták egymást, és olyan kedves, ügyes volt, hogy átváltott a régi dokijáról erre.

melisch,
köszszönöm, élek, Bencus bölcsi-szoktatóban (és sírósan, én is, hajjaj), én munkakeresőben, 14 éves Skodánk lerohadva a szerelőnél, pénzünk már alig van, és remélem van valaki a pocakomban, aki hozzánk készül...
Az első terhességemnél nekem sem volt semmi bajom a 8. heti barnázást leszámítva, kívánós is csak kétszer voltam, egyszer le kellett szállnom a villamosról, berohantam az első Mekibe és megettem egy óriási salátaadagot, másodjára egy liter ecetes uborkát... A párom először hármasával hozta az ubikat, aztán az ölembe tette az üveget, egyél szívem!-felkiáltással.

Nitácska,
nem tudom milyen a méhed mérete, nekem 6X5 cm-eset mért a doki, azt mondta, ez optimális, de szerintem ez is magasságfüggő, én uis 175 cm magas vagyok...
Egyébként a petezsákod teljesen ok, ebben a korban az számít, hogy szabályos legyen, nem igazán a nagyság fontos, mert ha nő az előző uh-hoz képest, akkor OK, ha pedig belappad, vagy szabálytalan, akkor ott sajnos gond van.

Mucus,
csudaédi a fiad! Az oxytocinnsl én is a párnát harapdáltam...DE MEGÉRTE!

Perpike,
szorítok neked!

Kép

Kép

Kép
lyly

csajok, nem tudtok vmi pikáns levest ajánlani nekema 7végére, mert Párom megint marhapörit főz, mert múltkor nagyon jól esett.És szeretnék vmi hozzáillő levet, éna gyümit mondjuk nem szeretem, szóval azt leszámítva minden jöhet.... :wink:

Kép
nyuszifül16

levest bocsi

Kép
nyuszifül16

lyly én 165 cm vagyok....törpe.... :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita ne mondj semmit, én 163
Ha valaki akar bejelölhet iwiwen , ha fenn vagytok
, a tegnapi mailcímem a nevem

Kép
nyuszifül16

Nya, senki nincs itt, mindenki vacsizik! Csajok leves ötleteket várok, vagy recepteket, nem baj ha munkás... :wink:

Kép
nyuszifül16

szerintem ahhoz a pörihez egy kiadós husileves passzol...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

de az nem gáz, ha nem marha?
Csirke vagy mi szerintetek?

Kép
nyuszifül16

nyuszifül nállam semmi jel, de nem baj csak pozitivan tovább :wink: . Leves receptem nincs nem szeretem a pikáns kajákat.

lyly gondolom most nem könnyű a legjobb barátnőm is nagyon panaszkodott mivel a fia neki nem akart bemenni az első héten az óviba. 1. nap nem tudta kivenni a kocsiból, este megigérte bemegy de másnap reggel már a házból sem tudta kivinni, 3. nap pegid nem feküdt le az apuka éjszakázás után és ő vonszolta be. De azóta megszokta, barátnőm nagyon ki volt készülve, azt mondta soha nem hitte, hogy ilyen histi és erő lakozik a fiában. Remélem nállatok nem ilyen vészes a helyzet :D

ha már magasság én is a törpék csapatához tartozom vagyok vagy 1,62 m, párom mindig mondja ki kéne tegye a homlokomra a személyimet még mielőtt beviszik kiskoruak megrontásáért ő 1,92 m :lol: Stan+Pan csak sovány változatban mindketten

Kép
Kép
melisch

melisc szerintem mindegy miből készűl a husileves....bár amit én szeretek az a karajcsontbol készült husileves.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hm az tuti hangzik, de abba milyen züldségeket pakoljak
lehet égő de csontlevet, még csak otthon ettem
mindig husit főzők, de amit otthon ettem anno, az nagyon fini volt
szóval, abba mit pakolja, az annyira nem züldséges nem Nita?

Kép
nyuszifül16

tegyél bele:sárga-fehérrépát bőven.....karalábé.....krumpli....meg mindent amit beleszeretnél.....
a karajon szoktam hagyni kevés husit.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita nem én irtam a husilevest :wink:
nyuszifül a csont csodákat tesz a levessel, nagyon jó izt add neki :wink: én zöldséglevesbe is szoktam tenni ha olyat főzzők ahonnan marad csont. A levesbe tehetsz zöldborsót vagy zöldpaszulyt de az már nem lesz pikáns. A sok sárgarépa édesiti :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.01.27 20:50-kor.

Kép
Kép
melisch

melisch bocsi.... :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

bocsánat elfogadva :roll:

Kép
Kép
melisch

nem gáz, ha nem pikáns cak fini legyen és utánna jó legyen a marhapöri
akkor 7 végén kimek a piacra
Köszi az ötletet.

Kép
nyuszifül16

Nyuszifül,bejelöltelek,iwiwen...húúúúúúúú de csinos vagy!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

lehet pikáns is...teszel bele egy kis csilipaprikát.....én igy ettem......hmmmmmmmm isteni volt......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én enm tudok bemenni iwiwre meghivsz melinda engem is?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.01.27 21:00-kor.

Kép
Kép
melisch

engem is.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melinda: Köszi :oops: Te sem Panaszkodhatsz. Pistike " az alvás előtt "című képen kiköpött Te, annyira olyan a pici szeme...:)
Nagyon helyesek vagytok!

Melisch: ha nincs rögtön meghívó le kell kérni, lehet egy hét, de ha kell lekérek Neked, csak nem tom mikorr jön meg... :shock:

Kép
nyuszifül16

Nem vagy regisztrálva??Kérek meghívót,de az idő,kb 10 nap mire megkapom!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Nita, akkor Melindával mindektten kérünk meghívór, és akkor én Nitának küldök.
Így jó Nektek?
Ja Melinda: Anyum vékonyabb volt, mint én, amikor szült, utána jött tesóm, egy cukor betegség, ami az összes nőnek van nálunk...és nagyon meghízott, teljesen az ő alkata vagyok...de ha babám lesz nem érdekel...

Kép
nyuszifül16

küldjetek meghivót akkor én még nem hallottam erről a site-ról :oops: ezen képeket lehet feltenni nem?

Kép
Kép
melisch

Ja, ja...akkor én kértem meghívót!

Kép
nyuszifül16

http://www.hi5.com/friend/photos/displa ... =128891722
itt van rólam pár kép aki akarja póbálja itt megnézni, talán nem kell regisztrálni hozzá

Kép
Kép
melisch

Hm ez regiszrtációs sajna, sztem Melisch

Kép
nyuszifül16

aztán majd én is megnézem a ti képeiteket. Nitáról meg melindáról már láthattunk képet :wink:

ha nem jó a link szóljatok mert akkor kitörölőm
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.01.27 21:08-kor.

Kép
Kép
melisch

én regisztrálva vagyok ezen az oldalon,..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

és fenn voltam ezen az oldalon, de képek nem voltak, nem tudtam használni égő nem égő
és nem mentem fel többet....

Kép
nyuszifül16

Na, akkor én lekértema meghívót, és akkor majd amint megjön itt jelzem. Megyek tanulni Csajok, am már nem kapcsolaom be a gépet! :cry:
Legyetek jók! Köszi a leves ötleteket! :D Drágák vagytok! :)
Jó éjt Mindenkinek! Holnap reggel csinálok megint egy jós Lh-t, de nem volt a main sem semmi...De legalább nem unatkozom...Tiszta hülye vagyok!

Kép
nyuszifül16

jó tanulást és szép álmokat!

legenyb látom fenn vagy te, hogy érzed magad?

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?