Sziasztok!
Visszaolvastam és pár kérdés:
Vernike: olvasom, hogy kész a ház és költöztök. Szuper! A pároddal most már szent a béke? Afp eredményed megvan már? És tudni már a baba nemét? Szuper, hogy jó lett a down szűrés eredménye.
Bikfy: hű de furi, hogy clostit kaptál. A clostitól nekem cisztáim lettek. Akkor most végül elkezded a clostit? Hű de klassz, hogy apával minden oké, legalább jó is történik veletek.
Pingi: dolgozol még? Azért néha kukkancs be te is!
Irdab: sose hallottam ezt a hason fekvéses dolgot. Nekem is hátrahajló a méhem és Kendét is simán kihordtam nem szorult be sehová. Érdekes. Lassan mehetsz afp-re de jó
Mi lett az integrált teszt eredménye? Tündéri a kis pocilakód képe. Hányingerekkel hogy állsz?
Jajj megijedtem a barnázásod miatt. Ugye már minden oké?
Nekem jó lett az ismételt toxo eredményem
Judi: örülök, hogy rendben van veletek minden
Édes a babóképed! Integrált teszt eredménye? Drukk holnapra nektek! Majd hozz új képet!!!
Luli: most olvastam, hogy májusig kaptatok haladékot a dokinál. Reméljük tényleg a baba megoldja ezt a mióma dolgot. De most meg azt olvasom, hogy műtét. Jajj de nehéz. Akkor most mi lesz? Hogyan tovább?
Teri: olvasom, hogy kijött az aranyered. Hát nem sokat tudsz vele csinálni. Vagy szeded rá a gyógyszereket, kúpokat, vagy megműtteted.
Jujj a hideg is kirázott, hogy milyen balesetetek volt, de szerencsére nem lett bajotok. Vigyázzatok magatokra!!!!
Lehet hogy tényleg csak most kezd visszaállni a rend nálad. Meddig szopizott neked Petra?
Nyanya: kiakadtam a dokidon. Mi az hogy 7 hónap után nem küld el hormonvizsgálatra? Jól tetted, hogy elmentetek a családtervezőbe! Akkor most mehetsz hormonvizsgire! Remélem kiderül hogy miért nem jön a baba!
Neagele: gratula az év első kismamájának!
Ranita: de jó ez a Balcsis kép!!! Édes Hanna lány! Mit mondott ma a doki?
Nita: hogy megy az ovi Máténak? Most neked hogy vége a gyesnek elmész táppénzre a babóval, vagy mit csinálsz?
Princzike: ugye téged nem tettek ki a munkahelyedről? Hol dolgozol egyébként?
Hűha már 7 kg lement? Nagyon ügyi vagy!!!
Magyar egészségügy: kiakadtam amiket írtatok. Basszus mi a lószarnak fizetjük a tb-t ha még egy nyomorult vérvizsgálatra se hajlandók elküldeni benneteket? Nem hiszem hogy ez akkora nagy összeg lenne. Na meg egy recept felírása… Inkább nem írok rá semmit, mert kész vagyok már attól amiket írtatok.