Új privát üzeneted érkezett!

Mi lehet Judyttal, Edinkával, Littikével, Babcsival????

Krisz

Mi volt Debiben? :wink:

Ja! Tegnap voltunk a kerilányoméknál! :wink: Hát megzabálom!!!! :lol: Úgy megy, hogy még a farát is rázza!!!!! :lol: :lol: :lol: Vettem neki a Teszveszen egy pár rucit, nagyon szépek!!!!
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Kata

Még neked akartam írni, hogy övterelőt Teszveszen vagy Vaterán nézd meg, occsóóón lehet kapni!!!! :wink: :D
Vendég
 


Hali!

Dike
Nekem volt 3 laparom...igen...de az első előtt...mivel az volt életem első altatása még végrendeletet is írtam. :roll: :lol: Ott a kórházi ágyon fekve este nagy magányomban.
Nekem ugye csináltak hsg-t, az azt hozta, hogy az egyik oldal nem átjárható, a másik nagyon kacskaringós és a végén nagyon nagyon furán úgy néz ki mintha óriási lenne tuba.Azonnal lapart javasoltak, hogy plasztikázni kell, továbbá a méhemre is azt mondta a mezei nőgyógyi, hogy túl kicsi és a képen valóban úgy nézett ki, mintha csak vagy 1-2 cm lenne belül. Hozzáteszem, hogy sztem bazinagyra fújta a ballont a méhemben és az adott ilyen fals diagnózist...mert az volt!!! :twisted: Nem is beszélve arról, hogy amikor feltette a katétert az halál volt...belémvágta szó szerint mert nem akart bemenni, kvra fájt, akkorát ugrottam hátra az asztalon...A vizsgálat után vagy 1 hétig nem tudtam dolgozni menni, egy hétig bőgtem mindenen azt hittem itt a világ vége számomra. :cry:
Aztán a doki meggondolta magát, azt mondta ne menjek laparra, menjek a pesti Kaáliba és lombik.
Vittem oda a hsg-s röntgenfelvételeket, amit értékelhetetlennek találtak és azt mondták meg kell csinálni mégegyszer a vizsgálatot. :shock: Na most mindezen szenvedések után, gondolhatjátok, hogy éreztem magam :cry: , de azt mondtam legyen. És hát csodák csodája egyáltalán nem fájt és azt mondták, hogy átjárható mindkét oldal és a méhem is okés...ezt azóta amúgy mindhárom laparral összekötött hiszteroszkópia is megállapította....de az endot is csak a lapar volt képes kimutatni.
Mindent egybevéve, mindenképp csak szakira bízzuk magunk akárhogy is van. :wink:

Mofly
Drukk a rendbejövetelhez!!!

Zapáné
Az a lyuk!!! :shock: Jobbulást neked is!!!

Tündi
Úgy látom Dórinak incs gondja az evéssel! :wink: :D
Réka cuki azzal a papagállyal! :D

Jelentem Debiben minden okés volt ma :D , pé megvolt, nyh 10 mm és gyönyörű szerkezetű, hormonok rendben. Megkaptam a recepteket, stimu indul amint megjön...aminek várható ideje febr 1 körül van. 1-2cn 1-1 deca, aztán csak fél és megy mellé a gonal..., 5-6cn UH és vv. :lol:

Pusszantás mindenkinek!!!
vizkriszisback
 
 

 
 

Ditke, tényleg nagyon jók a cuccok!

Gröni, örülök, hogy jól vagytok!Dóra nagyon ügyi, hogy ennyit alszik!
Tudja, hogy a szülei minden jót megérdemelnek azok után, amennyit küzdöttek érte!
Még nem meséltem, de lányom barátnője is Dóra, és a tesója Dávid! :lol:
Mikor talizunk???????????

Gyugyi, nem tudom, hova megyünk tovább!
Talán Deák, Baross...tehát valami informatika-közgáz-ügyvitel...meg még ki tudja.Attól függ, hogy sikerül a felvételi.Mert ugyebár ha 50 % alatt van, gimi kilőve...
Vendég
 


vicus
sárga csíkok is vannak a kutyátol a falon?

ditke
köszi, vaterán megnézem majd. a lepkés szoknya nagyon tecc! hallottad, hogy a vaterán vki müszaki cikkeket árult kamubol? elküldték neki a pénzt, aztán nem küldte az árut, mert nem is volt neki, csak egy boltban fotozta öket. de én nem értem, hogy lehet 50 ezret vagy többet egy ismeretlennek átutalni? irják is a szabályzatban, hogy nagy összegnél személyesen vegyék át.

sleepin
nálunk csak pár napig akart egyedül enni, pár falat sikerült is. aztán rájött, kaját ugyis kap, inkább eldobálta a fözelékes kanalat. én szoktam adni játékot a kezébe :oops: , akkor levan és nyugodtabban eszik, nem akar kiszállni. csak hajolgatni kell a játékért, ha éedobja. vagy kap egy üres joghurtos dobozt kanéállal, abban kevergethet.
Vendég
 


Ticsi!

Bocsi, hogy nem válaszoltam, nincs mani a kártyámon. :oops: :? Én is azt mondom, inkább többször kevesebbet, főleg ha az van amit írtál. Asszem örülnöm kéne, hogy Dóra nem zabál, mert mi is megjártuk ezt, hogy evés után ordítás, lehet jól bezabált. :roll: Lehet, hogy az igébnyszerinti szopival van baj. De érdekesen működik ez a jány, mert most fürdés elött, üres pocival 5930 volt, szombaton 100-zal kevesebb.

Kata!

Nem voltam még dokinál, mert megjött a rühese. Ráadásul már egy hete tart és talán ma már mondhatom azt, hogy normálisan van meg, eddig csak pecsételtem. De már nagyon unom.. Kaki van, reggel, este, pisit nem tom, de jól tele van mindig a pelus. Engem igazából ez a heti 110 gramm idegesített, az nagyon kevés, de ma mintha belehúzott volna. :roll: Ez meg már sok, most meg azon izgulok. :lol:

Dike!

Tessék szépen jönni és panaszkodni, segítséget kérni vagy bármi gondod van, nem ám eltünni és megsértődni. Zsófival már nekünk is volt itt vitánk, ő ilyen, meg kell szokni, oszt már nem lesz olyan fura, hogy ami a szívén az a száján! :wink: Az biztos, hogy jó kezekben vagy, hallgass a dokidra. :wink:

Zsófi!

Ugye nem baj, hogy ezt leírtam, felhoztam? :roll: És asszem aki már régóra ír ide már annyi mindenen keresztül ment, hogy egy lapar már meg sem kottyan neki, viszont aki tök szűz ezen a téren, annak nagy dolognak számít.

Ditke!

Csak most olvastam, mit is igértem neked priviben? :oops: Nagyon édesek a rucik! Mennyi idős már keresztlányod? Szerintem megijedtek! :P

Mami!

Lehet igazad van. Nekem is fura, hogy fiam ennyi idősen 100-at evett tápból, pedig ő nagyon kis adagban kezdte, asszem 2ml egy hetesen. A hurkás leányzó meg vacsira evett 70-et. :roll:


Marietta!

Dóra is 5 percig szopizik. Akkor ez nem olyan nagy gond ezekszerint. Milyen jó, hogy ezeket itt leírjátok, mert azért Flórád is olyan jó husiban, nem kell aggódnom asszem. Képet mikor kapunk? :wink:

Tüncsi!

Neked is sikerült megnyugtatnod. :wink: Remélem Dóránk nem fogja ezt csinálni, olyan jó így. Bár így sem alszok többet, mert miután elaludt akkor van fürdés, evés, miegymás, mert ugye nappalra erre szinte nem jut idő. Délelött nyugi van, többnyire alszik, de délutántól csak bólintgat. Lehet, hogy mi is növünk? Akkor lelassulhat a hízás? :roll: Az biztos, hogy nyúlt is, mert most hirtelen be kellett áldozni pár bodyra, mert kinőte a 62-eseket. Hu de jó súlyban van Dórátok! És tényleg jó hosszú! :wink: Remélem csak átmeneti ez a 3 óránkénti kelés és újra alszik rendesen. Rékának szépen kezd nőni haja, így már nagyon csajos! :wink:

Sleepin!

Neked mióta van itt piri? Én is unom már. :?

Mennem kell, apának még mindig nem nőtt ki.... 8)

Kép

Kép
gröni
 
 


tünde
nekünk is van olyan halas puha könyvünk. már tudom kivülröl az állatok sorrendjét.

krisz
jaaaj de jóóóó :lol: akkor hajrá

ditke
igen, majd egyszer a kukában köt ki a pilleszék. néha szoktam szanálni önkényesen. volt, mikor észre se vette :shock: amikor észrevette, két napig durci volt, aztán azota se kellettek a cuccok.
én egyszer azt olvastam, milyen felajzó, ha a pasi borotvála a nőt, meg akkor olyan fazonura csinálja, amilyen tetszik neki. na, egyszer én is aptyuk kezébe adtam a borotvát. hát ugy fogta, mintha sose lett volna a kezébe, aztán alig nyirt valamit, nehogy megvágjon. bezzeg magamat én is vérig sértem néha :lol:
Vendég
 


Háj! :D

Esti beköszönés, mert megy a gyilkos elmék. (AXN III. évad!)

Jelentem, láztalan napom volt. Tök jó érzés! :D :D

Vicuska :)
Neked gyorsan: Új doki rendben van!!! Azt a krémet írta fel, amit Te is ajánlottál!!! Lekezelte, már szebb, szépen oldódnak a pörkök. Megnyugodtam. Pénteken kontroll.

Szerintem is így távolról szalonképes! Azé' mertem feltenni. Mutassak egy közelit a Többieknék is? :lol: :lol: :lol: Olyan szép nagyot, amit Neked szoktam küldeni! :lol: :lol:

(Nyugi, nem fogok.... Sokkoló. :shock: )

Most futok, vége a szünetnek!!!

CSÓKÖZÖN!!!!
Kép

KépKép
zapáné
 
 


Sziasztok lányok!

Alig élek...tombol az infulenza...apa megfertőzött.egész 7végén lázas volt...ápoltam...és tessék most meg én vagyok oda.montam is neki hogy most ápolgathat ő.szóval nagyon oda vagyok,szinte nincs olyan pont a testemen ami ne fájna...SZÖRNYŰ!
Vendég
 


Ja!Ma erőt vettem magamon lelkiekben és megpróbáltam felhívni a BMC-t.hát sajna valószínű rossz számot kaptunk mert nem sikerült elérnem őket..."azt mondta az a néni a telóba hogy előfizető nem kapcsolható" :evil: :evil: pedig már teljesen lelkesen próbáltam hívni őket.most várjuk az új elérhetőséget.
Vendég
 


gabyval és kolibrivel mi lehet? babcsirol nem is bezsélve

kolibri, végülis hol tartotok a vizsgálatokban?

lili
:( én még sose voltam influ, kop-kop, de mondják, kivégézs. mi lett a BMC-vel?

gyugyi
sok a kismama, mindentől hányunk :roll: szültem 2x, de más sebét nem birom nézni. bár, magamat én se néztem akkor. nem csodálom, hogy hanyattvágtad magad, igy is borzalmas csupaszon. Andi oké? te dolgozol betgen is?
Vendég
 


lili
már irtad is. probáld a tudaokozo, hátha az ad jo számot

mofly
milyen egy kinez.rendelés? egyszer annyit olvastam csakl, hogy a kezedet fogja kérdezés közben, és az izmok megfeszülnek, ha kellemetlen témára kérdez, és ezt oldja.

vki irta, dikenek a laparhoz, hogy elöbb vv kéne és andrologus. sztem ö volt ezeken, ill. ök voltak.
Vendég
 


slepin! nem foglalkozom Vele...lehet felgyorsitaná főleg ha kiderül h van vmi gubanc....majd meglátjuk mi lesz...köszi h leirtad a véleményed!

vicuska! bocsi de elvette a kedvem az irkálástól. holnap megyek a dokihoz, talán többet megtudok, bár tőletek is sokat tudok, köszönöm.

ditke! a dokimmal nincs különösebben gondom, nekem nehéz megemésztenem h nem jön ugy mond magától, mindenféle beavatkozás nélkül.

kata! februárba megyek a természetgyógyászhoz.és nem tudom ki irta de igen volt vv és andologia is.

krisz! na akkor te is féltél elég rendesen ha végrendeletet irtál!nekem is megfordul a fejemben h mi van ha nem kelek fel.na de ilyet nem irkálok ide....sajnálom ami a hsgkor történt vele :( és h igy félrenézni dolgokat fuuuu....neked van vmi tünete az endódnak?

gröni! köszönöm!!!!! :cry: nagyon rendes vagy, h megértesz, és megint olyan igazat irtál"aki tök szűz ezen a téren, annak nagy dolognak számit"

KépKép
dike
 
 


Helloka!

Az okés, hogy önállóan akar enni Bende, csak az a baj, hogy inkább játszik a kajával mintsem eszik. És azt nem akarom, hogy megszokja. Sem azt hogy játszunk az étellel, sem azt, hogy órákig eszünk. Most Ő vacsizott, hol segítettem, hol Ő evett. Egész jól ment. Meglátjuk. :)

Gröni :) Egészen 5 napja. :lol: Na jóóóóó, de tedd hozzá, hogy nincs mihez hozzászoknom. :D

Nekem is 5 percig szopizik Bende. :)

Dike!!!!!!! Ugye nem fogsz eltűnni??????????? Irgumburgum!!!!!!!!!!

Gyugyi! Én is "néztem" (közben Bende szórakoztatott :) ). De a péntekit nem néztem, amikor a legelején a véres lábujjakat megláttam, mondtam, hogy na ezt most nem, mert a gyerek mellett fogok aludni a kiságyban... :shock:

Krisz!! +++++++++++++ küldöm pirinyót! :D

Ditke! Jók a cuccok! :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


sleepin! bocsi h az előbb egy e-vel irtam a neved. nem tűnök el. :)

na milyen ügyes Bende, egyre jobban fog menni neki az egyedül evés!! :)

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Bocsika,nem tűntem ám el....csak férjem állapota,nem hogy javult....egyre rosszabbul lett,főleg éjjel....de már doki látta,gyogyit kapott....és szegény szenved,mint a kutya!39°...az van alapból mindig,ágyunk vízágy lett....kész vagyok.....

Tuti nem tudok reagálni Mindenkinek...ezért bocsika...
*Mofly!*Nagyon kedves vagy,köszike,hogy Te is drukkoltál Nekünk!-ez tényleg már nem rajtam múlt!
*Krisz!*Jó lenne ha pé-d betalált volna most magától! :wink:
*Tünde!*Á Zsófi lehet,de Én nem vagyok sovány...majd 80-at verem!
Csajok szenzációsak!Nem semmi a papagáj-os kép és a bady....sovi lábú Dórid... :wink: Nem éhezik,az tuti,mennyire egyformák...bár Dóri jobban Te vagy,Réka meg Apa....nem?
*Vicuska!* Én 3x kevesebb idős terhes vagyok majdnem.....mire annyi leszek mint Te "Gagyi Mami" jelmez szűk lesz Rám!Na lássuk azt a képet ám! :wink:
*Ditke!*Szupi rucik....imádom a rózsaszínt!Áruk is jó volt?
*Lili!*Jobbulást!
*Gyugyikám!*Örülök,hogy ma jobban vagy,remélem férjem is ezt a példát követi majd!
*Gröni!*Tudod a korkülönbséget nem Mi választottuk,ha rajtam múlt volna 3évenként szülök egyet.....de ekkorra,már nem terveztem!Nati nagyon szereti a kicsiket!Keresztfiam 17hónapos....imádja, és a szekálást csak Natitól fogadja el,múlthéten a földön pörgette a lábánál fogva,körbe-körbe ....szomszédok hallották a nevetését ,de ha más csinálta ellökte magát! :lol:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


*Fenci!*Hol a fotó?30.héten muszáj ám!-onnan valami nagyon látványos lesz a növekedés...legalábbis Nálam így volt!Húúú de rég is...
*Tavika!*Köszike Neked is a gratut! :lol:
*Gyugyikám!*Én cicám,magának kiszedte a varratokat és nyalogatta mindig (nem bírtam elviselni rajta a radart,mindig neki ment a falnak!)és nagyon hamar gyógyult....Nem értek hozzá,de az állatok nyála nem gyógyító önmaguk számár?Szegénykém,eléggé kiszolgáltatott még,a kép alapján!ZAndi jól van már?
*Mami!*Tüneményes gyermekeid vannak,egyformák,de mégis különbözőek!Gratulálok hozzájuk!
*Dike!* Az első műtétem előtt sírtam,nem tudtak elaltatni...mert hüppögtem...szóval ,aki azt mondja nem fél egy-egy beavatkozástól...az szerintem hazudik....mi itt jó páran túl vagyunk ezeken,ezért könnyebben-lazábban beszélünk...de hidd el félünk mi is....de a biztatás-bátorítás visz itt sok mindenkit előre...és a jó példa!
De a döntés joga csak Önmagad kezében van!
Én most nagyon nagyon félek,hogy amnióra kell mennem....szegény KCS engem akart és Én meg megkockáztatom,hogy miattam ne szülessen meg....mert vállaltam a vizsgálatot...nehéz dolog....
Na eldugulok mára......Apa kicsit jobban van és mindig hozzám beszél...holott látja,hogy írok.... :wink:
Kép
Jó éjt!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Luca!

Tavaszban kiegyezünk? Persze ha elöbb jön a jobb idő, akkor jó elöbb is. Vagy jó nekem most is, csak ezek a hülye virusok menjenek el.

Gyugyi!

Nálatok milyen AXN van? :shock: Vagy milyen szolgáltató? :roll: Nálunk valami más ment, nem tom mi, mert nem tok románul. :P

Sleepin!

Ügyes Bende. :wink: Még nem kell utána futni, hogy egyen? :lol: Úgy látszik nekünk ilyen kis mohóságok jutottak! :lol:

Kandi!

Ja, hát ismerős a helyzet! Mi sem 12 év korkülönbséget terveztünk. De most úgy érzem így van ez jól, bármilyen gyászos is volt az elmúlt pár év! Férjednek jobbulást! Vigyázz magadra, el ne kapd!

Dike!

Naaa, tényleg nem eltünni ám!!!

Lili!

Jobbulást! Biztos találsz a neten valamilyen infót a BMC-ről és talán lesz elérhetőség is. :roll: . Beültis topikban biztos tudnak segíteni!

Fenci!

Amikor ennyi idős babás voltam, nem is olvastam nagyon el a babás dolgokat, olyan távolinak tünt, úgy éreztem soha nem jön el az idő... Most meg azt látom, hogy minnyá tinilányom van! :lol:

Vicuska!

Szijjjja! Mi van a madarakkal? :P

Krisz!

Február minnyá itt van! Nektek is novemberi babátok lesz! :wink:

Kép

Kép
gröni
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Fáj a fejem.... :?

Gröni :)
Te mikor alszol? :D :D
Nálatok románul jön az AXN? Nekünk magyar. Melyik szolgáltatónál vagytok? Nem adja mindegyik. Nekünk van ilyen kütyünk, dekóder, vagy mi a szösz, azon szokott a Zapa állítani valamit, ha külföldiül jön valamelyik csatorna.

Kandi :)
Mimacskánk is lefejelte az összes falat az elején. Meg mindent. Fal mellett lapulva akart közlekedni, mert be volt tojva, hogy most mi történt vele! :lol: :lol: De két nap alatt megtanulta. Már profi. :wink: Nyalni nem szabad. Elfertőzheti. Még jobban..... :?
Ugye Vicuska?

Sleepin :)
Péntekit nem láttam. :( Tegnap meg lemaradtam a végéről, mert átpártoltunk az RTL-re. Eric Roberts :wink:

Kata :)
Ja, dolgozom. Kifeküdtem a hétvégén. A lakás meg fut.... E'van.
A macsek sebe nem emberi gyomornak való. Már megszoktam. Csak az első közeli vizuális élmény volt megrázó.... :?

Lili :)
Van BMC-s topik itt a babaneten! Szülészetek, kórházak főcim alatt.

Tavi :)
50% kell már? Ja, tényleg, most változtattak valamit. Majd két év múlva megint izgulok én is.

Krisz :)
HÁJRÁ!!!!!!!! :D (Jól látom, hÁjrát írtam? :lol: :lol: )

Tüncsi :)
Mutattam a Zapának az egyforma badis képeket. Nézi..... Nem érti, mér mutatom.... Mondom neki, nem ugyanaz a baba van a képen!!! Aszongya: "Ikrek, ugye?" :D :D

Ditke :)
Cuki ruhák!!!!
Hogy kell a teszveszt használni? Még mindig itt állnak dobozban a már nem aktuális LEGO-k. Feltenném.

Mofly :)
Szijjjja!!!!! Gyere gyakrabban, dumcsizunk, iszunk! :lol: :lol: Ugye Lami?

Az előző oldalra nem emlékszem.....

Zandi láztalan, de a dokinő nem engedte suliban. Megint lemarad, pótolhat.... Heti 14 angolja van. Nem örülök.

Az ajtónkra meg kiírom lassan, hogy post.op. animal. :lol: :lol: Ja, meg macskakozmetika. Lehet, hogy most dillónak fogtok nézni (...még jobban, mint eddig :lol: :lol: ), de tegnap macskát nyaltam. Na, nem a nyelvemmel, annyira jóban nem vagyunk! :lol: Langyos víz, vattapamacs. Szépen áttörölgettem minden porcikáját. (Mindet...) Imádta!!!! Cicamosdás megvolt. Hetek óta nem nyalakodhat, hogy hiányozhat neki..... :( De most csacsog-ragyog! :wink:

Na, menek. Állatpatikába. A csodakrémért!!!

Aki szeretne bokákolni, szívesen küldök priviben extraközelit a bibiről! 8) (Szerintem nem lesz jelentkező..... :lol: :lol: :lol: )

KépKép
zapáné
 
 


Sziasztok!

Örülök hogy nem gond hogy leírtam. Attól tartottam hogy mivel ugye nem jövök és most azt gondoljátok hogy na ez is idejött okoskodni! :lol:

Akkor megnyugodtam hogy nem csak nálunk vannak 5 perces szopik. Azért aggódtam ezen mert ugye a zsíros tej az hátulról jön és szerintem abból alig szív vmit Flóra! :roll:
De hát tényleg nem sovány. 8)

mindjárt keresek képet.
csipcsab
 
 


Bocsi de nem tudtam választani hogy melyiket is tegyem fel! :oops:

Kép Látjátok a fogaimat?:-)
Kép Huncut vagyok!
Kép ÚÚÚ anya, most lebuktam.

NAgyon édes és szép babákat láttam!
Hihetetlem Mami hogy már mekkorák az ikrek! És milyen szépek.

Tünde!

Nem semmi hogy milyen jó húsban van Dórád! NAgyon kis helyes. És nagyon hasonlítanak Rékával.

Gröni!

Még a múltkor láttam képeket Dórádról. NAgyon szép kislány.
csipcsab
 
 


Sziasztok!

Visszaolvasni most nincs időm, bocsi.
Tegnap voltam dokinál 4.cn-n, méhnyálka: 6mm mindkét oldalon több tüsző van, de még picik(10mm), így megemelte a doki a szuriadagomat.
Csütörtökön kell újra uh-ra mennem.

Gyugyi :D

Milyen legok? Engem lehet érdekelne. :D

Majd jövök vmikor.Pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Gyugyi
LEGO-kat először ide!!!! Pedig NEM hasonlítanak!!!!

Csipcsab
Csodaszép Flóra! Azok a szemek!

Mami
Tündériek az ikrek és szépen ki is kerekedett a pofijuk!

Kandi
Szerintem pont fordítva. :) Réka inkább én, Dóri inkább apa.

Gröni
Hát, nálunk is már a 68-as rucik mennek. Nem baj ám a 3 óra, mert visszaalszik. De a 4 jobb lenne. :)

Vicus
Nem vettünk. :) Apa ismerősének van állatkereskedése, oda mentek be. :) Mérés: szopi előtt majd utána úgy, hogy közben nem cserélsz pelust.

Ditke
Szuper rucik! Én vatera-n vettem sokdarabost, de többet nem fogok. Nem volt drága, de sok foltos volt közte. Mondjuk jók is voltak benne, de legközelebb turiban veszek, hogy lássam rendesen a hibákat.

Most mennem kő!
gtünde
 
 


csipcsap! régen láttam ennyire gyönyörű babát!!!!!!!!!!!!! :)

KépKép
dike
 
 


gyugyi
nemá a teszveszre teszed a legot. itt hamarabb elkel. meg a mégsem-ben! majd licitálunk:) tul sok dokis sorozatot nézel, ha a macsek sebén élvezkedsz:)

csipcsap
hát nem éhezik a drága:) ha éhes lenne, szopna tovább, a hátso tejet. lehet, olyan intenziven szopik, hogy abbol is jön. söt biztos, különben hamarabb megéhezne. nem harapja a melledet? nálam volt ilyen, azt hittem bepisilek. és nagyon lassan gyogyult, mert nem volt ideje hegesedni, jött az ujabb szopi és nyálfeláztatás.

sleepin
hát az étellel játszásnak én se vagyok híve, de vmivel le kellett kötnöm a figyelmét, ezért kapott kisdobozt, reklámujságot. ha te kitartobb vagy és ragszkodsz, hogy ne játsszon evés közben, tuti eredményes leszel. lehet, beprobálkozik párszor, de rájön, hogy ez nálatok nem igy müködik, és visszaáll a szép evésre. én az együttalvást nem pártolom abszolut, peti elsö probálkozásait csirájában elfijtottuk. átjött, én meg vittem vissza, és mondtam, mindenkia saját ágyában alszik. talán egy hétig tartott a mászkálás, utána nem is jött.

remélem, moost bejelentkezik valaki anonimusz néven, és leirja, milyen szivtelen vagyok :lol:

ma akarok venni kismamanacit, apát hazarendeltem rendes isöben. multkor a c & a-ban néztem k.drágán, de csak olyanok voltak, amiket fenci irt, hogy a dereka gumis, ám a hasa alja nem nyulik és szorit. na, majd körbenézek.

ja, vettem vaterán övterelöt pocira, 2500, uj, mert vki ugy varrja másolva. egy használt volt még 10 ezerért :shock:

kandi
akkor Nátán nagyon erös fiu, ha a hárombol ö maradt veletek:) és akkor mind a 2x azt hitted, vége is a terhességnek? :( én idegbajt kaptam volna.

ticsiék sétálni vannak? :lol:

dike
elhiszem, hogy megvisel a hosszu várakozás, amikor másnak hiphop jön a baba. de ne hasonlitgasd magadat ahhoz, akinek vmi könnyebben jön. lehet, neki másért kell küzdenie. én ilyenkor keresek olyat (és sajna találok is), akinek nálam is nehezebb az élete, és mégis birja vhogy. hiszem, hogy a küzdelem jutalmat hoz. itt is mindenkit megviselt a sikertelenség, de az ember eljut egyszer oda, hogy nem másokat figyel, hanem saját magáért küzd. te is el fogsz jutni erre a pontra, de még nem tartasz ott. ez nem azt jelenti, hogy mi okosabbak vagyunk nálad, hanem te most nagyon a kezdetén jársz egy utnak, mások viszont már megtették azt a résztét, ahol te vagy. ezért tudnak bezsélni rola és megértenek. másik topikban volt olyan lány, akinek 26 hétre született a lombikos babája, és meghalt. itt is voltak sokan, akik elvetéltek, vagy örültek a poz tesztnek, de a doki nem látott semmit. ezek sztem rosszabbak, mintha nem is lennél terhes, mert örülsz, vásárolgastz ruhát, aztán jön a hidegzuhany, hogy mégsem lesz babád. és hidd el, aki küzd vmiért, azt jobban értékeli. nekünk ez a jutalmunk. akinek már itt van babája, hosszu utat tett meg érte. neked sem jön könnyen, biztos megvan az oka, miért kell várnod rá. ez a topik erröl szol. mások is járnak veled egy cipöben. a te elönyöd a korod, hogy nem kell kapkodni. persze ettöl még vizsgáltasd magad, és vágysz a babára, de jobb 24 évesen várakozni, mint 38, amikor a biologiai ora is ketyeg. szoval fel a fejjel :D

zsu
növesztgesd a drágáidat:) alakul ez még! kabala vonalzó segíit
Vendég
 


Sziasztok csajok! :D

Visszaolvastam, de mire a végére értem megéheztem.... :oops: :lol: Megyek eszem kelkáposztafőzeléket aztán jövök még...

Pussz
fenci
 
 


Kata :D Csak Neked még gyorsan kajcsi előtt. Az övterelőt lehet itt Pesten is kölcsönözni úgy hogy 10.000 Ft-ot kell otthagyni letétben és ha szülés után visszaviszed, levásárolod a 10e Ft-ot. Annyit meg nem nehéz babára költeni. Kismamanaciban sajnos nemtok segíteni, nekem is csak 1 db van a 10-ből aminek gumis az alja és hordható - mondjuk ahányszor kirakom itthonról a lábam.. :oops: :roll: :lol:
fenci
 
 


Sziasztok csajok!

Pár napig nem volt netem, mert megy itthon a bútorszétszedés, összerakás, tologatás, beleőrülés.. :) Szóval rakjuk a fészket szorgosan, ami isteni érzés, csak most már nem bírok leállni, és folyamatosan agyalok, hogy kéne még ez meg az és amaz... az ikea lassan már második otthonom lesz. :)
Páromnak már nem nagyon vannak derékon aluli panaszai, de a gyógyszert még mindig szedi, én meg a szokásos barátcserje-cicka-palástkúrán vagyok, ja, és mostanában megfejelem a tőzegáfonyával, csak úgy megelőzésképp a folyó ügyek gubancait.
Szóval vagyunk.

Dike, én is megértem az aggódásodat. Egyrészt nehéz azt megemészteni, hogy orvosi segítség kell, mert nem sikerül az, amire vágysz, másrészt meg mégiscsak az egészségedről van szó. Kórházi napokról, esetleg kiszolgáltatottságról, fehérköpenyes mukikról, szúrásokról satöbbi. Persze hogy az ember mindent vállalna ha kisbabát szeretne, de attól még igenis érthető hogy aggódsz, kétségeid vannak, na meg kérdéseid.
Ha nálam is laparról lenne szó mostanában, én is nagyon félnék, és valszeg szegény páromat gyilkolásznám az aggodalmaimmal, de ennek semmi köze ahhoz, hogy mennyire szeretnénk kisbabát. Nagyon, de ettől még pánikolhatok, mert minden új, minden szokatlan.
Nekem csak a katéterezésről vannak élményeim: fájt, mert gyulladásom volt. Viszont ha nincs gyulladás, nőknél inkább csak kicsit kellemetlen - legalábbis ezt szokták mondani. Férfiaknál nagyobb kihívás. :)
Szóval én is csak keveset tudok ezekről a vizsgálatokról, hiszen még nagyon az elején járok, abban viszont biztos vagyok, hogy igenis jó az, ha az ember kibeszélheti magát.
Mesélj majd, hogy mi volt a dokinál.

Mofly, jobbulást! Milyen nyelvet fogsz tanulni?

Gröni, imádom a kicsi lányod lábhurkácskáit! :)

Lili, neked is jobbulást!
Vendég
 


Húú, annyira nincs időm mostanában figyelni magamat, hogy meg is lepődtem a vonalzóm láttán, hogy már a huszadik napon tartok...
Vendég
 


Na, most meg visszaolvastam magamat, és persze a lábhurkácskák imádata nem Gröni felé szólt, hanem Tündi Dóribabájának. :)
Vendég
 


Szép napot!

Éjjel annyira siettem, hogy Fencinek írt irományom félbe maradt! Lemaradt, hogy már bánom, mert most lapozhatok vissza!

Gyugyi!

3-tól 6-ig isteni jót tudok aludni. Meg délelött is jut egy óra szopi közben. Ha az nem lenne, hulla lennék már. Digink van, a filmek magyarul vannak, a reklámok, előzetesek románul. Ha kapcsolgatok kiírja, hogy épp mi megy, de az AXN-en ez románul van. Tegnap valami korrupt zsarukról szoló sorozat ment 9-től 10-ig. A tavaszi taliban te is benne vagy ugye? :wink:

Marietta!

Istenem, de gyönyörű Flóra! :wink: Még emlékszem milyen nagy feje volt neki is és milyen dagi volt. Akkor van remény, hogy Dórának sem lesz olyan nagy fél évesen! :lol: Ja, nem mintha most sovány lenne! :lol:

Kata!

Ezt olyan szépen leírtad Dikének, nem is kell, nem is lehet tovább fokozni, minden benne van! Én sem pártolom az együtt alvást, főleg nem kicsi gyerekkel. Babásan megfogadtam, hogy én aztán nem. De ha aludni akartam, akkor muszáj volt. De 2 hónaposan olyan szépen levált rólunk, csak az ágyában tud igazi jót aludni. A nagy pedig soha nem aludt velünk, most sem tudom becsalni. Ha fosik valamitől, ég dörgéstől vagy ilyesmitől, akkor is csak odabujik, de aludni nem tud velünk.

Tüncsi!

Ha visszaalszik, akkor az jó. Dóra is kelt fél 7-kor, szopizott, oszt visszaaludt. Viszont fél 2-kor aludt csak el, rossz kisjány volt! :lol:

Pompom!

Majd rakok fel miDóránk féle lábhurkát, hogy aktuális legyen az írásod! :P

Fenci!

Nyami-nyami, de megkívántam! :oops: Babásan lehet? Vagy csak a savanyú káposztát nem?

Kép

Kép
gröni
 
 


Már megint mit írtam ? :oops: Szóval szoptatás alatt lehet? De lehet szerkesztenem kéne! :lol:

Kép

Kép
gröni
 
 


Pocak teli, el is álmosodtam... főleg hogy megint jó szar éjszakám volt. Fél 4-től 15 percenként ébredtem és fordultam. Elég keskeny ágyunk van apával, máá azon gondolkodtam még egy kicsit nő a pocim és letúrom onnan. :lol: :lol: Már nagy az amplitudóm forduláskor, hely meg nincs. :oops: :lol:

Gröni :D Én eszem mindent ami jól esik. Olvastam szopikor majd mááá nem lehet, most kihasználom. :P Gyühet a kép a hurkás combikról! :wink:

Pompom :D Nagyon szép lesz a kuckótok! :wink:

Zsu :D Küldök tüszőnövelőket és drukk a további szurikhoz! :wink: Eddig szép eredmény! :P :wink:

Csipcsab :D Még mindig gyönyörűűűű Flóra! :wink: Jól látom a hosszabbítóval játszik? :oops: :lol:

Kandi :D Dobj légyszi egy nagyobb képet a fiadról, olyan kiváncsi vagyok rá! :wink:

Krisz :D Ezek szuper hírek, akkor Neked is indul az uccsó sikeres lombikod! :P

Lili :D Jobbulást Neked, remélem sikerül mihamarabb elérni a BMC-t! :wink:

Ditke :D Nagyon édes ruhák, nekem is a szoknya teccc a legjobban! :wink: Már én is alig várom hogy mehessek babarucituriba. :D
fenci
 
 


fenci
 
 


Köszi a dicséreteket Flóra nevében is. :oops:
Szerintünk is gyönyörű de hát egy szülő nem is látja másnak a gyerekét szerintem. :D

Húú ki mit is kérdezett? :roll: :oops:

Kata!

Eddig 3x volt hogy megharapta a cicimet. Rászóltam kicsit erélyesebben és meglepődött és abbahagyta. Remélem nem válik szokásává.

Fenci!

Igen azzal játszik. Pedig hidd el nem azt adjuk neki oda. :lol:
Minden érdekesebb mint az ő játékai.
Lerakjuk a játszószőnyegére a sok játékához de ne hidd hogy érdekli. Egyből indul felfedezőútra a lakásba. Még mászni nem tud csak kúszik de így mindenhova eljut ahová szeretne. Már a négykézlábazás megy neki de még csak hintázik. Olyan vicces ahogy menne és lökné magát de nem halad. :lol:

Gröni!

Nem is volt nagy feje a lányomnak!! :lol: :lol: :lol:
Na jó viccet félretéve hát tényleg jó dundus volt. Szerintem nyugodj meg. Dóri is fog lejjebb adni fejügyileg! 8) :lol:
Flóra állandóan mozgásba van és így nem is hozok olyan sokat szinte csak az előírtat.
De az első 2-3 hónapban több mint 1 kg hízott. :lol: 8)

Dike!

Köszi! :oops: Anyai mellem dagad a büszkeségtől. :D
Flóra lapar utáni első inszem eredménye. Úgyhogy én csak bíztatni tudlak hogy hajrá!!! Ennél csodálatosabb dolog mint az Anyaság nincs ezen a földön!!!
Mi is 3,5 évet vártunk Rá.
csipcsab
 
 


Sziasztok! :D

klassz h így pörög a topic végre :lol:

Csipcsab!
gyönyörű leányka Flóra baba 8)

Ditke!
olyan szép rózsaszín rucikat vettél 8) lesz mit örökölnie a lányodnak 8)

Lili!
jobbulást nektek!remélem azóta megtaláltad a BMC-t, és tényleg nézd meg a topicjukat itt is :D

Kata!
sárga csík nincs :shock: azt majd a gyerek csinál gondolom :lol:

Krisz!
hajrá-hajrá!drukkolok most csússzon be egy meglepi baba lombik előtt 8)

Zsu!
sztem ezek jó eredmények a 4.cn-en,nem? :roll: 8)
iszol sokat? :D

Kukac!
hova tűntél???????????????????? :roll: ez nem ér!

Kandi!
a sebet nem szabad nyalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Gyugyi!
örülök! :P melyik krémet a sok közül? :roll:
megmosdattad a cicát?nem semmi!eszembe nem jutott volna :roll: :lol:

Dike!
mesélj, mi volt ma a dokinál? :roll:

papagáj meglett, fél nap után sikerült befognom, elfáradt addigra 8)

pénteken szétszedtek egy galambot megint a kutyák :oops: , apa bedobta a kukjába.ma jött a kukásautó.hozom be az üres? kukát, erre látom otthagyták az alján a galambot!!!!!pedig nem is az alján volt :shock: :evil: :evil:
a lényeg, szombaton végre az állomány 2/3-át, kb.20 galambot elvitt egy ismink, de még mindíg maradt vagy 10.remélem mire meglesz a baba, azok is eltűnnek :twisted:
ja, és persze az én autóm áll a galambdúc mellett, szóval ha ki vannak engedve, kinek a kocsijára szállnak meg sz@rnak rá???? :twisted: :twisted:
Vendég
 


Gyugyi!
a Többiek.... :lol: :lol: :lol: erről mindíg a Lost jut az eszembe.-az megy még valahol?úgy imádtam.....főleg a szöszi pasit :wink:
Vendég
 


képzeljétek, egy isminktől kaptuk ma ezt a bölcsőt, asztalos, ő csinálta :lol:

Kép

Kép

ez meg a mai pocakképem, csak erős idegzetűeknek!!!!!!! :oops: :lol:
vetekszik Gyugyi macsekpocak képével! :D
nem is mertem, csak piciben :oops:

Kép

Kép
Vendég
 


Gröni, várom a hurkácskákat! :)

Vicus, a Lost most kezdte az ötödik évadát a tengerentúlon, itthon asszem az AXN-en tudod nézni valszeg negyedik évadot.
Nagyon szép a bölcső! A pocakod meg csini. :)
Vendég
 


Ditke
Még Pécsett vagyunk. Talán februárban már tudunk költözni.
A tábliban lécci nézd meg, jó-e a ciklusnapod! Köszi

Dike
Írtam privit!

Vicus
Bölcső tuti jó! Pocak is! :) UH kép????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
gtünde
 
 


Vicus :D Szép a babapocakod! :D :P Máskooo nagyobb képet rakjál! :wink: Azon gondolkodom melyik szöszi pasit szeretted a Lostból... :roll: Gyönyörűű ez a bölcső. :D Majd lefotózom a babakomódot, már csurig van ruhácskákkal. :P Ma is azt pakolásztam. :wink:

Ja, aludtam 1 órácskát... :P
fenci
 
 


Fenci
A hosszú hajút, sztem. :)
gtünde
 
 


Tünde !Köszönöm szépen,nem gondoltam,hogy valaha bekerülhetek így még 1x!pusza,hogy betettél,ügyi vagy a szerkesztésben!
Nekem akkor is fordítva rémlik....Apa szőke és Nekem fordítva rémlik a hasonlóság,na de mindkettő Te....de akkor is...

Vicuska!Értettem,de a nagy bölcsek tudod azt mondják!-és az én cicámnál is bejött!
Nagyon szép pocód van!-a bölcsőre irigy vagyok,nagyon szép értékes darab!

Gyugyi!Nekem jöhet kép!kandi72 kukac tvnetwork.hu-ra Köszike!
Mindjárt keresek Nati képet és dobok.....
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kata!Szó szerint így volt,mindig belehaltam....de nagyon sokat jártam dokival és sok hormont kaptam......mindig megerősítettek,hogy Nati nagyon erős és nagyobb baba....holott inszemes volt...de 2 héttel nagyobb volt!37.hét végén,38.hétbe léptem és 57cm lett,ha még ráhúzunk 3hetet,vagy túlhordom.....fele akkora lett volna mint Én! :lol: :wink:
Csipcsap!Nagyon gyönyörű baba!-azok a szemek!!!
Fenci a kép:
Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kandi :D Most már értem, hogy már csajozik! Nagyon helyes srác, büszke lehetsz rá! :D :wink:

Tünde :D Tényleg, biztos az a Sawyer. :lol: Nekem Lostban nincs tetsző pasi, inkább a Szökésből a főszereplőbácsi. :oops: 8) :lol:

Teszek fel most készült pocakképet, meg a babakomódról benne a sok szép Márkrucival. :wink:

Kép

Kép

Kép
fenci
 
 


Kandi!
nekünk az egyetemen azt tanították, tilos nyalni!!!na, meg tapasztaltam is, h nem tesz jót!persze vannak kivételek!a vadonban is az állatok nyalják..... :roll: :D
nagyon helyes kiskrapek! :D
apucira hasonlít? :wink:

Fenci!
ahogy Tünde mondja!a hosszú hajút!a szép rosszfiút! :lol:
most te jössz a fotóval! 8)

Pompom!
köszi :oops: :P csak már nem tudom követni..ja, és nincs is axn-em :roll:
Vendég
 


Kandi
Én és Réka:
Kép
Ja, itt vagyok színesben, hogy lásd, én sem voltam mindig barna :) :
Kép

Fenci
Szép pocak! Jó sok ruci! Mondom én, akinek 2x-3x ennyi van. :oops: Mármint Dóriruha. :) Asszem, nemsokára én rongyokban fogok járni, a lányok meg tök csinik lesznek, mert nehezen állom meg, hogy ne vegyek nekik aranyos rucikat. Magamnak utálok vásárolni.
gtünde
 
 


Ez meg Gábor bébiben:
Kép
gtünde
 
 


Fenci!
szép pocak!jó sok ruci!és látom nem is mind kék! :lol:
igen, a Sawyer....megérne 1-2 ajtócsapkodást :wink:

Tünde!
jé, de hasonlítotok :D

Uhura holnap du.megyek végre.bár ügyelni is fog a doki, remélem nem jön közbe csaszi :roll:
Vendég
 


Köszi lányok az infókat.ígérem megnézem,de nem most mert alig bírom nyitva tartani a szemem a láztól,de egy kicsit már elzsibbadtam az ágyba.remélem amilyen hamar jött olyan hamar távozik ez a nyavalya.lehet holnap már nincs meló.ma még voltam de szörnyű hosszúnak tűnt.

Holnap felhívom a férjem unokatesóját hogy tudott e intézni valamit BMC ügyben.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?