Sziasztok!
Nita,
hurráááá... ez jó hír! Szerintem a méhed átmérőjét elmérte a doki, biztos, hogy nagyobb, főleg terhességben! PIHI!!!!
Nyuszifül,
küldtem pü-t. Jó, hogy van köztünk egy jogász, lehet perelni csajok, legalább lesz melója Nyusznak! Mindenki vágjon a sűrűjébe! De inkább a babázás sűrűjébe!!!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK AZ ELJEGYZÉSETEKHEZ!!! Kérjük majd a sztárfotókat.
Jányok,
a terhesség alatti bővebb folyás OK, ha nincs viszketés, és más kellemetlen tünet. A megnövekedett folyadékmennyiség és a kitágult erek miatt van.
Ízisznek igaza van, a megmaradt bővebb, krémesebb folyás is utalhat babára.
Valami csodálatosak vagytok kismamik és babáik, akiket láttam!
Első babára készülők: NYUGI, nem fogtok ráérni nézegetni a szülőszoba mintáit és műszereit, olyan gyorsan történik minden! Hihetetlen, hogy az ember lánya mi mindent kibír, amit ugye képernyő előtt nem biztos...
Engem 50 percig varrt a doki (méhnyakrepedés, hüvelyfal foltozása itt ott, gátseb) olyan tűkkel, hogy ha most látnám, kirázna a hideg, akkor meg sem éreztem, mert ott volt a kezemben a KISFIAM!!!
És a gátmetszést sem éreztem, mert el voltam foglalva a KITOLÁSSAL!
Szóval remek élmény lesz, meglátjátok, bár nincs két egyforma szülés (13 órát vajúdtam, ebből 4-et nagyon intenzíven és egy órás volt a kitolás, ami egyébként kb. 10-30 perc, de én nagyon fáradt voltam már...).
Vizsgázóknak drukk!