Ticsi!
Bocsi, hogy nem válaszoltam, nincs mani a kártyámon.
Én is azt mondom, inkább többször kevesebbet, főleg ha az van amit írtál. Asszem örülnöm kéne, hogy Dóra nem zabál, mert mi is megjártuk ezt, hogy evés után ordítás, lehet jól bezabált.
Lehet, hogy az igébnyszerinti szopival van baj. De érdekesen működik ez a jány, mert most fürdés elött, üres pocival 5930 volt, szombaton 100-zal kevesebb.
Kata!
Nem voltam még dokinál, mert megjött a rühese. Ráadásul már egy hete tart és talán ma már mondhatom azt, hogy normálisan van meg, eddig csak pecsételtem. De már nagyon unom.. Kaki van, reggel, este, pisit nem tom, de jól tele van mindig a pelus. Engem igazából ez a heti 110 gramm idegesített, az nagyon kevés, de ma mintha belehúzott volna.
Ez meg már sok, most meg azon izgulok.
Dike!
Tessék szépen jönni és panaszkodni, segítséget kérni vagy bármi gondod van, nem ám eltünni és megsértődni. Zsófival már nekünk is volt itt vitánk, ő ilyen, meg kell szokni, oszt már nem lesz olyan fura, hogy ami a szívén az a száján!
Az biztos, hogy jó kezekben vagy, hallgass a dokidra.
Zsófi!
Ugye nem baj, hogy ezt leírtam, felhoztam?
És asszem aki már régóra ír ide már annyi mindenen keresztül ment, hogy egy lapar már meg sem kottyan neki, viszont aki tök szűz ezen a téren, annak nagy dolognak számít.
Ditke!
Csak most olvastam, mit is igértem neked priviben?
Nagyon édesek a rucik! Mennyi idős már keresztlányod? Szerintem megijedtek!
Mami!
Lehet igazad van. Nekem is fura, hogy fiam ennyi idősen 100-at evett tápból, pedig ő nagyon kis adagban kezdte, asszem 2ml egy hetesen. A hurkás leányzó meg vacsira evett 70-et.
Marietta!
Dóra is 5 percig szopizik. Akkor ez nem olyan nagy gond ezekszerint. Milyen jó, hogy ezeket itt leírjátok, mert azért Flórád is olyan jó husiban, nem kell aggódnom asszem. Képet mikor kapunk?
Tüncsi!
Neked is sikerült megnyugtatnod.
Remélem Dóránk nem fogja ezt csinálni, olyan jó így. Bár így sem alszok többet, mert miután elaludt akkor van fürdés, evés, miegymás, mert ugye nappalra erre szinte nem jut idő. Délelött nyugi van, többnyire alszik, de délutántól csak bólintgat. Lehet, hogy mi is növünk? Akkor lelassulhat a hízás?
Az biztos, hogy nyúlt is, mert most hirtelen be kellett áldozni pár bodyra, mert kinőte a 62-eseket. Hu de jó súlyban van Dórátok! És tényleg jó hosszú!
Remélem csak átmeneti ez a 3 óránkénti kelés és újra alszik rendesen. Rékának szépen kezd nőni haja, így már nagyon csajos!
Sleepin!
Neked mióta van itt piri? Én is unom már.
Mennem kell, apának még mindig nem nőtt ki....